Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ogólne Uwagi Na Temat Grupy A
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Liga PES5 PS2 > Grupa B
CFC-Ginger
CZy to prawda ze Mirumoto z grupy 2 zrezygnowal z ligi??????
tak mi powiedzial nieoficjalnie dzis! chce oficjalne potwierdzenie, bo nie wiem czy mam sie starac umowic z nim jakos na mecz!!!
Norbi-73
z Mirumoto mialem to samo. powiedzial, ze nie gra i zeby wpisac walkower. tak zrobilem. I widze, ze to jest zarazliwe... hehe Brat to samo mi napisal tzn. ze rezygnuje z grania z powodu braku czasu. prosze o potwierdzenie. cool.gif
CFC-Ginger
jeden wynik jest wpisany dwa razy!!!!
wynik numer 115 i 116! ci sami kolesie -identyczne wyniki!!! trzeba uwazac bo sie zrobi balagan

ARO
nie wpisywać walkowerów-my jesteśmy od tego...

wszystkie podwójne wyniki są usuwane
CFC-Ginger
mozecie napisac kto w koncu zostal wypisany z ligi (konkretnie grupa2) bo np. Brat ostatnio mi pisal ze juz nie gra a tu wczoraj jakis meczyk rozegral!!! wiec nie wiem czy sie kontaktowac z ludzmi czy nie !!!!!!! czy czasem nie sciemniaja zeby dostac pozniej walkowera za nierozegrany mecz
ARO
jeżeli będzie wiadomoe na 100% kto nie gra to sę go wypisze...nie martw się, zanim wogóle komuś przyznamy walkowera wysłuchamy 2 stron...
Norbi-73
heja! to samo ja mialem z Bratem i Lesiem. Brat mi mowi, ze juz nie gra a za jakis czas ze moze zagramy... to o co chodzi ??? huh.gif Lesiu mi pisze , ze juz nie gra...

a Mirumoto jeszcze gra??? miesiac temu pisal, ze rezygnuje bo po 21 to o n spi hehehe! biggrin.gif

a Mirumoto jeszcze gra??? miesiac temu pisal, ze rezygnuje bo po 21 to o n spi hehehe! biggrin.gif

ARO
QUOTE(Norbi-73 @ Mar 12 2006, 15:53:28) [snapback]56396[/snapback]

heja! to samo ja mialem z Bratem i Lesiem. Brat mi mowi, ze juz nie gra a za jakis czas ze moze zagramy... to o co chodzi ??? huh.gif Lesiu mi pisze , ze juz nie gra...

tego nikt nie wie smile.gif
Goral.pl
Prosze o anulowanie wyniku meczu goral.pl-tumek 2:1
Poprawny jest wynik tumek- goral.pl 1:2

poprawione [ARO]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.