lukasso
Aug 28 2006, 05:38
Zaczynamy grac panowie
wpisujcie tu wyniki,komentarze
mile widziane opisy meczów
mauger_ht
Aug 28 2006, 07:40
Kurde zagralem mecz z macho_21 , chce wpisac wynik a tu listy zawodników nie ma ;/
Wiec wpisuje tu
mauger_ht 1:0 macho_21
macho_21
Aug 28 2006, 07:44
QUOTE(mauger_ht @ Aug 28 2006, 08:44:11) [snapback]86485[/snapback]
Kurde zagralem mecz z macho_21 , chce wpisac wynik a tu listy zawodników nie ma ;/
Wiec wpisuje tu
mauger_ht 1:0 macho_21
pierwsza polowa w miare rowna... w drugiej polowie totalnie dominowalem...ale co z tego jak je...ny tommason na pusta bramke strzelic nie moze no to jak czlowiek ma wygrac..i caly dzien do dupy...do dupy ten winning...
Damian
Aug 28 2006, 12:10
damian13-Mauger_ht 3-1
Pierwszy bramke strzelil Mauger i nic nie wskazywalo bym mogl wyrownac jednka przed przerwa sytuacji sam na sam Yanagisawa pokonal bramkarza Kamerunu.W okolo 70 min spotkania po bledzie obroncy przejmuje pilke i zamieniam ja na bramke.W 85 minucie gdy bieglem sam na sam MAuger sfaulowal mnie od tylu za co dostal tylko zolta kartke.rzut wolny niemal prefekcyjnie wykonal kapitan gospodarzy-Nakamura
Rivaldinho
Aug 28 2006, 12:47
Jakieś skróty byście zapodali

Bo tam czytać to książkę można.
A co do tego wpisywania wyniku to co jest... ?
macho_21
Aug 29 2006, 12:30
macho_21 vs Vego21 3-2
mecz wyrownany..prowadziłem w pewnym momecie 3-0 ale w koncowce troche sie za bardzo wyluzowałem...i straciłem dwie brameczki..Vego21 dziek za mecz..
vego21
Aug 29 2006, 12:58
Macho vego z małej literki please

Ja bym powiedział tak:
Przewage miałem na początku, macho w środku i ja na końcu meczu. Trochę niesprawiedliwy wynik ale takie są uroki we. W strzałach 12-13
Pozdro
budzo : vego 2:2
Mecz dość wyrównany ze sporą ilością sytuacji, trzymający w napięciu i w ogóle

Vego wyrównał w 89. minucie, strzałem chyba z 25 metrów.
vego21
Aug 29 2006, 13:23
QUOTE(budzo @ Aug 29 2006, 14:24:02) [snapback]86791[/snapback]
budzo : vego 2:2
Mecz dość wyrównany ze sporą ilością sytuacji, trzymający w napięciu i w ogóle

Vego wyrównał w 89. minucie, strzałem chyba z 25 metrów.
No powiedzmy że sprawiedliwy wynik, chociaż miałeś dogodniejsze sytuacje. Twoja obrona była ''prawie'' nie do przejścia

vego21(Iran)
2:2 Giuly(Grecja)
Opis zbędny, Giuly przygotuje skrót z meczu i ocenicie sobie
vego21
Aug 29 2006, 15:07
Zwycięswo Iranu, fatalna skuteczność Japonii...
vego21(Iran) 1:0 Damian(Japonia)
Mecz wyrównany, obie drużyny zagrały poprawnie w obronie, choć Damianowi częściej i groźniej udawało się forsować moją defensywę. Z mojej strony szczególną uwagę zwróciły rzuty wolne. Pierwszy z nich z około 40m trafił w słupek, bądź poprzeczkę. Drugi z około 25 metrów wykonał perfekcyjnie Madahavkia i dał Iranowi upragnione zwycięstwo. W strzałach 7-12
Podsumowanie:
M___w___r___p___ br ____pkt
4___1___2___1___7-7____ 5
machel
Aug 29 2006, 17:42
machel (WKS) 3 - 0 vego21 (Iran)
vego21
Aug 29 2006, 18:16
QUOTE(machel @ Aug 29 2006, 18:46:50) [snapback]86842[/snapback]
machel (WKS) 3 - 0 vego21 (Iran)
To było dość dziwne spotkanie dla mnie. Już w pierwszej minucie mogłem objąć prowadzenie po błedzie machela. Kilka minut później odpowiedź WKS za takim samym efektem. Następnie zmarnowałem dwie ''setki'', a w końcówce pierwszej połowy dwie bramki w przeciągu 5 minut.
Druga połowa do jeden wielki lag, w którym dosłownie nic się nie działo. W takich warunkach poprostu nie dało się grać. W około 42 minucie lagi ustąpiły i straciłem trzecią bramkę.
Ogólnie machel grał świetnie skrzydłami a ja bardzo dobrze kontratakowałem.
Walić Iran

Pozdro machel i dzięki za mecz.
Rivaldinho
Aug 29 2006, 18:58
Rivaldinho 1:4 damian 13
Mecz bez historii, nawet nie lagowało, zjebałem dobrą sytuacje w której było by 1:1 a tak to muka , w końcówce honorowa główka z kornera Aloisi`ego.
sheva7 1:1 Rivaldinho
Pierwsze minuty ostrzał shev, końcówka w moim wykonaniu też niezła ale to sheva w 43 minucie drugiej połowy wyrównał, w ostatniej minucie poprzeczka Emertona.Dobry mecz.
machel 2:3 Rivaldinho
Początek bramka machela, później się ostudziło i do przerwy 1:3 dla mnie.W drugie połowie machel ładnie załadował z wolnego no i na tym się skończyło.Dobry mecz.
Rivaldinho 0:2 budzo
Urugwajczycy mieli szybsze buty poprostu.
Pierzak 0:1 Rivaldinho
Viduka strzała czerwona i odrazu się lepiej zamiatało.Nudny mecz, bramka dopiero w w drugiej połowie, no zaciety był...ten mecz.
Rivaldinho 2:3 macho_21
No co by tu powiedziec, limit porażek wyczerpany.
kostek45 0:5 Rivaldinho
Viduka x3 + Kewellx2 i pozamiatane.
lukasso
Aug 30 2006, 08:17
lukassoronaldo(Senegal) 3-0 Damian13(Japonia)
lukassoronaldo(Senegal) 5-2 Mauger_ht (Kamerun)
Giuly(Grecja) 2-5 lukassoronaldo(Senegal)
lukassoronaldo(Senegal) 4-3 LeMie(Chorwacja)
ArekŁDZ(Turcja) 2-1 lukassoronaldo(Senegal)
lukassoronaldo(Senegal) 4-1 macho_21(Dania)
lukassoronaldo 4-1 Raffels
JAACA 2-3 lukassoronaldo
Songo Q
Aug 30 2006, 10:13
Songo Q 3:0 machel
Mecz bez większej histroii, w pierwszej połowie bardzo duża przewaga moich Walijczyków, udokumentowali ją zdobyciem dwóch bramek. Po przerwie Drogba dostaje czerwień i marzenia WKS o wywalczeniu choćby punktu poszły się kochać. W końcówce jeszcze Hartson dobija golem Kościosłonian (?).
Pozdrawiam.
macho_21
Aug 30 2006, 10:17
macho_21 vs machel 2-2
ArekŁDZ
Aug 30 2006, 10:26
ArekŁDZ(Turcja) 2-1 lukassoronaldo(Senegal)
Mecz bardzo wyrównany,najsprawiedliwszym wynikiem byłby remis.
Senegalczycy z poczatku ostro atakują (dwie akcje którymi ratuje sie wślizgami od tyłu w polu karnym,na szczęscie obrońcy trafiają w piłke),później jakby siedli,chociaz pierwsi strzelają bramke po ładnym uderzeniu sprzed pola karnego.Pozniej bład lukassa w polu karnym Tuncay odbiera piłke obońcy i z 11 metrów pokonuje bramkarza.Druga bramka to dobitka strzału Nihata.Do konca meczu próby zmiany wyniku z obu stron bez skutków (słupek Nihata).
ArekŁDZ(Turcja) 2-2 Giuly(Grecja)
Bramki Giuly-ego z wolnych po moich faulach

,bramka na 2:2 w ostatniej minucie.
ArekŁDZ(Turcja) 0-1 vego21(Iran)
Pierwsza połowa dla Vego,druga dla mnie,ale wynik sprawiedliwy z przebiegu meczu.
PIERZAK(Nigeria) 3:2 ArekŁDZ(Turcja)
vego21
Aug 30 2006, 13:18
Vice lider pokonany, Iran fetuje...
ArekŁDZ(Turcja) 0:1 vego21(Iran)
Wyrównane spotkanie, obfitujące w dogodne sytuacje strzeleckie po obu stronach. Trochę w rozgrywce przeszkadzały nam ''przycinki'' . Arek rozpoczął mecz trochę nerwowo. Stracił bramkę w 10 minucie po mocnym strzale z pierwszej piłki zza pola karnego Kaezmana. Kilka minut później miałem kilka dobrych okazji po błędach Turcji, ale piłka to siatki nie wpadła. Arek chyba się rozluźnił i zaczął groźniej atakować dając moim obrońcom o sobie znać. Jednak jego strzały były za lekkie i mój bramkarz nie miał problemów ze złapaniem piłki. Po przerwie trafiłem w słupek po strzale Madahavkia, Daei minimalnie przestrzelił i zaczęła się nerwówka. Końcówka należała do Arka a ja zamiast szanować gałę to ją głupio traciłem.
Dzięki ArekŁdz i powodzenia w rozgrywkach.
Podsumowanie:
6___2___2___2___8-10___ 8
QUOTE(ArekŁDZ @ Aug 30 2006, 13:30:22) [snapback]86932[/snapback]
ArekŁDZ(Turcja) 2-2 Giuly(Grecja)
Bramki Giuly-ego z wolnych po moich faulach

,bramka na 2:2 w ostatniej minucie.
Chyba mój najgorszy mecz w lidze

(poza wynikiem ;p). Przez cały mecz oddałem 3 ( słownie trzy) strzały. Wszystkie z wolnych po faulach "iksem" i w tym dwa gole

(jeden w ostatniej akcji meczu

).
Pozdro dla ArkaŁDZ (nawet mnie nie zbluzgał na gg i nie pisał że farce

)
PS. vego chyba troche przekręcasz nazwiska tych piłkarzy Iranu

Giuly(Grecja) 2-5 lukassoronaldo(Senegal)
skrót:
http://www.bestsharing.com/files/ms0011090...onaldo.rar.html ("troszke" zje**ny, bo nie dość że słaba jakość to jeszcze bramki nie po kolei, a jedna w osobnym pliku ;p)
budzo (Urugwaj) 2:0 rivaldinho (Australia)
Wynik można rzec sprawiedliwy, oddający to, co się działo się działo na boisku. Generalnie moja przewaga, choć rivaldinho miał również swoje szanse na zdobycie bramki
Rivaldinho
Aug 30 2006, 17:17
Kewell ostatnia minuta , bramkarz nie wiem jak to obronił(cuddem) i Viduka do pustej bramki nietegez niefart.Srodek pola maksymalnie opanowałeś.
vego21
Aug 30 2006, 17:34
QUOTE(Giuly @ Aug 30 2006, 17:00:22) [snapback]86960[/snapback]
PS. vego chyba troche przekręcasz nazwiska tych piłkarzy Iranu

Ja ich nawet nie znam

Dla mnie to dupny team i nie obchodzi mnie kto w nim gra, nawet jeśli są to gwiazdy. Nie nawidze Iranu
vego21
Aug 30 2006, 20:03
Sorry za dwa posty ale musiałem.
Jebie mnie już ten Iran i jego defensywa wraz z bramkarzem. Rozumiem jeśli stracę bramkę po składnej akcji itp, ale wkurwia mnie gdy obrona stoi i nic nie robi a bramkarz nie potrafi złapać najprostszej piłki...Przez ten team tracę przyjeność z gry. Gratuluje człowiekowi, który go wybrał do ligi...
vego21(Iran) 3:4 sheva7(USA)
Mecz rozegrany chyba na 3 raty. Po 15 minutach przegrywałem 2:0 i rozłączyło gdy miałem dogodną sytuację. Wznawiamy grę strzelam na 1:2 i chwilę później tracę bramkę po fatalnym błędzie mej cudownej obrony. Powiedziałem sobie, że nie odpuszczę i tak się stało. doprowadziłem do stanu 3:3. Wszystko pięknie mecz się kończy i sheva w ostaniej akcji meczu strzela mi bramkę na 3:4 po fantastycznym chwycie mego bramkarza.
THE END...
Rivaldinho
Aug 30 2006, 20:18
A cosz Ty vego się uparłeś na Iran, przecież to fajny team.Taka liga, taki system losujący miejmy nadzieję że się utrzymasz i w następnym sezonie coś lepszego wylosujesz;p
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 30 2006, 23:22:06) [snapback]87013[/snapback]
A cosz Ty vego się uparłeś na Iran, przecież to fajny team.Taka liga, taki system losujący miejmy nadzieję że się utrzymasz i w następnym sezonie coś lepszego wylosujesz;p
nie utrzyma się (za duże straty w 1 rundzie)

i złe podjeście ma chłopak. Wiecznie narzeka na ten iran a nie wpadł na to, że to drużyna wybitnie nie do bronienia się, czyli taktyka 4-2-2-2 i gra skrzydłami wskazana

Iran nie jest zły. Ja też mam drużyne nie pod siebie ale grać nią musze.
vego21
Aug 30 2006, 21:00
QUOTE(whan @ Aug 30 2006, 21:45:59) [snapback]87018[/snapback]
nie utrzyma się (za duże straty w 1 rundzie)

i złe podjeście ma chłopak. Wiecznie narzeka na ten iran a nie wpadł na to, że to drużyna wybitnie nie do bronienia się, czyli taktyka 4-2-2-2 i gra skrzydłami wskazana

Iran nie jest zły. Ja też mam drużyne nie pod siebie ale grać nią musze.
Całą pierwszą rundę rozegrałem grając systemem 4-2-2-2 i efekty tego było widać -13pkt na 20 kolejek.
Teraz gram 4-3-3 i na 7 spotkań 8 pkt więc trochę lepiej.
Tak więc tyle wiesz na temat taktyki dla badzewnego Iranu...
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 30 2006, 21:22:06) [snapback]87013[/snapback]
Nie jestem pewnien czy chciał bym grać kolejny sezon z wiadomych przyczyn...
QUOTE(vego21 @ Aug 31 2006, 00:04:05) [snapback]87025[/snapback]
Teraz gram 4-3-3 i na 7 spotkań 8 pkt więc trochę lepiej.
Tak więc tyle wiesz na temat taktyki dla badzewnego Iranu...
7 spotkań 8 pkt

no jak na ciebie to dużo.
A tak na serio to nie liczy się tylko taktykta ale i same umiejętności gracza...
PS
no dobra, przyznam - iran jest do dupy, co nie zmienia faktu, że mogłeś spokojnie być nawet iranem na miejscu dającym utrzymanie.
vego21
Aug 30 2006, 21:16
QUOTE(whan @ Aug 30 2006, 22:14:09) [snapback]87027[/snapback]
7 spotkań 8 pkt

no jak na ciebie to dużo.
A tak na serio to nie liczy się tylko taktykta ale i same umiejętności gracza...
PS
no dobra, przyznam - iran jest do dupy, co nie zmienia faktu, że mogłeś spokojnie być nawet iranem na miejscu dającym utzymanie.
Pewnie masz racje, mogłem ale nie jestem ponieważ od samego początku nie mam przekonania co do swego teamu. Teoretycznie mam jeszcze sznasę na utrzymanie się, lecz chyba nie jest mi to pisane.
Zapewaniam Cię że gdybym miał np. Belgię był bym w czołówce. No nic nie ma co narzekać bo zaraz powiedzą, że nabijam posty.
PS LeMie czekam na Ciebie
Songo Q
Aug 30 2006, 21:54
Songo Q (Walia) 2:2 sheva7 (USA)
Mecz stojący na bardzo wysokim poziomie, niesłychanie wyrównany. Dwukrotnie obejmywałem prowadzenie, lecz niestety również i dwukrotnie dałem się dopierdolić.
Pozdrawiam.
Rivaldinho
Aug 30 2006, 22:27
QUOTE(vego21 @ Aug 30 2006, 22:20:21) [snapback]87030[/snapback]
Zapewaniam Cię że gdybym miał np. Belgię był bym w czołówce. No nic nie ma co narzekać bo zaraz powiedzą, że nabijam posty.
Bullshit z tą Belgią,Meksyk i inne drużyny miałeś w turnieju niejednym i tooo samoo, vego ma skilla ale coś jakby virusa miał ...!! A te cyferki przy nazwie użytkownika wogóle nie szczycą ;P
Songo Q
Aug 30 2006, 23:05
Songo Q (Walia) 2:0 mauger_ht (Kamerun)
W pierwszej połowie mecz dość wyrównany, bramka strzelona po dość dużym przypadku. Drugą połowę kontrolował już zespół walijski, nie dająć dojśc Kameruńczykom do swojego pola karnego. W końcówce gol na 2:0, po wzorcowym (bo jakżeby inaczej) kontrataku.
Pozdrawiam.
justyn
Aug 31 2006, 07:49
QUOTE(Giuly @ Aug 29 2006, 14:37:35) [snapback]86796[/snapback]
Bardzo dobry mecz.
vego w końcówce miał sporo szczęścia.
Skrót jest ok,ale straszne słaba jakość.
Pozdro!
Damian
Aug 31 2006, 08:52
Damian13-budzo 1-0
vego21
Aug 31 2006, 11:37
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 30 2006, 23:31:40) [snapback]87042[/snapback]
Bullshit z tą Belgią,Meksyk i inne drużyny miałeś w turnieju niejednym i tooo samoo, vego ma skilla ale coś jakby virusa miał ...!! A te cyferki przy nazwie użytkownika wogóle nie szczycą ;P
Oczywiście że moje cyferki przy niku nie szczycą, tym bardziej że już są nieaktualne
Co do Belgii czy Meksyku to gra mi się nimi bardzo dobrze i moje wyniki były o wiele lepsze.
A na owego virusa biore już leki

Pozdro i do spotkania w lidzie

EDIT:
Lider remisuje z outsiderem...
vego21(Iran)
2:2 LeMie(Chorwacja)
Mecz mogły wygrać obie ekipy, lecz nie wykorzystały większości swych dogodnych sytuacji podbramkowych.
Początek spotkania to grożna akcja Chorwatów. W 10 minucie Ali Karimi po świetnym dośrodkowaniu strzałem głową strzela bramkę na 1:0. Chwilę później mogłem podwyższyć w sytuacji sam na sam lecz bramkarz drużyny przeciwnej wyszedł z opresji zwycięską ręką. Następnie przeplatane akcje obu ekip, z tym że więcej ich stworzył LeMie. W strzałach 4-8
W drugiej połowie zrobiło się nieciekawie. Straciłem najpierw jedną, a póżniej drugą bramkę i musiałem gonić wynik. Mimo naporu Chorwatów udało mi się doprowadzić do remisu i taki rezultat utrzymał się do końca.
Sprawiedliwy wynik, chociaż LeMie miał małą przewagę.
Dzięki i pozdro.
Podsumowanie ogólne:
macho21 3:2 vego21
budzo 2:2 vego21
vego21 2:2 Giuly
vego21 1:0 Damian
machel 3:0 vego21
ArekŁZ 0:1 vego21
vego21 3:4 sheva7
vego21 2:2 LeMie
8___2___3___3___13-16__ 9
LeMie-Macho 4-2
LeMie-ArekŁDZ 2-1
kemocik
Sep 1 2006, 12:49
Wy nie macie tu pisać wyników, tylko dać jakiś opis albo skrót... Żeby zobaczyć wynik to sobie wchodzę w wyniki na stronce...
Rivaldinho
Sep 1 2006, 13:52
To chwilowe, bo wiesz napewno że nie działa system ligowy

--------------------------------------------------------------
kostek45 0:5 Rivaldinho
_____________Viduka 3
_____________Kewell 2
Songo Q
Sep 2 2006, 07:12
Songo Q (Walia) 3:2 PIERZAK (Nigeria)
Bardzo ciężki mecz. Nigeria groźna jest zawsze, o tym wie każdy. Teoria ta potwierdziła się i w tym spotkaniu. Dwa razy obejmowałem prowadzenie, dwa razy mojemu przeciwnikowi udało się wyrównać (po kompletnie idiotycznych bramkach, ale jednak) i z pewnością łatwo nie było. Jednak bramka Walijczyków na 3:2 w 88. minucie sprawiła, że Nigeryjczycy nie zdołali się juz podnieść.
Ciężka przeprawa.
Pozdrawiam.
Panel działa. Panowie dodajemy wyniki.
Czemu tylko nasza liga ruszyła pełną parą ?
Raffels
Sep 2 2006, 13:00
Raffels (Ukraina) 2-1 Songo_Q (Walia)
Mecz rozpoczął się od ataków Songa, który szybko strzelił bramkę na 1-0. Potem Ukraina rzuciła się do odrabiania strat i wyrażnie dominowała. efektem był gol na 1-1 tuż przed przerwą. w 89 min. gola na wagę 3 pkt. strzelił Voronin i mecz zakończył się moim zwycięstwem. Pózniej zrobię skrót.
Rivaldinho
Sep 2 2006, 15:53
Raffels 1:2 Rivaldinho
W kolejnej kolejce ligowych zmagń, kangury wybrały się do Kijowa by zagrać mecz z drużyną Raffelsa.Początek meczu w maire wyrównany, po klka dobrych strzałow na bramkę lecz piłka ani razu nie wylądowała w siatce.Do przerwy 4-7 w strzałach dla kangurów.Po przerwie około 50-sątej minut w zamieszaniu podbramkowym znalazł się Viduka i strzelił swoją 12-stą bramkę w tym sezonie.W końcówce wynik meczu podwyższył strzałem głową Popovic(3 trafienie w sezonie), honorową bramkę dla Ukrainy zdobył Melaschenko.
budzo (Urugwaj) 7:1 mauger (Kamerun)
Takiego meczu to jeszcze nie miałem, wchodziło dosłownie wszystko. Ech, żeby te 7 bramek rozłożyc na 3 chociaż mecze, a nie tak wszystko na raz. Mauger w pierwszej połowie wyraźnie nie trafił z taktyką, no a potem bylo już za późno.
Ja już chciał bym grać następne mecze
QUOTE(vego21 @ Sep 9 2006, 04:50:58) [snapback]88390[/snapback]
Ja już chciał bym grać następne mecze

u nas w drugiej lidze też ruszyła pełną parą, lecz nie wszyscy piszą opisy do meczów a szkoda.
QUOTE(justyn @ Sep 9 2006, 07:58:12) [snapback]88396[/snapback]
u nas w drugiej lidze też ruszyła pełną parą, lecz nie wszyscy piszą opisy do meczów a szkoda.
Jakoś w tabeli nie widać
bo JAACA sie opieprza
vego21
Sep 14 2006, 20:10
Ej można już grać następne mecze ?? Bo jak patrzę na tabelę to nie którzy mają już 29 spotkań rozegranych...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.