Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 4 Liga
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
Rivaldinho
1(do adminówi i moderatorów):Czy jest możliwość żeby powstała 4 liga rozgrywek w winning eleven?
2(do ludzi nie grających w lidze ale grających turnieje)-prosze was o deklaracje w tym temacie o treści : że podjęli byście się gry w 4 czwartej lidze rozgrywek issonline.pl.
pozdrowienia.
LeMie
Moim zdaniem jeśli moge sie wypowiedziec to nie ma sensu...każdy sie teraz zdeklaruje ze taa bedzie grał a pozniej tym pierdolnie ;-/ niech zostanie tak jak jest...1 2 3 liga i ranking,kto sie bedzie dobrze spisywal w rankingu trafi do ligi proste nie ?? smile.gif pozdrawiam
vego21
No cóż LeMie może i masz racje. Ale do ligi nie jest łatwo się dostać a otwarcie 4 ligi było by świetnym rozwiązaniem dla ludzi którzy w tym roku dołączyli (w tym ja) i napewno znaleźli by się ci co nie walili by w chu** tym bardziej że graczy doszło całkiem sporo.

Dzięki snake za poparcie może coś twoje zdanie pomoże
snake
Ja jestem za smile.gif Moge nawet być adminem tej ligi jeśli nie ma chętnych i zapewniam że pod "moją wodzą" gracze będą rozgrywali mecze jak sie patrzy! tongue.gif
Rivaldinho
Świetnie,tylko jescze będzie problem z selekcją bo ludzi do grania ligi z pewnością będzie dużo,kwalifikacji nie ma sensu robić a i z rankingu tez nie bo wielu tam grać nie mogło.Snake co myślisz o selekcji zawodników?
LeMie
OK smile.gif Jak Snake bedzie adminem to sie na to pisze...do 3 ligi mnie nie chcieli wziąsc bo kubka nie kupilem tongue.gif
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 11 2006, 20:03:48) [snapback]56193[/snapback]

Świetnie,tylko jescze będzie problem z selekcją bo ludzi do grania ligi z pewnością będzie dużo,kwalifikacji nie ma sensu robić a i z rankingu tez nie bo wielu tam grać nie mogło.Snake co myślisz o selekcji zawodników?

To ode mnie nie zależy, ale jesli moge coś zasugerować to wydaje mi się że odpowiedni byłby jakiś turniej z b. wyrównanymi teami.

QUOTE(LeMie @ Mar 11 2006, 20:07:23) [snapback]56195[/snapback]

OK smile.gif Jak Snake bedzie adminem to sie na to pisze...do 3 ligi mnie nie chcieli wziąsc bo kubka nie kupilem tongue.gif

Hehe smile.gif

IMHO 4 liga jest bardzo potrzebna, zainteresowanie WE2002 jest teraz ogromne i nie można przejść obok tego obojętnie.
lukasso
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 11 2006, 20:03:48) [snapback]56193[/snapback]

od tego sa turnieje
tylko zamiast grac to ludzie coraz nowe zakładają a o starszych zapominają unsure.gif

EDIT=>

Tylko że te turnieje trwają strasznie długo i jak widze te starsze nie są jeszcze skończone

ale po co kończyć?? nie lepiej zacząć nowy? ale taki błyskawiczny mad.gif
vego21
Z tą selekcją i turniejami to świetny pomyśł. Tylko że te turnieje trwają strasznie długo i jak widze te starsze nie są jeszcze skończone sad.gif ale mam nadzieje że coś ruszy się w kierunku powstania 4 ligi.
siano
naszym zadaniem jest zaspokajanie rynku, wiec jesli beda chetni - bedzie liga smile.gif
dr_idea
Ja też bym chętnie się zapisał smile.gif Na pewno bym grał w lidze i nie leciał w kulki, jako dowód fakt, że rzuciłem PES5 dla WE2002 biggrin.gif
korzen
QUOTE(siano @ Mar 11 2006, 20:39:39) [snapback]56208[/snapback]

naszym zadaniem jest zaspokajanie rynku, wiec jesli beda chetni - bedzie liga smile.gif

komeeeerchaaa ;p

Tak powaznie to dobry pomysl wink.gif
Aim
Jestem na TAK wink.gif
Wole dodatkowa, ale usystematyzowana lige, a nie turnieje, w ktorych w danym dniu wskakuje z listy rezerwowych i w tym samym z niej wypadam biggrin.gif
machel
Moim zdaniem super pomysł , ja sie pisze biggrin.gif
Czekałem na to odkąd zacząłem w to grać tongue.gif
Dj_Dario
Moim zdaniem pomysł dobry, z jednego prostego względu: mógłbym grać w tej lidze! co bardzo by mnie cieszyło, jednak jestem zdania iż ciężko będzie zebrać 15-20 osób które grałyby bez olewki, rozgrywały mecze na bieżąco itp.

Ale jeżeli zbierze się parę osób którym naprawdę zależy na stworzeniu IV ligi, to czemu by nie zaryzykować i nie spróbować smile.gif pozdrawiam i życzę powodzenia

Giuly
Jako new player chętnie zagrałbym w 4 lidze :]
Jestem za tongue.gif

ps. Jak "ktoś" już mówi o IV Rzeczypospolitej to czemu by nie 4 liga We 2002 biggrin.gif
Justyn1987
DOBRY POMYSL!!! Wkoncu ktos wpadl na pomysl utworzenia 4 ligi!ja jak najbardziej jestem chetny !!

...........i jeszcze snake za admi. ...poprostu SUPER!!
Bushmen
ja podobnie jak Lemie nie kupilem kubka i nie gram w lidze tongue.gif a jezeli chodzi o IV lige to jestem za wink.gif i niech ruszy jak najszybciej ;P a nie w Wrzesniu. smile.gif pzdr

edit, Pawel wiadomo jaki miales team ;P
pawel_szulc
Ja jestem jak najbardziej za. Sam zaczynalem od 4 ligi. Dzieki niej zaczalem ligowe potyczki i dzieki 4 lidze dostalem szanse gry w lidze ;] Jesli nie mialby kto adminowac ja obiecuje ze zajalbym sie adminowaniem (watpie w to zeby ktokolwiek sie na moja propozycje zgodzil no ale warto napisac ;] ) Ostatni sezon w ktorym bylo 60 graczy byl troche maly i malo sie w nim dzialo. W 3 lidze nie bylo zadnych wiekszych odkryc (poza "odrodzeniem" kilku graczy. Nikt spoza spoleczenstwa ligowego nie mial mozliwosci gry a takich bylo wielu.
owenik
gdyby była możliwość, chciałbym się zapisać wink.gif bardzo fajna sprawa
pawel_szulc
a co do szybszej gry w lidze to moze zebrac ekipe i zaczac niedlugo nowy sezon z 4 ligami na patchu korzenia i snake ? Wkoncu jest on na odpowiednim dla ligi poziomie smile.gif
Czarny
QUOTE(pawel_szulc @ Mar 11 2006, 22:02:57) [snapback]56237[/snapback]

a co do szybszej gry w lidze to moze zebrac ekipe i zaczac niedlugo nowy sezon z 4 ligami na patchu korzenia i snake ? Wkoncu jest on na odpowiednim dla ligi poziomie smile.gif

Myślę że stanowczo wystarczy jedna 4 liga w składzie 20-sto osobowym tak jak pozostałe... wtedy była maksymalna popelina z tymi grupami... dry.gif

Co do 4 ligi:

Myśle że np. Turniej Dla Nowych Graczy już wyeliminował paru nowych i nawet jakby się zgłosili jestem za stanowczym odrzuceniem ich deklaracji smile.gif Pozatym mam taki pomysł:
snake możeby tak Zwycięzcy Turnieju Tylko Dla Nowych w nagrode podarować miejsce w nowo powstałej 4 lidze IO? wink.gif Mowa tu o DuMiaNie i ArkuŁDZ którzy znależli się w finale czym wykazali 100% zainteresowanie i umiejętności eliminując przeciwników. Myśle że nagroda jaknajbardziej na miejscu smile.gif

Pozatym 4 lige obsadziłbym odgórnie graczami którzy już od dłuższego czasu istnieją na scenie a którzy jakimś cudem jeszcze nie grają w lidze... a mowa tu o: Buszmen, tom21, LeMie, michu.

Reszte 15 miejsc myśle że wyłoniłby duży turniej dla poostałych niegrających w lidze...
Moim zdaniem trzeba zrobić turniej długi bo nowy sezon baaardzo daleko wink.gif który wyłoni najlepszych i olewatorów których nienależy przyjmować do ligi smile.gif

Tyle ode mnie

Leo
snake
No Dumian i ArekŁDZ napewnoe powinni grać w lidze ale czy tam sie znajdą od razu czy poprzez turniej to już ja nie wiem, choć wątpnie żeby im się nie udało w turnieju smile.gif
Rivaldinho
W poszczególnych ligach jest miejsc po 20 i apeluje o szacunek w selekcji dla pomysłodawcy.
michu
Myślę że 4 liga to bardzo dobry pomysł, sam chętnie w niej zagram, oprócz mnie znajdzie się na pewno bardzo wielu chętnych. Co do obsady takiej ligi moim skromnym zdaniem pewna grupa graczy powinna znaleźć sie w nim automatycznie( ok7). Dla pozostałych powinien być zorganizowany jakiś turniej. Ja tak to widzę cool.gif
pozdro smile.gif
korzen
Czarny dobrze kombinuje, powinien byc zorganizowany turniej, ale nie tak ze, teoretycznie najlepsi Lemie, Bushmen Tom21 itd mają automatyczne wejscie...oni tez muszą powalczyc. Zeby wyeliminowac przypadkowe wyniki mozna by zrobic mecz i rewanz.
DuMiaN
To świetny pomysł aby powstała 4 liga - jestem zdecydowanie za smile.gif.
Zapotrzebowanie na pewno jest, chętnych też nie brakuje. Jedyny problem w tym, żeby dobrze dobrać skład, bo jak wiadomo z ludzmi różnie bywa. Dziś deklarują niewiadomo co, a jak jest później to każdy wie. Myśle, że jakiś turniej z pewnością wyłoniłby osoby nadające się do tej ligi i tak jak michu uważam, że pewna grupa graczy, która od dłuższego czasu wykazuje się sumiennością i chęcią do gry powinna znaleźć sie w niej automatycznie.
Rivaldinho
Ja bym zaproponował nieograniczoną ilość miejsc do 4 ligi,grało by np. 35 osób ale sprawdzonych w turniejach domowych.To by było wydarzenie-więcej ludzi by grało w 4 Lidze issonline niż w całej lidze weleaguecjb.
LeMie
QUOTE (Czarny @ Mar 12 2006, 00:28:22) *
Pozatym 4 lige obsadziłbym odgórnie graczami którzy już od dłuższego czasu istnieją na scenie a którzy jakimś cudem jeszcze nie grają w lidze... a mowa tu o: Buszmen, tom21, LeMie, michu.

Hmm to raczej nie cud,przykro mi to stwierdzic ale długo prosilem o miejsce w lidze,ale niestety nie kupilem kubka i wszystko...w podobnej sytuacji byl Buszmen smile.gif Ale juz mi to zwisa teraz bede grał w 4 za nastepny sezon 3 liga pozniej 2liga no i pozniej juz bede mogl gnieść takich Bakelów tongue.gif heh smile.gif

a w sprawie selekcji: Było juz tyle turnieji teraz małych ze bez problemu da sie znalesc cała 20stke ludzi ktorzy brali czynny udzial w tych turniejac(grali mecze na czas)widać ze wiedzą czego chcą a reszte wrzucic do rankingu i tyle...

pozdrawiam
Rivaldinho
mogl gnieść takich Bakelów

nie wzywaj imienia pana Boga nadaremno smile.gif
Rasialdinho0
Mam nadzieje ze powstanie 4 liga , chcialbym tez zagrac tongue.gif
Czarny
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 11 2006, 22:35:35) [snapback]56247[/snapback]

W poszczególnych ligach jest miejsc po 20 i apeluje o szacunek w selekcji dla pomysłodawcy.

Nawet nie wiesz ile osób przed Toba pisało że chce grać w lidze że chce żeby była 4 liga itp. Te tematy zawsze były usuwane ale teraz jest taka sytuacja i takie zapotrzebowanie że wkońcu przeszło wink.gif
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 12 2006, 00:01:52) [snapback]56264[/snapback]

nie wzywaj imienia pana Boga nadaremno smile.gif

Rivaldinho nie liż dupy tak dry.gif i tak sie nie dostaniesz tongue.gif
QUOTE(korzen @ Mar 11 2006, 23:38:09) [snapback]56257[/snapback]

Czarny dobrze kombinuje, powinien byc zorganizowany turniej, ale nie tak ze, teoretycznie najlepsi Lemie, Bushmen Tom21 itd mają automatyczne wejscie...oni tez muszą powalczyc. Zeby wyeliminowac przypadkowe wyniki mozna by zrobic mecz i rewanz.

Myślałem o tym korzn ale tam mi się nasunęło że te osoby już tak długo istnieją na scenie że należałoby im sie to miejsce odgórnie, nie mogą być brani pod uwagę tak samo jak kolo co sie rejestrną wczoraj... Pozatym tak czy siak i tak sie dostaną smile.gif
Zwycięzca Turnieju Dla Nowych ma bankowe miejsce cool.gif
macho_21
jak najbardziej jestem za...mam duzo czasu i moge grac...Zwłaszcza ze jest duzo nowych graczy którzy poziomem nie odbiegaja od ligowch graczy miedzy innnymi: Dumian , giuly , michu ,justyn, machel,bushmen,tom21,LeMie i wielu innych wiec do dziela zrobmy 4 lige nie ma sie co zastanawiac
Rivaldinho
Czarny wątpie czy to od Bakela będzie zależał skład 4 ligi.
szyma
Rivaldinho nie liż dupy tak dry.gif i tak sie nie dostaniesz tongue.gif

To bylo mocne hehe z calym szacunkiem oczywiscie dla Rivaldinho a tak wogole to jestem zdecydowanie za 4 liga pzdr all smile.gif

Czarny
Tak sobie teraz pomyślałem że po co robić 4 lige jak jest 13 wolnych miejsc w 3 lidze bo z niej i z wyższych sie wysypało łącznie właśnie 13 osób rolleyes.gif
michu
Lemie ja tez nie kupiłem smile.gif A co do ligi to nawet w pierwszej gra paru gorszych graczy od tych którzy nie znaleźli miejsca nawet w 3. tongue.gif

pozdro smile.gif
MksPogon
siema
popieram tworzenie rozgrywek w iss obojetnie jakich, oby wypalila 4 liga
kusik
QUOTE(Czarny @ Mar 12 2006, 00:26:46) [snapback]56267[/snapback]

Myślałem o tym korzn ale tam mi się nasunęło że te osoby już tak długo istnieją na scenie że należałoby im sie to miejsce odgórnie

Przepraszam, ze kto dlugo jest na scenie?smile.gif Ja jestem prawie 2 lata a mało kto mnie kojarzy więc nie pitol mi tu Czarny. Co do lizania dupy - pozostawie to bez komentarza (sam nie byłeś lepszy swego czasu...) pozdro

Co do ligi pomysł jest dobry ale kurde. Kazdy sie deklaruje ze grac bedzie a przegra mecz czy dwa i powie sobie 'dosc'. Malo takich przypadkow bylo? Wolałbym mimo wszystko 3 ligi bo skoro tak duzo jest zainteresowanych to chociaz bedzie pewne ze Ci co sa w tej lidze beda grac. Duzo miejsc jest w III lidze bić sie! ;]
Przemo
jestem zdecydowanie za..!! a co do niedostania sie do 3. ligi przez kubki to gadacie glupoty jako ze w niej bylem to widzialem ze ludzi ktorzy nie byli najnizej trzeci w czwartej lidze nie brano wiec nei gadajcie o kubkach [ wyjatkiem jest saper (6 albo siodmy w mojej grupie 4. ligi) ktory jest chyba pupilkiem ale tak jak myslalem i on okazal sie nie powazny ]

oczywiscie Jacuś Buszmen i Lemie maja grac w lidze smile.gif uwazam ze mozna by zrobic 2 grupy po 20 i ustalic bardziej restrykcyjny regulamin dla tej ligi co do terminow meczu. nie gra i nic nei pisze do admina 2 meczy i papa i nowy, ktory przejmuje punkty tego spadkowicza a nie gra od nowa wszystkiego, chyba ze to poczatek sezonu

a co do 3. ligowego planu Czarnego to uwazam ze tam to juz najwyzej ludzie z rankingu powinni wejsc a nie zglaszajacy sie np dzisiaj.. co i tak nei ma szans. pozdrawiam
pawel_szulc
no to jesli nie chcecie 4 ligi to neich powstanie turniej ale zrobiony przez adminow ligi. Wyloni sie wtedy najlepszych i najodpowiedniejszych graczy do ligi.
mati
Czwarta liga jest potrzebna i to widać na pierwszy rzut oka, dawno nie było tylu chętnych do gry smile.gif . Jedynym problemem jest to w jaki sposób miałby odbyć sie nabór do tej właśnie ligi. Pomysł Czarnego jakoby do ligi z urzędu miało wejść kilku graczy z dużym stażem nie dokońca wydaje się obiektywny, to że ktoś długo gra online nie oznacza że jest lepszy od tego który dobiero zaczyna grać przez sieć, a mógł przecież grać kilka lat na PSXsie tongue.gif , jeżeli ktoś jest dobry na pewno nie będzie miał problemu z awansem smile.gif
To tyle ja chętnie zagram o awans do ligi smile.gif
Pozdro smile.gif
makgregor
Pomysl dobry.Ja sie pisze.

Trzeba sie bedzie przygotowac na to ze kilku "zapalencow" nie dogra do konca ale mnie to wali - za takich wg. mnie nie nalezy dawac walkowerow dla tych ktorzy jeszcze z nimi nie grali tylko anulowac wszystkie wyniki delikwenta zeby nikt nie byl pokrzywdzony.
Przemo
jak co to zglaszam do tych eliminacji dwoch kumpli ze studiow ktorzy na bank ebda grac ..

SlavNY i xPinkasx wstydu nei przyniosa bo to odpowiedzialne chlopoki
Mibal
Ja też chętnie bym pograł w 4 lidze, chociaż wiem że będzie mi ciężko się dostać bo jestem nowym userem. Ale pewne doświadczenie w tego typu grach mam więc jestem pozytywnej myśli. Narazie pozostaje mi zapisać się do rankingu.
Czarny
Słuchajcie jest 13 wolnych miejsc w 3 lidze (przez rezygnacje w 7 sezonie rozgrywek we wszystkich ligach) do tego jestem pewny że dojdą rezygnacje przedsezonowe i się zrobi 20 miejsc... więc trzeba się poważnie zastanowić nad powstaniem 4 ligi, czy to wogle ma sens...? bo przyjmować wszystkich jak leci jest wielkim błędem... Trzeba zrobić selekcje a jeżeli stworzymy 4 lige to będzie 40 miejsc a nie sądze że jest teraz 40 graczy zasługujących na grę w lidze... Myśle że nabór do 3 by wpełni wystarczył, selekcja byłaby większa ale napewno wyeliminowałaby olewatorów... pozatym należy też patrzeć na umiejętności graczy, słabsi mimo że mają wielkie chęci muszą się rozegrać i powalczyć o miejsce w ranku.

Leo
vego21
Czarny ma może i racje, ale jeśli cokolwiek by ruszyło to zobaczymy ilu będzie chętnych i godnych grania w lidze. Co do selekcji to myśle że powinni zrobić ją Admini np. jakimś turniejem albo turniejami.
POZDRO
Przemo
Czarny nie moge sie z Toba zgodzic.. do trzeciej ligi moim zdaniem powinni awansowac tylko ludzie najlepsi z rankingu ktorzy nie graja w lidze..Buszmen, Lemie itp..a nie napewno CI wyselekcjonowani..Ci co chca niech graja w czwartej lidze i tak to bedzie w polowie wylegarnia dzieciakow co mowia ze grac beda a znudzi im sie i oleja...Hawoki takie wink.gif ale co z tego skoro druga polowa bedzie walczyc i awansuje do 3. ligi na przyszly sezon.. ten syf w najgorszych ligach jest nie do wyeliminowania ale przeciesz olewacze nie awansuja wiec nie widze problemu oprocz nerwow tych porzadnych ktorzy i tak dostana walkowery na swoja korzysc..
wink.gif pozdro
pawel_szulc
2 sezony temu jakos udalo sie nam rozegrac lige w 128 osob. Mimo ze troche olalo sprawe, na ich miejsce szybko wskoczyli nowi i dzieki temu wylonionych zostalo kilku dobrych zawodnikow. Niech wkoncu admini sie wypowiedza ...
Rasialdinho0
Moze zrobic mini lige dla nowych , i Ci co przestana grac to sie ich wywali a Ci co zostana to zasila 4 lige tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.