Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasz Rekord W Piciu!
board.issonline.pl > Inne > Melina
had2
Joł zakładam temat o tym kto ile wypił w swoim życiu najwięcej jednego dnia.

Oto mój rekord padł w sylwestra tamtego roku wychlałem pół litra Ruskiej vódki "pszenicznaja" po czym dokończyłem dzieła wypijając 4 puszki Żubra. Policzmy procenty więc:
0,5l-----40%
2l-----6,0%
baski18
i to na ile godzin rozbiles ??

Ja może swoje "rekordy" przedstawie:

0.5l Bols przez 20minut - skończyło się to przewrotką na podłogę i zaśnięciem w domu.

12 piw Lech Mocny oraz jedno wino(rozbite na 4 osoby) "Wino Dziadunia" przez 3 godziny - skończyło się to o dziwo niczym - poszliśmy na miasto i super się bawiliśmy smile.gif

Pozdro
Bakel
Zły temat:
człowiek, który naprawdę dużo wypił nie pamięta ile wypił ;p
michup
0,5 litra wina własnej roboty w styslwetstra (2006/06) Trudno mi powiedziec ile mialo procent ale na drugi dzien zdychalem.Jestem mlody jeszcze wiec nie dziwcie sie ze to moj rekord.
Bo0os
QUOTE(had2 @ Oct 12 2006, 16:11:18) [snapback]92247[/snapback]

Joł zakładam temat o tym kto ile wypił w swoim życiu najwięcej jednego dnia.
Oto mój rekord padł w sylwestra tamtego roku wychlałem pół litra Ruskiej vódki "pszenicznaja" po czym dokończyłem dzieła wypijając 4 puszki Żubra. Policzmy procenty więc:
0,5l-----40%
2l-----6,0%

nie wierze, zesrał byś sie prędzej (choć nie wykluczam że robiłeś pod siebie, jak i również przed).Sama ćwiartka daje kopa, a jeśli mówisz o 0,5!! + 4 browary to dawka ekstremalna.

rekordów nielicze, ale w wakacje wyjebałem z kumplem pół litra absolventa i poprawiłem dębowym.na więcej sie nie rzucam poprostu, ale chwaftowałem daleko.Jako tako chodziłem, nie spałem! ale mnie zmuliło :] O tamtej chwili nie mieszam...

PS;had2 ile masz lat?
T-Mac
rekord hmmm a skad mam pamietac, po ostatniej imprezie i ostrym piciu mam pamiatki na ciele troszke sie poscieralem pewnie kilka razy sie wywalilem smile.gif albo ktos mnie kopnol, no i nie wiem jak wrocilem do domu
brat mowil ze nawet na siedzecy nie moglem zlapac rownowagi
nigdy wiecej takich zabaw bo balowalem do rana a na drugi dzien mialem na noc do pracy co ja tam przechodzilem to glowa mala smile.gif
Mortin
QUOTE(michup @ Oct 12 2006, 19:14:56) [snapback]92263[/snapback]

0,5 litra wina własnej roboty w styslwetstra (2006/06) Trudno mi powiedziec ile mialo procent ale na drugi dzien zdychalem.Jestem mlody jeszcze wiec nie dziwcie sie ze to moj rekord.

musisz byc bardzo mlody, skoro tylko 0,5 litra wina i na drugi dzien kac tongue.gif zwykle po winie nie ma kaca tongue.gif
moj rekord nie jest jakos wysrobowany, gdyz nie pije, zeby komus zaimponowac.. Jak juz pije, to tak, zeby wejsc do domu i zeby starzy sie nie poznali, a jak do tej pory sie nie poznali tongue.gif wiec moj rekord to połówka vol.40 tongue.gif ale w ciagu 2 godzin wypita, bo na imprezie
a jak juz sie chwalic, to moj kumpel z klasy ma zarabiscie mocna banie i na sylwestrze wypil 1,5 l woody i jeszcze chodzil, lecz on nic z tego nie pamieta co sie tam dzialo.. jedna akcja byla dobra.. z kumplami poszlismy do innego pokoju, zeby obalic połóweczke, a ten "pijok" wpadl do nas do pokoju, rozejrzal sie, zobacz flaszke, podszedl do niej, odkrecil i wypil do hejnału, bez przerwy wink.gif a wychodzac z pokoju powiedzial: ale z was pijoki... oslupielismy z wrazenia
kostek
Dziwny temat. Najprawdopodniej połowa postów to bedzie jedna wielka ściema ale coz...
Jakimś tam twardym łbem to ja nie jestem... Dość szybko mnie rozkłada...
W sumie nie wiem jak mam przedstawić moje rekordy, bo troche one opalane zawsze są a to nieco inaczej kopie...

spirytusiku ok 50% - 2 litry na 6 - DENAT.
1,5 nalewki 'lipa z miodem' + antybiotyki wzięte rano - DENAT.
5 zuberków, 6 naleweczek 'leśnych' na ok 8-10 osób + nieco inne dodatki - DENAT. (na #polevo niektórzy z tej imprezki fotki widzieli... troche ciezko się czułem...)
norek
QUOTE(Bakel @ Oct 12 2006, 18:47:39) [snapback]92257[/snapback]

Zły temat:
człowiek, który naprawdę dużo wypił nie pamięta ile wypił ;p

Bakel tak zahaczajac o Twoj avatar to w wakacje probowalem wykonac plan 3xŻ.
Piwko poszlo, Komando poszło....ale z Zubrowka bylo juz ciezko...nie dopilem do konca:P
lukasso
na ostatnim zlocie IO 7 zubrow
i kilka komandosow( ze 3) 1 bialy i 2 czerwone
ZGONU nie było ..zreszta grono wyjazdowiczow moze potwierdzic ze zabawa byla przednia tylko czasu na nastepne winka zabrakło
pozdro

a zapomnialbym
ostatni zgon na sylwka to kupilismy z kumplami 120 piw na 4
wodke bols 0.7 i cos do palenia
zygalem godzine i zgon
rano obudzilem sie w domu ;D
Karol Johnn
Jesli chodzi o nalewki to 2 litry na leb i calkiem nienajgorzej funkcjonowalem.... a z wodka to nie pamietam najczesciej
pzdr
tV2
6 zubrow + 2 warki w 1,5 godziny smile.gif
Red Bull
i czym tu się chwalić!!??

przeciesz to załosne chwalic sie ile sie wypilo najwiecej, albo gadac co to sie nie robilo jak sie bylo najebanym!
widze ze pelno dzieciarni sie tu udziela.

ja tam nie pije prawie nic juz prawie przez dwa lata i dobrze sie z tym czuje. preferuje inne uzywki ale i z tym potrafie zachowac umiar.

nara
Rivaldinho
Owszem, dla mnie również pozerski i nieprzemyślany temat.Jak można wypić dużo i doskonale pamiętać ile si ę wypiło blink.gif
Pozdro dla normalnych.
BoBaN
cięzko pisać o tym ;p bo rekordów było duzo;p
własciwie to teraz załapałem max forme bo chleje co piatek i sobote.

2l sprytu dobieranego na 2+6do8 Leszków Premium.+ dobitka jakimis drinkami, zazwyczaj redbull+vodka.
tak co piątek;p hehe Wątroba siada:P ale forma jest niezła bo trzymam sie na nogach i bawie sie zawsze dobrze:D
norek
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 12 2006, 21:21:58) [snapback]92296[/snapback]

Owszem, dla mnie również pozerski i nieprzemyślany temat.Jak można wypić dużo i doskonale pamiętać ile si ę wypiło blink.gif
Pozdro dla normalnych.

:*
baski18
Jak widać pije się tyle ile się kupiło ... Ja jak sobie kupiłem na impreze 12 piw to wiem ile wypiłem jeśli każda butelka jest pusta ... ja mam 21 lat wiec małolatem nie jestem pozatym wg. mnie tu nie chodzi o jakieś chwalenie się jaki się ma łeb, bo można świetnie się bawić po 1 redsie(pozdro dla mojego kumpla smile.gif )

Co do Twojej postawy do alkoholu to gratuluje smile.gif 2 lata bez picia - ja bym nie wytrzymał prawie co tydzień kilka browakrów musi być, pozatym ja wole troche browarków wypić niż sobie coś spalić(i nie chodzi tu o papierosy)

Pozdro
Azorek
ja ostatnio troche zabalowaem 6 litrowych harnasiow i chyba z pol litra roznego rodzaju wodek i nalewek(nie pamietam dokladnie co wiem ze tequille popijalem) ale tak to jest jak sie dostalo wyplate po meczach. Jak juz piwek troche wypilem to siedizalem z kolega i tylko wybieralismy co by tu sie napic. Ogolnie to nie pamietam nic tylko pozostal slad na klacie i na brodzie i - 130zl w portfelu. Jak to trener kiedys powiedzial "Nie pijesz nie grasz" biggrin.gif
switek
Ja pamietam tyle mielismy 4 wina beczki porzeczkowe 15%% i po 3 zubry na 4 osoby (;]) pozniej to byl tylko belt przez balkon i dziwne tance przy piosence Arash Arash biggrin.gif. Sam tego nie pamietam ale kumpel ponagrywal na komorke tongue.gif
Bakel
QUOTE(Mortin @ Oct 12 2006, 20:07:28) [snapback]92278[/snapback]
zwykle po winie nie ma kaca tongue.gif

I tu się mylisz. Najmniejszy kac jest po czystej, a największy po ciężkich alkoholach, właśnie winach. tongue.gif

Ostatnio wypiliśmy po flaszce na łeb, oczywiście do przepicia dobry soczek, zagryzając wyśmienitym śledziem (pozdr kusik;p) i następnego dnia obudziłem się lekko zepsuty, ale miałem jechać na mecz, więc dość szybko się zmobilizowałem, wypiłem 2 mocne na zabicie kaca i od razu człowiek jak nowy wink.gif Dodatkowo zdzierając gardło na meczu kompletnie wytrzeźwiałem, pojechałem do kobity i znowu przed tv browar + wino :>

Reasumując, picie jest sztuką.
Podstawa to nie pić na pusty żołądek, a biesiadować jak najdłużej. smile.gif
snok3r
QUOTE(baski18 @ Oct 12 2006, 18:34:24) [snapback]92252[/snapback]

0.5l Bols przez 20minut - skończyło się to przewrotką na podłogę i zaśnięciem w domu.

QUOTE(baski18 @ Oct 12 2006, 22:06:54) [snapback]92303[/snapback]

ja mam 21 lat wiec małolatem nie jestem

moze i jetem dziwny ale moim zdaniem wypicie 0.5l wodki w 20min nie jest powodem do dumy...wrecz przeciwnie.

tera muj recort:
19387092 litruf vutki + 2432 litruff wina + 3425436356356botelek piva....i jescje w stanje bylem tego posta napisac... ph34r.gif

proponuje jeszcze temat zalozyc: "z iloma laskami spales" wiarygodnosc postow bedzie taka sama ale moze ktos z bogata wyobraznia napisze jakis ciekawy opis tego jak swoja 234 dziewczyne stukal...
Mani3k
Bardzo ciekawe tematy zakładacie... pogratulować.
Karol Johnn
QUOTE(Mani3k @ Oct 13 2006, 12:35:06) [snapback]92330[/snapback]

Bardzo ciekawe tematy zakładacie... pogratulować.

No przeciez twierdzicie ze forum i tak zeszlo na psy... a poza tym Maniek po co sie ograniczac...
pzdr
StraY
QUOTE(snok3r @ Oct 13 2006, 00:12:12) [snapback]92318[/snapback]

moze i jetem dziwny ale moim zdaniem wypicie 0.5l wodki w 20min nie jest powodem do dumy...wrecz przeciwnie.

zyjesz w Polsce, dziwny jestes wink.gif

proponuje jeszcze temat zalozyc: "z iloma laskami spales" wiarygodnosc postow bedzie taka sama ale moze ktos z bogata wyobraznia napisze jakis ciekawy opis tego jak swoja 234 dziewczyne stukal...

a ja raz spalem z sianem
kusik
QUOTE(lukasso @ Oct 12 2006, 20:53:25) [snapback]92289[/snapback]

na ostatnim zlocie IO 7 zubrow
i kilka komandosow( ze 3) 1 bialy i 2 czerwone

szacunek ze te 2 czerwone bo przeciez ja po jednym rzygalem pol dnia biggrin.gif
Mortin
QUOTE(StraY @ Oct 13 2006, 16:22:12) [snapback]92374[/snapback]

a ja raz spalem z sianem

to juz wiem, czemu jestes mistrzem ligi tongue.gif, moze i ja musze sprobowac, to dostane moda ? tongue.gif
pozdro
tomek828
3 wina patyk + kilka browarkow biggrin.gif bylem pijany ostro, nie zygalem, nastepnego dnia nie pamietalem zawiele biggrin.gif
Innovation-D
No to ja tez zapodam rekorda:)
Bylo to za czasow szkółki piłkarskiej na wyspach:15 piw które sam wypilem ale nie pamietam jakich, i 4 flaszki 0,7 Finnsbury Gin biggrin.gif na 6 osób.Poraziło mnie tak ze spalem pod pokojem wraz z kompanem,o o treningach przez nastepne 24 a nawet 36 godzin nie moglem myslec biggrin.gif Oj sie dzialo. W naszej podcziwej polsce rekord to na 4 osoby 8 win "18"-taka nosza nazwe,moj blad ze dla szpanu pociaglem prawie cala na raz.Pamietam tylko ławke w parku i migoczacy sygnal strazy pozarnej....oj bylo ciezko:)
jastrzab
QUOTE(Innovation-D @ Nov 13 2006, 12:04:52) [snapback]97427[/snapback]

15 piw które sam wypilem ale nie pamietam jakich

sie wcale nie dziwie, ze nie pamiętasz

4 szklanki wody niegazowanej
don rxf
Ja wypiłem piwo "bartek" i leżałem w wannie i nie wiedziałem co sie stao o_O
E 9
Na tym sylwku pobilem swoj jak narazie marny rekord(z powodu młodego wieku ;p hehe)

A więc wypilem:3 lechy w butelce,2 żuberki w puszce,cwiarteczkq i pół szampana.
Szczegół,że mi sie film urwał pierwszy raz :/.Ale warto było smile.gif
Karol Johnn
Kumpel kiedys przechylil na raz polowke wodki, siadl pod szafa i juz nie wstal do nastepnego dnia... tak wygladaly jego urodziny
pzdr
czarek
ja nie piję w ogóle i bardzo się z tego cieszę juz kiedyś miałem excesy jak mnie dziewczyna rzuciła sad.gif
nawet gazowanego nie pije, tylko mineralna i soki
Dominoz
Ja najwiecej wychlalem na tego sylwestra...
To bylo jakies 7 piwek + troche szampana...Ale jak wypilem szampana, to byl kurs do lazienki xD
Ale nie bylem jakos specjalnie wstawiony, bo to bylo na duzym okresie czasu.
StraY
a ja pobilem niedawno moj rekord. miedzy wykladami poszedlem na jedno piwo i mnie zamulilo ;]
p@blo
Ja swoj rekord ustalilem u siostry na 18
1 litr GLADIATORA na dwoch
OskaR
A mój rekord to 1L whysky o 0,7L wina na dwóch w te ferie
Wtedy po raz pierwszy mi sie urwał film tongue.gif
ślimak
Dawno tu nikogo nie było czyżby sami abstynenci
Mój rekord padł w marcu wychlałem 2 L morozova z dwoma kumplami a wczesniej po dwa piwa nie wiem co sie pozniej dzialo
PS. Przynajmniej w domu się obudziłem hehe
snake
Pół litra samemu, mówie o rekordzie bez żyganka ;0
szołpas
hehe ja rekord w tego sylwka pobiłem ;pp 0,7 na poł + 5 Leszków ;] i troche szampana (juz nawet nie pamietam ile) ;pp
potem przez 3 dni mi było niedobrze :/
Hayalet
Wypiłem przedwczoraj 0,2l piwa.

Dziękuję.
Dominoz
Po wyjeździe do Irlandii zmieniło sie co nieco biggrin.gif
Wychlałem pól litra wódki i 3 tamtejsze słabe dośc piwa (4,3%)...

Troche kuzynce dywan porzygałem xD
snok3r
ehhh...myslalem, ze temat umarl smiercia naturalna ale nic z tego...

zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.