korzn 3-0 topskunW meczu Belgia wystąpiła w okrojonym składzie. Tak jak moj przeciwnik wspomniał....na poczatku mial wyrazna przewage...jednak nie potrafil dojsc do dobrej sytulacjii z ktorej mogl cos ukuć...ja wykorzystałem moment swobody i po prostopadłym zagraniu Mpezna strzela na 1-0. Topskun wyraznie chciał wyrownac...ale wten czas mecz juz był rowny nie pozwalałem mu na duzo...a po wspaniałym podaniu Goora strzelam niemal identyczną bramke ..i prowadze juz 2-0. W drugiej połowie gra była rowna, kilka sytulacjii z obu stron...ustalam wynik w doliczonym czasie gry po goolu najskuteczniejszego w mojej ekipie Goora (8goli!).
Skròt [5mb czas:1min muza: U2-Beautiful Day]______________________________
korzn 3-2 shaiganOd poczatku wyraznie przewazalem...na 1-0 strzeliłem szybko, po pieknym strzale Goora (9gol), Nie oddałem inicjatywy, moglem strzelic co najmniej 2 gole, ale dobrze bronił Dudek. W drugiej połowie obraz gry uległ zmianie. Gra sie zaostrzyła, gra prowadzona w zajebistym tempie, i efekt? Gol po pieknej akcjii całego zespołu Shaigana....1-1...Zaczely się nerwy...cios za ciosem akcja za akcją...i 2-1 (Goor 10gol) dla mnie...juz praktycznie byłem pewny zwyciestwa...a tu gol Szymkowiaka i 2-2 w 85minucie. Wiedziałem ze mam 5minut na stworzenie składnej akcjii. Udało się ...w doliczonym czasie gry po akcjii takze niemal całego zespołu, Bart Goor ustala wynik meczu na 3-2. 11 gol Goora... 6pkt bardzo sie ciesze

aa i polecam sciagnac skròt tego zajebistego meczu ;P
Skròt [7mb czas:1:30 muza: Franz Ferdinand - The Fallen]