Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5 Wychodzi Do Wina...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
warson
Witam!

Ledwo Uporalem sie z Problemem Wieszania sie Gry Podczas Wyjscia Pilkarzy na Boisko... Troche Pograłem i przyszedł nastepny problem.

Gdy Klikam Start match w Master League Wychodzi mi do windowsa i Zamyka sie Gra!
Co jest problemem? Jest na to Jakis FIX :-D

Z gory dziekuje za pomoc!
tomixx
pewnie musisz odinstalować i zainstalować od nowa tongue.gif
>Kornel<
mi zawsze pomaga usuniecie save'ow z folderu Konami w "Twoich" Dokumentach biggrin.gif albo zmien nazwe folder 1 na folder 2 biggrin.gif pzdr
tomixx
zauważ że to jest cos zupełnie innego , mi sie wydaje że mu sie gra zjebala tongue.gif
Capitan Tsubasa
A grasz na czystym pesie czy masz zaladowanego jakiegos patcha ???? Jesli masz patcha to musisz przeinstalowac gre a jesli grasza na czystym to powinno wystarczyc usuniecie replayow .... Wiem bo mialem podobny problem odpalalem gre i jak chailem wlaczyc mecz ta sie wieszala i wywalalo do windowsa, usunalem replaye ( a dokladnie jednego ) i wszystko wrocilo do normy smile.gif
Lukas_lbn
to napewno savy powywalaj a zobaczysz ze bedzie chodzic wczoraj tak mialem
warson
ale jak wywale save nie ebde mial Master League w folderze 1 mam tylko Save Master League. Replaje w folderze 2
bobex77
wustarczy ze wywalisz jakas jedna rzecz z save folder jeden
a nie cale save
pozdro
warson
JA dalej Nierozumiek...
Regz
QUOTE(warson @ Feb 7 2006, 00:06:22) [snapback]51838[/snapback]

JA dalej Nierozumiek...

Zrób kopię tego folderu, potem wywal wszystko z niego oprócz np.najnowszego save'a i sprawdź czy tym razem pójdzie
warson
Narazie Instaluje Nowego superpatcha 2.0 I Moze Ten Sie Juz Niebedzie Wieszał.. I Niestety Gram Od Nowa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.