Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch! Help!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Jasiek7
Pisalem juz wczesniej w temacie Nasze problemy ale nikt mi nie chcial pomoc wiec wrzucam to jako nowy temat, prosze sie nie burzyc tongue.gif okey przejdzmy do sedna sprawy, instaluje gre i pokoleji wszytskie patche POWERPATCH poczawszy od 1 do 2.6...instalowalem je kilka razy juz i za kazdym razem jak wchodze do gry i wlaczam mecz to albo zatnie sie na wyborze skladu zazwyczaj tak jest co 3 mecz w master league albo jak wejde do gry to koszluki przeciwnikow lub tez moje staja sie przezroczyste albo zamazane jak w telewizorze nie ma programu tongue.gif heh wlasnie i co mam zrobic instalowalem kitserwer w sposob nastepujacy... wrzucalem go do folderu PES5 robilem setup instal i okey i nasteponego znowu kopiowalem zastepujac poprzedni i znowu setup instal i okey nie wiem czy nie popelniam jakiegos bledu z reszta to nie ma problemu bo robie razem z toturialem... wink.gif) Z gory dzieki za pomoc, licze na Was... Pozdrawiam!!
lookass
Popełniłeś błąd nie czytając info na forum gdzie wszędzie jest pełno nowo zaczętych tematów odnośnie wywalania z gry (3D Analyzer zaznaczasz pare opcji i gra pyka)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.