Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By switek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
switek
Jest to dopiero pierwsza mordka jaka zrobilem i narazie sie ucze ale mam nadzieje ze za kilka tygodni juz bedzie lepiej piszcie co naprawic.

Na pierwszy ogien pilkarz AS Romy Montella
olivier
przed tobą długa dorga ale z czasem napewno bedziesz lepszy,Montella nowe bmp musisz mu zrobic ćwicz:)
Hayalet
E tam narzekasz olivier bmp jak na pierwszy raz nie najgorsze

@switek: musisz nad modelem więcej pracować w Oedicie usta mu zrobić na środku nos poprawić i będzie niczego sobie mordka

Pozdro pracuj wink.gif
olivier
no bmp nie najgorsze ale mu tylko napisalem jak uwazam smile.gif pracuj switek
switek
Oto moja 2 praca wydaje mi sie ze jest lepeij zrobiona prosze o podpowiedzi i oceny

VICTOR VALDES
szYMsz92
Valdes lepszy od Monteli, ale nie potrzeba go robic bo w PES'ie jest juz bardzo dobry smile.gif
Mortin
nie uzywaj indexed color... rob cala mordke na rgb
pozdro
switek
Publikuje moja kolejna fotke wydaje mi sie ze idzie mi coraz lepeij tym razem Quaresma oceniajcie

ps. Mortin ja ciagle pracuje na RGB smile.gif
lookass
Rób większe screeny i wstawiaj je bez miniaturek bo trudno z nich wyłapać co jest ok a co nie... smile.gif ale wydaje sie w miare ten quaresma zważywszy na to że to twoje pierwsze mordki wink.gif
switek
ale wduszajac na miniaturke powiekszasz sobie to wtedy jest wmiare ok rolleyes.gif
lookass
Ty no wiem przecież że to jest miniaturka biggrin.gif ale i tak screen jest za mały prawie nic nie widac huh.gif
rav
Rób screeny na 1024x768 High.
Quaresma może jakościowo lepszy od poprzedników, ale niepodobny i włosy inne wink.gif Pracuj, początki są ciężkie.
switek
Dzieki za podpowiedzi wydaje kolejna twarz jest to Miccoli ocencie wink.gif

olivier
no taki sobie ten Miccoli ale na twój poziom jest dobry,ćwicz a napewno bedziesz robił lepsze twarze smile.gif
ltorhan
Bież lepsze foty i większe (bez uśmiechu najlepiej) wyastrzaj BMP (Filtr->wyostrzenie->wzmocnienie)
Pracuj więcej w oedicie.
Zrób z tej foty
IPB Image
switek
poprawiłem Miccolego ( dzieki za zdjecie ) prosze o komentarze i podpowiedzi.

_DEVIL_
No Miccoli teraz o wiele lepszy.Podobieństwo i jakos BMP ulegla zmianie na lepsze ale przed tobą dluga i cież smile.gif ka praca!
Riki101
Dawaj większe foty bo za male są i nie da się przyjrzec szczegołom
switek
Poprawka Miccolego (cale przedpoludnie sie z nim bawilem ) oceniajcie.

ps. wydaje mi sie ze zdjecie odpowiednio duze
switek
Na życzenie kolegi Grzeska ( nie idziesz tongue.gif:P) zrobilem Inzaghiego prosze o ocenki.
jvc

Ghana
Inzaghi jak dla mnie 8/10 Bardzo dobra.
prosiłbym o bin-a
załaduj ten plik tutaj www.wyslijto.pl Pozdrawiam
Zycze udanych i Ładnych twarzyczek
switek
Witam po dosc dlugiej przerwie z braku zajecia ( choroba ) postanowilem zrobic jakoas twarz padlo na Tavano:

Tavano ( ver.1 postaram sie zrobic wlosy wink.gif)

FOTKA
switek
Przepraszam ze post pod postem ale nikt nie komentuje sad.gif

Kolejny pilkarz Valenci :

Priv.1
switek
Kolejne podejscie do robienia twarzy. Nikt nie komenuje wiec pisze nastepnego posta by jakos zwrocic na siebie uwage tongue.gif Prosze o ocenki i porady:

ver.1 ( sprobuje dodac wloski i polepszyc bmp)

FOTA
norek
QUOTE(switek @ Nov 15 2006, 15:02:03) [snapback]97803[/snapback]

Kolejne podejscie do robienia twarzy. Nikt nie komenuje wiec pisze nastepnego posta by jakos zwrocic na siebie uwage tongue.gif Prosze o ocenki i porady:

ver.1 ( sprobuje dodac wloski i polepszyc bmp)
IPB Image

FOTA

Cienki niczym kabanos.
Nie powiem co poprawic gdyz cala twarz jest do wymiany.
switek
Ferrari (priv.):

Bardzo słaby, zerowe podobieństwo, a oczy ma jak jakiś żółtek.
kostek
Duzo pracy przed Tobą... Tutki jakies pooglądaj bo BMP to tragicznie Ci wychodzi...
calwin
a oczy to ty masz? tragiczny !
ryba
tutoriali jest pelno na forum.Poszukaj
Mortin
zby chociaz bmp bylo sredniej jakosci, ale gdzie tam.. bmp i model do bani.. pracuj
pozdro
switek
Pavlyuchenko ver.2

Ferrari ver.2
Beny13
Pvluchenko(czy jak to sie tam pisze) slaby. Zrobiles go na modeluu Rooneya ?
switek
Mam pytanko czy jest jakis tutorial dotyczacy robienia modelow wlosow bo bmp juz potrafie ale ciagle problemy z wymodelowaniem w oedicie. Prosze o komentarze smile.gif
switek
Sorki ze post pod postem ale musze jakos odswiezyc temat.

Gago ver.1

Wloski w procesie tworzenia prosilbym jakby ktorys z uzytkownikow znajacych sie na robieniu modelow włosów odezwal siena gg(4575629). Prosze o ocenki
norek
QUOTE(switek @ Jan 1 2007, 17:59:17) [snapback]109240[/snapback]

Sorki ze post pod postem ale musze jakos odswiezyc temat.

Gago ver.1
IPB Image

Wloski w procesie tworzenia prosilbym jakby ktorys z uzytkownikow znajacych sie na robieniu modelow wlosow odezwal siena gg(4575629). Prosze o ocenki

RZAL. Jedna z gorszych mord jakie ostatnio widzialem. Slaba tekstura, model w ogole nie dopracowany.
A czolo wyglada jakby mialo bliski kontakt z petardami. Taka moja drobna rada...zanim wezmiesz sie za wlosy zlap chociaz przyzwoity poziom robienia twarzy.
switek

Wczesna wersja smile.gif
Prosze o porady smile.gif
switek
Ver.2 (Włosy od T-mac'owego Filipa Burkhardta)

.:CR7:.
Zwolnij troche z tymi twarzami. Rób na jakość a nie ilość.
Sobieraj ma zły kolor bmp.
switek
Prawdopodobnie koncowa wersja smile.gif :

Co sadzicie?

PS.C*Ronaldo nie wiem o co ci chodzi ale zobacz jakie sa daty moich postow i kto jak kto ale ja napewno na ilosc nie robie biggrin.gif
bilak
to są żarty ?
co ty z nim zrobiłeś ?!
masakra
spieprzyłeś bmp
Dominoz
Wyglada jakby mu ktos morde nożem poharatał... xD
Cieniutko...
switek
Kolejna twarz po przerwie tym razem collab z Damianinhio oceniajcie smile.gif

P.S.Poprawiony preview
bilak
twarz wydaje sie byc spoko w porownaniu z tamtą
ALE PREVIEW MASAKRYCZNY !
chatek
Twarz fajna ale preview śmieszny. pozdro
szolpas
Nawet ładna twarz wink.gif Ale ten preview laugh.gif laugh.gif powala xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Karol Johnn
Twarz ladna... a tak na marginesie to ladne z niego karczycho hehe
pzdr
Damian.
Całkeim spoko ten collab wyszedł
alosp
very goood!!
norek
Cytat(switek @ Apr 10 2007, 13:50:08) [snapback]138110[/snapback]
Kolejna twarz po przerwie tym razem collab z Damianinhio oceniajcie smile.gif

P.S.Poprawiony preview

Bardzo slaba twarz. Malo estetyczna tekstura, zle mapowanie oczu, smiesznie wygladajace usta oraz zly ksztalt twarzy. Praktycznie wszystko do wymiany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.