Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Ghosta
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
GHOST
Tak jak wiele osób mi to powtarzało wróciłem do mojej dawnej "pasji" jaką tworzenie twarzy do serii najlepszych piłek nożych na PC czyli Pesa. W moim temacie bede głównie się opierał na twarzach polaków, więc gdy ktoś posiada DOBRE zdjęcie jakiegoś rodzimego kopacza byłbym wdzięczny. Żeby być sprawiedliwym także zaczynam od Pokemon Areny tongue.gif Pierwszą gębą po mojej bardzo długiej przerwie jest świetnie ostatnio prezentujący się Maciej Zurawski, grasz Celticu Glasgow (jakby ktoś nie wiedział tongue.gif)
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow) (preview)
IPB Image
rav
Oczy jakieś takie dziwne i po prawej jakby mu ktoś w mordę dał (taka pipa przy ustach) wink.gif Ale i tak bardzo fajny.
piotrek3
Fotki polskich pilkarzy centralnie z przodu sa na stroni canal + z tym ze troche male. Ale moze sie przydadza:)

Canal +
kostek
ooo ghost widać że długo mordek nie robiłeś...żuraw nie jest tragiczny ale są lepsze magici...ale nie długo jak wrócisz do wprawy to napewno będzie lepiej smile.gif 3m sie pzdr
GHOST
QUOTE(::kostek:: @ Feb 13 2006, 21:53:21) [snapback]52752[/snapback]

ooo ghost widać że długo mordek nie robiłeś...żuraw nie jest tragiczny ale są lepsze magici...ale nie długo jak wrócisz do wprawy to napewno będzie lepiej smile.gif 3m sie pzdr

Jak to dobrze ze ktos we mnie wierzy smile.gif mam nadzieje ze wroce do wprawy a mord od wakacji nie robilem tongue.gif teraz kolejny jak narazie Pokemon ale mam nadzieje ze bedzie lepij tongue.gif byly pilkarz m.in Bayernu Monachium
Sławomir Wojciechowski (preview)
IPB Image
..::SHADOW::..
Prawde mówiać dawno nie widziałem Wojciechowskiego wiec cięzko mi go ocenić
Mógłbys wrzucic fotke z której robiłeś było by porównanie tongue.gif
GHOST
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Feb 14 2006, 01:13:41) [snapback]52781[/snapback]

Prawde mówiać dawno nie widziałem Wojciechowskiego wiec cięzko mi go ocenić
Mógłbys wrzucic fotke z której robiłeś było by porównanie tongue.gif

Prosze bardzo smile.gif
IPB Image
GHOST
Kolejny (mam nadzieje ze nie Pokemon tongue.gif) zawodnik. Nie wiem jakie teraz ma włosy więc dałem 2 screeny smile.gif
Radosław Kałużny(preview)
IPB ImageIPB Image
rav
Za bardzo rozmazane, wyostrz BMP.
onix_the_chosen
QUOTE(GHOST @ Feb 14 2006, 00:31:47) [snapback]52768[/snapback]

Jak to dobrze ze ktos we mnie wierzy smile.gif mam nadzieje ze wroce do wprawy a mord od wakacji nie robilem tongue.gif teraz kolejny jak narazie Pokemon ale mam nadzieje ze bedzie lepij tongue.gif byly pilkarz m.in Bayernu Monachium
Sławomir Wojciechowski (preview)
IPB Image

fuck, starszny pokemon, z tego co widze to jeszcze nie wyszla ci narazie zadna przynajmniej przecietna morda w tym temacie, ale coz - poczekamy, zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo smile.gif
kostek
fuck, starszny pokemon, z tego co widze to jeszcze nie wyszla ci narazie zadna przynajmniej przecietna morda w tym temacie, ale coz - poczekamy, zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo

nie podobny...model nie taki jak trza...cieniutko ghost...
ale chłopaki dajmy mu troche czasu wink.gif
Petersen
Bardzo słabe mordy.
GHOST
Nie dziwią mnie wasze komentarze tongue.gif ale myśle że powoli wracam do wprawy smile.gif z czasem bedzie coraz lepiej tongue.gif kolejna gęba (moim skromnym zdaniem dobra tongue.gif)
Mirosław Spiżak(preview)
IPB Image
GHOST
Tomasz Kłos (preview)
IPB Image
norek
QUOTE(GHOST @ Feb 15 2006, 10:12:44) [snapback]52857[/snapback]

Tomasz Kłos (preview)
IPB Image

Najlepsza morda do tej pory ( w tym temacie of kors) a co do kaluzy juz kiedys zrobiles duzo duzo lepszego...pozdro smile.gif
GHOST
QUOTE(norek @ Feb 15 2006, 09:33:36) [snapback]52858[/snapback]

Najlepsza morda do tej pory ( w tym temacie of kors) a co do kaluzy juz kiedys zrobiles duzo duzo lepszego...pozdro smile.gif

wiem o tym tongue.gif ale wszystkie twarze bedą poprawiane (niektóre od nowa robione) ale już powoli wracam do wprawy smile.gif ... pozdro wink.gif
GHOST
Kolejna morda (myśle że już na lepszym poziomie tongue.gif) zresztą oceńcie sami smile.gif
Grzegorz "Kiełbasa" Piechna(preview)
IPB Image
saviolka
no naprawde GHOST Piechna na wysokim poziomie.. dobra robota.. wink.gif
GHOST
Ostatnia mordka i mykam do szkoły tongue.gif
Bartosz Karwan(preview)
IPB Image
Lanek
Ghost Karwan nawet podobny, ale wciąż przeciętna jakość bmp. Pozdro. wink.gif
rav
Mnie się tam Piechna za bardzo nie podoba (w kwestii podobieństwa), kształt szczęki jakiś taki mało kwadratowy smile.gif Ale wykonanie dobre.
Smoti
Mnie tez jak narazie zadna twarz specjalnie nie przypadła do gustu,jednak nie twierdze ze twoje twarze sa złe smile.gif Pozdro.
Petersen
Piechna beznadziejny, niepodobny. Karwan troszeczkę podobny, ale słaby.
GHOST
QUOTE(Petersen @ Feb 15 2006, 21:52:56) [snapback]52890[/snapback]

Piechna beznadziejny, niepodobny. Karwan troszeczkę podobny, ale słaby.

Człowieku krytyke potrafie znieźć ale pisząc że Piechna beznadziejny to sie chyba bardzo pomyliłeś bo jedyne co tu jest beznadziejne to ty i twoje kretyńskie komentarze ...... piszesz takie posty zeby licznik zwiekszyc a tak patrzac to one nie maja sensu i swiadcza o poziomie twojej inteligencji (pewnie ma wskaznik ujemny) ..... nie oczekuje odpowiedzi na tego posta bo nie zamierzam sie klucic z kims o poziomie inteligencji równym kijkowi który rzuca sie psu a ten go przynosi z powrotem...
szyma
Jak narazie najbardziej do gustu przypadl mi Piechna naprwde dobra robota pzd smile.gif
kostek
twarz Kłosa naprawde bdb smile.gif a reszta wciąż średnio....ale widać postępy hehe wink.gif pzdr
Petersen
QUOTE(GHOST @ Feb 15 2006, 22:13:55) [snapback]52901[/snapback]

Człowieku krytyke potrafie znieźć ale pisząc że Piechna beznadziejny to sie chyba bardzo pomyliłeś bo jedyne co tu jest beznadziejne to ty i twoje kretyńskie komentarze ...... piszesz takie posty zeby licznik zwiekszyc a tak patrzac to one nie maja sensu i swiadcza o poziomie twojej inteligencji (pewnie ma wskaznik ujemny) ..... nie oczekuje odpowiedzi na tego posta bo nie zamierzam sie klucic z kims o poziomie inteligencji równym kijkowi który rzuca sie psu a ten go przynosi z powrotem...

Napisałem, że Piechna jest beznadziejny, bo jest! Wogólnie nie podobny, bmp takie sobie, jeżeli chcesz oceny to 3,5/10. Co mnie obchodzi licznik postów. Przy tak niewielkiej mojej bytności na tym forum i tak nie doczekam się nigdy tylu postów co ty laugh.gif

P.S. O moją inteligencję się nie martw (podejżewam, że sam nie wiesz co to słowo dokładnie oznacza). Jestem przekonany, że poziom twojej, sądząc po ataku na mnie, jest mierny dry.gif
Petersen
Dobra Piechna jest super, ekstra 10/10 - pasuje? To jest wolny kraj, w którym będę oceniał tak jak widzę, a nie tak jak chce tego jakiś niewydarzony typ.
"Piechna mojim zdaniem najładniejszy z mord" - tak... trzeba polizać przynajmniej raz dziennie? Jesteś jedną z trzech osób, którym ten Piechna się podoba.

P.S. Pisze się moim biggrin.gif
GHOST
Po przerwie zrobiłem kolejna mordke smile.gif
Hedwiges Maduro(preview)
IPB Image
Jak czas pozwoli to wydam facepacka Ajaxu (lub innej drużyny jak natchnienie złapie tongue.gif)
JuveR
Wykonanie bardzo dobre, ale z podobieństwem to już troche gorzej (on ma chyba taki dziwny ksztalt glowy).Ale na początek (po tak długiej przerwie) dam 8/10.
3m się !!
Smoti
BMP mnie sie osobiscie bardzo podoba,ale podobienstwo jest małe smile.gif Pozdo.
GHOST
Ja go robiłem z tej foty smile.gif
IPB Image
zagroo
no maduro bardzo dobry widac postep bo tatme twarze słabe bardzo
Smoti
no fotka dobra(tak jak wykonanie)ale posiedz troche w oedicie nad krztałtem głowy,bo on ma taka SPECYFICZNY kwadratowy łeb,jakby go matka patelnia prała za malolata smile.gif Pozdrowionka
Capitan Tsubasa
Hmmm.... mysle ze z takiej dobrej foty da sie wyciagnac lepsze BMP twoje jest jakby pozbawione szczegolow, no i zupelnie inny ksztalt glowy maduro .... pracuj, pracuj ...
Lanek
Popieram w pełni zdanie Smotiego. Jakość świetna, ale już z podobieństwem nie jest tak dobrze. Jak na razie najlepsza twoja twarz. wink.gif
GHOST
Dziękuje za komentarze smile.gif napewno ostateczna wersja maduro bedzie zawierać poprawki o których wspomnialiście smile.gif a tym czasem:
Angelos Charisteas(preview)
IPB Image
JuveR
Charisteas dobry,ale (ewidentnie) nos i usta do poprawy (prawa,górna strona warg jest wyższa od lewej strony)
Smoti
Charisteas narazie nie jest za dobry,robiłes go moze z fotki z ktorej ja robiłem?i ktora pozniej dałem w moim temacie??
GHOST
QUOTE(Smoti @ Feb 24 2006, 21:35:50) [snapback]54091[/snapback]

Charisteas narazie nie jest za dobry,robiłes go moze z fotki z ktorej ja robiłem?i ktora pozniej dałem w moim temacie??

Angelos bedzie poprawiony smile.gif a co do fotki to nie pamiętam z której robiłeś tongue.gif ja robiłem go z tej:
IPB Image
i kolejna twarz (jeśli chodzi o oczy to takie ma na fotce:))
Juanfran(preview)
IPB Image
Capitan Tsubasa
Nooo Jaunfran ma swietne BMP chodz troche przy zielone, ale reszta perfekcyjna szczegolnie nos. Troche w Oedit trzeba poprawic usta dokladnie kaciki a bedzie naprawde super ...
GHOST
Mauro Rosales (preview)
IPB Image
Tomek16
Jaufran całkiem, całkiem 8/10. A co do Rosalesa to wyostrz mu bmp i popracuj jeszcze w oedicie.Jak na razie to 5.5/10. pozdro
GHOST
Teraz bede pracował na 2 fronty smile.gif bede tworzył facepack Ajaxu i facepack Wisły Kraków smile.gif jeśli ktoś posiada dobre zdjęcia wiślaków chętnie bym je przeglądnął i jak bedą dobre to stworzył mordke smile.gif Jako 1-szy z zespołu Białej Gwiazdy idzie:
Dariusz Dudka(preview)
IPB Image
GHOST
Kolejny Wiślak:)
Mauro Cantoro(preview)
IPB Image
olivier
no twarze coraz lepsze musisz nad nimi popracować
Mortin
cantoro-cienizna, wogole mi go nie przypomina.. i jeszcze ten kolor bmp, coz moge Ci zyczyc tylko powodzenia w nastepnych pracach i pozdro
GHOST
QUOTE(Mortin @ Feb 26 2006, 14:39:47) [snapback]54336[/snapback]

cantoro-cienizna, wogole mi go nie przypomina.. i jeszcze ten kolor bmp, coz moge Ci zyczyc tylko powodzenia w nastepnych pracach i pozdro

Jak do tej fotki z której go robiłem to dla mnie jest dobry smile.gif ...PZDR
mazzyZiom
ty chyba MAURO Cantoro nie widziales na oczy..to wogole go nie przypomina anie troszke ..polecam zrob go z innej fotki
olivier
GHOST robisz lepsze twarze ale musisz nad nimi popracować ćwicz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.