Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Olivier
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
olivier
witam robie twarzyczki od nowa a oto C.ronaldo robiłem go na swoim bmp przez 2 h

C.Ronaldo (preview)

oceniać i mówić co do poprawy
rav
O naraaa, BMP zajebiste można w 10-15 minut zrobić (jak nie mniej).
Usta mają kolor skóry. Kolor mordy różni się od koloru szyi.
Dawaj większe screeeny, bo z tego tutaj to ja mogę jedynie statystyki zawodnika sobie oblukać.
Hayalet
No przyzwoity ten Ronaldo ale:
prawa strona twarzy nie ma bmp, model dobry i ogolnie znaczna poprawa jakosci Twoich twarzy...

Powodzenia i pozdro
pika
Podobieństwo na 1-szy rzut oka jest ale bmp postaraj się poprawić :-)

Pozdro
olivier
Adriano (preview)

IPB Image

matrix
przeciętny ten adriano, bmp ujdzie - nie jest zła nie jest dobra, jeśli to twój model to 6.5/10 jeśli nie to kicha.
PS. a przy okazji jest jakikolwiek sens robienia mordek które zrobił już ktoś perfect? A na pewno nie ma wię kszego sensu ich pokazywania dry.gif
Mortin
hmm mysle ze ten adriano jest wporzo, napewno lepszy od Twoich pracek drogi matrixie .... dostales pare pochwal i juz sie sadzisz...
cwicz olivier cwicz, a kiedys tam napewno bedziesz robil takie mordki jak norek tongue.gif
Drożdżówa
popraw czoło (jakieś uwypuklenia biggrin.gif) i zmień kolor ust (wygląda jakby miał szminke tongue.gif) Pozdro, życze udanych prac smile.gif
olivier
Boruc (preview)

IPB Image
szyma
Całkowicie nie podobny i jeszcze to czoło :/ Boruc bardzo słabiutki ale pracuj a beda efekty pzdr
rav
Trochę jak małpa wygląda tongue.gif
calwin
QUOTE(olivier @ Apr 8 2006, 12:49:19) [snapback]61127[/snapback]

Boruc (preview)

IPB Image

ty chyba jesteś ślepy jak pokazujesz takie wynalazki przez to tragedia a to czoło to porażka straszna
pitbull229
OOOO !!! co to jest?? wylales mu mleko na czolo czy co?? jak narazie to bmp nowe powinienes zrobic a co do modelu to spoko tylko usta troche zniz
matrix
blink.gif mnie ten boruc przypomina naszego daaaaaaaawnego przodka (znaczy naczelnego tongue.gif ) - te uszy.... bmp do wywalenia sad.gif , gdy go zobaczyłem nie wiedziałem czy sie śmiać czy płakać
olivier
Riquelme (preview)

IPB Image

oceniać i mówić co do poprawy(tak wiem broda) ale oprócz tego co do poprawy
rav
Kolor BMP, kształt baniaka, dawaj większe screeny.
olivier
Nelson (preview)

IPB Image

a robiony z tego zdjęcia

IPB Image

Freier (preview)

IPB Image

oceniajcie Nelsona i Freiera

a tu fotka z ktorej robilem Freiera
IPB Image
olivier
Sorry,że tak 2 post ale juz nikt nie oceniał od 3 dni. smile.gif

Riquelme (not finished)

IPB Image
Hayalet
hmmm... cos mi tu smierdzi C. Ronaldo jest dobry i wydawało mi sie ze pozostałe twarze bedą stać na jakimś poziomie ale Nelson, Frajer, Boruc słabiutcy no a potem znów dobry Riqeuelme...
Mam nadzieje ze zmieniłes swoje dawne nawyki Olivier... pracuj dalej

pozdro
olivier
heh Fotoszop robie bmp innym sposobem dlatego bmp riquelma wyszlo mi takie dobre(jak chcesz to moge innom mordkę zrobic jeśli nie wierzysz) smile.gif
Hayalet
Nie no spoko to była lekka ironia smile.gif Widze że starasz się szukać jak najlepszego sposobu "na twarz"
Mi bardziej chodzi o modele ktore raz są niepodobne a raz odwrotnie tongue.gif

UDanych prac życze wink.gif
kostek
mordy są niezłe ale wydaje mi sie że, poświęcasz na jedną twarz zbyt mało czasu. posiedz troche dłuzej, popatrz na fotke i popraw to, co da się poprawić. Lepiej zrobić jedna dobrą twarz niż trzy przeciętne.
olivier
Evra (preview)

IPB Image

musze jeszcze lewą część bmp poprawić ale poprawie to do wersji finalnej smile.gif
Pozdro..
Baros
no wiesz
evra nie najgorszy tylko faktycznie popraw lewą strone bmp i popraw:
model z lewej strony, i końcówka jego prawej brwi.
a tak pozatym jest naprawde super
podobny napewno jest
narazie 6/10
poprawisz to będzie dużo dużo lepiej

pozdro....
olivier
Messi (preview)

IPB Image
szYMsz92
Popraw czoło i zwieksz rozstaw oczu
matrix
ten messi nie jest zły - ale widze że coś ci znowu czoło nie wyszło, popraw to na bmp a ogólnie spox
pozdro cool.gif
Baros
dobry messi
ale popraw lego prawe oko zrównaj z jego lewym i popraw bmp na czole i popraw uszy bo źle wyglądają
AHA i jeszcze włosy zmień bo on chyba takich niema

pozdro...
olivier
Ruud Van Nistelrooy (preview)robiony na modelu od konami przez 1h 30 min

IPB Image
Capitan Tsubasa
No Ruud calkiem spoko, tylko jakbys dal troche koloruu ustom(?) i poprawil jego lewo oko byla by naprawde fajna morda ...
matrix
no więc:
znowy chyba czoło ci nie wyszło...coś z tym masz
usta nie są na środku tylko lekko po prawej patrząc od nas
chyba za mało wyostrzyłeś
można oceniać tylko bmp bo model nie jest twój
PS.czemu ciągle piszesz ile czasu zajeło ci zrobienie mordki przecież to nie ważne ile czasu poświęciłeś na jej zrobienie - liczy sie tylko końcowy efekt pozdro cool.gif
norek
...a wiec tak...
olivier, jeszcze raz zobacze nie Twoj model twarzy a dostaniesz bana...
mam nadzieje ze sie zrozumielismy...mysle ze Ty wiesz o co chodzi i ja rowniez...
pozdro
matrix
no i wszytko jasne dlaczego żeś pisał ile czasu zeszło ci z modelem - dla niepoznaki. Maniaku czy masz jakąś radoche albo satysfakcje z pokazania kradzionej mordy - nie kapuje blink.gif Dla mnie jesteś już skreślony i na wszystkie twoje mordy będe podejrzliwie patrzył dry.gif pozdro
lookass
Dać skurwysynowi od razu bana i po zabawie jak raz ukradł to i drugi raz nie zawacha się mad.gif

PS. Nigdy już do mnie nie pisz na gg chciałem być miły ale najwyraźniej nigdy nie dałem ci dosadnie do zrozumienia że nie mam ochoty z tobą gadać a przynajmniej o niczym bo rozmowa typu "siema co tam?" z osobą twojego pokroju nie jest za ciekawa huh.gif

No to sie wyżyłem ADIOS... cool.gif
olivier
Charisteas (preview)

IPB Image

Ja i Baros zrobilismy collaba Charisteasa.

Oceniać i mówić co do poprawy.
Karol Johnn
QUOTE(lookass @ Apr 18 2006, 21:17:40) [snapback]63089[/snapback]

Dać skurwysynowi od razu bana i po zabawie jak raz ukradł to i drugi raz nie zawacha się mad.gif

PS. Nigdy już do mnie nie pisz na gg chciałem być miły ale najwyraźniej nigdy nie dałem ci dosadnie do zrozumienia że nie mam ochoty z tobą gadać a przynajmniej o niczym bo rozmowa typu "siema co tam?" z osobą twojego pokroju nie jest za ciekawa huh.gif

No to sie wyżyłem ADIOS... cool.gif

A ty co taki kogucik? a co on takiego zrobil ze mu tak jedziesz? Matke ci zabil siekiera? Splagiatowal tylko model wiec sie zluzuj! a Charisteas bardzo w pompke tylko te wlosy... jeszcze nikomu sie nie udalo zrobic fajnych wlosow do Charisteasa!
pzdr
Baros
sory że nie w swoim temacie
ale
(te włoski są konami)
czyli chcesz powiedziec żebyśmy zrobili własne włoski ?

pozdro...
kemocik
Charisteas bardzo podobny do tego, którego wykonałem jakiś czas temu...
IPB Image
norek
Takze kemocik to zauwazylem...oczy, nos, ksztalt glowy a nawet zmarszczka z prawej
strony nosa tak samo idzie...nie wiem kto zaczynal tego collaba, byc moze zrobil to w
niewiedzy przed drugim "facemakerem" o ile mozna tak nazwac panow ktorzy
podpieprzaja modele...czekam na jakies racjonalne wytlumaczenie z sytuacji.....
Jesli sprawdzi sie to co napisalem powyzej zostana wyciagniete konsekwencje w
kierunku panow "tworzacych" owego collaba.... rolleyes.gif
Baros
nie no sorry
ale ja tego collaba później zacząłem robić
i większość modelu sam zrobiłem bo olivier zaczynał model i mu nie wychodzilo to ja poeiwedziałem ze dokończe i poprawie
więc ja nie wiem skąd on wziął model myśle że sam go na początku zrobił bo mi o takich rzeczach nie wiadomo
więc sam jestem zdziwiony
ja swoją część modelu sam robiłem
a starałem się robić wszystko jak na fotce z której było robione bmp więc naprwde niewiem czy to jest prawda
a nad moją cześcią długo siedziałęm w oedit i poprawiałem wszytko co się dało
więc uwierzcie mi że jeśli to prawda to nie moja wina a jak zacząłem poprawiać to model oliviera był taki troszke zjechany
i gdyby wziął model ukradł od kemocika to by ten charisteas był w lepszym stanie
ale potem ja go poprawiałem do końca
a ja napewno nie zarypałem modelu
a zresztą nie widziałem nawet twarzy kemocika charisteasa którego niegdyś robił
i nawet nie wiem czy dawal bina
i ja żadnego nie mam zainstalowanego w grze charisteasa poza tym co sam robiłem z olivierem
ale niech olivier sam pisze co on myśli i czy to prawda bo niewiem naprwde czy on na początku ukradl model
ja poprawiałem kierując sie fotą więc mnie oto nie podejrzewajcie
bo ja robie dla przyjemności ryje a nie dla jakiejś tam sławy czy coś

pozdro....
olivier
Charisteas jest robiony na modelu od Konami mi model nie wychodzil wiec baros zaczol robic model i ten model jest moj i barosa jeszcze raz powtarzam ze model jest robiony na modelu od KONAMI ,tak jak mowil baros moj model ktory ja zrobilem byl do kitu.
pozdro.
olivier
Sorry,że drugi post ale musze go napisać.

Oceniajcie Charisteasa on jest naprawde mojej roboty i Barosa więc prosze was oceniajcie go.

Pozdro.
olivier
Abbondanzieri (preview)

IPB Image

Wiem lewe oko to o góry postaram się to poprawic.

Prosz was mowcie co do poprawy i oceniajcie.
bobex77
musisz popracowac nad bmp a take w oedicie dolna czesc jeszcze ale gorna czyli okolice oczu duzo do poprawy..powodzenia:)
Riki101
Oczy do poprawy ale jak na poczatek to nie jest zle
olivier
postaram się poprawić kolor bmp i te oczy.

Riki101 twarze robię juz nawet długo ja nie jestem początkujący. smile.gif

Pozdro.
Riki101
QUOTE(olivier @ Jun 10 2006, 22:38:37) [snapback]72030[/snapback]

postaram się poprawić kolor bmp i te oczy.

Riki101 twarze robię juz nawet długo ja nie jestem początkujący. smile.gif

Pozdro.

aha to słabo tongue.gif bmp nawet nawet pracuj dalej smile.gif
olivier
Podolski (preview) v.1 / FC.KOLN

IPB Image

Prosze mowcie co do poprawy.
szYMsz92
Podobieństwo widac. Oczy powinny byc szersze, zmień mu fryz i będzie ładna twarz wink.gif
Łukasinho
Podolski fajny ale zmień mu jeszcze kształt baniaka smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.