Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pp Nieoficjalny 2.7 - Pytanie, Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
MurdeR
Dzis zainstalowalem uaktualnienie.

Zrobilem to w nastepujacy sposob:

Paczka zawierala:
kitserwer -> uni, faces, hair
Option File

1. Podminilem w kitreverze uni i dodalem faces i hair - dwoch ostatnich nie mialem jak dotad.
2. Podmienilem OF

Rezultat:

1. Brak dzwieku w menu (muzyka oraz dzwieki)
2. Po przejsciu do trybu rozgrywki (mecz towarzyski) system wywala gre - program wykonal nieprawidlowa operacje.

Prosze o rade. Co z tym zrobic

BTW, doceniam cały wysiłek autorów patcha, ale jest on kompletnie nieudany. Bergkamp w Arsenalu rolleyes.gif
Włosy Diarry z Realu oraz Ballacka, eh... na szczęście nie jest nazwany 'oficjalny'.
MurdeR
Ok. Tak zrobie.

Dzieki.
Gromu
Zauważyłem u mnie ,że coś jest nie tak z strojami ligi angielskiej. Mianowicie wszystkie inne ligi działają bezproblemowo ,a koszulki premiership w ekranie wyboru zaczytuja sie bardzo dlugo i w meczu przez nie pes się wiesza. Jednym słowem "dupa" tongue.gif .Dodam ,że pare razy próbowałem instalować je do kitservera i też nic . Może ktoś już spotkał się z tym problemem? Z góry dziękuje smile.gif
MurdeR
Mam ten sam problem z koszulkami w angielskiej...

Mam jeszcze inny. Kiedy chce zagrac mecz ligowy w byle ktorej lidze pojawia sie komunikat o bledzie programu i wychodzi do windowsa... Mecze miedzypanstwowe dzialaja bez problemu.

Nic nie rozumiem...

Sokry Gromu,

nie doczytalem Twojego posta i glupote napisalem biggrin.gif.
Mi przes koszulki przechodzi ale czasem wiesza sie w menu skladow a zawsze w trakcie rozpoczynania meczu.

obiecuje ze bede czytal dokladnie tongue.gif
Gromu
Co do koszulek sprawe załatwia najnowszy kitserver ,a co do zawieszania się w menu składów to mi najcześciej pomagało usunięcie savów i wgranie od nowa option file.
MurdeR
Juz wszystko dziala. Dzieki za pomoc.
decio24
Mam problem ze strojami. Po wrzuceniu ich do kitserwera włączeniu gry, a następnie meczu wywala mi do windowsa. Jakby niemoglo wczytac mi stroji. Prosze o pomoc!
Gromu
Post wyżej taka sama sytuacja. Mi wystarczył nowy kitserver.
decio24
A ten najnowszy kitserwer jest zawarty w tym Patchu 2.7 czy mozna go gdzies sciągnąć. Jak tak to daj linka.
Gromu
Tu masz wszystko http://www.issonline.pl/download/.
Beny13
Mam pytanie sczegolnie do tworcow. Tak jest w kitseverze troche twarzy
ale jak bede chcial powrzucac nowe a twarze tych graczy beda w e-text z poprzednich czesci, to czy mi sie zryja te twarze czy nie ?
decio24
nie bardzo wiem ktory, ale sciągam ten największy Forzaroma Kit Server. mam nadzieje ze dobry
Beny13
Ściagnij kiserver 5.2.3.
BoBaN
Pytanie 1: jak dodawac nowe twarze dla zawoników którzy nie mają swoich specjalnych twarzy, jak to zrobic by wszystko działało sprawnie.

Pytanie 2: Czy mozna dodać pake stadionów do tego PP i czy bedzie to działac?
Pytanie 3: Czy mozna dodać pake piłek?
tery
WITAM WSZYSTKICH!!!
mam jedna prosbe, czy ktos moglby mi przeslac programik DarkSupporter do edycji przyspiewek poniewaz nigdzie nie moge go sciagnac (chyba juz dawno o nim zapomniano) jezeli ktos posiada prosze przeslac na [email protected] lub [email protected]!! smile.gif bede dozgonnie wdzieczny!!!!!!!!! smile.gif
Pozdro dla wszystkich fanow PES!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.