Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Johnn
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Karol Johnn
Zrobilem morde, a ze nie ma Pokemon Areny (chyba), to zalozylem temat
IPB Image
Komentujcie cos... bo w koncu po to zalozylem temat nie!!?
pzdr
Bo0os
Robinho ??

Na pierwszy rzut oka skojarzył mi sie z Robinho smile.gif

Pozdro, Pokemon to nie jest ale 100% podobizny niema.
Karol Johnn
Nastepny ryj... dokoncze go pozniej jak zrobie obiad... poprawie bmp i troche model...
second face in my carrer
IPB Image
Karol Johnn
Larsson ver 2 troche bmp poprawilem...
IPB Image
rav
W oedicie coś grzebiesz, czy robisz tylko BMP? Ściągnij sobie tutorial Mystiq'a (jest na pesfaces ...).
Karol Johnn
W oedicie tez robie... u larssona musze bmp poprawic i model szczeki, a co do Henrego to te oczy... w zasadzie tylko te prawe oko... i mysle ze jak na pierwsze mordy to beda calkiem przyzwoite.
pzdr

PS. bmp nauczylem sie robic juz wczesniej ale ostatnio sciagnalem sobie tutorial kemocika i bardzo mi pomogl...
mazzyZiom
sorry za offtopic ale dlaczego zrobiles jedną twarz Henrego i do nie dokonczyles i zrobiles nastepną zrob jedna twarz a porzadnie a dopiero pozniej wez sie za nastepną

pozdrawiam
Karol Johnn
No i 3 wersja Larssona kurna tak sie wciagnalem ze zrobilem chujowy obiad do dziewczyny nie pojechalem tylko mordy robie na kompie...
IPB Image
pozdro
Edit: Oceniajcie...
Do Mazzy: bo poprawialem te oko henrego z malym skutkiem wiec postanowilem go na chwile zostawic i zrobic kogo innego... a do henrego wroce
Mani3k
Sorry stary, ale mam wrażenie, że twoje BMP to wytnij twarz ze zdjęcia i żywcem przyklejasz na BMP wyciągnięte z gry i SAVE tylko...
Oglądnij sobie pierwszy lepszy tutorial, nawet na robienie BMP na zwykłej palecie chociąż kolor skóry z twarzą się zgra...
Pozdro, pracuj dalej...
Karol Johnn
QUOTE(Mani3k @ May 25 2006, 17:40:03) [snapback]69208[/snapback]

Sorry stary, ale mam wrażenie, że twoje BMP to wytnij twarz ze zdjęcia i żywcem przyklejasz na BMP wyciągnięte z gry i SAVE tylko...
Oglądnij sobie pierwszy lepszy tutorial, nawet na robienie BMP na zwykłej palecie chociąż kolor skóry z twarzą się zgra...
Pozdro, pracuj dalej...

No sorry stary...tongue.gif ale kurna siedze na tym ryjem ze 3 godz jak nie lepiej, poza tym to jest moj drugi ryj, wiec nie wymagaj ode mnie zeby robil odrazu nie wiem jakie mordy, ale spoko zaraz ci pokaze zdjecie z ktorego robilem IPB Image
bmp jeszcze poprawie
pozdro
matrix
QUOTE(Karol Johnn @ May 25 2006, 18:18:14) [snapback]69209[/snapback]

kurna siedze na tym ryjem ze 3 godz jak nie lepiej, poza tym to jest moj drugi ryj,

buhaha laugh.gif trzy godziny?druga morda? - to nie jest wytłumaczenie trzeba mieć to coś. Patrz jakie niektórzy robią albo na początku dobre mordy robili
http://board.issonline.pl/index.php?showto...=0&gopid=69217&
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2958&st=0
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2984&st=0
Pieczar
Ten larsson wygląda jakby go ząb bolał i gęba spuchła, radze zrobić Ci go od samego początku i z innej foty.....
Karol Johnn
Nie ma to jak pochwala na dobry poczatek hehe, a ty matrix co taki madry? co ty mi za linki pokazujesz i w czym tamte mordy sa lepsze od pierwszych moich? pisalem ze 3 godz jedna morde robilem a nie dwie, czytaj uwaznie... a zreszta po co ja sie wczuwam... a i matrix koniecznie musisz mi zdradzic tajemnice na czym polega to "cos"...
pozdro
Nelson
Krytykować kogoś to łatwo , co ?

Ciekaw jestem waszych pierwszych prac...

Karol John ćwicz. I siedz w Oedicie.

pozdro
Karol Johnn
Nudzi mi sie strasznie wiec... nastepny ryj to Nedved
IPB Image
emo07
Słabe bmp:(
I tak jak mówią, posiedź trochę w OEdit nie tylko nad ksztaltem ryjka..będą z Ciebie ludzie kiedyś......

Pozdro!!!:P
Karol Johnn
Bawie, bawie sie w oedicie, tylko za krotko, w Nedvedzie nie tylko szczeke zrobilem ale rowniez oczy i nos i troche usta poprawilem, bmp kiepskie... bo kiepskie tongue.gif, musze wymyslec inny sposob na te bmp...
pzdr
Karol Johnn
Next ryj to nieskonczony jeszcze robiony ze strasznie dupnej fotki Teo Walcott
IPB Image

2
IPB Image

Walcott w grze
IPB Image i
IPB Image

A z tego wypasionego zdjecia robilem
IPB Image

pzdr i jakies komentarze piszcie!
Karol Johnn
Nastepna wersja Walcotta... chyba ostateczna, moze cos w nim poprawie jeszcze ale juz mi sie nie chce.
IPB Image

i w grze IPB Image
ocenicie cos?
ltorhan
Popraw uszy
norek
QUOTE(Karol Johnn @ May 29 2006, 15:11:54) [snapback]69887[/snapback]

Nastepna wersja Walcotta... chyba ostateczna, moze cos w nim poprawie jeszcze ale juz mi sie nie chce.
IPB Image

i w grze IPB Image
ocenicie cos?

Postaraj sie usunąć cień z nosa bo wyglada dziwnie.
Karol Johnn
No sprobuje go jeszcze poprawic pozniej, uszy mu wyprostuje i z tym cieniem cos tez zrobie... a nastepnym ryjem ktorego zrobie (jak znajde fote) to bedzie Aaron Lennon tez z repry Anglii
pozdro i dzieki za komenty
Karol Johnn
Dobra koniec z Walcottem poprawilem usunalem mu cien z nosa i uszy nastawilem
IPB Image
pzdr i prosze oczywiscie o komenty biggrin.gif
Karol Johnn
I jak mowilem tak zrobilem... Bardzo, mam nadzieje poczatkowa wersja Aarona Lennona z tottenhamu, jutro dokoncze:
IPB Image

i fotka z ktorej robilem, innej nie znalazlem
IPB Image
Karol Johnn
Nastepna wersja Aarona ale chyba nie ostateczna:
IPB Image
Ocencie cos!!!
Karol Johnn
Dzieki za full komentow... i troche poprawiony Lennon w grze
IPB Image
pisac pisac!
.::Diego::.
Nawet fajny tyle że bmp jakoś dziwnie wygląda oraz (i to najważniejsze sad.gif ) on nie ma dziury pod brodą - może następne pracki będą fajniejsze pozdrawiam smile.gif
bobex77
tu jest bardzo dobra fota Lennona:
IPB Image
norek
QUOTE(bobex77 @ May 30 2006, 16:59:36) [snapback]70123[/snapback]

tu jest bardzo dobra fota Lennona:
IPB Image

Lennon to to nie jest.
____
Karol Johnn jeśli będą komentować to będą. Nie to nie.
Nie upominaj sie za każdym postem o komentarze bo skończy sie to %. Pozdrawiam.
Karol Johnn
QUOTE(bartosz05 @ May 30 2006, 20:45:50) [snapback]70143[/snapback]

coraz lepiej Ci idze, modelowanie 3d juz opanowałes gdzies w 40%

Nom cos tam juz wiecej grzebie w oedicie... 40 prockow... hehe, sorry Norek a w czym to przeszkadza ze napisze zeby pisali komenty, to chyba nikomu nie wadzi... chyba... dobra nie wazne
pozdro nastepny bedzie jak znajde zdjecie robinson bo tam w pesie chujowo go zrobili
Karol Johnn
Po dluzszej przerwie w produkcji Luca Toni
IPB Image
oceniajcie
Voytec
masz złe pokrycie koloru skóry twarzy w porównaniu do kol. uszu i szyi. co do samej mordy to nie jest źle ale Mani3k wykonał o niebo lepszą twarz toniego. pozdr.
Karol Johnn
Nastepna wresja Luca Toniego:
IPB Image
Riki101
Coraz lepiej Ci idzie spróbuj Toniemu wyprostowac nieco nos i usta bo jakoś pod kątem są blink.gif ale i tak w porównaniu do poprzednich mordek widac postępy smile.gif
Karol Johnn
Kolejna wersja Toniego:
IPB Image
co poprawic?
Simi93
Kolor twarzy jest fatalny ! zapisz palete kolorów z jakieś innej mordki i wczytaj ją... to npaewno duuuzoo zmieni
narazie 7/10
Pozdro biggrin.gif
Karol Johnn
QUOTE(Simi93 @ Jul 17 2006, 10:35:05) [snapback]78528[/snapback]

Kolor twarzy jest fatalny ! zapisz palete kolorów z jakieś innej mordki i wczytaj ją... to npaewno duuuzoo zmieni
narazie 7/10
Pozdro biggrin.gif

Mozesz mi powiedziec cos wiecej o tym, bo nie jarze jak mam to zrobic!
pzdr
dzieki za komenta
Simi93
Uruchamiasz Photoshopa, otwierasz BMP jakieś mordki (z dobrym kolorem BMP)
i klikasz

IMAGE --->> ADJUSTMENTS ----> MATCH COLOR

Wyskoczy ci takie okno, i na samym dole tego okna jest "Save Statistics..." kilkasz i zapisujesz kolor BMP

Następnie otwierasz BMP (w tym przypadku) Toniego i robisz to samo co z poprzednim BMP tylko, kilkasz
"Load Statistics..." i wczytujesz kolor BMP któy zapisałeś biggrin.gif

BMP może zjaśniec, wiec delikatnie przyciemnisz, brwi, usta itp
POzdro...
Karol Johnn
Nastepny w kolejnosci Philip Lahm (w produkcji)
IPB Image
Co poprawiac?
pzdr
naSs_no1
Nastepny w kolejnosci Philip Lahm (w produkcji)
IPB Image
Co poprawiac?
pzdr

Napewno musisz poprawic oczy, a pozatym to jak bys mogl to wrzuc fotke z ktorej robiles. Moge tylko zyczyc powodzenia w tworzeniu kolejnych mordek wink.gif
Karol Johnn
Robilem z tej samej foty co Maniek czyli... IPB Image
Simi93
Więc tak :
Jak dla mnie nawet fajny, Detox fotka z której go robił nie jest najlepsza...

Moze wyostrz jeszcze minimalnie usta, i w opcji "balans kolorów" dodaj nie co czerwieni biggrin.gif
wyrównaj oczka, wyostrz brwi.. i zrób mu minimalne zole pod oczami (tylko nie przesadź biggrin.gif
Pozdro...
kostek
Z podobieństwem nie najgozej... ale bmp troche rozmyte. pzdr
Karol Johnn
Kolejna wersja Lahma chyba ostatnia:
IPB Image
pzdr
Nelson
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 20 2006, 16:21:56) [snapback]79368[/snapback]

Kolejna wersja Lahma chyba ostatnia:
IPB Image
pzdr

OOOO... poprzednia o wiele lepsza wink.gif... 3m się jej.
Karol Johnn
I Luca Toni po malym zabiegu Bmp:
IPB Image
pzdr
Voytec
nie sadzisz że powinieneś wycentrować tą twarz? sprawia wrażenie jakby miał głowe przekręconą w (jego) lewo. popracuj nad tym
Zoller
On tak wygląda, bo po prostu jest bokiem, ale weług mnie i tak trzeba twarz nieco naprostowac. W oedit poprzesuwaj
Karol Johnn
Nastepny w kolejnosci to nowy nabytek Liverpoolu Pennant(nie skonczony)
IPB Image
pzdr
kostek
BMP tragednia... i znowu bokiem... słabo sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.