Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Borinho Znów Zabłysnął.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
snake
Przez zawał pracy, obsługa ludzi z rankingu, moderowanie forum, praca przy nowym patchu World Cup 2006, przypadkiem nie zauważyłem że w danym tygodniu mam mecz z Borinho, zobaczyłem to dopiero w poniedziałek, odezwałem się do niego na GG, oczywiście umówiliśmy się. Niestety Borinho nie chciał zagrać w poniedziałek, mecze gram w czawartki soboty i niedziele napisał, ok napisałem że zagramy w Czwartek. W czwartek korzeń napisał że Borinho dziś nie gra do ligi, zagra w sobote. W Piątek wchodze na GG i widze taką wiadomość:

witam snake

przykro mi ale prosze o przedstawienie dowodow na to ze pisales do mnie w zeszlym tygodniu bo wtedy mielismy ligowca grac tymczasem ty napisales do mnie w poniedzialek

tymczasem mecz mielismy grac do niedzieli

dlaczegho nie pisales w zeszlym tygodniu zgodnie z regulaminem wystapie o walkower jako ze specjalnie nie dazymy sie szacunkiem mysle ze nawet dobrze ze nie zagramy

wiec wykorzystaj swoje wtyki i ewentualnie mozesz przedstawic dowody ze pisales, i przekonac innych bo mi i tak nie uwierza smile.gif , ale sam zaniedbales nie piszac wczesniej !!!!

Co prawda Borinho ma tu racje, bo zapomniałem napisać, ale każdy by to zrozumiał widząc jak angażuje się w tworzenie serwisu, a przynajmniej tak mi się wydaje, niestety kolejny raz Borinho pokazał nam jak nie nalezy postępować. Nawet się nie odezwał przez cały tydzień, a mógł przecież, liczy na walkowery tylko? Odkąd gram w lidze nie miałem nigdy walkowera na niekorzyść! Zawsze rozgrywam swoje mecze w terminie, często bywam osobą która rozgrywa swoje mecze jako pierwsza.
Trudno, ale ja takiego czegoś nie będę tolerował. Składam rezygnacje z ligi, nie chce uczestniczyć w czymś takim gdzie toleruje się takich ludzi, dziękuje.
Moje wspomnienia będą na pewno miłe, fajnie się grało. Najlepszy okres to gra w 3 lidze, czyli 1 i 2 sezon.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

QUOTE(Majcherinho @ Jun 4 2006, 21:30:14) [snapback]71002[/snapback]

Snake, zmień decyzję, wierzę, że 1 walkower w tyłek nie zmieni twojej pozycji na gorszą. Przecież masz jeszcze szansę nawet na wygranie ligi! WALCZ!!!

Ale tu nie o to mi chodzi i nie kieruje się pozycją w lidze.

QUOTE(Rafalinsky @ Jun 4 2006, 21:40:41) [snapback]71007[/snapback]

poza tym za zgoda admina 1 ligi Arosa chyba tak czy siak bedziecie mogli ten mecz zagrac.terminarz jest ze tak powiem elastyczny, przynajmniej w 2 lidze. snake luzuj, bez pohopnych decyzji. mozna sie probowac dogadac zawsze,chociaz wiem ze z osobnikiem o ktorym mowa w temacie dogadac sie nie sposob.

Niestety mylisz się sad.gif Borinho nie odzywa się na GG nawet gdy jest dostępny smile.gif Dał mi do zrozumienia że nie zagra tych meczów, nie chce już komentować tego. A Aros nie może nic zrobić bo .... Regulamin przemawia na korzyść Borinho.
vego21
Ale tan Borinho jest wywalony w kosmos ja pier****. Jak widze to tylko Ty snake ubiegałeś o rozegranie meczu a on to co ???? Chyba rozegranie spotkania zależy od ubu graczy i nie tylko jeden powinien pytać o grę. Chyba że czegoś nie rozumię.
Lisek
Weź snake się nie unoś honorem jak Cinek i Czarny... to ze frajer swiruje to nie znaczy ze taki player jak ty ma zaraz odchodzic. Borinho czemu jestes taki kretyn? boisz sie ze przegrasz? he?
wedlug mnie borinho nie chce zagrac tylko dlatego ze wie ze nie da rady snake'owi...
Snake, zmień decyzję, wierzę, że 1 walkower w tyłek nie zmieni twojej pozycji na gorszą. Przecież masz jeszcze szansę nawet na wygranie ligi! WALCZ!!!

PS: Oczywiscie ze bardzo sie angazujesz w tworzenie issonline!!!!
lucio
Ja go miałem dosyć i odszedłem, więc skoro ten koleś psuje tyle krwi wiarze, to pora go usunąc z ligi... dla zasady chociażby.

World Cup 2006 patch..... still making:]
Rafalinsky
juz nie pierwszy raz pokazal ze dla niego wazniejsze sa 3 punkty niz cokolwiek innego. poza tym za zgoda admina 1 ligi Arosa chyba tak czy siak bedziecie mogli ten mecz zagrac.terminarz jest ze tak powiem elastyczny, przynajmniej w 2 lidze. snake luzuj, bez pohopnych decyzji. mozna sie probowac dogadac zawsze,chociaz wiem ze z osobnikiem o ktorym mowa w temacie dogadac sie nie sposob.

/edit: jeszcze mnie dziwi jedna rzecz, dlaczego nikt z tym gosciem nic nie zrobi, dzieki niemu gram w 2 a nie w 1 lidze,ba malo nie wylecialem w ogole, lucio odszedl, kilka osob w poprzednim sezonie mialo z nim problemy. zawsze temat sie konczy na tym ze przeciez on zgodnie z regulaminem... albo jakos tam inaczej sie tlumaczy. to przeciez jest zabawa do ch... po co czekac az odejdzie pol ligi przez niego jak mozna cos z tym zrobic za wczasu. Aros przyznaj sie ze to Twoj krewny biggrin.gif
Czarny
ehhh snake przestań...
Po 1 Borinho ma rację
Po 2 jak zawsze gra i zachowuje się NIE FAIR PLAY
Po 3 snake masz prawo poprawić wo do końca następnmego tygodnia (wkońcu ja wprowadziłem ten pkt wink.gif )
Po 4 liga powoli schodzi na psy, a fochy nią rządzą dry.gif Ja nie zrezygnowałem dlatego, że jakiś kolo mnie wkurza, tylko były bardzo głębokie korzenie ( nie bodyguardy tongue.gif ) mojej decyzji... Nie rozumiem decyzji Cinka i snaka teraz, że rezygnują przez jednego gracza... a 19 pozostałych? ehhh
Po 5 snake tą decyzją dajesz tylko satysfakcje Borinhowi...

PS. Pozdro Bori! Pamiętaj, że masz mi jeszcze opłacić II edycję LM wink.gif
saper
QUOTE(Rafalinsky @ Jun 4 2006, 23:40:41) [snapback]71007[/snapback]

Aros przyznaj sie ze to Twoj krewny biggrin.gif

Bo to Aros tylko pod innym nickiem ;D

snake - nie warto odchodzić z ligi, chyba możesz zagrać jeszcze tego walkowera ?;|

Tylko czy pan Borinho będzie chciał - . - czy znowu będzie się wykręcał

Byłem nawet świadkiem na # jak korzeń pisał że Borinho nie gra ligi ( - ;

Pozdrawiam,
saper
pawel_szulc
Po co w lidze trzymac kolesia ktory jak traci bramke poddaje sie i wali samobuje ? Mecze z nim to zadna przyjemnosc, a jak on strzeli bramke to gra na czas. Takiego to walnac juz powinniscie w tamtym sezonie, no ale nikt nic z tym nie zrobil, ba borinho nawet awansowal do 1 ligi.
lucio
No Paweł całkiem niezły pomysł- jakieś głosowanie by sie przydało i wywali sie pijawkę... Wolałbym jednak żebyście takich graczy wywalali z ligi, bo tak naprawde on tej lidze nic nie daje. Olać ten regulamin i żegnamy go:)
Borinho
Popierwsze 2 sprawy
W rozmowie ani razu nie prowokowałem snaka zostałem obrażony przez niego po czym napisał do mnie żebym do niego nie pisał więc nie pisze. Mecze rozegrałem wszystkie w tej rundzie na czas . Co do stylu za to że ktoś strzelił sobie samobója nie komentuje . Cóż po 20 kolejkach jak zwykle znajdzie się jeden problem. Trudno żebym nie wykorzystał szansy jaką miałem szczególnie że 2 sezony wcześniej wpisano mi walkowery gdy sam nie zagrałem 2 meczy . Przeoczenie to nie mój błąd Panie Snake
lucio
QUOTE(Borinho @ Jun 4 2006, 23:09:51) [snapback]71045[/snapback]

Popierwsze 2 sprawy
W rozmowie ani razu nie prowokowałem snaka zostałem obrażony przez niego po czym napisał do mnie żebym do niego nie pisał więc nie pisze. Mecze rozegrałem wszystkie w tej rundzie na czas . Co do stylu za to że ktoś strzelił sobie samobója nie komentuje . Cóż po 20 kolejkach jak zwykle znajdzie się jeden problem. Trudno żebym nie wykorzystał szansy jaką miałem szczególnie że 2 sezony wcześniej wpisano mi walkowery gdy sam nie zagrałem 2 meczy . Przeoczenie to nie mój błąd Panie Snake

Jak było po pierwsze to czekamy na to po drugie:)
Borinho
Po 2 cieszy mnie ta kontrowersja w okółu mnie wiem że wszyscy mobilizują się na mecze z mną w 100% i chcą mi skopać tyłek tymwiększa satysfakcja gdy taki słabeusz jak ja uciuła jakiś punkt jak ostatnio z korzeniem smile.gif.
lucio
Czujesz satysfakcję że znowu przez Ciebię ktoś opuszcza ligę? Muszę Ciebię zmartwić- na słabeuszów nikt sie nie spina:) Twój poprzedni post, tylko nam uwiarygodnia powszechną opinię ze zrobisz wszystko dla 3 punktów.
empo
Daj spokój snake, nie rezygnuj z gry!!! Zrezygnujesz dla 1 osoby? Zostań lepiej dla reszty!
Borinho
Słuchaj lucio nie mam z tobą ochoty polemizować bo puściłeś mi ostrą wiązanke po porażce z mną ....... i chyba do dziś to leży. Cały post to zwykła próba oczernienia mnie po raz kolejny i tym razem Snake nie może zrozumieć że to jego błąd a nie mój . Tak samo Szulc regulaminem załatwił Cinka . Oczernienia mnie z strony tego Pana i prowokacje były wielokrotne dlatego nie miałem ochoty z nim grać i tyle. Na dodatek on nie trzyma się kupy no to najpierw mówi nie pisz do mnie później błaga o rozegranie meczu.

PS. JA 2 SEZONY TEMU ZA 2 MECZE BłAGAłEM TEż AROSA BY DAł MI SZANSE ZAGRANIA MECZY KTóRYCH NIE ZDążYłEM ROZEGRAć- A ODNOśNIE AROS MóJ KREWNY -( chyba nie pamiętacie jak polemizowałem no nawet kłóciłem się z arosem w temacie projekt arosa i musiałem uznać wyższość argumentów które tam przytoczonO smile.gif )
ALE REGULAMIN BYł NIE UBłAGANY TO BYłA MOJA WINA żE NIE PISALEM DO GOśCI W TERMINIE !!!!
MksPogon
Snake zostań w lidze, jesteś jedną z ikon polskiej internetowej sceny we.

Pozdrawiam
lucio
Miałeś go w dupie - wolałeś punkty - nie mogłeś tyle napisać ?
A wiesz że chorzy psychicznie nie zdają sobie sprawy ze swojej choroby... ?
Borinho
Dobra lucio ty sie uaktywniasz zawsze wtedy co potrzeba...... idź na adwokata. W ogole robienie tu sensacji jest bezsensu , jego problem , jego sprawa , jego wina że nie zgłosił się w terminie . I próbóje posłużyć się szantażem zamiast spojrzeć krytycznym okiem na siebie że w terminie nie zadbał o mecz z mną.
lucio
Przepraszam Borinho... ja tylko Ciebie nienawidzę.
StraY
CODE
wynik może zostać zmieniony po interwencji samych zainteresowanych zawodników

slabo sprecyzowany punkt regulaminu, ale ja to rozumiem tak: Borinho nie lubi snake'a wiec wykorzystuje regulamin zeby zdobyc latwe 3 punkty. zagranie nie fair? jak najbardziej. zagranie zgodne z regulaminem? bez dwoch zdan.
po 1 meczu z Borinho w tym sezonie powiedzial mi, ze w drugim bedzie gral tylko na swoim polu karnym zeby bylo 0-0, jest to strasznie lamerskie, ale co mnie to obchodzi? wygram.
snake zamiast strzelac mega focha i odchodzic z ligi olej to zdarzenie i graj dalej, chyba, ze powod lezy zupelnie gdzie indziej a to tylko wygodna sytuacja zeby sie wycofac ;]
saper
QUOTE(Borinho @ Jun 5 2006, 02:20:29) [snapback]71060[/snapback]

I próbóje posłużyć się szantażem zamiast spojrzeć krytycznym okiem na siebie że w terminie nie zadbał o mecz z mną.

A Ty nie mogłeś napisać do niego o mecz ? Czy naprawde czekasz aż ktoś napisze do Ciebie ? może ktoś nie napisze i go ujebiesz nie ?

Uje się nie kreskuje bo się...jest gejem ;o <: ;p ;d ;D ;-D (; (-; =) (= ;*~~

MksPogon - ja też chce być ikoną ):

Borinho - Można wiedziec czemu tylko w wybrane dni grasz lige ? Okres? horoskop może źle się układa ?

wonsz - masz grać bo Ci dom wysadze ^.-

Pozdrawiam,
saper
Borinho
Tak Horskop saper w te dni gram tylko smile.gif
Jak na to wpadłeś jesteś geniuszem, no cóż jak ty masz na głowie tylko zabawe w necie to sobie możesz pozwolić grać w jakim terminie chcesz. Niestety niektórzy muszą czasami popracować.
whan
Shut up!!

1.wonsz bredzi (za dużo popił po przypadkowym awansie łksu smile.gif ) za pare godzin i tak zmieni zdanie...
2.borinho po ch... grasz w lidze we, bawią cie walkowery i denerwowanie innych?
3. "Snake zostań w lidze, jesteś jedną z ikon polskiej internetowej sceny we" laugh.gif .
4.regulamin regulaminem a zasada fair play poszła sie je... yyy kochać?
5.widze że temat ten robi się powoli czatem...
6.precz z chamstwem i obłudą mad.gif

podsumowując: ha... ha... ha..., żenujący dowcip huh.gif
Borinho
Whan gram bo mi sprawia przyjemność gra w tą gre , gram w lidze od 3 lat - OD POCZąTKU i będe grał tyle i będzie mi ta gra sprawiała przyjemność a chyba będzie długo choć ostatnio rzadko już pogrywam w to ,Kocham Futbol i wszystko ci wiąże się z nim , i mimo ostatniego kryzysu , znów po sobotnich meczach czuje przyjemność z grania w tą gierke . Przełamałem się zdobywając 4 punkty w 2 meczykach i jestem happy smile.gif
Ale regulamin i zachowanie snaka wobec mnie sprawia że tego meczu już nie zagram. Są pewne normy .... snaka też powinien zachować się z twarzą i nie pisać do mnie ... tak jak sobie postanowił.
Lisek
Borinho, a co Ci ten horoskop pomaga? Z tego co widzę to niewiele, bo i tak się w dolnej części tabeli mieścisz...mimo 1 walkowera na twoją kożyść smile.gif (4 pozostałe ma każdy)
Borinho
Nie ważne na którym miejscu jestem ważne że granie mnie cieszy. I fakt że gram już ponad 10 sezonów kiedy ty w pieluszce jescze biegałeś w przenośni ja już to grałem smile.gif. A jak byś chciał czytał uważnie posty to wiedział byś że napisałem że jestem słabeuszem. A jak ktoś ma pseudo problem i nie rozumie zasad które przyjęte zostały przez administracje to jego problem

2 rzecz jego rezygnacja to próba nie mającego podstaw kolejnego ataku na moją osobe i raczej zmieni on decyzje
w rozmowach gg:
1. w zeszłym sezonie mówił że podaje walkowerem mecz z mną , później zmienia decyzje.
2. później pisze żebym nie pisał do niego a później prosi żebym odpisał do niego
3. później znów mi pisze że on oda mi mecz walkowerem drugi
4. wreszcie pisze posta o rezygnacji gdzie wkleja moją rozmowe na gg : czy ja też mam wkleić jak obrzuca mnie wyzwiskami które nie przystoi człowiekowi z redakcji??
Dla mnie zwykła próba szantażu i wymuszenia czegość na swoją korzyść .
T-Mac
wedlug regulaminu 3pkt dla borinho smile.gif
ale chyba nie od dzis gramy i wiemy ze mozna jakims przypadkiem przeoczyc spotkanie wtedy jak ktos jest "spoko koles" to rozegra mecza, a jak nie to niestety walkower
i nie ma co tu sie sadzic rezygnowac z ligi itd..
borinho jest jaki jest (od poczatku ligi) dry.gif nikt go nie zmieni smile.gif
Borinho
tmac dobrze ujął sprawe a afera jest taka że komisje trzeba zwołać chyba
snake
QUOTE(Borinho @ Jun 5 2006, 09:43:33) [snapback]71088[/snapback]

w rozmowach gg:
1. w zeszłym sezonie mówił że podaje walkowerem mecz z mną , później zmienia decyzje.
2. później pisze żebym nie pisał do niego a później prosi żebym odpisał do niego
3. później znów mi pisze że on oda mi mecz walkowerem drugi
4. wreszcie pisze posta o rezygnacji gdzie wkleja moją rozmowe na gg : czy ja też mam wkleić jak obrzuca mnie wyzwiskami które nie przystoi człowiekowi z redakcji??

1. zmieniłem bo Aros powiedział że zachowanie nie fair play będzie karane, nie chciałem grać wcześniej, przed tym jak Aros to powiedział.
2. Bo piszesz brednie to nie pisz do mnie. Później pytałem czy zagrasz ten mecz w końcu.
IPB Image

3. Bo jak zrezygnuje to będziesz miał walkower? Nie rozumiesz tego?
4. wklejaj śmiało, mogę to napisać nawet teraz, piszę co myślę. Nie spytałem Cie o zgode na wklejenie rozmowy bo i tak byś nie dopisał rolleyes.gif

Decyzji nie zmieniam, pozdro.
Z mojej strony temat jest zakończony.
Borinho
Spoko jak nie zmieniasz to dowidzenia a jak zatęsknisz za grą to zapraszamy nie chce mi się dyskutować z tobą , bo nie piszemy do siebie .
snake
QUOTE(snake @ Jun 5 2006, 10:05:33) [snapback]71091[/snapback]

Decyzji nie zmieniam, pozdro.
Z mojej strony temat jest zakończony.

A jednak zmieniam i zostaje rolleyes.gif
Czarny
QUOTE(snake @ Jun 5 2006, 11:24:40) [snapback]71099[/snapback]

A jednak zmieniam i zostaje rolleyes.gif

Wkońcu Aros zainterweniował laugh.gif

PS. snake zrób dział: Borinho- fra*** nek wink.gif i wrzuć tam wszystkie popeliny z nim zwiazane tongue.gif
PS2. snake przez Ciebie Bori nie opłaci mi LM następnej, bo powiedział że jak nie gra w IO to umowa wygasa mad.gif smile.gif
Borinho
Chciałem się pożegnać z ligowcami za 8 sezonów wspaniałej gry.
I przeprosić za wypowiedź emana z dnia 15 maja która została przekazana 5 czerwca związana z emocjami meczu Legia-Wisła.
W odpowiednim momencie wyciągnął on haka na mnie choć nie było to związane z rozgrywkami to jednak za swoje zachowanie nie znajduje uzasadnienia. Dlatego że widzę że w tym momencie wszysczscy są przeciwko mnie nie widzę szans na jakąkolwiek gre tutaj . W dniu dzisiejszym jestem w 99% procentach pewny że zostane wykluczony co dał mi odczuć Aros. Cóż niestety mogę powiedzieć tylko tyle żegnam , jednak dla mnie było miło bo fajnie się grało.

Osiągnałeś swoje snake , szach mat !! gratulacje !!!!
empo
Kurde:(! Nie snake to Borinho;/ Ty też masz zostać!!
Borinho
decyzja jest nie odwołalna dziś dostane sad.gif boomm od issonline
michu
Robi się to trochę nudne, następnym razem jeśli ktoś chce odejść z ligi niech się zastanowi nad tym 10 razy zanim oznajmi to całemu światu, nie wiem czemu służą takie "fikcyjne" rezygnacje, z tak prozaicznych powodów jak ten snake'a czy niedawno Czarnego. Snake nie wieżę że pisząc o swojej rezygnacji nie miałeś w planach rychłego powrotu do grona ligowców tongue.gif, zrobiłeś to po prostu dla zaostrzenia całej tej sytuacji i tyle, dla mnie bez sens.

PS. Borinho dorośnij w końcu tongue.gif

PS2. Snake żeby po tym poście nie przyszło Ci do głowy złożenie kolejnej smile.gif

pozdro
lucio
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest:) ide z tej okazji zaraz sobie zrobić herbatkęsmile.gif Pozdro dla Snake'a
Aros
Ajajajaj!

Panowie! Dość!

Wyjaśniam więc:

1. Czarny zgodził się nie odchodzić po mojej prośbie i po tym, gdy mu oznajmiłem, że nie przyjmuję do wiadomości Jego rezygnacji, ponieważ u jej podstaw nie leżały sprawy związane z ligą.

2. Snake zgodził się nie odchodzić, bo powód odejścia był co najmniej podobny do powodów Czarnego. Zupełnie nie związany z całym gronem zawodników, a z jednym ewenementem na skalę światową.

3. Borinho, zwaliłeś sprawę na całej linii. Wiedz, że mam argumenty, by pożegnać się z Tobą jednoznacznie i na zawsze, a przynajmniej jednak do czasu gdy ja tu mam coś do powiedzenia.

Zobowiązałeś się jednak, że zmienisz swoje zachowanie, w tym styl rozgrywki, który do tej pory polegał na bieganiu w obrębie własnego pola karnego, a po utracie bramek, po których wydaje się, że już się nie podniesiesz, nawet na strzelaniu swojaków. Jak dla mnie jest to naruszenie zasdy fair play, bo być może ktoś zajmie gorszą lokatę, przez to, że Ty komuś innemu oddałeś od 9 do 11 bramek w meczu.

Co do złamania Regulaminu, no przestań, snake nazwał Cię pajacem, ale ... jak nazwać inaczej człowieka, który prezentuje takie, a nie inne zagrania w meczu strzelając do własnej bramki?

Szmatą zaś nazywać nikogo innego z ligi nie pozwolę. Tu zdecydowanie przegiąłeś nazywając tak jednego z nas. Mam w ciemnej dziurze, to, że kierowałeś się jakimiś emocjami.

Najłatwiej jest usunąć z ligi, toteż postanowiłem ukarać Cię 10 pkt. karnymi z ostrzeżeniem, że każdy następny Twój wybryk pozbawi Cię możliwości grania w naszej lidze.

Wiem, że prawdopodobnie te minus 10 pkt. spowoduje, że spadniesz do drugiej ligi, trudno.
Jakaś kara musi Cię spotkać. Szczerze mówiąc i tak uważam, że kara jest za niska.

Dziś dostałeś kredyt zaufania. Skorzystaj zeń, bo drugiego już nie dostaniesz.

Aros
korzen
QUOTE(lucio @ Jun 4 2006, 21:37:49) [snapback]71005[/snapback]

Ja go miałem dosyć i odszedłem, więc skoro ten koleś psuje tyle krwi wiarze, to pora go usunąc z ligi... dla zasady chociażby.

I to byłby najlepszy sposob. Zadne -pkty tu nie pomogą bo nie wierze zeby on zaczal grac normalnie. Heh, własnie rozmawialismy o tej sprawie na IRCu...smieszne jest to ze gdy sie przegrywa to strzela się sobie gole...lol dla mnie jest to niedopuszczalne, zwyczajne frajerstwo.

Wszystkim nowym polecam TEN temat. Rzecz działa się w zeszłym sezonie. Ja tu niechce nikogo podburzac przeciwko, ale chyba najwyzsza pora zeby się z nim pozegnać.

Edit Widzę ze Aros podjąl decyzje. Mam nadzieje ze jest ona słuszna wink.gif Pzdr
snake
michu widze że masz jakiś program do sprawdzania pisowni i dobrze :P

Mam rozumieć że mecz z Borinho jest do rozegrania? Czy mam walkowera bo już nie kumam? Gdybym wiedział że Aros podejmiesz taką decyzję to bym nie "powracał", co innego mi pisałeś, no ale trudno, napisałem że wracam to nie będę robił cyrku.
Borinho
Masz walkowera moja kara wychodzi z obrażenia emanna - bo chciał ci pomóc chłop specjalnie po tym poście jaki zrobiłeś i oto że strzeliłem sobie samobóje w kilku meczach.
Borinho
W ogóle nie ma co komentować od dziś oświaczam
1. Nie dyskutuje z nikim na temat meczów czy jakolwiek tematu
2. Grać będę normalnie czyli nie będę się podawał przed czasem , Doradzam też wszystkim nagrywanie meczów z mną żeby nie było nie domówień później. W każdym razie pali się czerwone światło dla mnie więc oświadczam że będe stosował żadnych nie fair praktyk.
Tzn takich które wam się nie podobały
-podawanie meczy
-czy granie na własnej połowie do bramkarza i przetrzymywanie nim piłki
3.Jeszcze raz publicznie przepraszam emanna , choć szkoda że wyszło to 5 czerwca a nie 15 maja .
lazy_bum
QUOTE(Borinho @ Jun 5 2006, 01:20:47) [snapback]71069[/snapback]

Whan gram bo mi sprawia przyjemność gra w tą gre , gram w lidze od 3 lat - OD POCZąTKU i będe grał tyle i będzie mi ta gra sprawiała przyjemność a chyba będzie długo choć ostatnio rzadko już pogrywam w to ,Kocham Futbol i wszystko ci wiąże się z nim

Muszę przyznać, że swoją postawą przeczysz temu co napisałeś... (i wydaje mi się, że pisałem to przy okazji innego twojego postępku)

Jako ktoś kto już odszedł z rozgrywek muszę przyznać, że te ostatnie sytuację mnie zniesmaczają. Z Borinho miałem (ja akurat przyjemność, bo wygrałem ;-) grania tylko raz. Żeby toczyć wielkie dyskusje w stylu "bo do mnie napisał, żebym nie pisał".... panowie, chyba nie macie 14stu lat?! Przecież to "tylko gra". (-:
Podsumuje parafrazując pewne powiedzenie:
Jeżeli nie masz po co grać, to graj na złość innym
halladin
albo parafrazując pewnego semi-dyktatora ...'wam kury szczać prowadzać, a nie winningiem się zajmować':)
Rafalinsky
Borinho miej honor i odejdź sam, uwierz mi ze tak bedzie lepiej tongue.gif czytaj posty jak ludzie miedzy wierszami probuja przekazac przeslanie: Borinho odejdz, nikt Cie tu nie chce. Albo inaczej: Aros zbanuj go w koncu ileż mozemy sie meczyc.

Teraz w dobie rankingu nie musialbys rezygnowac calkowicie. Rank jest dla wszystkich. Przemysl to, no chyba ze Cie rajcuja klotnie na forum i robienie ludziom na zlosc kaprysny czlowieku.
Borinho
Rafaliński ty odejdź stwórz wiare lucia tam jest twoje miejsce w takiej lidze . Nie ja założyłem posta nie ja miałem sztuczny problem i taka jest prawda. To problem snaka który.
rezygnuje, nie rezygnuje, rezygnuje , znów nie rezygnuje zdecydowany człowiek !!!!
Aros
Jeszcze kur.a jeden debilny post i wypie.dalam z ligi kazdego, kto bedzie chcial "zablyszczec"!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.