Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
albin99
siemka znalazłem na pewnej stronce filmik prezentujący we 10 bardzo ciekawy ten filmik waży prawie 45 mb ale warto oto link
http://www.megaupload.com/?d=X5M1GJS8

i znowu filmik prezentujacy zmiany jakie doszły w tej nowszej wrsji waga pliku 22 mb ale warto sciagnoc pokazane nowe triki nowe rozgrywki itp oto link
http://www.megaupload.com/?d=CYPCIWJY
miłego oglądania
no ale morzecie napisac jak tam wrażenia bo napewno ktos jusz pobrał coś
abus
mógłbyś wrzucić to na jakiś inny serwer bo jakieś limity mam
kgb0
hej jest już we 10 wersja japonska znajdziecie ja na stronach z torrentami milego grania w japonskie krzaczki (oczywiście na ps2)
jak szybko sciagne wrzuce wam wyczerpujaca recenzje

ps.jak chcecie jakies informacje na temat nowej odslony we 10 (typu statystyki poszczegolnych graczy itd. piszcie na moj e-mail [email protected])
whan
http://rapidshare.de/files/18793849/Fernan...ish_V1.zip.html

Zangielszczenie jak by ktoś chciał biggrin.gif

Whats New:

Directly from JayZ:
All National teams 100%
All England Premier League 100%
3 French clubs
Boca & River 100%
That includes player names of above mentioned.
As for the game, the parameters pics is now on in english as
the main menu translation pic by Yogui.

Formation and a lot of jap stuff has been translated making this a really
good v1 patch

Apply the ppf to an clean japanese image (4.442.357.760)
mcraczek
Filmiki z WE 10:

Barcelona - Milan
http://www.gameklip.com/v/243/

Liverpool - Milan
http://www.gameklip.com/v/242/
Mendus
QUOTE(mcraczek @ Apr 24 2006, 12:21:14) [snapback]64156[/snapback]

Filmiki z WE 10:

Barcelona - Milan

Liverpool - Milan

masz jakies inne linki zeby to sciagac, a nie ogladac tam? nie wladuje mi sie to nigdy ;x
albin99
QUOTE(mcraczek @ Apr 24 2006, 10:21:14) [snapback]64156[/snapback]

Filmiki z WE 10:

Barcelona - Milan

Liverpool - Milan

można dac gdzieś indziej obojetnie gdzie tylko zeby szło zapisac na kompie bardzo mi zalezy na tym z góry wilkie dzięki biggrin.gif
who_me
Panowie jak juz macie to cudo to dawajcie screeny z np statami graczy(messi itp) napiszcie jak wyglada ten tryb eliminacji do WORLD cup itp sprawy biggrin.gif
Hayalet
To mnie rozłozyli turlam się ze śmiechu jak zobaczyłem co można kupić w WE Szkopie, myślałem rekin na łbie to przegięcie, morda pudla to żart jakiś to jak nazwać to? Mi na usta cisnie sie jedno wyrażenie: "rotfl"... blink.gif BLINK
JuveR
Ja ściągam. Jak będe to miał to zapodam parą screenów.Narazie mam 15% i idzie mi średnio 15-20 kB\s
czlapka
blink.gif laugh.gif Padłem, to co mecz.Dinusie vs strusie??
qazwsx
eee to pewnie sciema jakas z tymi dwunoznymi smile.gif a jak sie tak przypatrzy na to zdjecie to widac ze to fotomontaż jest biggrin.gif
Hayalet
Nom jak dostaniesz WE 10 to sie przekonasz jaki fajny fotomontaż smile.gif

Dla wyznawców easter eggów od konami:
PINGWINEK

Filmiki z meczów ze strusiami i innym badziewiem:
http://coolsg.com/tmp/we_1.avi
http://coolsg.com/tmp/we_2.avi
http://coolsg.com/tmp/we_3.avi
http://coolsg.com/tmp/we_4.avi

Oo ale w MLce są talenciaki:
Soldado
Dos Santos
Messi

popiol
Z tymi strusiami to nie zaden fotomontaz, mozecie nawet jak nie wiezycie sciagnac se 4 filmiki pokazujace gre na tych mutantach:

http://coolsg.com/tmp/we_1.avi
http://coolsg.com/tmp/we_2.avi
http://coolsg.com/tmp/we_3.avi
http://coolsg.com/tmp/we_4.avi
who_me
fotoszop--dwaj wiecej takich screenow z statami graczy

ps:dziwnie jest zrobione ze statami bo teraz podkreslone sa wspolczyniki wieksze niz 75 ohmy.gif troche trudno bedzie sie polapac kto dobry jest a kto przecietny gdy bedzie sie szybko wybierac kogos do skladu;/
qazwsx
wypass z typi strusami smile.gif No to teraz bedzie jazda - ML, Strusie i heja !!
Dzieki za uswiadomienie ze to nie sciema
who_me
ronaldinho to teraz prawdziwy masacrator tongue.gif te screeny sa robione przez ciebie czy z jakiej s strony ??jak to twoje to moze pokaz nam kadre Pana Janasa tongue.gif
popiol
On to wszystko bierze zywcem z innej strony, a z jakiej to nie zdradze. tongue.gif
AFC
zrób bare screenów z edit mode np jak sie robi buty albo jak będzie szło zrbobić stroje błagam fotoszop.
Venomik
ja wlasnie pogrywam juz caly dzien i gra jest naprawde swietne.poprawili animacje postaci , poruszanie postacia jest o wiele szybsze , plynniejsze strzaly takze zostaly poprawione sa jeszcze bardziej dynamiczne i silne , bramkarze bronia o wiele lepiej takze jedna reka, mysle ze bramkarze maja duzo nowych animacji i ich parady robia naprawde duze wrazenie, podania takzwane w uliczke lub na dobieg (jak kto woli) sa o wiele bardziej dopracowane taksamo system podan.o trybach gry wiem malo gdyz cos mi nie chce dzialac to zangielszczenie FERNANDO. tzna obraz gry zajmuje 1.8 gb i jak wgrywam patch FERNANDO gra zajmuje wtedy 3GB. wypalam ja i normalnie chodzi ale wszystko nadal jest po japonsku...nie kumam tego...jak cos jeszcze obczaje dam znac.tymczasem jesli cos ktos chce sie dowiedziec to pisac . wszystko sprawdze w miare mozliwosci orientacyjnej w krzaczkach:P aaaa...bylbym zapomnial ze poprawili takze decyzje seciego...nie gwizdza juz tyeraz tak glupio i czesto jak wczesniej...dotego porawili powtorki w przerwie i w koncowce meczu...teraz jest pokazywana wiekszosc akcji i wszystkie bramki...wczesniej bylo tak ze jesli wygrywalo sie 8:0 to w powtorkach bylo moze 5 bramek i zadnej akcji...teraz jest to zmienione na lepsze a takze podczas pokazywania wyniku koncowegoi sa nazwiska strzelcow bramek.....smile.gif
albin99
QUOTE(Venomik @ Apr 24 2006, 18:52:16) [snapback]64270[/snapback]

ja wlasnie pogrywam juz caly dzien i gra jest naprawde swietne.poprawili animacje postaci , poruszanie postacia jest o wiele szybsze , plynniejsze strzaly takze zostaly poprawione sa jeszcze bardziej dynamiczne i silne , bramkarze bronia o wiele lepiej takze jedna reka, mysle ze bramkarze maja duzo nowych animacji i ich parady robia naprawde duze wrazenie, podania takzwane w uliczke lub na dobieg (jak kto woli) sa o wiele bardziej dopracowane taksamo system podan.o trybach gry wiem malo gdyz cos mi nie chce dzialac to zangielszczenie FERNANDO. tzna obraz gry zajmuje 1.8 gb i jak wgrywam patch FERNANDO gra zajmuje wtedy 3GB. wypalam ja i normalnie chodzi ale wszystko nadal jest po japonsku...nie kumam tego...jak cos jeszcze obczaje dam znac.tymczasem jesli cos ktos chce sie dowiedziec to pisac . wszystko sprawdze w miare mozliwosci orientacyjnej w krzaczkach:P aaaa...bylbym zapomnial ze poprawili takze decyzje seciego...nie gwizdza juz tyeraz tak glupio i czesto jak wczesniej...dotego porawili powtorki w przerwie i w koncowce meczu...teraz jest pokazywana wiekszosc akcji i wszystkie bramki...wczesniej bylo tak ze jesli wygrywalo sie 8:0 to w powtorkach bylo moze 5 bramek i zadnej akcji...teraz jest to zmienione na lepsze a takze podczas pokazywania wyniku koncowegoi sa nazwiska strzelcow bramek.....smile.gif

ej a ty to masz na ps2 czy na pc jak na ps2 to wie ktos kiedy ma wyjśc na pc
ppatrykk
Na PC WE jeszcze nigdy nie wyszlo wiec nie wiem czego oczekujesz dry.gif ... A PES6 bedzie gdzies kolo Listopada ^^ . Pozdro wink.gif
A co do gry to JA CHCE GRAAAC biggrin.gif . A PS2 lezy w szafie zepsute tylko nie mam kiedy naprawic sad.gif
Hayalet
Bym dorwał cyfrówke bym zdjątka porobił sad.gif

Denerwujące jest wypuszczanie piłki przez kasciarzy - po strzale parowanie jej wprost przed siebie co często daje okazje strzelecką, no i głowki przekozczyli :/ Za dużo wchodzi :/ ALe nie ma dramatów 40 m! biggrin.gif

EDIT: SANTIAGO JEST JAK najbardziej
dawdi17
Proszę o potwierdzenie tego czy jest Santiago Bernabeu, bo to mignięcie trybun w jednym z filmików mnie nie przekonuj. Proszę jeśli się da o screen tego stadionu. No i może powiedziałbyś o jakichś nowych jeśli są.

EDIT: THX za odpowiedź.
popiol
QUOTE(Venomik @ Apr 24 2006, 20:52:16) [snapback]64270[/snapback]

Czy w WE10 nadal jest tak ze jesli chcemy zawalczyc z bramkarzem o gorna pilke to zawsze ja wylapuje czysciutko bez zadnego potkniecia ani piastkowania, tak jak w przypadku PES5 bo bardzo mi sie to nie podobalo ze zawsze ja lapie i nie mamy szans zeby siegnac pilke z glowki i drugie pytanie czy jak podajesz pilke na bok, powiedzmy na skrzydlo to pilkarz jak byl blisko lini autowej przeskakiwal nad nia prawie zawsze i sie to powtarza, nadal jest to w WE10?? Jesli NIE to wyyyypas...
Venomik
nie ma juz tego gdy podajesz na bok boiska to pilkarz przeskakuje...teraz jest to dobrze zrobione i zawodnicy dobrze sie asekuruja nawzajem i wychodza do pilek a nie tak jak wczesniej ze uciekali od niej...Santiago Bernabeu jest w WE10 i jest tez jakis stadion do kupienia WEShopie. Gre mam na PS2...na Pc poki co niema i nie wiem kiedy wyjdzie ale mysle ze wczesniej niz w listopadzie bo wkoncu World Cup Germany juz blisko i Konami napewno bedzie chcialo zarobic z tej okazji:) a jeszcze niewiem jak z tymi pilkami gdy bramkarz wyskakuje do niej i zawodnik bo poki co raz mi sie to zdarzylo i gora byl bramkarz..ale dla mnie to troche normalne bo brakarze z natury sa wysocy i jak do tego doda sie dlugosc ramion to troche ciezko wywalczyc pilke glowa...
popiol
QUOTE(Venomik @ Apr 24 2006, 21:43:11) [snapback]64288[/snapback]

nie ma juz tego gdy podajesz na bok boiska to pilkarz przeskakuje...teraz jest to dobrze zrobione i zawodnicy dobrze sie asekuruja nawzajem i wychodza do pilek a nie tak jak wczesniej ze uciekali od niej...Santiago Bernabeu jest w WE10 i jest tez jakis stadion do kupienia WEShopie. Gre mam na PS2...na Pc poki co niema i nie wiem kiedy wyjdzie ale mysle ze wczesniej niz w listopadzie bo wkoncu World Cup Germany juz blisko i Konami napewno bedzie chcialo zarobic z tej okazji:)

Odpowiedz jeszcze na pytanie nr 1 a bede bardzo wdzieczny, chyba ze jeszcze tego nie sprawdziles?

Czy w WE10 nadal jest tak ze jesli chcemy zawalczyc z bramkarzem o gorna pilke to zawsze ja wylapuje czysciutko bez zadnego potkniecia ani piastkowania, tak jak w przypadku PES5 bo bardzo mi sie to nie podobalo ze zawsze ja lapie i nie mamy szans zeby siegnac pilke z glowki??
Venomik
popiol zedytowalem posta i odpowiedzialem na twoje 1 pytanko:)
ciapke
Elo smile.gif

Niech ktos wrzuci jeszcze skany twarzyczek w WE10 smile.gif

Oczywiscie tych nowych smile.gif

Aaaaaa moze komus sie uda jakiego Polaka dac tongue.gif

Czekam smile.gif

Wiem ze z nowych twarzy sa:

K Face:

Ze Roberto
Babel
Lauren
McCarthy
Essien
Wright-Phillips
King

no z K to tyle narazie wiem smile.gif

R Face

Riquelme
Tevez
Adriano ( Nowa duzo lepsza ) tongue.gif
Robinho ( tez nowa )
Van Bronckhorst ( juz w Specificl Face )
Landzaat
Maduro
Nuno Gomes ( nowa twarzyczka ta juz jest genialna biggrin.gif )
Simao
Andrade ( nowa twarz )

no z R to tyle narazie wiem tongue.gif

Reszte co wiem napisze Jutro smile.gif

who_me
jezeli masz mozliwosc to daj wiecej playerow z tej strony ..oczywiscie ich staty sa istotne]:-> fabregas ,diaby itd
Pelas
dawajcie jakies screeny z tej jakze wpasniej gierki:D
Rivaldinho
Tylko screeny bez tych dwónogich koczkodajów,coś z gameplayu,jakieś replaye bramek itp.To jest request blink.gif
albin99
QUOTE(ppatrykk @ Apr 24 2006, 19:17:05) [snapback]64275[/snapback]

Na PC WE jeszcze nigdy nie wyszlo wiec nie wiem czego oczekujesz dry.gif ... A PES6 bedzie gdzies kolo Listopada ^^ . Pozdro wink.gif
A co do gry to JA CHCE GRAAAC biggrin.gif . A PS2 lezy w szafie zepsute tylko nie mam kiedy naprawic sad.gif

no co ty gadasz we jest na pc ja miałem we 9 na pc
whan
Hmmmmm, nie wiem co napisać, pograłem troche w WE10 ale mam mieszane odczucia unsure.gif , bo z jednej strony gra wydaje sie zajebista a z drugiej denerwuje (błędów co nie miara).
1.Zacznę od Bramkarza:
+wiele nowych animacji, czasem broni jak żywy... biggrin.gif
+już nie zawsze łapie piłke w sytuacji gdy to jest nie możlwie, nie zatrzymuje go aż tak linia
boczna boiska, albo linia bramkowa może wpaść z piłka do bramki...
+wydaje sie ze "myśli", gdy nie ma szans na obrone rękami, wykonuje np wślizg
(nie zawsze zresztą udany).
-nie może chwycić piłki w ręce, czasem wygląda to ja by ona go "parzyła" i wypuszcza ją przed siebie.
-gdy wyjdziemy daleko z bramki to czasem baaaardzo wolno wraca między słópki (lob mile widziany)
-nie wiem dlaczego konami wróciło do tego ale znowu bramkarz przy wyjściu do piłki zawsze
wykopuje ją w aut... (irytujące!)
2.Obrona:
+wślizgi muszą być teraz bardzo precyzyjne, już nie przejedziemy 10 metrów...
+znacznie trudniej stracic obroncy piłke, można spokojnie porozgrywać w obronie.
+obrońcy wygrywają większoć pojedynków w powietrzu, dobra główka to teraz święto...
+znacznie lepiej trzymają sie ustawionej taktyki,
-znacznie trudniej odebrać piłke napastnikowi, zwłaszcza temu z dobrą szybkością i techniką
-taki np ronaldinho to sobie może zrobić slalom 3 razy w koło pola karnego i piłki nie ma mu jak
odebrać, niestety konami przesadziło ze zwodami, obrońcy w więkosci przyp sie nabierają bardzo
łatwo, to duży mankament... sad.gif
3.Pomoc i Atak:
+wiadomo, zwody zwody i jeszcze raz zwody (obrzymia ilość), teraz to klucz do zwycięstw... biggrin.gif
+/-szybkie rozegranie wolnego, jest ALE, właśnie jest jedno ale, gdy to chcemy zrobić obrońcy i tak są
na swoim miejscu, opcja mocno niedopracowana..
+podania, wyraźnie czuć teraz siłę podanie, im dłużej przytrzymamy tym mocniejsze
+swietne animacje strzałow, wolnych, podań, Ronaldinho patrzący w inną strone a podający w inną,
Rullez biggrin.gif
+najlepsi zawodnicy mają swój własny styl porusznia sie i prow piłki (Roanldinho, Zidane, Kaka......)
-strzaly zwlaszcza z wolnych jakies anemiczne
-długie pilki, wydaje sie ze pilka leci i leci.......
-pasek siły przy wolnych trzeba przytrzymac dlugo a przy zwyklej akcji lekkie naciagniecie paska i pilka
szybuje 10 metrow nad bramka...
4.Sędzia:
-hmmmm jak zwykle dupa sad.gif wolne i karne z kapelusza to standard, spalone odgwizduje czasem
jeszcze pózniej niz w pes 5.
+nowe animacje
-/+często sie myli, nie wiem tylko czy to celowy zabieg konami czy bug...
- a ten czarnuch to już przesadza co są zawodnicy koło siebie to faul, dramat sad.gif
5.Taktyka:
+mocno zmieniony interfejs tatyczny (oj sporo mi zajeło zorientowanie sie co, gdzie i jak?...)
+wiele nowych opcji (m.in komp może dokonywać za nas zmian w trakcie meczu...)
6.Grafika:
+stadiony prezentują sie lepiej
-twarze!!!! sad.gif
-murawy
7.Sound:
+komenatatorzy Rullez!! biggrin.gif
-/+muzyka w menusach denna ale nie męczy uszu...
8.Inne:
+dodano pare opcji np dwumecz towarzyski (mecz i rewanż), takie pierdoły ogólnie, ale niektóre bardzo
przydatne
+tryb international challenge, memorial match (dlaczego go nie było w Pes5 mad.gif )
+przejrzyste menusy
+co dziwne zero przycinania na ps2, ale chyba kosztem np animacji kibiców, teraz siedzi tam coś w stylu
we2002 no ale cóz...nie o to chodzi...

Tyle, mam mieszane odczucia bo konami ruszyło mocno do przodu ale nie ustrzegło sie też mniejszych a nawet większych błedów....Nie wiem co myśleć o WE10, świat sie cieszy ale czy to tak doskonała gra....hmmmm chyba jeszcze nie.
Czekam na Pes 6.
snok3r
do tego co napisal whan dodalbym jeszcze:

Bramkarz(ogolnie najwiekszy mankament gry,dobrze broni tylko przy wolnych):
-nie ustawia sie na krotkim slupku, a to w polaczeniu z ciaglym odbijaniem pilki konczy sie, prawie zawsze, wbiciem jej przez GK do wlasnej bramki...
-przy dosrodkowaniach zawsze piastkuje...
-czemu jak pilka przelatuje obok niego to sklada rece!?
+bramkarz przy wyjściu do piłki zawsze wykopuje ją w aut... (jak mi ja 2 razy do przodu wykopal to pilka skonczyla pod nogami napastnika...)

Atak:
-dosrodkowania, dosrodkowania, dosrodkowania...jesli ktos mysli ze strzaly z wolnych sa anemiczne to niech sprouje dosrodkowac
+wiecej walki w srodku pola
+podanie po ziemi za plecy obroncow zadziej dochodzi do napastnika
-podanie l1.gif + triangle.gif ----> do czego to ma teraz sluzyc??

Inne:
-tryb int challange i nippon challange. wystarczylo dodac w Cup mozliwosc powolywania zawodnikow do kadry, a nie dodawac dwa "nowe" tryby gry(grypy w europejskich eliminacjach do Int Cup 4 zespolowe...ech ten realizm...)
-poziom trudnosci
-(moim zdaniem) najgorszy grywalnosc w trybie single player od dawna...

to by bylo na tyle... a teraz wracam do gry biggrin.gif
Venomik
No faktycznie wolne sa zjebane zdrowo...sa tak anemiczne ze szok...a byly przedziesz zajebiste w PES5 wiec nie wiem co im znowusz w nich przeszkadzalo...mam nadziej ze w wersji PC bede normalne...sad.gif
snok3r
QUOTE(Venomik @ Apr 25 2006, 14:40:18) [snapback]64359[/snapback]

No faktycznie wolne sa zjebane zdrowo...sa tak anemiczne ze szok...a byly przedziesz zajebiste w PES5 wiec nie wiem co im znowusz w nich przeszkadzalo...mam nadziej ze w wersji PC bede normalne...sad.gif

chyba ktos cie musi uswiadomic...
na pc nie bedzie wersji tego czegos tylko pes6...czyli zupełnie inna gra biggrin.gif
Rivaldinho
whan+tryb international challenge, memorial match (dlaczego go nie było w Pes5 mad.gif )

Był taki tryb w PES5 ,tylko trzeba było mieć dwie memorki. blink.gif
whan
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 25 2006, 16:14:15) [snapback]64389[/snapback]

Był taki tryb w PES5 ,tylko trzeba było mieć dwie memorki. blink.gif

Chodziło mi o PES 5 PC, w którym memorial match zostal usunięty..... mad.gif
popiol
QUOTE(AFC @ Apr 24 2006, 20:37:58) [snapback]64269[/snapback]

zrób bare screenów z edit mode np jak sie robi buty albo jak będzie szło zrbobić stroje błagam fotoszop.

IPB Image
kgb0
macie filmik z meczu 5 min jakiegos ziomka

http://natas002.planetaclix.pt/gameplay.wmv
_kamil_
czyli konami zrobilo to co zawsze: poprawilo kilka bledow poprzedniczki, dodajac w zamian nowe... skandal. robia to pewnie tylko po to, aby miec powod do wydania nastepnej wersji
who_me
Przestancie z tym krytykowaniem!!!mimo ze nie gralem pamietam co sie dzialo w dzien po wyjsciu np pes 5 albo i 4 ...wszyscy wymieniali niezliczone bledy typu :mniejsza dynamicznosc rozgrywki itp dry.gif potem zdania krytykow sie zmieniaja ;/ z tymi bledami goalkeeperow to chyba przesadzacie!!widzialem 3 filmiki z meczow i bramkarze przy interwencji nie maja zlaczonych RąK.ba. wyglada to realistycznie i poza zzalezy od kata z jakiego jest odanny strzal.

whan
QUOTE(samuel666 @ Apr 26 2006, 14:22:22) [snapback]64564[/snapback]
Przestancie z tym krytykowaniem!!!mimo ze nie gralem pamietam co sie dzialo w dzien po wyjsciu np pes 5 albo i 4 ...wszyscy wymieniali niezliczone bledy typu :mniejsza dynamicznosc rozgrywki itp dry.gif potem zdania krytykow sie zmieniaja ;/ z tymi bledami goalkeeperow to chyba przesadzacie!!widzialem 3 filmiki z meczow i bramkarze przy interwencji nie maja zlaczonych RąK.ba. wyglada to realistycznie i poza zzalezy od kata z jakiego jest odanny strzal.

Zagrasz troche to pogadamy, z filmików też myślełem że gra jest spoko i zmieniłem zdanie jak zagrałem...... sad.gif .
Hayalet
Nom wróciłem do PESa 5 :/ niedosc ze guma to jeszcze kasciarze wypluwaja piłki przed siebie co w 90% konczy sie dobitką... ah... szkoda gadac...
Mendus
hmm brat cioteczny wlasnie sciagnal musze tylko sie ruszyc przejsc i zagrac na sonce wtedy sie wypowiem, ale chyba nie jest tak zle jak mowicie? zobaczy sie
ppatrykk
QUOTE(albin99 @ Apr 24 2006, 23:34:39) [snapback]64315[/snapback]

no co ty gadasz we jest na pc ja miałem we 9 na pc

Ale w International ... A mi chodzi o te WE ktore wychodzi w pierwszej polowie roku , przed PES'em smile.gif
Rafalinsky
po chuju jest ta gra,we2002 jesli chodzi o grywalnosc jest niedoscigniona smile.gif mogliby sie zajac sama gra na boisku a nie pierdolami i dodatkami typu strusie.Moze WE 20 bedzie w koncu mniej sztuczne biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.