Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wgrac Pp Do We9:le?
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
herus
Siema!
Tak jak w temacie.. czy mozna... albo inaczej jak wgrac PP na WE9:LE.
Czy tak jak jest w tutorialach czy jak? Z gory dzieki.
switek
Chyba nie da sie wgrac PP do nowszej czesc WE9. Jednak silnik graficzny jest inny wiec po wgraniu najlepszego patcha na rynku gra moglaby sie posypac. Takie jest moje zdanie jak sie myle prosze mnie naprawic wink.gif pozdrawiam
norek
Pilki,twarze stroje i reszte graficznych rzeczy mozesz bezproblemowo powyciagac z PowerPatcha i poprzezucac do WE9le....innej opcji zainstalowania PP nie ma. Pozdrawiam.
herus
Dzieki bardzo. A jeszcze jedno pytanie.. czy kitserver bedzie dzialal? bo cos tam bylo ze mordki maja o 7 wyzsze numerki...
whan
QUOTE(norek @ Jun 26 2006, 16:03:46) [snapback]74635[/snapback]
Pilki,twarze stroje i reszte graficznych rzeczy mozesz bezproblemowo powyciagac z PowerPatcha i poprzezucac do WE9le....innej opcji zainstalowania PP nie ma. Pozdrawiam.

Nie tak łatwo nie ma bo przecież jest jeszcze option file, inne numery pliko etc...
Ale dziś zacząłem kombmować więc może może... wink.gif
herus
o to dobrze Whan :-) miejmy nazdzieje ze cos z tego będzie.. wrazie czego moge w czyms pomoc :-P Pozdro
naSs_no1
Siema!
Tak jak w temacie.. czy mozna... albo inaczej jak wgrac PP na WE9:LE.

Bylem tworca tamtego tematu i u mnie byla CICHOSZA!!!, ale widze, ze tu cos sie dzieje tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.