- po trzecie jeśli by zdegradowali Juve to musieliby też m. in. Milan, Fiorentinę, Lazio(chyba)...
Jeśli chodzi o Milan, to na 100% nie będzie zdegradowany, bo "wpadł" tylko 1 pracownik Milanu, nikt z zarządu (nie tak jak w Juve), a przekręt był związany z zakładami bukmacherskmi, ustawiane były 3 mecze w tym 1 na niekorzyść ACM.
- po czwarte jakoś trudno sobie wyobrazić Juve w Serie B, prawda
No a co dopiero w Serie D
Mysle tez, ze nie wolno oczerniac calego klubu, tylko wlodarzy bo pilkarze nie sa w to zamieszani...
Do piłkarzy nic nie mam (nie tylko ja), ale co do oczerniania całego klubu, to wiadomo oco chodzi - kibicowskie dogryzanie

mysle ze nie obejdzie sie bez kary, jednak degradacji nie bedzie
Też się boje, że Was nie zdegradują (może się wam upiec odjęciem pkt), należy Wam się to, Moggi reprezentuje cały klub - on "wpadł" - klub ponosi konsekwencje, sam powinien o tym wiedzieć. I jeszcze bluźni że to pułapka Milanu...
Ogólnie ostatnio wisi mi ta cała sprawa, mam ważniejsze zmartwienie - prawdopodobne odejście Szewy.

Jeśli Was zdegradują będzie mi brakowac naszych pojedynków, ale będzie przynajmniej prawidłowa kara. Są dowody - powinna być kara - zobaczymy co "wyczaruje" prokuratura.
A Moggi to dla mnie zwykły skurwysyn