Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nosowska...-prosta Rzecz- Skąd Pobrać
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Węgluś
Yo. Skąd pobrać piosenke ''Prosta rzecz''? Szukałem już wszędzie i nie moge znaleźć
Rivaldinho
To jest jakiś żart, czy Ty wogóle nie myślisz??, skąd mp3 masz , skąd twoi koledzy je pobierają, myśl!!!
Węgluś
QUOTE(Rivaldinho @ Sep 13 2006, 16:21:04) [snapback]88952[/snapback]

To jest jakiś żart, czy Ty wogóle nie myślisz??, skąd mp3 masz , skąd twoi koledzy je pobierają, myśl!!!

tam gdzie pobieram inne MP3 też nie ma.
lookass
Moim zdaniem to z internata można pobrać. Wpisz w google "Prosta rzecz.mp3 pobierz byle było za darmo bo nie umim znaleźć i wole zapytać na forum a eMule czy jakiegoś Bearshare'a nie ściągne bo nie umiem ich obsługiwać" to wpisz na 100% ci znajdzie...

Skąd się tacy ludzie biorą ohmy.gif
tV2
Ze sklepu kochany, ze sklepu...
Raffels
Dla mnie węgluś pokazałeś, że jesteś po prostu dzieckiem neostrady, który dostał od rodziców internet na komunie. Człowieku nie wiesz skąd ściągnąć? To idż do sklepu i kup płytę. Przeczytaj kiedyś regulamin forum przy okazji bo widze, że go nie znasz. Ja dałbym Ci bana na internet do końca życia ale niestety nie mam takiej mocy.
Mortin
lookass nie smiej sie z Weglusia... on ma az! 14 lat i zapewne nie ma problemu z obslugiwaniem tak zaawansowanych programow jakimi niewatpliwie sa bearshare czy tez emule, wiec Twoj post byl nie na miejscu tongue.gif
pozdro
maciek_ssi
Dobra, koniec tych głupot.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.