Moim zdaniem duzo bardziej podobali mi sie " hoolihansi " to goal byl troche naiwny, siakies takie glupoty ze juz go nie chca, a tu koles sie wstawia za nim jakis nieznajmy, wraca do druzyny i potem jeszcze gol w debiucie na dodatek w koncowce meczu, nie, nie, nie za banalne to dla mnie ... Co do samych Hooligansow to sceny walki sa wybitne, pieknie zrobione i ta czerwona jucha sie leje ach

Pozatym niesamowicie super zrobieni kibice " UNITED, UNITED !!!" az chce sie krzyczec razem z nimi

Naprawde swietnie oddaje klimat angielskich kiboli, chodz troche mi sie nie podoba ze leja sie po kazdym meczy, chyba ze w Anglii tak jest

... Na dodatek ten film jest niesamowicie motywujacy, 8 kibicow WHU na 20 kibicow ManU i bija ich bez problemu

Po wyjsciu z kina az chcialo sie kogos zlapac i naklepac

Na jeszcze bardziej pozytywna ocene wlpywa to ze jest to film o Angielskiej pilce a ze jestesm kibicem ManU " UNITED UNITED " jest dla mnie jeszcze blizsze niz dla zwyklego widza.
Ogolnie film odebralem jak najbardziej pozytwnie, chodz masz racje siano fabuly konkretnej to raczej nie ma, chodza tylko od stadionu do stadiony i sie klepia

PS. Niezla jest ujecie na kibicow WHU ( koncowka filmu ) jak ida na glowna bitke i wszyscy maja biale buty smiesznie to wyglada