Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The Hills Have Eyes
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
justyn
IPB Image

The Hills Have Eyes

info:
produkcja: USA
gatunek: Horror
data premiery: 2006-07-14 (Polska) , 2006-03-10 (Świat)
reżyseria Alexandre Aja
od lat: 18
czas trwania: 90

Remake filmu Wesa Craven'a z 1978r. opowiada historię amerykańskiej rodziny z przedmieścia, która wybrała się na wycieczkę po kraju. Jednakże kiedy ich przyczepa psuje się z niewiadomych powodów na środku pustyni w Nowym Meksyku, stają się łupem dla ludzi o potwornie zdeformowanym wyglądzie. Członkowie rodziny skazani są wyłącznie na siebie w tej nierównej walce o przeżycie.

Jeżeli komuś pdobał się film Wrong Turn ,to ten tym bardziej sie będzie podobał.Zachęcam do obejrzenia.
daniel1990
Poprostu uwielbiam takie filmy jak sie zaczynają ...grupka ludzi jadąca późnym popołudniem polną drogą i im sie auto psuje itp. Musze go mieć !!
Bo0os
film dość fajny, wedle gustu.Straszy nieźle, no i krwawy w chuj :DPoczątek fajny...

warty obejżenia, Polecam

EDIT: link do wareza

http://www.spike.topworld.org/forum/viewto...c5ad209e03#2999
coley
film oglądałem wczoraj i musze przyznac że obawiałem sie czegos gorszego
trzyma w napięciu przez cały czas i naprawde jest warty oglądniena biggrin.gif
pozdro
anakin
ciekawy filmik smile.gif w porownaniu z pierwowzorem z lat bodajze 70-tych duzo lepszy , tamten nudzil a ta banda swirow to byli jacys indianie i juz wink.gif w tej wersji mozna sie wystrachac nawet , oglada sie bez minuty nudy smile.gif warto poswiecic na niego czas wg mnie.
KoczO
Film ciekawy, ale jeżeli ktoś nastawia się na 100 % super Horror to się rozczaruje, z horrorem (moim zdaniem) za dużo wspólnego nie ma.
Simon
a moim zdaniem to wlasnie klasyczny horror. bardzo ciekawy film. warto ogladnac
swatu
Siemanko potrzebuje napisy do tego filmu właśnie słyszałem ze jest fajny ale potrzebuje napisów POMOCY !!!!!!!!! sad.gif
justyn
Do jakiej wersji potrzebujesz napisów?
Rivaldinho
QUOTE(swatu @ Aug 5 2006, 10:46:56) [snapback]82701[/snapback]

Siemanko potrzebuje napisy do tego filmu właśnie słyszałem ze jest fajny ale potrzebuje napisów POMOCY !!!!!!!!! sad.gif

www.napisy.org
No chyba najpopularniejsza stronka z napisami smile.gif
swatu
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 5 2006, 22:44:50) [snapback]82866[/snapback]

www.napisy.org
No chyba najpopularniejsza stronka z napisami smile.gif

no tak ale mam taka dziwna wersje 698mb i nigdzie nie moge znajsc tych napisów jak by komus sie takie trafily było by super biggrin.gif

QUOTE(justyn @ Aug 5 2006, 17:26:18) [snapback]82809[/snapback]

Do jakiej wersji potrzebujesz napisów?

698 mb jak bys cos miał to sie odezwij dzieki z góry
Oskarek_89
|Szczerze to ogladalem ten film i był ZAJEBI... serio spoko film jak ten pacjent ruchal tą babke heheh to bylo dobre albo z shotgunem smile.gif tez fajne ogolnie spoko film smile.gif no i fajne mutanty smile.gif
swatu
juz skreciłem napisy znalazłem na jakiejs stronce film nawet ujdzie co prawda rozkreca sie dopiero jak ten koles dociera do tej wioski ale film ogulnie fajny biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.