Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 \ 5.04 - 14.04 \ kolejki 11-17
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga
WKS

Kolejka 11

Szopa1910 (Swansea) - GooFy (Lille)
Nalep (Sunderland) - Yankes (Sociedad)
woodi (Betis) - Witu (Ajax)
T-Mac (Mglad) - artysta germanista (Palermo)
Wolrid (Marsylia) - DonKryst (Udinese)
chelsonik (Espanyol) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - Outqer (Celtic)

Kolejka 12

12kazik (Torino) - Nalep (Sunderland)
Witu (Ajax) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - T-Mac (Mglad)
WKSRKS (West Ham) - woodi (Betis)
artysta germanista (Palermo) - Wolrid (Marsylia)
DonKryst (Udinese) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - chelsonik (Espanyol)

Kolejka 13

GooFy (Lille) - Witu (Ajax)
T-Mac (Mglad) - 12kazik (Torino)
Szopa1910 (Swansea) - WKSRKS (West Ham)
Wolrid (Marsylia) - Yankes (Sociedad)
woodi (Betis) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - artysta germanista (Palermo)
kksm (Genoa) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - DonKryst (Udinese)

Kolejka 14

Nalep (Sunderland) - T-Mac (Mglad)
WKSRKS (West Ham) - GooFy (Lille)
12kazik (Torino) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - woodi (Betis)
artysta germanista (Palermo) - chelsonik (Espanyol)

Kolejka 15

Witu (Ajax) - WKSRKS (West Ham)
Wolrid (Marsylia) - Nalep (Sunderland)
GooFy (Lille) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - 12kazik (Torino)
Szopa1910 (Swansea) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - Yankes (Sociedad)
woodi (Betis) - DonKryst (Udinese)

Kolejka 16

T-Mac (Mglad) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - Witu (Ajax)
Nalep (Sunderland) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - GooFy (Lille)
12kazik (Torino) - chelsonik (Espanyol)
DonKryst (Udinese) - Szopa1910 (Swansea)
artysta germanista (Palermo) - woodi (Betis)

Kolejka 17

WKSRKS (West Ham) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - T-Mac (Mglad)
Witu (Ajax) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - Nalep (Sunderland)
GooFy (Lille) - DonKryst (Udinese)
Szopa1910 (Swansea) - artysta germanista (Palermo)
woodi (Betis) - Yankes (Sociedad)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin

rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ

!!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w

formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne

(czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w

lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje

liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia[b] (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 3 (kolejki 11-17)

Cabella(Goofy,Lille)
Arshavin(chelsonik, Espanyol)

Bakary Kone(Outqer, Celtic)
Maicosuel(Donkryst,Udinese)

PS. Jest to ostatni tydzień pierwszej rundy ligi ISS. Dlatego jest 7 kolejek. Jeżeli trzeba będzie to termin się przedłuży. Zobaczymy jak to będzie szło.

Hexio
16 kolejka
HexioWitu

Hemed
Hemed
Omotoyossi

Mecz zdecywanie dla gospodarzy, od początku naciskali na bramke przeciwnika i o to efekt. Świetna gra Hemeda. Dzięki i powodzenia dalej.

-
-

-

Tomer Hemed
Wolrid
13 kolejka
WolridYankes

Bramka Jurado to hidden.

Charles Kabore
Gouffran
Gouffran

Lucas Barrios

W końcu jakieś zwycięstwo na przełamanie. Mój styl jednak nie powalił na nogi, dużo strat, marny atak pozycyjny, po prostu chaos. Gra w obronie jak zwykle nie powaliła, zawsze spóźnieni, dający się przepchać stoperzy. Uratowała mnie dobra dyspozycja Gouffrana, który nareszcie zaliczył dobry występ w białych trykotach. Koledze Yankesowi zabrakło natomiast cierpliwości w moim polu karnym. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.

-
-

- (lekka) Constant (OM)

Yoann Gouffran - Po jego stronie stwarzałem największe zagrożenie.
Witu
17 kolejka
WituOutqer

Brak - miałem czarny ekran zaraz po meczu ;/

Alderweireld
Ewerthon

Zasłużona wygra ekipy z Amsterdamu, od początku dominowali i nie było wątpliwości która drużyna w tym meczu jest lepsza, ozdobą meczu była na pewno bramka z woleja Alderweirelda. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Toby Alderweireld - za piękny wolej i bardzo dobrą gre w obronie.

15 kolejka
WituWKS

Jak to z wks'em ciężki mecz i na prawdę jestem bardzo zadowolony z tego remisu. Wszystko zaczęło się fantastycznie 2 mina cudowny pas ze środka pola Ze Roberto między obrońcami do Keane'a i ten strzela bramkę na 1 : 0. Długo na odpowiedź nie trzeba było długo czekać 10 min rzut rożny i Andy Caroll popisuje się pięknym strzałem głową i jest 1 : 1 nie minęło nast. 10 min i rzut karny dla drużyny West hamu, jednak tym razem Caroll przestrzelił. Kiedy wydawało się, że bliżej bramki na 2 : 1 jest ekipa West Hamu to po ładniej akcji udało mi się za sprawą De Guzmana strzelić bramkę na 2 : 1 szkoda tylko, że po tym golu to raczej już nie istniałem na boisku po za dwoma-trzema kontrami nie byłem w stanie zagrozić bramce WKS'a, a rywal w drugiej połowie atakował i po moim błędzie strzelił gola na 2 : 2 i takim wynikiem zakończył się ten mecz chociaż, wks powinien spokojnie ze stolicy Holandii wywieźć 3 pkt, ale szczęście mi sprzyjało. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

- Qauresma (West Ham )

Nikt się nie wyróżnił

Outqer
12 kolejka
Outqerchelsonik

T. Rogic
Quagliarella
Quagliarella
Hooper
Anelka

Drużyna z Hiszpanii chyba nie przyjechała zbytnio przygotowana na to spotkanie, gra im się kompletnie nie kleiła. Dziury w obronie, i brak składni w ataku spowodowały że wynik zakończył się tak a nie inaczej. Jednak gra gospodarzy również pozostawiła sporo do życzenia - nie wykorzystywali sytuacji które powinny zmienić wynik na tablicy. Kontrowersje wzbudziła decyzja o rzucie karnym - gdzie na powtórkach widać było że była ona bezpodstawna. Dzięki za mecz, powo dalej smile.gif

- Beckham
-

-

artysta germanista
14 kolejka
artysta germanistachelsonik

Fabbrini
Miccoli
Anelka
Martin Petrov
Miccoli
Anelka

Mecz outsiderów ligi, ale widać że obydwu zależy na utrzymaniu. Po pierwszej połowie zanosiło się na przełom w wynikach Palermo jednak nic z tych rzeczy, ale dobry i remis.

- Munoz
-

-

NIKT NIE ZASŁUŻYŁ

WKS
12 kolejka
WKSRKSwoodi

A. Carroll
A. Carroll
A. Carroll
Joe Cole
Aruna Dindane
Aruna Dindane
Kalu Uche
Kalu Uche
Nene

Kończmy już tą błazenade. Mistrz jest już znany, róbmy podsumowanie i zacznijmy nowy sezon.

- Wolff
-

-

Nalep
16. kolejka
NalepRybson

Cacau
Raul
Cacau

Mecz z lekką przewagą gości. Jednak gospodarze też mieli swoje okazje i wynik tego meczu mógłbyć naprawdę różny. Wszyscy zawodnicy w szeregach gości byli w znakomitej formie (8/11 red formy), a udokumentowali to na boisku nie pozwalając Czarnym Kotom na wygraną w tym meczu. Dzięki za mecz i do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Brak

Cacau - strzelec dwóch bramek, które dały gościom zwycięstwo.
Outqer
16 kolejka
OutqerGooFy

Payet
Kakuta
Kalou

Zły, zły mecz gospodarzy. Byli w stanie wyprowadzić akcję, ale byli kompletnie nieskuteczni, czego nie można powiedzieć o drużynie przyjezdnych - 10 strzałów na bramkę przy 13 oddanych. Na dodatek jeden z najsłabszych występów Miltona, tablica nie ma prawa ukazać innego wyniku. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

Śmiertelnie skuteczny napad

T-Mac
16 kolejka
T-MacWolrid

brak fraps nawalil

Herrmann
Zeballos

J. Ayew

Dominacja BM i zasluzona wygrana.

-
-

-

Rybson
11 kolejka
RybsonOuqter

Ibisevic
Ibisevic
Maiga
Maiga

Hooper
Hooper
Quagliarella
Quagliarella

Cóż to był za mecz, nie miałem sposobu na Ouqtera, który w tym sezonie ewidentnie pokazuje pazur!:) on strzelał mi jak chciał i kiedy chciał... a żebym mu ja mógł coś strzelić musiałem naprawdę przeciwstawić się potężnym turom defensywnym biggrin.gif Romaric wymiatał w tym meczu, nie mniej Quagilerlla czy Hooper..biggrin.gif ogólnie świetny mecz, szkoda że po raz kolejny tracę ważnmego gola mw ostatnich minutach meczu:D tym razem w 90 minuceie:) no cóż, bywa i tak, ważne ze fajnie sie grało... dzięki za mecz i do zobaczenia w rewanżu, postaram się zagrać lepiej, bo teraz ewidentnie Quagiallerlla miał za dużo miejsca:)) powodzenia!

wysoki presing na dwójce bardzo wnerwiających napastników, nie przyniósł porządanego skutku biggrin.gif a aż 2 karki...

- Mati Fernandez, Torun
- brak(ło czasu:D)

- brak

Hooper
Quagliarella

17 kolejka
RybsonTimak

Ayovi
Maiga
Obinna

J. Martinez
Herrmann

Niesamowicie trudne spotkanie, w którym o jednego gola lepsi Ci z niemiec.. mecz mógł być lekko frustrujący dla Timaka;Dm bo gdybym go mprzegrał musiał bym to wziąć na klatę, bo niebyłem lepszy, ale jemu Ciągle brakowąło czegoś, albo spokojnej głowy, albo lepszego rozwiązania końcowego, i przyszła ta minuta 87 bodajże, a tu takiiii babol obrony i sam na sam Obinna:D bramkarz na 16 ale minał się bidny zm piłką i nie pozostało nic innego jak trafic do siatki... chociaz jak ta piłka leciała to dziwnie wyglądało ze leci obok:D ale naszczęście wpadło i frustracja timaka sięgła zenitu... a może raczej dna! w sumie się nie dziwię, a jedna z interwencji mojego Urlicha na bramce to cud malina poprostu dawno nie widziałem parady ze złapaniem piłki lecącej w okno niemalże po strzale z 20 metrów:D to był chyba punkt zwrotny!:) dzieki powodzenia dalej! głowa do góry!

- brak
- brak

- brak

Urleich

woodi
11 kolejka
woodiWitu

Aruna Dindane
D. Pabon

Cuenca

Mecz bardzo wyrównany do ostatniej sekundy. Na początku spotkania lekką przewage mieli gospodarze, którzy uderzali raz w poprzeczke i raz w słupek bo ładnych akcjach. Gdy real strzelil pierwszego gola uspokoili gre i nie grali juz tak narwanie tylko spokojnie rozgrywali piłke. Drugiego gola strzelili równiez gospodarze lecz był on nie prawidlowy ale 3 gola z zrzedu ustrzelili także hiszpanie i był on jak najbardziej prawidlowy po pieknej indywidualnej akcji D. Pabona, który ze skrzydła zszedł mijając zwodem dwóch obońców ajaxu i skutecznie uderzając na bramke smile.gif 4 gol to juz gol gości i od tamtej pory real praktycznie sie tylko bronił a nie atakował tongue.gif dzieki za mecz i powo dalej smile.gif

-
-

-

Nikt sie nie wyróżnił

Nalep
11. kolejka
NalepYankes

J.A. Reyes
J. A. Reyes
Raul

Czarne Koty miały w tym meczu przewagę. Baskowie ograniczali się do gry z kontrataku, ale Barrios i Vela nie mogli zdziałać zbyt wiele, gdyż obrona gospodarzy dobrze funkcjonowała. Reyes na spółkę z Alexem poprowadzili gospodarzy do zwycięstwa. Ten pierwszy strzelił dwie bramki, a drugi był ich architektem. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Danny Rose (lekka)

Jose Antonio Reyes - strzelił dwie bramki. Wykorzystał swoją szansę pod nieobecność Sessegnona.

Szopa1910
13 kolejka
Szopa1910WKSRKS

Michu
Pablo Hernandez
Joe Cole
A.Carroll
Joe Cole
Ki Sung Yong

Mecz od początku stał na bardzo wysokim poziomie. Swansea już w 21 minucie wyszla na prowadzenie. W 36 minucie padła bramka na 2:0. Niestety gapiostwo i brak asekuracji w obronie spowodowało, że gospodarze stracili dwubramkowe prowadzenie. Wynik do przerwy 2:2. W drugiej połowie na prowadzenie wychodzą goście lecz 6 minut później Ki Sung Yong daje wyrównanie. Pod koniec West Ham postawił wszystko na jedną kartę i bardzo odważnie zaatakował lecz żadnych bramek już nie widzieliśmy. Dzięki za mecz, do rewanżu.

- brak
- brak

- brak

Obie jedenastki.
Szopa1910
15 kolejka
Szopa1910Outqer

Michu
De Guzman
Michu
Pablo Hernandez
Juan Paredes
Romaric
Estrada

Co tu dużo pisać, widoczna przewaga Swansea i bardzo pewne zwycięstwo. Cieszy postawa zespołu. Dzięki za mecz, powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Michu - Kolejne 2 bramki na jego koncie.
Szopa1910
17 kolejka
Szopa1910Artysta Germanista

Barreto
De Guzman
Michu
Lamah
Lamah
Dybala
Michu

Pomimo iż to gospodarze zdominowali całe spotkanie to gościom udało się strzelic 2 bramki oddając jedynie 2 strzały w światło bramki. Wynik mógł być wyższy, niestety zawiodła skuteczność. Dzięki za mecz, powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Lamah - zdobył 2 bramki czym odwdzięczył się trenerowi za wystawienie go w wyjściowej 11.

Michu - Bezlitośnie nękał obronę i bramkarza rywali. Nie do zatrzymania.
WKS
17 kolejka
WKSRKSHexio

Mecz grany na raty, nie posiadam.

A. Carroll
Quaresma
Wolff

Typowy mecz walki w środku pola. Szybko zdobyta bramka przez Magnusa Wolffa pozwolił kontrolować reszte meczu. Gracze z Hiszpanii mieli swoje okazje jednak albo na wysokości zadania stawiał Fabio, albo mylili się nieznacznie.

-
-

-

Nie było takowego.
Yankes.
12 kolejka
YankesT-Mac

Lucas Barrios

Jackson Martinez
Szenes

Słaby mecz w wykonaniu gospodarzy co doszczętnie wykorzystali goście i skuteczność pod bramką
pozwoliła im wywieźć z Sociedad komplet punktów.

- Seydou Keita
-

-

Nikt się nie wyróżnił szczegółowo.

Yankes.
14 kolejka
YankesRybson

Jose Manuel Jurado
Carlos Vela
Carlos Vela
Lucas Barrios

Inigo Martinez sam.

Bardzo dobra gra w wykonaniu gospodarzy, śmiało można powiedzieć że jest to ich najlepszy mecz
w obecnym sezonie. Miejmy nadzieje że nie ostatni. Rywalom nie wychodziło zupełnie nic, co udało się
wykorzystać na swoją korzyść, świetni Vela, Keita oraz Trochowski dali tej drużynie dużo siły dzięki którym
udało odnieść się to bardzo ważne zwyciestwo.

- Piotr Trochowski
-

-

Carlos Vela - świetny mecz w jego wykonaniu, bramki dały drużynie bardzo dużo spokoju w grze.

chelsonik
15 kolejka
ChelsonikYankees

Anelka
Giggs

Lucas Barrios
Xabi Prieto

Bardzo wyrównane spotkanie. Zarówno jedni, jak i drudzy dali z siebie wszystko. Wynik końcowy jest jak najbardziej sprawiedliwy. Wielkie gratulacje za wspaniały comeback dla Sociedadu. Powodzenia ! Bramka Beckhama to hidden.

- brak
- brak

- brak

REAL SOCIEDAD !

chelsonik
17 kolejka
ChelsonikNalep

Raul
J. A. Reyes

Dopóki moi piłkarze będą na boisku walczyć nie będę miał im nic do zarzucenia, tak było i dzisiaj. Pokazali charakter, ale Sunderland był zespołem wyraźnie lepszym i zasłużenie wygrał. Bramka Alexa to lama. Dzięki i powodzenia ! smile.gif

- brak
- brak

- Simao

-

GooFy
15 kolejka
GoofyHexio

Kalou
Perreira

Nie ma drugiej takiej osoby w lidze, z którą bym tak nienawidził grać. Dokładnie wiem jota w jotę co zaprezentuje rywal w następnym meczu a mimo to nie potrafię temu przeciwdziałać. Częstochowska obrona jest nie do przełamania a bramki z kontry są frustrujące. Dzisiaj udało mi się zatrzymać kontry i grę na skrzydle w stu procentach. Niestety pech chciał, że bramka wyrównująca padła z rzutu wolnego.

-
-

- Anderson (lekka kontuzja)

Outqer
14 kolejka
Outqerwoodi

Dane Richards
Quagliarella
Aruna Dindane
Kalu Uche
Nene

Ostatni mecz Celticu w tej rundzie. Po wyniku 0-2 nadzieje gdzieś uciekły, jednak udało się strzelić na 2-2. Miałem nadzieję że uda się dowieźć ten jeden punkcik, niestety komputer miał kaprys aby sfaulować w polu karnym. 82 minuta, 2-3 i taki też wynik leci do panelu. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

Wolrid
15 kolejka
WolridNalep

Raul
Adam Johnson
Adam Johnson

Zostałem rozjechany przez walec o nazwie Sunderland. W pełni zasłużone zwycięstwo, a w dodatku przypieczętowane ładnymi bramkami. Powodzenia dalej.

-
-

-

Adam Johnson - 2 piękne bramki.
Witu
12 kolejka
Wituszopa

Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Ewerthon

Michu
Estrada
De Guzman
De Guzma

Jeden z najlepszych jak nie najlepszy mecz tej rundy w jakim brałem udział. Akcja za akcje, piękna gra, dużo okazji, dużo goli i super atmosfera takich meczy chce się jak najwięcej i koniec końcu chyba sprawiedliwy wynik bo szkoda by była gdyby po takim meczu któraś ekipa została bez pkt, chociaż to jednak Szopa bardziej zasłużył na zwycięstwo szczególnie po genialnej drugiej połowie kiedy to przez długi czas gra odbywała się na mojej połowie. Dzięki za mecz, powo dalej i czekam na rewanż ! smile.gif

-
-

-

Obie ekipy za super widowisko !

woodi
15 kolejka
woodiDonkryst

Di Natale
Di Natale

Mecz zapowiadał sie dobrze dla gospodarzy, którzy atakowali lepiej w pierwszej połowie stwarzając sobie więcej dogodnych sytuacji do strzelenia gola ale niestety brakowało zimnej krwi pod bramką gości :/ w drugiej połowie do głosu dochodzili włosi gdzie wywalczyli rzut wolny z 18 metrów i pięknym technicznym strzałem w samo okienko Di Natale zdobywa pierwszą bramke. Od tej pory real rzucił sie szalenczo do ataku zmieniając taktyke ale nie dało to zadnego efektu a w ostatecznym rozrachunku Di natale dokłada drugiego gola w 80 minucie i jest juz po meczu :/ kolejna porażka w tym sezonie i ewidentny spadek formy... Chyba hiszpanie wystrzeleli sie za bardzo w pierwszych meczach i dostali teraz zadyszki tongue.gif dzieki i powo dalej

- Gabriel Silva (Udinese)
-

-

Di Natale zdobywca 2 goli i zarazem 3 pkt dla swojej drużyny biggrin.gif

Nalep
14. kolejka
NalepT-Mac

Alex
Sessegnon
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Sessegnon

Mecz pełen... lagów, a poprzez to delayu, czyli słynnego opóźniania. Miałem to szczęście, że gdy strzelałem bramki to wtedy obchodziło się bez lagów. Gorzej było w obronie, a wynik tutaj to czysta loteria. Mam nadzieję, że rewanż zagramy bez lagów i wtedy o wyniku zadecyduje to kto był lepszy.

- Brak
- Brak

- Brak

Świetny zawodnik, który w pojedynkę przesądził o wyniku meczu.
12kazik
14 kolejka
12kazikWolrid

Jonathas
J. Ayew

Obie drużyn zaczęły mecz bardzo spokojnie padając rywala aż do 19 minuty kiedy to po przejęciu piłki w środku pola Jonathas popędził w kierunku bramki rywali o oddał strzał nie do obrony, rywale długo nie rozpaczali bo stracie i szybko odpowiedzieli bo już w 22 minucie mieliśmy remis po ładnym strzale Ayew
Do końca wynik nie uległ zmianie i w tym meczu obie drużyny podzieliły się sprawiedliwie punktami

- Charles Kabore
- brak

- brak

Brak wyróżniającego się gracza

woodi
17 kolejka
woodiYankes

Aruna Dindane
Ruben Castro
Ruben Castro
D. Pabon

Lucas Barrios

Mecz moge smiało nazwać jako "cud"... Betis jeszcze nie przegrał meczu przed własna publicznością więc faworyt był jeden patrząc również na miejsce w tabeli sociedad... Ale gospodarze pamiętają mecz pucharowy gdzie zremisowali go i wiedzieli ze rywal w lidze również nie odpuści i tak tez sie stało... Dindane i Uche szaleńczo szturmowali na bramke gości ale dzisiejszego dnia świetnie spisywał sie na bramce Bravo. w 8 minucie Barrios swobodnym strzałem takim sobie z niczego pokonuje bez problemu Palopa i mamy 0:1 dla gości ale jeszcze mnóstwo czasu do końca. Pierwsza połowa zakończyła sie takim wynikiem, Kalu Uche zmarnował kilka świetnych okazji do zdobycia gola i dlatego został w drugiej połowie rezerwowym Rubenem Castro, który miał wnieść troche mobilizacji do gry w ataku. Do 70 minuty nadal kopanina i wynik 0:1 wciąz widniał na tablicy wyników, zaczeła sie nerwówka na ławce trenerskiej Betisu... 74 minuta i stało sie..... cos wstapiło w piłkarzy gospodarzy po golu Dindane z rożnego, tak jakby przypływ swiezej energii. real betis zacząl grac kapitalnie i wychodzilo im wszystko dosłownie. i w ciagu ostatniego kwadransu meczu zdobyli jeszcze 3 bramki pogrązając gości. dzieki za mecz i powo dalej

-
-

-

Ruben Castro - zastapił ostatnio słabo skutecznego Uche i zdobył 2 bramki co dało trenerowi betisu do myslenia smile.gif

woodi
13 kolejka
woodiHexio

Salva Sevilla
Kalu Uche

M.B.Diouf
Samobuj Vorsah

Zacięty mecz i walka o każdy centymetr pola do rozegrania akcji. remis sprawiedliwy dzieki i powo dalej smile.gif

-
-

-

M.B.Diouf - strzelec 2 goli

GooFy
13 kolejka
GooFyWitu

Payet
Kalou
Kalou
Babel
Babel
Sulejmani
Sulejmani
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan

Takie mecze należy przemilczeć. O ile o pierwsze dwie bramki mogę się jakoś obwiniać to pozostałe bramki pozostaną tajemnicą PES6 czy jakiejś innej siły. Co tylko strzeliłem bramkę kontaktową padała jakaś dziwna bramka. To spotkanie trzeba wymazać z pamięci. Polecam zagrać w Totka. Szóstka gwarantowana w pierwszym losowaniu.

-
-

-

WKS
14 kolejka
WKSRKSGoofy

nie ma screenów bo Goofy wyszedł z meczu i stwierdził ze z cyborgami grac nie będzie.

A. Carroll
A. Carroll
Fuller
Kalou

W pierwszej połowie przewaga gospodarzy jednak wyszli jakby nieskoncentrowani i bramkę w plecy dostali od Salomona Kalou, który świetnie główkował. Później West Hamowi udało się strzelić gola na 1:1 i w końcu na 2:1 za sprawą Carrolla. W drugiej połowie do głosu doszli goście i to oni zamkneli "The Hammers" na ich połowie. Lille miało dwie sytuacje Payeta i Kalou, którzy jednak w ostatnim momencie nie zachowali zimnej krwi. Jednak jedną z nielicznych kontr wykończył niezawodny Carroll.

-
-

-

Nie było takowego.
Szopa1910
11 kolejka
Szopa1910Goofy

Michu
Kalou
Roux
Samaras
Michu
Alessandrini

Mecz w wykonaniu gospodarzy nie był najgorszy, lecz Swansea na własne życzenie w 90 minucie traci 2 punkty. Gapiostwo w obronie przyczyniło się znacznie do wyniku końcowego. Cieszy remis lecz zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki. Dzięki za mecz, powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Alessandrini - dobry występ, zanotował asystę i bramkę.

12kazik
12 kolejka
12kazikNalep

Dobry mecz w wykonaniu gości od poczatku było widać że byli nastawieni na zwycięstwo. Widać że ta drużyna z meczu na mecz nabiera tępa i chłopaki się zgrywali. Gościa brakło trochę szczęścia w wykończeniu akcji ponieważ kilka z nich było na prawdę dogodnych.

- Ogbonna
- brak

- brak

Hoarau za zdobycie 2 goli i 3 punktów dla swojej drużyny

artysta germanista
12 kolejka
artysta germanistaWorlid

J.Ayew
Sougou

Kolejny raz zawodzi obrona Palermo.

-
-

-

Nikt nie zasłużył.

17 kolejka
artysta germanistawoodi

Kalu Uche
Ljuboja
Kalu Uche

Tylko słaba skuteczność Betisu ratuje Palermo przed pogromem.

-
-

-

Kalu Uche - uratował 3 pkt dla Betisu.

Wolrid
11 kolejka
WolridDonKryst

Bramka Di Natale - hidden.

Andre Ayew

Di Natale
Di Natale
P.Zielinski
D'Alessandro
Gekas Gekas

Po raz kolejny rywal bezwzględnie wykorzystuje słabości mojej obrony. Di Natale z Gekasem wręcz wjeżdzali w moje pole karne, nie pytając o zgode. Absolutnie zasłużone zwycięstwo, jednakże po raz kolejny mam powody do narzekań. Strzelnie Marysillią dwóch bramek w jednym meczu to naprawde jakiś cud. Obojętnie czy strzelam z 5 metrów czy z 20 każdy strzał ląduje na trybunach. Dzięki za spotkanie do rewanżu.

-
-

-

Antonio Di Natale

T-Mac
13 kolejka
T-Mac12kazik

Alen Stevanovic

Dziadoski mecz w moim wykonaniu, zasluzona wygrana Torino.

-
-

-

11 kolejka
T-Macart_gera

Herrmann
Hanke
Luuk de Jong

Ljuboja

Pudlowanie na potege to obraz tego meczu. Wygrala druzyna lepsza.

-
-

-

screeny pozniej
donkryst
12 kolejka
DonKrystRybson

Amr Zaki
L. Muriel
Di Natale
Maiga
Maiga

Bardzo wyrównany mecz, sporo emocji. Nie raz bramkarze ratowali nam tyłki. Dzięki i powo dalej! smile.gif

-
-

-

Di Natale - zapewnił mi 3 punkty.

Rybson
13 kolejka
RybsonArtysta Germanista

Maiga
Ayovi

Mecz 13 koleji odwlekał się dość dłuuugo, ale kiedy udało się zagrać, było na co popatrzeć, kilka przebłysków w szeregach gości to troszkę zamało na niemców, cenne punkty zostają w niemczech, dzieki za mecz powodzenia dalej!

- Harnik
- brak

- brak

Nabytek Maiga znowu błyszczał!

15 kolejka
RybsonKazik

Maiga
Maiga
Maiga
Torun
Hajnal
samobój Ranochcia

Paulo Barreto
Jonathas
samobój Urliech

- Glik ,,,, M. Bakic

- brak

- brak

Wyrzucony za psie pieniądze z West Hamu Maiga zmiażdzył dzisiaj Torino:)

chelsonik
11 kolejka
ChelsonikHexio

Anelka
Giggs
Stuani

Omotoyossi
Omotoyossi
Omotoyossi

Wyrównany mecz z sytuacjami po obu stronach.

- brak
- brak

- brak

Omotoyossi

12kazik
16 kolejka
12kazikChelsonik

Brak screenów ponieważ po wyjściu z gry okazało się że fraps zrobił czarne screeny

Brak screenów ponieważ po wyjściu z gry okazało się że fraps zrobił czarne screeny

Po konsultacjach z rywalem ustaliliśmy kto strzelił gole ponieważ screeny wyszły czarne ;/
Jonathas
Hoarau
Hoarau
Mabarak
Beckham
Sergio Garcia

Bardzo dobrzy meczyk w fajnej adwersarze po mimo że gospodarze prowadzili 2:0 w pierwszej połowie w drugiej rywal odrobił stratę i mecz zakończył się sprawiedliwym podziałem punktów smile.gif

- brak
- brak

- brak

Chelsonik - ponieważ powstał jak feniks z popiołu po przegranej pierwszej połowie 2:0 i wywalczył dzielnie 1 punkt smile.gif

GooFy
17 kolejka
GooFyDonkryst

Pes nie pozwolił

Na tablicy wyników stoi Lille vs Udinese. Naprawdę był to mecz Goofy/Donkryst vs KONAMI. Trudno opisać to co się działo na boisku. Ewidentnie był to jakiś bug czy cokolwiek. Takiego meczu nie miał żaden z nas. Było wszystko. Karny, dobitka na pustą bramkę, szczupak na pustą bramkę, obrońca donkrysta wybijający piłkę z linii bramkowej wprost pod nogi mojego napastnika który z nieznanych przyczyn oddaje ją bramkarzowi. Były strzały z głowki na dalszy słupek i cudem broniący je bramkarze. Było wszystko. Dosłownie. Tyle akcji bramkowych nie pada w polskiej ekstraklasie przez cały sezon. Mówię to z pełną powagą. Nigdy więcej takich spotkań.

-
- Mehdi Benatia

-

donkryst
16 kolejka
DonKrystSzopa

Michu
Michu
Estrada
Estrada
De Guzman
Samaras
Samaras

Mecz bez historii. Co tu opisywać, dzięki i powo dalej :>

- Ujfalusi
-

-

Swansea.

aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.