prace Norka sa dwa poziomy wyżej od reszty <jako produkty>,,,,
,,,,,,prace pozostałych uczestników to graficzne rasiako landszafty dla mnie armagedon dobrego smaku
nie wiem czy Twoja 'wypowiedź' tyczyła się też do moich prac ale stary chyba oczywiste, że prace Norka są na b.wysokim poziomie skoro on 'siedzi' w photoshopie już napewno bardzo długo!? i na tym forum tylko naprawde nieliczini mogą mu w najbliższym czasie dorównać jeśli chodzi o 'wybryki graficzne' więc bezsensowne jest porównywanie jego prac do prac innych(czyt.amatorów). Ja (i pewnie reszta...Capitan Tsubasa itp) próbuje 'coś' robić w PS od kilku dni...ale co Ciebie -wielkiego fachowca- to obchodzi nie? wkońcu najlepiej zjechać kogoś za to że włożył w coś dużo czasu... A tak wogóle to mi sie wydaje że prace np. Korzenia wcale nie są takie tragiczne...I nie to że nie potrafię przyjąć krytyki(sam uważam, że moje prace są conajwyżej średnie) ale żałosne są wypowiedzi typu "armagedon dobrego smaku"...Inteligentny człowiek napisał by np. " bez rewelacji, ale pracuj a będzie lepiej" albo "to i to nie wygląda najlepiej, spróbuj to zrobić inaczej" - ale nie ty niestety...! Ty musisz pokazać jaki to jesteś znawca i kozak nie? Zastanów się człowieku co piszesz bo Twoje żarty typu "rasiako landszafty" (chyba jakiś kompleks np. brak talentu do gry w piłkę czy co?) nie są śmieszne...przynajmniej nie dla mnie...possdro wielkie dla Ciebie...elo
ps. może Rasiak nie jest jakimś wybitnym piłkarzem ale zyczę Ci żebyś osiągnął przynajmniej 1/10 tego co on.
sory za OT ale koleś mnie rozj(..)ał całkowicie