Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piłki Do Pes 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Dorin
Od dnia wyjścia pes5 na pc oglądam w necie screeny z nowiòśkimi wypasionymi piłkami ale nigdzie nie widziałem takowych to ściągnięcia. Chciałem was spytać czy znacie jakieś linki gdzie można ściągnąć jakieś nowe gały ?
albin99
QUOTE(Dorin @ Nov 7 2005, 22:28:30)
Od dnia wyjścia pes5 na pc oglądam w necie screeny z nowiòśkimi wypasionymi piłkami ale nigdzie nie widziałem takowych to ściągnięcia. Chciałem was spytać czy znacie jakieś linki gdzie można ściągnąć jakieś nowe gały ?
[right][snapback]42559[/snapback][/right]

wejdz na strone www.pes.szu.pl tylko musisz sie zalogowac albo www issonline.pl w dziole download sa tam piulki i to ròzne pozdro
Piotro
nieiwecie na jakiej stronce oprucz pes.szu są piłki do pesa np nike yeelow z tej pes szu to nieda rady sciągnąc mad.gif
mario_90
Ja tam zainstalowalem pilki ktore mialem w pes4. To chyba patch ballrevolution (cos w tym stylu)
Piotro
własnie zainstalowalem piłki do pesa 5 odpalam mecz i wychodzi mi do windowsa nieiwecie co na to poradzic
hoody15
Ludzie mam problem sciagnalem sobie pilki od "zeusa" z issonline i nie mam pojecia gdzie je wkleic czy moze wiecie ?? jak cos to ja mam wersje DVD Rip i kopiowalem chyba wszedzie i niechce mi ich otwierac pomocy..!! sad.gif
_mAsteR_
opcja SZUKAJ nie boli... wink.gif
spasiboy
Ballserver
emes
Witam.
probowalem zainstalowac jakies pilki ale po instalacji wywala mi do Windowsa przy uruchamianiu meczu. gram na laptopie i z tego co sie zdazylem zorientowac to wina zintegrowanej karty graficznej. podobny problem jest na jakims geforce, ale nie pamietam na jakim. w kazdym razie podobno sa gdzies do pobrania pilki napisane wlasnie pod te karty graficzne, ale szukam dzis caly dzien i nic.
moze mi ktos podac link?

update:
ehh, jak napisalem post o pomoc to w koncu znalazlem odpowiedni link.

wiec jesli ktos ma taki problem jak ja i bedzie szukał to moze sciagnac to:
http://rapidshare.de/files/16459428/BALLPA..._KRISS.zip.html
(temat ten jest gdzies tu na forum ale zakopany)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.