Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Magical Flip Flap Ronaldinho By Rafal Ussj
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
Rafal USSJ
Czesc jestem nowy na tym forum, aczkolwiek strone ISS Online znam juz od pół roku, postanowiłem sie zarejestrowac więc na forum. Co mnie nakłoniło żeby odwiedzić forum? A to ze wykonałem w PES5 słynny zwód Ronaldinho ( wewnętrzny flip flap - magical flip flap ) i postanowiłem zrobić z tym filmik ( później moge wrzucic sava dla udokumentowania ) w tym temacie zamieszczam filmik ( tylko 2mb ) z tym własnie wyczynem. Pytałem kumpli czy warto pisac taki temat to powiedzieli że tak bo nikomu z nich nie udało sie wykonac takiego zwodu i byli pod więklim zdumieniem że mi sie to udało. Pozdrawiam
PS. Jezeli załozyłem mój temat w złym miejscu to sorki, ale jestem nowy i nie orientuje sie tu jeszcze o oto filmik:
ZACHECAM DO SCIAGANIA WARTO:

http://rapidshare.de/files/19635658/roniff.avi.html
Viperdiesel
Doprawdy zdumiewające laugh.gif laugh.gif brawo brawo biggrin.gif mi się nigdy coś takiego nie udało biggrin.gif zaczynasz dopiero grać w pesa?! chyba Twoi koledzy również laugh.gif uff poniosło mnie tongue.gif
kemocik
Czesc jestem nowy na tym forum, aczkolwiek strone ISS Online znam juz od pół roku, postanowiłem sie zarejestrowac więc na forum. Co mnie nakłoniło żeby odwiedzić forum? A to ze wykonałem w PES5 słynny zwód Ronaldinho ( wewnętrzny flip flap - magical flip flap ) i postanowiłem zrobić z tym filmik ( później moge wrzucic sava dla udokumentowania ) w tym temacie zamieszczam filmik ( tylko 2mb ) z tym własnie wyczynem. Pytałem kumpli czy warto pisac taki temat to powiedzieli że tak bo nikomu z nich nie udało sie wykonac takiego zwodu i byli pod więklim zdumieniem że mi sie to udało. Pozdrawiam
PS. Jezeli załozyłem mój temat w złym miejscu to sorki, ale jestem nowy i nie orientuje sie tu jeszcze o oto filmik:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOLOLOLOLOLOL
Nie no wspaniały zwód, myślę, że nikomu się nie udało go wykonać.
Do ŁAPU CAPU to ;d
Rafal USSJ
LOL przeciez mówie że jestem nowy tongue.gif ,czyli jest to standardowe zagranie?
Viperdiesel
To po kiego CH piszesz takie bzdurne posty, jak wiesz, że to "standardowe zagranie" ? Boże miej Cię w swojej opiece. Amen laugh.gif laugh.gif

EDIT: Usuńcie jak najszybciej ten topic

EDIT2: Mój błąd przynaje, co nie zmienia faktu, że temat nie potrzebny / tV2 OT, taki mały pstryczek w nos tongue.gif

EDIT3: http://dziecineostrady.prv.pl/ for Rafał USSJ / "komplikację" laugh.gif >all
tV2
QUOTE(Viperdiesel @ May 4 2006, 23:18:42) [snapback]65929[/snapback]

To po kiego CH piszesz takie bzdurne posty, jak wiesz, że to "standardowe zagranie" ? Boże miej Cię w swojej opiece. Amen laugh.gif laugh.gif

EDIT: Usuńcie jak najszybciej ten topic

Sorry, radze czytac ze zrozumieniem lub wrocic do szkoly (ew. wziasc sie za nauke). Tam bylo pytanie, nie zdanie twierdzace.
Rafal USSJ
Dobra, niewiedziałem, myślałem że standardowym zagranieniem jest podstawowym flip flap ( chodzi mi o zewnetrzny zwód ) poprzez naciśnięcie 2 razy l2.gif ,DOBRA NIEWAŻNE SORKI PANOWIE ZA TEN TEMAT NA POZIOMIE NEWBIE
siano
filmik wydaje sie jakis sfingowany
Rafal USSJ
QUOTE(siano @ May 4 2006, 23:22:24) [snapback]65933[/snapback]

filmik wydaje sie jakis sfingowany

moge wysłac plik save
hamer_sopot
Gdybyście to wy odkryli coś w PES też byście się podzielili. I ja jestem ciekaw jak byście się czuli jak by na was ktoś zrobił ostry pojazd. Rafal USSJ chciał dobrze i szacunek za to. Kemocik zamiast wytłumaczyć to lepiej się śmiać co nie ? Szacunku trochę starał się smile.gif Rafal komandos dla ciebie tongue.gif

EOT
Węgluś
QUOTE(Rafal USSJ @ May 4 2006, 23:03:32) [snapback]65925[/snapback]

nie no spoko. fajnie, że udało ci się zrobić ten zwód, ale on nie jest nowością(chyba, że byś go zrobił RASIAKIEM albo innym nie umiejącym FLIP-FLAPA). jeśli chcesz ściągnij sobie moją kompilacje vol.3 w której jest dużo flip-flapów.
Rafal USSJ
Ok dziękuje Węglusiowi i Hamer Spotowi za miłe słowa, napewno sciągne komplikacje smile.gif
siano
a ja nadal uwazam, ze kombinacja 2x l2.gif w filmiku zostala sfingowana
Węgluś
QUOTE(Rafal USSJ @ May 4 2006, 23:21:44) [snapback]65932[/snapback]

Dobra, niewiedziałem, myślałem że standardowym zagranieniem jest podstawowym flip flap ( chodzi mi o zewnetrzny zwód ) poprzez naciśnięcie 2 razy l2.gif ,DOBRA NIEWAŻNE SORKI PANOWIE ZA TEN TEMAT NA POZIOMIE NEWBIE

coś nie rozumiem. jaki zewnętrzy FLIP-FLAP?? jak możesz to daj filmik.
Morte
QUOTE(siano @ May 4 2006, 23:39:37) [snapback]65943[/snapback]

a ja nadal uwazam, ze kombinacja 2x l2.gif w filmiku zostala sfingowana

No rzeczywiście jakoś to tak dziwnie wygląda
Rivaldinho
Magicznych kodeków użyłeś-nawet nie mogę włączyć.smile.gif
Węgluś
QUOTE(Morte @ May 4 2006, 23:48:38) [snapback]65945[/snapback]

No rzeczywiście jakoś to tak dziwnie wygląda

domyślam sie, że chodzi o to, że przed FLIP-FLAPEM robi taki dziwny ruch jakby okrążał piłke stopą. u mnie też tak czasami robi. FLIP-FLAP można wykonać klawiszami 3xL1 oray 3xR2(zależy jak ustawisz w BUTON CONFIGURATION)
Rivaldinho
Może gość nam trojanka albo wiruska chce podesłać,bo ten komunikat o braku kodeka wyskakuje jak jakis pop...nienormalny. blink.gif
StraY
yyy... to on okraza ta plilke ta stopa czy tylko tak jakby? ;p
btw. zapomnialem co chcialem
Węgluś
QUOTE(Rivaldinho @ May 5 2006, 00:01:12) [snapback]65950[/snapback]

Może gość nam trojanka albo wiruska chce podesłać,bo ten komunikat o braku kodeka wyskakuje jak jakis pop...nienormalny. blink.gif

to chyba cie nie lubi tongue.gif mi sie otworzyło bez problemów

QUOTE(StraY @ May 5 2006, 00:01:34) [snapback]65951[/snapback]

yyy... to on okraza ta plilke ta stopa czy tylko tak jakby? ;p
btw. zapomnialem co chcialem

to wygląda jakby okrążał lecz gdy weźmiesz replay to on okrąża piłke tylko w połowie(przekłada spowrotem przez środek piłki blink.gif ) jak mi coś takiego wyjdzie dam ci filmik(często gęsto sie udaje)
tV2
QUOTE(Rivaldinho @ May 5 2006, 00:01:12) [snapback]65950[/snapback]

wypraszam sobie...
siano
chcialbym podziekowac Panom za ten radosny topic, dobranoc biggrin.gif
Węgluś
QUOTE(siano @ May 5 2006, 00:06:31) [snapback]65955[/snapback]

chcialbym podziekowac Panom za ten radosny topic, dobranoc biggrin.gif

jeden użytkownik prosił o usunięcie go a stał się taki popularny tongue.gif biggrin.gif
Rafal USSJ
Macie tu plik save jak niewierzycie i mówicie że filmik jest sfingowany mad.gif . Roni żeczywiście przekłada stopę i ją cofa zreszta sami zobaczcie :
http://rapidshare.de/files/19669112/KONAMI-WIN32PES5200.html

ps. wypraszam sobie jakoby ktos powiedział że przysyłam tu trojany huh.gif
siano
to jakas jawna prowokacja.
jestem gleboko przekonany, ze to zydo-masonski spisek przeciwko demokracji
Rafal USSJ
mad.gif dobra ide z tego forum, niepotrzebnie dawałem ten plik save, dowidzenia
Węgluś
QUOTE(siano @ May 5 2006, 11:45:23) [snapback]65981[/snapback]

to jakas jawna prowokacja.
jestem gleboko przekonany, ze to zydo-masonski spisek przeciwko demokracji

żadna prowokacja!!! mi też tak czasami robi! najczęsciej jak stoje bo jest to spowodowane tym, że można okrążać piłkę jedną stopa podczas stania(domyślam się, że dlatego tak robi, ponieważ dwukrotne naciśnięcie to przekładanka i gry jeszcze raz się wciśnie to idzie FLIP-FLAP. być może idzie sygnał dwukrotnego wciśnięcia L1 i zachwile ponowny). jak mi coś takiego znów wyjdzie dam filmik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.