Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 [31.10 - 06.10.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel
Multimedia mile widziane wink.gif
kusik
kusik (Paragwaj) 2:2 saper (Ukraina) - pierwsza połowa zdecydowana dominacja Paragwaju jednak wynik 1:1, w drugiej połowie wyròwnało sie po bramce dołożyły obie drużyny i mecz zakończył się chyba sprawiedliwym remisem.
Bramki: 2x Santa Cruz - Paragwaj oraz 2x Vorobey - Ukraina.
kusik
krzy$ (Rosja) 5:3 (Paragwaj) kusik - wynik mowi sam za siebie. Fantastyczny mecz bylem blisko remisu lecz bramka na 5:3 podciela mi skrzydla. Moge przegrywac wszystkie mecze jesli beda wygladaly jak ten smile.gif
Bramki: Cardozo, Santa Cruz, Arce - Paragwaj oraz ?? - Rosja.
eman
Luki ( Belgia ) 2-2 eman ( Grecja )

Moj debiut w lidze IO zaczol sie niecekawie ... po 20 minutach gry 2-0 dla Lukiego po bramkach Wesleya Soncka oraz Tomasa Buffela ... ale na moje szczescie po stracie 2 bramki obudzilem sie i po dwoch bramkach Charisteasa i ciekawym meczu moj debiut zakonczyl sie remisem 2-2 ...
eman
eman ( Grecja ) 4 - 0 siano ( Dania )

Moj 2 mecz w lidze zaczol sie znacznie lepiej po 2 minutach gry prowadzilem juz
2-0 po dwoch bramkach Charisteasa ... Wynik 2-0 utrzymal sie do przerwy ... Po zmianie stron po jednym trafieniu dolozyli Zagorakis oraz Papadopulos i pierwsze moje zwyciestwo w lidze stalo sie faktem ... Choc zagralem chaotycznie wygralem wysoko 4-0
eman
Przemoo ( Irlandia ) 1-3 eman ( Grecja )

Poczatek meczu zdecydowanie dla Przema ... Zepchnal mnie do glebokiej defensywy lecz jedna moja kontra i niezawodny Charisteas wpisuje sie na liste strzelcow ... Mecz sie wyrownal ... Akcja lewa strona boiska wrzutka Vryzasa i ... Tak tak znow Charisteas 2-0 :] ... Kolo 70 minuty Przemoo zdobywa bramke kontaktowa ... Znow zaczal sie chaos w moim wykonaniu ... ale znakomita pilka z glebi pola od Charisteasa w kierunku Vryzasa i ten zamienia ja na trzecia bramke ... Wiec po 3 meczach mam juz 7 punktow ... :]
Czarny
Kurwa mac!!! dry.gif
ale pech w 1 ligowym meczu 7 sezonu sad.gif
Czarny (WKS) 0:1 Lipton (Colombia)
w całym meczu myśle ze miałem wiecej sytuacji 100%...
Drogba sam na sam w polu karnym po dośrodkowaniu, przejął i uderzył w słupek...
Drogba nie kryty bania poprzeczka...
Lipton odnotował liczne niecelne strzały z dystansu z ktòrch 2 czy 3 zagroziły i bramkarz obronił...
wynik 0:0 43min 2 połowy bezsensowny błąd obrońcy... w polu karnym przejął piłkę obrońca Zoro, wybiegał mi na rożny więc nawalełęm w X żeby odegrał na bok... niestety zagranie do bramkarza ktòry był bardzo blisko bo to sie działo w okolicy "piątki" przy lini rogu, niestety nie zdążył i z najbliższej odległości napastnik władował piłkę do moje siatki...
Najbardziej nie moge odżałować tych 100% sytuacji... bo z tego co pamietam to Lipton chyba nie miał aż takich... Ale nic nie mogłem zrobić taki los
Pierwszy ligowy Chujowy... podcinający skrzydła niosące do 2 ligi rolleyes.gif

oto słowa Liptona po meczu:
Lipton (23:40)
kurwaa no sory w chuj

Jestem bardzo Wkurwiony... Zdeterminowany na nastepne mecze. Zoro niestety stracił miejsce w podstawowym składzie wink.gif Pozdro dla Liptona smile.gif

PS. ta porażka bardziej mnie wkurwiła niż niezaliczony egz na sesji tongue.gif
Aros
O!

Jak milo, ktos poskromil niepokorne stworzonko!

Lipton!
Graty!

Aros
LiptonParaClub
[B]....dzieki dziekii.... smile.gif ...Czarny wiem dobrze jak sie mecz układał...i wiem ze to była najgłupsza bramka jaka mogła pasc...no ale co zrobic zdaza sie tongue.gif z reszta juz Ci to wszystko pisałem...ps..powodzenia na poprawce !!
Czarny
Tom(Peru) 2:3 Czarny(WKS)
Mecz ciekawy aczkolwiek nie bylo pięknych bramek żeby nagrywać wink.gif
Po jednej bramce z obu stron po głupich błędach obrony...
Jak zwykle miałem słupek i poprzeczke po ktòrej na szczęście Drogba sie nie mylił w dobitce tongue.gif
Myślę że wygrałem zasłużenie.
Man of The Match---> Drogba (2 bramki)

PS. Lipton w rewanżu się odegram wink.gif poprawke miałem w zeszłej sesji także luz smile.gif
eman
eman ( Grecja ) 3-1 gumis ( Chorwacja )

W koncu moglem wystawic optymalna jedenastke ... Nikt nie mial dolka formy ... I odrazu sa efekty :] ... Dobry mecz w moim wykonaniu ... 1 bramka to piekna dwojkowa akcja Charisteas do Vryzasa ten odgrywa z powrotem do Charisteasa ktory wychodzi sam na sam z i pewnym strzalem pokonuje bramkarza gosci ... 1:0 ... Bramka numer dwa to piekne dosrodkowanie z rzutu roznego Tsiartasa i Dellas z najblizszej odleglosci glowa pakuje pilke do siatki ... Potem bramka kontaktowa dla gumisa po krotkim rozegraniu rzutu roznego ... do przerwy 2:1 ... Ale przeciez Charisteas nie byl by soba gdyby nie strzelil w jednym meczu dwoch bramek :] ... Tak wiec na dziesiec minut przed koncem akcja lewa flanka Vryzasa dosrodkowanie w pole karne i ladny szczupak Charisteasa ... 4 mecze 8 bramek Charisteasa ... Wiec z 10 punktami koncze swoj pierwszy tydzien w lidze ...
snake
[OT]Ładne opisy eman robisz.[/OT]
kemocik
No i pierwszy mecz w tym sezonie już za mną smile.gif

user posted image KEMOCIK 3 - 0 WIRUS2user posted image

Relacja video (niecałe 4 mega - 2min3sek - trochę kosztem jakości, ale po co komu relacja w jakości HDTV smile.gif)

http://dl11.rapidshare.de/files/7193631/16...k_vs_virus.rmvb

Jak widać dużo niewykorzystanych sytuacji smile.gif Ale wygrana na początku cieszy ;p
kemocik
user posted imageKUSIK 3 - 2 KEMOCIKuser posted image

http://rapidshare.de/files/7276968/kusik_v...mocik.rmvb.html
Waga pliku - tylko 4,5 MB (dł. 3min)

Nosz śledzik smile.gif przyfarcił ;p Druga i trzecia bramka kusika na moje konto powinny iść (druga szczegòlnie smile.gif)
Zresztą ściągnijcie i obejrzyjcie. Mecz jak w LM (było w nim wszystko co trza, żeby było biggrin.gif). Szczegòlnie ciekawe (nie dla mnie tongue.gif) ostatnie minuty - dlatego są bez wycinki.
kusik
Bałem się, że zakończy się na 2:2 a remisòw to ja mam dośc (dzis Pogoń 0:0 Arka, remis w hattricku 1:1, brakowało tylko 3 remisu 2:2 biggrin.gif). Niezawodny Cuevas. Zabraklo go w meczu z Rosja, Santa Cruz nie zdziala nic sam. Alvarenga sie obudzil strzelajac 2 gole. Przyznam ze ten 2 to fatalny blad obrony Twojej. Pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.