Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z TwaŻami Po Patchowaniu!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Jawa
Witam mam problem z tważami zawodników zainstalowałem sobie na czystą gre Superpatcha i wszystkie wydane do niego update i nastepnie zainstalowałem sobie Patcha WISŁA KRAKÓW no i Wisły stroje są oki tważe też herb i stroje no wszystko gra mi chodzi nic się nie zacina nie wywala mi ale jak wszedłem w edit player wyczaiłem ze dużo tważ sie zrąbało np Saha z Man United wygląda jak woodo Adriano z Interu wogóle inny to samo z Ronaldinho Kahnem z Bayeru i wieloma innymi praktycznie w co 2 drużynie jest jakaś jedna tważ zryta czy można coś z tym zrobić acha jeszcze mam zainstalowanego najnowszego LOD Mixera z góry dzieki za odp POZDRO @LL
Rokefeler19
QUOTE(Jawa @ Dec 22 2005, 13:09:24)
Witam mam problem z tważami zawodników zainstalowałem sobie na czystą gre Superpatcha i wszystkie wydane do niego update i nastepnie zainstalowałem sobie Patcha WISŁA KRAKÓW no i Wisły stroje są oki tważe też herb i stroje no wszystko gra mi chodzi nic się nie zacina nie wywala mi ale jak wszedłem w edit player wyczaiłem ze dużo tważ sie zrąbało np Saha z Man United wygląda jak woodo Adriano z Interu wogóle inny to samo z Ronaldinho Kahnem z Bayeru i wieloma innymi praktycznie w co 2 drużynie jest jakaś jedna tważ zryta czy można coś z tym zrobić acha jeszcze mam zainstalowanego najnowszego LOD Mixera z góry dzieki za odp POZDRO @LL
[right][snapback]46167[/snapback][/right]

jest inny OPTION FILE i prawdobodobnie to przez to
Lanek
Też tak myśle. W option file z superpatcha twarze były inaczej ustawione i w wiśle inaczej
T-Mac
tak jak pisza chlopaki OF chcesz wisle to sobie przepisz cala druzyne do OF i twarze przenies innego sposobu nie ma
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.