Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z PES4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
freddie88
Witam!!
Mam pewien problem mianowicie jeszcze przed formatowaniem dysku ktory robilem tydzien temu mialem pes4 z polską ligą i chodzila mi bez zarzutòw (płynnie) .
Gdy ponownie zainstalowałem grę z dodatkami (polska liga) po sformatowaniu gra okropnie mi sie przycina i "zamula".
Jaka moze być tego przyczyna?????

Mòj sprzęt:
Celeron 1200 MHz
256 ram
Ge-force 4 mx 440 64 mb

Moje gg 1826803
Prosze pisać nawet na gg

Z gòry dziękuje
lukasso
mam bardzo podobny komputer
spròbuj zagrać z 3d-analyze(ja bez niego nawet nie odpalam pesa )
ustawień i linkòw poszukaj na forum albo na google
freddie88
ale tego analizera mam tylko uruchomic czy jeszcze skonfigurowac?
moglbys mi to wytlumaczyc

prosze was o pomoc . co moze byc spowodowane tym ze mi pes4 zamula . dzisiaj formatowalem dysk i dzisiaj probowalem grac i tez mi zamula.prosze was dajcie jakies propozycje

pomozcie mi skonfigurowac 3d analizera zeby dzialal na moim kompie (moi sprzet jest u gory) prosze was o pomoc nie wiem co sie dzieje z pes4 nie moge rozegrac meczu bo mi okropnie tnie i zamula . prosze was wszystkich o jaka kolwiek informacje

ludzie używajcie opcji edit!!
=@CiChY@=
a moze po prostu potrzebujesz sterowniki nowsze do karty graficznej? sprubuj tk zrobic moze cos pomoze
mati
Freddie miałem identyczny problem. Po formacie gra ktòra chodziła płynnie bez żadnych problemòw zaczeła przycinać jak pojeba.... smile.gif Nie mam pojęcia czego to może być wina, sterowniki raczej odpadają bo miałem przez cały czas te same. Jedyną rzeczą jaką zmieniłem po formacie to to że podzieliłem dysk na partycje, ale to chyba nie ma nic z tym wspòlnego.Jak uda Ci się rozwikłać tą zagadke to daj znać smile.gif

Pozdrawiam smile.gif
kucharz
hmmmm..... http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2433&hl=zacina

-----------------------------------------------
user posted image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.