Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Powerpatchem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Mike85
Panowie, mam problem dziwnego rodzaju. Otoz mam zainstalowanego PP razem ze wszystkimi update'ami. Wszystko elegancko dziala, ale raz na jakis czas albo podczas meczu, albo po wejsci do Formation menu, albo przy zmianach wyskakuje mi blad pliku pes5.exe i wywala do windowsa. Zaznaczam ze wczesniej nigdy tak nie mialem! Próbowalem juz wiele kombinacji lacznie z tym zeby wgrac plik pes5.exe z PP 2.0 ale to samo:/ Z góry dziekuje ze wszelka pomoc.

Pozdro
T-Mac
zrob jeszcze tak wgrywajac patcha 2.5 odchacz pliki w dkz z koncowka 00017, 00019, 00022, 00023, 00024, 00025 no i nie wgrywaj exe od 2.5 tylko uzyj od 2.0 moe zapomnij tez o save zeby wgrac
moze cos pomoze
pozdro
Simon
tez mialem cos takiego. ale ja teraz robie reinstal pesa bo mialem juz strasznei zasmieconego. zainstaluje wszystko na czystko i mysle ze bedzie hulac cool.gif
Mike85
ok Timak a za co sa odpowiedzielne te pliki co mi podales?

slyszalem jeszcze zeby odinstalowac pes i usunac pliki z rejestru systemu...ale hm wiecie jak to zrobic?
T-Mac
te pliki sa odpowiedzialne za sklady ale one sa tylko do gry online, sklady przeciez tez sa w save OF smile.gif
Mike85
Tmak robilem tak jak mowiles i nie pomaga :/ znowu tym razem po 3 meczach wywalilo mnie do windowsa :/ czyzby tylko format pozostawal ?
T-Mac
dzis wypuszczamy PP 2.6 jak nie pomoze to nie wiem czego to przyczyna
Mike85
Błagam pomocyyyy no, caly czas mam to samo :/ :/ :/
Mike85
Dobra, czy ktos moze mi dać jakąś racjonalną odpowiedz??? Zrobilem format, zainstalowalem PESa i nadal to samo po 2 - 3 meczach wyskakuje mi do windowsa!!! Czym to moze byc spowodowane???? Bez kitu juz nie wyrabiam. Pomocy !!!
lookass
Nie no to jest już k*** lekka przesada mad.gif do ch*** czemu nigdy nie dzialaja mi zadne patche :/ instaluje wszystko poprawnie wszystkie update'y po kolej i nic mi nie dziala wywala w Edit Mode i przed samym meczem tuz po wybraniu skladu bez zadnej informacji o bledzie po prostu wywala do pulpitu. Już jestem taki wk*** bo gralem dotad na patchu Wisła & Legia ale i tam nie obylo sie bez problemow bo nie dzialaly mi nowe pilki na szczescie byla polowa nowych a polowa starych pilek wiec moglem grać. Dziś doszedłem do wniosku że warto sprobować ze po tylu update'ach może mi pójdzie no i k** zaryzykowałem i teraz nie moge sobie pograć :/ Może ktoś jakimś cudem wie OCB?! :/

PS. Zaisntalowalem wszystko od 1.0 do 2.6 :[
Mike85
Lookass ja mam podobny problem i wykombinowalem cos takiego ze uruchamiam gre przez Antii - Blaxxa i odpukac jak narazie nie wywala
lookass
Nie no na razie działa kilka razy wywaliło mi w Edit Mode ale używając 3D Analyzera jest ok... mam teraz inny problem mianowicie chodzi o stadiony... na razie zauwazyłem dwa błędy jeden to że na stadionie Ajaxu ? (Arena auf Schalke) jest taki jasnozielony prostokąt w lewym górnym rogu murawy troche to wkurzające... a drugi to pewnie znany już z Santiago bernabeu... dziwne jakies prześwity ... nie można wykonać rzutu wolnego bo jakieś mrygające kolorki i fragmenty stadionu mrygają smile.gif z kamery wide da się jeszcze grać ale z poziomu murawy nie da sie nic obejrzeć podobnie jak z powtórek... sad.gif

Jeśli ktoś nei wie ocb to wkleje screeny ...
0rm0
moze ktos mi powiedziec jak ustawic to w anti blaxx zeby bylo oki??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.