Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum Io ZamarŁo...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Czarny
Przerwa w działalności forum spowodowała że forum zamarło...
Myślicie że się odrodzi jeszcze?
wink.gif
Zak
Myślę, że forum się odrodzi smile.gif jest to tylko kwestia czasu. Miejmy nadzieję, że nie potrwa to zbyt długo, bo na prawdę w porównaniu z ruchem jaki tu panował przed przerwą to teraz forum zamarło sad.gif. Być może jest to spowodowane tym, że niektórzy wchodzą przez adres http://forum.polevo.pl unsure.gif .
Czarny
co tu wejde to jestem sam jedyny na forum tongue.gif
TeDi
U mnie jest tak samo dry.gif a wogóle jakoś mało ludzie tutaj piszą i tak jakby nic się nie dzieje huh.gif jakieś takie nudy są, ale może w święta będzie tutaj dużo osób smile.gif
rangiz
Powiem tak:konkurencja jest ostra,a pes.imro jako strona o charakterze informacyjnym jest moim zdaniem w tej chwili najszybsza i najlepsza wiec to tez jakos tam zniecheca.Inna sprawa ze na ich forum nie bylem do dzis bo wymaga rejestracji,a zawsze wole na forum spojrzec najpierw,tak jak na ISS ONLINE.
T-Mac
IO zacznie nowa ere w nowym roku zobaczycie smile.gif
lukasso
oby oby
siano
zima idzie panie, zima tongue.gif
a co do pes.imro.pl to fakt, ze dobrze prosperuja jest dla nas wielkim plusem, gdyz jeszcze bardziej mobilizuje nas do pracy.
a od nowego roku ruszymy z nowymi inicjatywami, ktoore wywinduja nas na sam szczyt pesowej piramidy w polsce, o ;p
Bo0os
Forum pokazuje swoje uroki gdy napisze sie temat w ciągu 10 min. mamy 5 odpowiedzi.Niechce robić reklamy ale pewne forum tak ma.Jesten tu nowicjuszem i niepamiętam czasów kiedy tu był taki rozruch.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Chcesz fajne gify piłkarskie? Pisz na PM
kusik
QUOTE(siano @ Dec 14 2005, 14:10:01)
ktoore wywinduja nas na sam szczyt pesowej piramidy w polsce, o ;p

[right][snapback]45370[/snapback][/right]

Ze tak skromnie sianko powiem, czy my juz nie jestesmy na szczycie? biggrin.gif
TeDi
QUOTE(Bo0os @ Dec 14 2005, 15:51:11)
Forum pokazuje swoje uroki gdy napisze sie temat w ciągu 10 min. mamy 5 odpowiedzi.Niechce robić reklamy ale pewne forum tak ma.Jesten tu nowicjuszem i niepamiętam czasów kiedy tu był taki rozruch.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Chcesz fajne gify piłkarskie? Pisz na PM
[right][snapback]45387[/snapback][/right]

Ja pamiętam dwa takie rozruch, że było tyle osób, że trzeba zapisać go do księgi rekordów cool.gif

1.przy okazji pojawienia się dema pesa 5 posty były dosłownie pisane co kilka sekund
2.po wygranej kaczora w wyborach i ukazaniu się jego zdjęcia na issonline i rzekomym końcu strony.
korzen
QUOTE(Czarny @ Dec 14 2005, 00:31:43)
Przerwa w działalności forum spowodowała że forum zamarło...
Myślicie że się odrodzi jeszcze?
wink.gif
[right][snapback]45340[/snapback][/right]

Myślę ze Cie pojebalo... ;P
kusik
Czarny wiesz dziwnie to brzmi: "czy sie odrodzi?". Mam jednak dla Ciebie porade!!!

NAPISZ DO BRAVO!smile.gif
Czarny
napisałem laugh.gif
znajdziecie to w styczniowym numerze bravo girl i bravo boy w poradach intymnych wink.gif
siano
QUOTE(Czarny @ Dec 17 2005, 13:42:51)
napisałem laugh.gif
znajdziecie to w styczniowym numerze bravo girl i bravo boy w poradach intymnych wink.gif
[right][snapback]45708[/snapback][/right]

tam w redakcji siedza sami rasisci, za nic Ci nie odpisza smile.gif
StraY
siostra kolegi pracowala w taki tworze jak bravo :] sami sobie listy wysylali bo byly fajniejsze biggrin.gif
Bakel
Kolega trawiecki naprawił zliczacz i pokazywacz odwiedzających forum, za co należy mu się banan - koniecznie czikita smile.gif
Czarny
właśnie się zdziwiłem, wchodze a tu aż 17 użytkowników wink.gif
a więc chodziło o zepsuty pokazywacz laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.