witam snake
przykro mi ale prosze o przedstawienie dowodow na to ze pisales do mnie w zeszlym tygodniu bo wtedy mielismy ligowca grac tymczasem ty napisales do mnie w poniedzialek
tymczasem mecz mielismy grac do niedzieli
dlaczegho nie pisales w zeszlym tygodniu zgodnie z regulaminem wystapie o walkower jako ze specjalnie nie dazymy sie szacunkiem mysle ze nawet dobrze ze nie zagramy
wiec wykorzystaj swoje wtyki i ewentualnie mozesz przedstawic dowody ze pisales, i przekonac innych bo mi i tak nie uwierza
Co prawda Borinho ma tu racje, bo zapomniałem napisać, ale każdy by to zrozumiał widząc jak angażuje się w tworzenie serwisu, a przynajmniej tak mi się wydaje, niestety kolejny raz Borinho pokazał nam jak nie nalezy postępować. Nawet się nie odezwał przez cały tydzień, a mógł przecież, liczy na walkowery tylko? Odkąd gram w lidze nie miałem nigdy walkowera na niekorzyść! Zawsze rozgrywam swoje mecze w terminie, często bywam osobą która rozgrywa swoje mecze jako pierwsza.
Trudno, ale ja takiego czegoś nie będę tolerował. Składam rezygnacje z ligi, nie chce uczestniczyć w czymś takim gdzie toleruje się takich ludzi, dziękuje.
Moje wspomnienia będą na pewno miłe, fajnie się grało. Najlepszy okres to gra w 3 lidze, czyli 1 i 2 sezon.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
QUOTE(Majcherinho @ Jun 4 2006, 21:30:14) [snapback]71002[/snapback]
Snake, zmień decyzję, wierzę, że 1 walkower w tyłek nie zmieni twojej pozycji na gorszą. Przecież masz jeszcze szansę nawet na wygranie ligi! WALCZ!!!
Ale tu nie o to mi chodzi i nie kieruje się pozycją w lidze.
QUOTE(Rafalinsky @ Jun 4 2006, 21:40:41) [snapback]71007[/snapback]
poza tym za zgoda admina 1 ligi Arosa chyba tak czy siak bedziecie mogli ten mecz zagrac.terminarz jest ze tak powiem elastyczny, przynajmniej w 2 lidze. snake luzuj, bez pohopnych decyzji. mozna sie probowac dogadac zawsze,chociaz wiem ze z osobnikiem o ktorym mowa w temacie dogadac sie nie sposob.
Niestety mylisz się