Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By kicza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
kicza
iIPB Image
To moja pierwsza twarz więc oceniajcie i powiedzcie co poprawic.
konsej15
"co poprawic"...?<hahaha>tu trzebaby bylo wszystko poprawic albo najlepiej zrobic od nowa twarz...marnie widze twoja kariere facemaker'a...ale pracuj...moze ci sie uda smile.gif
>Kornel<
<brak slow> nie wiem jako mozna tak zjebac twarz ! pozdrawiam....
kicza
IPB Image
Dudek po małym updacie.
Hayalet
Kolor twarzy woła o pomste do nieba, pobaw sie w photshopie zeby kolor był taki jaki bitmapa miała "domyslny"
konsej15
sorry ale nie widze tuu zadnego updatu..;/ chlopie lepiej daj spokoj z robieniem twarzy...bo zabardzo ci to nie wychodzi;/ pozdro
emo07
Fatalna twarz nie poprawiaj jej tylko zacznij od nowa i zupełnie zmień bmp......nie chce Cię zniechęcać ale daj sobie już może spokój z tym dudkiem ale Trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj
Pozdro!!!

P.S
Też robie fatalne twarze:P
Tomek16
uuuu stary...fatalny ten Dudek.Pytasz co poprawic??A więc tak. Popraw kolorki bmp, kształt, no i w oedicie popracuj bo są nieodpowiednie otwory na oczy usta i dziurki od nosa...Jednym słowem zacznij twarz od nowa.
kicza
Sory za tamtego pokemona naraziłem was na wymioty tongue.gif
IPB Image
Mam nadzieje że wiecie kto to jest jeśli nie to ide się powiesic.
bobex77
krznowek:P
napewno lepszy od dudka ale jeszcze musisz sporo popracowac:)pamietaj poczatki sa trudne ale najwazniejsze jest praca:) narka
rav
Wygląda jak świnia tongue.gif Zbyt wąska bania, fatalne oczy, słabe usta. Pozdro i powodzenia.
olivier
Krzynio lepszy od dudka ale musisz jeszcze dużo popracować na zachęta daje ci 3,5/10 życze ci lepszych sukcesów
kicza
Siema. Zrobiłem Roberto Carlosa myśle ze lepszy od moich poprzednich twarzy.
IPB Image
szyma
Szczeze to on mi Carlosa za bardzo to nie przypomina kolor twarzy nie jest jednakoway z reszta ciala widac to na pierwszy rzut oka jedyne co z nim kojarze to brudka ale pracuj pzdr
kostek
wogóle nie podobny =[ i kolor twarzy kicha...[w PS np ctrl+shit+U reguluj] i nie poprawiaj tego...tylko od nowa zrób lepiej....
konsej15
nie che cie dolowac...ale ta wtarz jest fatalna...ale trenuj dalej...a bedzie dobrze:d
kicza
Szymkowiak
IPB Image
bobex77
robisz juz lepsze bmp ale nadal jeszcze musis troche popracowac..powodzenia
twarz calkiem calkiem...choc malo podobna:(
Pieczar
BMP Szymka dobre, ale popracuj w Oedit.
kicza
Baszczyński Previev
IPB Image
szyma
Baszczynski Słabo wykonany wyglada bardzo kiepsko
kicza
Tomasz Kłos
IPB Image
norek
QUOTE(kicza @ Apr 4 2006, 23:28:17) [snapback]60516[/snapback]

Tomasz Kłos
IPB Image

nie podobny...pracuj dluzej w oedicie zanim pokazesz mordke....
kicza
Surma previev
IPB Image
Robiony z tej foty:
IPB Image
Piechna previev
IPB Image
lookass
Surma troche niedopracowany spójrz na zdjęcie od razu widać że kształt mordy nie ten , broda no i przedewszystkim oczy ...

ale piechna juz nawet fajny 7.5/10 szczególnie bmp smile.gif
kicza
Mila
IPB Image
szYMsz92
Mila niepodobny ale to chyba przez oczy. Daj mu niebieskie i pokaz smile.gif
ryba
Jak dla mnie to Mila fajny,ale bmp słabej jakości rolleyes.gif pozdrawiam
jastrzab
po co oceniasz morde z przed ponad 0,5 roku! blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.