Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja Z Ligi
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
lucio
Witam
Chciałbym ogłosić moja rezygnację z rozgrywek ligowych. Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za grę! Niestety nie jestem w stanie łupać wszystkich meczy w terminie, chciałbym jednak zapewnic że bede grał w Rankingu ( o ile w końcu powstanie:P ) Sorry Stray ale plan I liga dla WLKP jest spalony, choć cała nadzieja w Deporze biggrin.gif
StraY
co za bamber tongue.gif nic, wlkp opanuje ranking biggrin.gif
Bakel
Tiaaa, WLKP może sobie opanować conajwyżej plantację pyr w południowo-północnej Dakocie, nic więcej tongue.gif
korzen
eh szkoda 3maj sie dzieki za mecze
StraY
QUOTE(Bakel @ Dec 25 2005, 20:09:49)
Tiaaa, WLKP może sobie opanować conajwyżej plantację pyr w południowo-północnej Dakocie, nic więcej tongue.gif
[right][snapback]46574[/snapback][/right]

sie Bakel zdziwisz tongue.gif Pyranie zaatakuja z moca wolu biggrin.gif
Przemo
jak mogleś mi to zrobic Piotrze:(( ja mam ciezsza sytuacje od CIebie i co sie odbija na mej formie ale gram .. dej spokoj masz mi napisac na gg obszerne wyajsnienie tongue.gif i amsz wrocic!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.