tompro
Apr 13 2006, 11:33
Witam jestem nowym użytkownikiem mam problem z pro 5 otoż gdy włamczam to wszystko ok reklamy ale po chwili ciemny ekran sie robi i musze restartować pro kupiłem na allegro poradżcie co mam zrobic jeśli macie drodzy forumowicze jakies pomysły to prosze na meila pisać(sorry za pisownie)
[email protected] dziękuje za uwage
Takie tematy powinny od razu lądować w koszu.
Przecież musisz podać konfiguracje Swojego komputera żebyśmy mogli coś sensownego Ci powiedzieć. Nikt tu nie jest wróżką.
QUOTE(tompro @ Apr 13 2006, 12:21:08) [snapback]62054[/snapback]
Witam jestem nowym użytkownikiem mam problem z pro 5 otoż gdy włamczam to wszystko ok reklamy ale po chwili ciemny ekran sie robi i musze restartować pro kupiłem na allegro poradżcie co mam zrobic jeśli macie drodzy forumowicze jakies pomysły to prosze na meila pisać(sorry za pisownie)
[email protected] dziękuje za uwage
Zainstaluj kodeki video(np
te ) i najnowsze stery do karty graf.
Danielao
Apr 13 2006, 13:18
Albo w trakcie napisów duś START albo
ps. mam taki sam problem a gram
tompro
Apr 15 2006, 09:01
dzięki danielao podziałało tylko wredy pro się tnie że nie można grać
dzięki danielao działa ale wtedy gra się tnie i grać nie można
Mystiq
Apr 15 2006, 09:24
To wez ustaw w opcjach na najnizsze detale i rozdzielczosc.
QUOTE(tompro @ Apr 15 2006, 09:49:40) [snapback]62418[/snapback]
dzięki danielao podziałało tylko wredy pro się tnie że nie można grać
dzięki danielao działa ale wtedy gra się tnie i grać nie można
Gra sie tnie kolego dlatego że masz za stare stery do k.graf albo sama karta graf jest za słaba. Nie bedę jasnowidzem jak zgadne że masz karte z końcówką MX.... prawda??
tompro
Apr 15 2006, 09:57
na pewno geforce4mx i jakiś numerek
tompro
Apr 15 2006, 10:19
słuchajcie znacie angielski bo mi wyskakuje taki napis You cannot run the game windowed mode with the display settings
QUOTE(tompro @ Apr 15 2006, 11:07:04) [snapback]62437[/snapback]
słuchajcie znacie angielski bo mi wyskakuje taki napis You cannot run the game windowed mode with the display settings
Polska jezyka jest bardzo trudna.....a ty nas pytasz jeszcze o angielski...

! Wątpie czy znajdzie sie tu tak wykształcona osoba, która będzie w stanie Ci to przetłumaczyć......proponuje słownik ang-pol
ech...
owenik
Apr 15 2006, 14:29
QUOTE(tompro @ Apr 15 2006, 11:07:04) [snapback]62437[/snapback]
Nie da się włączyć gry w oknie z ustawieniami ekranowymi. (?)
tompro
Apr 15 2006, 17:00
no raczej bo gdy za każdym razem włamczam to taki napis się pojawia i po jego kliknięciu pro działa
tompro
Apr 15 2006, 20:13
słuchajcie problem rozwiązany ale teraz kolejny jest jakie mi proponujecie sterowniki do geforce 4 mx bo jak gram to jakieś pasy się pojawiają biały i czarny ale znikają jak piłka przechodzi do innej strefy boiska ale to za przeproszeniem wkurwia to wszystko ode mnie jeśli mi pomożecie to znikam na serio
aha nie napisałem numerka bo nie wiem dokladnie
tompro
Apr 16 2006, 12:18
problem rozwiązany pro śmiga jak na playstation musiałem detale zmniejszyć obraz zrobił się nie wyrażny ale płynnie chodzi jak sam skurwysyn za pszeproszeniem to koniec tematu adios
Edytuj posty kolego. +10%.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.