Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na Wspolnej - Ankieta :d:d:d
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
snok3r
oglada ktos na wspolnej?? smile.gif obejrzalem wlasnie pierwszy odc od kilku tygodni i frapuje mnie to pytanie tongue.gif
Morte
Kiedyś oglądałem, ale teraz to mnie nie bawi. Ileż można oglądać w kółko jedno i to samo ale myśle, że przegra. Będzie się wreszcie coś działo w serialu
T-Mac
buahah ankieta mnie powalila biggrin.gif
snok3r
QUOTE(T-Mac @ May 29 2006, 21:50:07) [snapback]70016[/snapback]

buahah ankieta mnie powalila biggrin.gif

tu sie nie ma z czego smiac!! to powazna sprawa tongue.gif
a mowiac powaznie to takie ogolnie bylo zalozenie biggrin.gif
norek
Zapraszam na kanal #polevo.....tam chetnie wysluchaja rad dla Romana. wink.gif
BartekRym
To ja proponuję ankietę na temat: Czy Bożenka z Klanu pójdzie na odwyk?
justyn
Roman przegra walke z nałogiem tongue.gif tongue.gif tongue.gif dobra ankieta...
melman
buhahahaha, nie no rozwalil mnie temat, fajnie jakby przegral laugh.gif
StraY
nie wiem czy dobrze kojarze seriale, ale to chyba tutaj jest taka dobra laska ... 14 lat, Ola chyba na nia mowia biggrin.gif jak bedzie miala 16 to zaczne to ogladac biggrin.gif
tomek828
porazka to pojecie wzgledne smile.gif
kusik
QUOTE(StraY @ May 30 2006, 13:42:45) [snapback]70062[/snapback]

nie wiem czy dobrze kojarze seriale, ale to chyba tutaj jest taka dobra laska ... 14 lat, Ola chyba na nia mowia biggrin.gif jak bedzie miala 16 to zaczne to ogladac biggrin.gif

Poznanskie słowiki...;]
Blade
Nie wiem z czego się niektórzy śmieja jest to poważna sprawa. Niestety boje się, że Roman tak jak Macius z Klanu przegra z nałogiem sad.gif
StraY
QUOTE(kusik @ Jun 4 2006, 12:18:14) [snapback]70866[/snapback]

Poznanskie słowiki...;]

tu mnie od slowikow jedziesz, dzisiaj na gg od nekrofila, codziennie od geja... a ja jestem zwyklym bogiem seksu i nie obchodzi mnie kto bedzie "ta druga" biggrin.gif
kusik
QUOTE(StraY @ Jun 5 2006, 00:44:41) [snapback]71065[/snapback]

tu mnie od slowikow jedziesz, dzisiaj na gg od nekrofila, codziennie od geja...

Z tym ostatnim to przesadziles. Wcale nie codzien ;] Jak bedziesz na gg to podbij wink.gif
Maszrum
roman raz juz wyszedl z nalogu...ale sadze ze tym razem to mu sie nie uda,chyba ze grzegorz znajdzie mu jakas robote...heh.To moze go postawic na nogi,ale jak bedzie przekonamy sie wkrotce...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.