Rafalinsky
Jun 6 2006, 11:14
Zalozylem ten temat by miec pogladowy obraz tego jak ludzie postrzegaja ten problem. Moze faktycznie sie myle, moze jestesmy mniejszoscia. Dlatego glosujcie! Wyjdzie szydlo z worka
Rafalinsky po kiego rozdmuchujesz dalej ta sprawe? Wszystko zostalo wyjasnione a Ty dalej nakrecasz spirale nienawisci:P Zamykam ten bzdurny temat!
A ja otwieram, głosujcie, tylko głosujcie w temacie, ligowcy z 1 ligi
ech, co za pomysl na pojmowanie demokracji...
to moze niech kazdy zalozy temat, w ktorym pod glosowanie poddamy sens obecnosci ludzi w lidze.
Stray: masz okazje pozbyc sie halladina.
halladin: zalatw pyrowi bana.
proponuje takze wypieprzyc ze sceny nielubianych redaktorow/modow/linuksiarzy/konsolowcow/katolikow/agentow SB.
a co, rewolucja!
QUOTE(siano @ Jun 6 2006, 13:54:34) [snapback]71263[/snapback]
proponuje takze wypieprzyc ze sceny nielubianych redaktorow
a co, rewolucja!
siano chcesz sie mnie pozbyc? ;(
QUOTE(kusik @ Jun 6 2006, 13:58:55) [snapback]71264[/snapback]
siano chcesz sie mnie pozbyc? ;(
myslalem o sobie
Rafalinsky
Jun 6 2006, 13:24
No i gratulacje dorwaliście chwasta. Demokracja to najlepszy system

.
siano ta demokracja to przytoczenie jednej z wypowiedzi borinho
Jestem adminem, podjąłem decyzję, przyjąłem przeprosiny i obietnicę poprawy (bez założenia czy będzie dotrzymana czy nie).
Dajmy się wykazać.
Rafalynsky? Pytałeś co o tym sądzę? Robisz nagonkę na osoby z wyjaśnionej już sytuacji. Po co?
Czy opinia ludzi zmieni moje zdanie? Przecież dałem mu szansę. Mam zrobić z pyska cholewę?
Jest taka partia w naszym parlamencie, która pod egidą demokracji sieje populizm.
Jak znam życie, nie chciałbyś by któryś z jej liderów był Twoim krewnym ...
Ludzie, jak macie napisać coś co nie pomaga, a tylko podgrzewa atmosferę, to może lepiej włożyć pewną część ciałą pomiędzy futrynę i drzwi i dobrze trzasnąć? Jeśli się nadal będzie chciało napisać coś co nie służy dobrym relacjom, proponuje operację powtarzać do skutku ...
Rafalinsky
Jun 6 2006, 13:51
QUOTE(Aros @ Jun 6 2006, 14:23:50) [snapback]71267[/snapback]
Jestem adminem, podjąłem decyzję, przyjąłem przeprosiny i obietnicę poprawy (bez założenia czy będzie dotrzymana czy nie).
Dajmy się wykazać.
Rafalynsky? Pytałeś co o tym sądzę? Robisz nagonkę na osoby z wyjaśnionej już sytuacji. Po co?
Czy opinia ludzi zmieni moje zdanie? Przecież dałem mu szansę. Mam zrobić z pyska cholewę?
Jest taka partia w naszym parlamencie, która pod egidą demokracji sieje populizm.
Jak znam życie, nie chciałbyś by któryś z jej liderów był Twoim krewnym ...
Ludzie, jak macie napisać coś co nie pomaga, a tylko podgrzewa atmosferę, to może lepiej włożyć pewną część ciałą pomiędzy futrynę i drzwi i dobrze trzasnąć? Jeśli się nadal będzie chciało napisać coś co nie służy dobrym relacjom, proponuje operację powtarzać do skutku ...
dobra koncze z ta "nagonka" bo zaraz sam sie stane chwastem do wyrwania

pozdro
alez niekonsekwencja.
albo robimy rewolucje, albo nie.
skoro padl pomysl, ze to uczestnicy rzadza liga to dlaczego go nie kontynuowac ?
przeciez to spora wygoda. moznaby na przyklad zwiekszyc czas na rozegranie kolejki, bo taka 'ustawe' przedstawi gracz X.
albo mozna zakazac grania wojewodztwu Podlaskiemu. robiac koalicje Wielkopolski ze Slaskiem bez problemu uda sie przeforsowac taki pomysl (no bo przeciez kto by popieral jakiestam Podlasie).
ciekawym pomyslem bylby zakaz grania 4-3-3. zakaz uzywania niebieskich strojow (tu opowiedzialoby sie Pomorze Zachodnie i Lubuskie).
Koalicja Dolnoslaskiego, Malopolski, Pomorza i Podkarpacia doprowadzilaby do zakazu uzywania klawiatur i padow Logitech.
takze, Prosze Panstwa - do urn marsz!
Tworzmy koalicje i wyrywajmy niewygodne chwasty.
Rafalinsky
Jun 6 2006, 14:41
Panowie, nie wyciagajmy zbyt daleko idacych wnioskow z tego przedsiewziecia.
QUOTE(siano @ Jun 6 2006, 14:50:23) [snapback]71271[/snapback]
alez niekonsekwencja.
albo robimy rewolucje, albo nie.
skoro padl pomysl, ze to uczestnicy rzadza liga to dlaczego go nie kontynuowac ?
przeciez to spora wygoda. moznaby na przyklad zwiekszyc czas na rozegranie kolejki, bo taka 'ustawe' przedstawi gracz X.
albo mozna zakazac grania wojewodztwu Podlaskiemu. robiac koalicje Wielkopolski ze Slaskiem bez problemu uda sie przeforsowac taki pomysl (no bo przeciez kto by popieral jakiestam Podlasie).
ciekawym pomyslem bylby zakaz grania 4-3-3. zakaz uzywania niebieskich strojow (tu opowiedzialoby sie Pomorze Zachodnie i Lubuskie).
Koalicja Dolnoslaskiego, Malopolski, Pomorza i Podkarpacia doprowadzilaby do zakazu uzywania klawiatur i padow Logitech.
takze, Prosze Panstwa - do urn marsz!
Tworzmy koalicje i wyrywajmy niewygodne chwasty.
Jakiegos tam podlaskiego

Te chopie ze wsi

Dobra mowa sianecki

Panowie wrzuccie na looz. Są ludzie odpowiedzialni
za sprawy ligowe i niech tak zostanie. Po co odwalać
jakąś szopke. Dziwne....
Borinho
Jun 6 2006, 15:58
Kolejny śmieszny temat rafalińskiego i snaka . Dobrej zabawy życze zwłaszcza tobie snake : ,, rezygnuje nie rezygnuje, rezygnuje, nie rezygnujeeeee buheheheheh w życiu tak się nie uśmiałem. I pomyśleć że cała ta afera przez branie brudów na moją osobe które wyszły od snaka bo nie rozumie że sam zawalił sprawę nie pisząc do mnie gdy był termin meczu. Trudno żebym ja pisał pierwszy skoro ty siejesz nienawieść w moim kierunku to sobie siej dalej . Proponowałem korzystny kompromis dla wszystkich ale wy lubcie brać brudy tylko to się bawcie tym dalej. Dobrze jest nadużywać władzy jako admin i próbować wymusić pewne rzeczy . Ja z tego powodu co ty też dostałem 2 walkowery i nie robiłem takiej szopki, po co !!!!.
Snake chyba nie jest adminem...
Borinho Ty chyba sam nie wiesz co piszesz chłopie, chciałem tylko zagrać mecz, Ty chamsko wykorzystałeś regulamin i tyle. Ta sprawa z emanem nie wyszła ode mnie, zastanów się człowieku, ile Ty masz lat?
Pisać do kogoś szmato .... bez komentarza.
PS. Aros mógł Cie wyjebać, nie zrobił tego, a Ty nadal nie możesz usiedzieć spokojnie i się trzęsiesz. Widzisz żebym ja coś jeszcze pisał? A miałbym o czym, Ty nie masz nic na Swoją obronę, a nie siedzisz cicho.
Borinho
Jun 6 2006, 17:30
Jest moderatorem , emann nie miał by nic do powiedzenia tylko zobaczył posta więc chciał ci pomóc i wrzucił posta z meczu Wisły z Legią !!!! DZIWNE żE WCZEśNIEJ NIE PISAł O TYM TYLKO OBUDZIł SIę 5 CZERWCA !!!! PO 20 DNIACH !!!!
To jest prawda cała a ty światu całemu musisz oznajamiać co się dzieje że nie chcą z tobą grać - to sie zgłaszaj w terminie , trudno żebym pisał do człowieka kipiącego nienawieścią i pytał się czy gramy dziś mecz skoro nie jestem gospodarzem wole unikać takich ludzi jak ty . Twój post jest przyczyną tego że pierze się na tym forum na mnie brudy taka jest prawda . Bo był spokój tylko tobie się nudziło bo za zasługi ja mam grać mecz i szantażujesz ludzi że ty odejdziesz jak on będzie grał tu !!!!!
Za zasługi to Frankowskiego też nie powołali do kadry choć powinni !!!!!
Borinho
Jun 7 2006, 10:33
Słusznie że bez komentarza , sam fakt że Jaaca zamknął temat a ty ciągniesz go dalej świadczy o twojej zadziorności , a wszystko zostało już wyjaśnione, i nie ma po co się kłócić już wszystkie sprawy zostały wyjaśnione. Ale jak się nie ma co robić to się robi jeszcze komuś na złość !!!!
Borinho
Jun 7 2006, 11:18
Jednak to nie ja zacząłem dziś sobie przeglądnąłem archiwum z laptopa i prawdopodobnie dziś jeśli sprawa z punktami nie zostanie odkręconaq poznacie fakt kto prowokował i wyzwał mnie od szmaty jako kibica pierwszy i jakich prowokacji używał emann , a ja myślałem że on był święty i naprawdę więżyłem to do dziś aż do sprawdzenia archiwum .
Nie wierze! Ty chyba uciekłeś z jakiegoś zakładu, serio.
Nie mogę ze śmiechu :)
Nie odpisuj na tego posta.
Borinho
Jun 7 2006, 11:46
Spokojnie snaka dziś przeglądnąłem sobie archiwum całość w laptopie i już wiem że to nie ja zacząłęm ten konflikt z emannem i radził bym nie wyciągać daleko idących wniosków z kibicowskich zaczepek idących w tym kierunku . I czy jest sens karania się za takie spięcia kibicowskie !!!
Ja przeprosiłem za wypowiedź emanna która była wywołana była emocjami na meczu Wisła - Legia.natomiast tej prowokacji zrozumieć nie mogę wypowiedź z meczu 08:04:2006 r.
Dodam że na żadną z tych wypowiedzi nie odpowiadałem tego dnia w ogóle przemilczałem to i już.
20:01:39 emann
lech !!
20:01:41 emann
lech !!
21:51:07 emann
lech !
lech
21:51:09 emann
kolejorz !!
22:01:14 emann
co jest
kurwa
22:01:18 emann
borinho !! ??
22:01:22 emann
co kurwa !!??
22:11:54 emann
ile bramek ma Lech ??
22:11:58 emann
!! ;d !!
22:13:42 emann
co cfaniak ?
22:13:44 emann
co ??
no i wreszcie to 10.04.2006 r. godz 19:01:47
19:01:47 emann
wisła szmato co ty na to ?
WYPOWIEDź SKIEROWANA DO MNIE BEZPOśREDNIO JAKO KIBICA WISłY O CZYM EMANN WIEDZIAł OD LISTOPADA 2005 ROKU GDY SOBIE TAK KONWERSOWALIśMY NA TEMAT KLUBóW MISTRZOSTWA !!! I INNYCH PIERDOłACH . TAK JAK BY SIę KTOś ODZYWAł DO WAS NA GG I PISAł POLSKA SZMATO , łóDź SZMATO CZY BYłO BY TO AKCEPTOWANE PRZEZ ADMINóW ???? Dlatego ja swojego zachowania oczywiście nie rozumiem i zawsze i wszędzie przeprosze emanna na nazwanie go w sposób karygodny . Ale po jasny gwint robiłeś takie zaczepki gościu do mnie !!! . I obrażasz na gg mój klub chodź ja nigdy w żadnej rozmowie gg nie obraziłem tak twojego klubu i tym samym bezpośrednio ciebie , co sprawdziłem w arhciwum 2 moich komputerów. Myśle że to chociaż w części pozwoli wyjaśnić kilka spraw i zamknąć bzdurne tematy na temat prania brudów na siebie.
ech, jestescie doprawdy zenujacy.
temat zamykam, bo nakierowywanie Was na jakokolwiek merytoryczna dyskusje jest bez sensu.
milego dnia
Stało się!
Otwieram temat,b o muszę. JAACA wybacz.
Tak napisałem:
QUOTE(Aros @ Jun 6 2006, 14:42:26) [snapback]71270[/snapback]
Jeszcze kur.a jeden debilny post i wypie.dalam z ligi kazdego, kto bedzie chcial "zablyszczec"!
Tak napisał Borinho:
QUOTE(Borinho @ Jun 7 2006, 13:10:55) [snapback]1[/snapback]
dziś przeglądnąłem sobie archiwum całość w laptopie i już wiem że to nie ja zacząłęm ten konflikt z emannem i radził bym nie wyciągać daleko idących wniosków z kibicowskich zaczepek idących w tym kierunku . I czy jest sens karania się za takie spięcia kibicowskie !!!
Ja przeprosiłem za wypowiedź emanna która była wywołana była emocjami na meczu - Legia-Wisła .natomiast tej prowokacji zrozumieć nie mogę wypowiedź z meczu 08:04:2006 r.
Dodam że na żadną z tych wypowiedzi nie odpowiadałem tego dnia w ogóle przemilczałem to i już.
20:01:39 emann
lech !!
20:01:41 emann
lech !!
lech !
lech
21:51:09 emann
kolejorz !!
co jest
kurwa
22:01:18 emann
borinho !! ??
22:01:22 emann
co kurwa !!??
22:11:54 emann
ile bramek ma Lech ??
22:11:58 emann
!! ;d !!
22:13:42 emann
co cfaniak ?
22:13:44 emann
co ??
no i wreszcie to 10.04.2006 r. godz 19:01:47
19:01:47 emann
wisła szmato co ty na to ?
WYPOWIEDź SKIEROWANA DO MNIE BEZPOśREDNIO JAKO KIBICA WISłY O CZYM EMANN WIEDZIAł OD LISTOPADA 2005 ROKU GDY SOBIE TAK KONWERSOWALIśMY NA TEMAT KLUBóW MISTRZOSTWA !!! I INNYCH PIERDOłACH . TAK JAK BY SIę KTOś ODZYWAł DO WAS NA GG I PISAł POLSKA SZMATO , łóDź SZMATO CZY BYłO BY TO AKCEPTOWANE PRZEZ ADMINóW ???? Dlatego ja swojego zachowania oczywiście nie rozumiem i zawsze i wszędzie przeprosze emanna na nazwanie go w sposób karygodny . Ale po jasny gwint robiłeś takie zaczepki gościu do mnie !!! . I obrażasz na gg mój klub chodź ja nigdy w żadnej rozmowie gg nie obraziłem tak twojego klubu i tym samym bezpośrednio ciebie , co sprawdziłem w arhciwum 2 moich komputerów.
Ten post edytował Borinho Dzisiaj, 12:37:18
PS. CHCIAłEM PODZIęKOWAć TUTAJ żE TYLE OSóB W TEJ GłUPIEJ ANKIECIE ZWOłANEJ PRZEZ SNAKA I RAFALIńSKIEGO BYłO ZA NIE WYKLUCZENIEM MNIE Z LIGI . 43% TO NAPRAWDę DUżO I JESTEM MILE ZASKOCZONY TYM FAKTEM !!!! DZIęKI ZA TEN GłOS !!!
Dałem Ci Borinho szanse, zamknąłem temat. Gdyby nawet przyjąć, że eman Cię sprowokował, odzywka Twoja była dalece poza normami, które określają wypowiedzi emana.
Inna sprawa, że Twoja sytuacja, to nie tylko sytuacja z emanem, a także zachowania ligowe, oddawanie meczy. Pisałem o tym, nie muszę pisać znowu.
Dziś pożegnałeś się z ligą. Dziś pożegnałeś się z forum w trybie pisania postów.
Oficjalnie oznajmiam, że wyrzucam Borinho z ligi WE2002 oraz odbieram mu prawo pisania postów na naszym forum.
Aros
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.