Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/4 Finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Puchar Ligi
Nalep

Witamy w Fazie Pucharowej. Gratulacje dla zawodników, którzy wyszli z grup. Czas na 1/4 finału. Zasady są proste: Mecz i rewanż. Przegrany dwumeczu odpada, a wygrany przechodzi do 1/2 finału.Gole na wyjeździe liczą się podwójnie. Ustawienia meczowe takie same jak w lidze. Jeżeli wynik dwumeczu będzie remisowy to gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Termin rozegrania dwumeczów mija z dniem 03.02.13!

Hexio
1/4 finału
WituHexio

Przykro mi lecz nie posiadam, gdyż WSTAWIAM NA PROŚBĘ WITU i mam tylko screeny końcowe smile.gif

Bent
Sandro
Remy

Reyes
Kanoute
Obasi

Dobry mecz rozegrali obie drużyny. Dużo ataków, które (może) niestety były zatrzymywane przez obrone. Brawa dla obu drużyn smile.gif

-
-

-

Obie drużyny!

Hexio
1/4 Finału
HexioWitu

Remy
Bent

Salihovic

Dobry mecz obu drużyn. Większa skuteczność po stronie gospodarzy. Tyle w temacie smile.gif

-
-

-

Remy i Bent

GooFy
1/4 finału
GooFyWKS

Luuk de Jong
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Chamberlain
Jese

Piękne, widowiskowe spotkanie. Miało w sobie wszystko czego chcieć mogą kibice. Wymiana bramek, ofensywna gra i dramatyczne zwroty akcji. Mecz na pewno pozostawia gorycz drużynie gości, która nie wykorzystała rzutu karnego. Jednak miał w tym swój udział Victor, którego właśnie Shakhtar sprzedał. To już jego trzeci obroniony karny z rzędu.

-
-

-

Luuk de Jong - One man show.

Wspomnieć należy także o Victorze za obroniony rzut karny.

WKS
Drugi mecz
WKSRKSGoofy

Ben Arfa
Ben Arfa
Chikhaoui
Luuk de Jong
Sterling

Mecz, który pokazał czy Kibice są z Szachtarem na dobre i na złe czy są tylko obserwatorami zwycięstw "Górników". Do 50 minuty przy wyniku 0:3 a w dwumeczu 2:6..było dośc nieciekawie i na stadionie zaczeły prześwitywać "pierwsze pustki". Przebudzenie Hatema Ben Arfy było nieziemskie. Szkoda, że nie starczyło mu czasu bo kto wie jak mógłby potoczyć się ten mecz ? Spartak zagrał bardzo dobry futbol. Grali ze spokojem i pokazali, że forma ligowa przekłada się na puchar. Gratulacje awansu, w pełni zasłużenie. Mam nadzieje, że przegrałem przynajmniej ze zwycięzcą smile.gif Powodzenia w dalszych fazach.

-
-

-

Hatem Ben Arfa - Przy wyniku 0:3 powiedział "STOP! Nie poddajemy meczu bez walki!" I czy z kolegami czy w pojedynke uratował honor. Szachtar z podniesioną głową żegna się z ligowym Pucharem smile.gif

Jason Bourne
1 mecz
pieciaT-Mac

Hitzlsperger
Mancini
Itamar

Dobry mecz z mojej strony. Dominacja, co widać w statsach, jednak nie przekładało się to w tym spotkaniu. Bohaterem spotkania został Mancini, który wszedł w 75 minucie i po chwili zdobył bramkę na wagę zwycięstwa. Rewanż zapowiadał się emocjonujący.

-
-

-

Mancini, za gola na wagę jak się później okazało 3 meczu.

Wrzucam na prośbę TMaca
2 mecz
TMacPiecia

brak;/

Maduro
Iaquinta
Cesar Delgado

Kolejny zacięty mecz. Pierwsza akcja pod bramką i gol dla Leverkusen. Espanyol wyrównuje i w końcówce dostaje z niczego 2 gola. Nie było sensu atakować, więc spokojnie czekałem na 2 mecz. Po raz kolejny Po raz kolejny konami zawiodło. W dwu meczu 3-3, a więc spotkanie rozstrzygajace odbędzie się na stadionie Espanyolu...

-
-

-

Iaquinta

Jason Bourne
3 mecz
pieciaT-Mac

Zapomniałem ;/

Raul
Hitzlsperger
Hitzlsperger
Cesar Delgado
Santa Cruz
Derdiyok
Derdiyok

Świetne zawody w wykonaniu Espanyolu. Przebieg każdego z 3 meczów wyglądał tak samo. Tyle, że tym razem Espanyol kąsił niemiłosiernie. Gra bardzo efektywna, co cieszy kibiców. Zawsze mękę sprawiało zdobycie gola, choć sytuacji nie brakowało. T-Mac przycisnął po 4 bramce i przez kwadrans ciężko było piłe rozegrać. Brawo za walkę. W tri meczu wynik 8-5

-
-

-

Hitzlsperger -Za dwie bomby, które podłamały T-Maca.
Defensywny pomocnik rozegrał mecz życia, był w obronie i w ataku. Można powiedzieć, że sam wygrał mecz.

MVP hitzlsperger i.........

jego bomba, którą skrywa w lewej nodze smile.gif

PS Nie wiem, czy w pucharze licza się kartki/kontuzję, ale wydaje mi się, że nie. Jeśli tak to znajdę gdzieś image z meczu i wrzucę.
woodi
1 mecz
woodiNalep

Pizarro
Niang
Niang

Bukharov

Mecz wyrównany ale jak to bywa ze sportingiem przychodzi koncówka meczu i kurwa jeb jeb 2 gole w 2 minuty niewiadomo skąd i tyle w temacie

- Tiene, Onyewu (Sporting)
-

-

---

Rewanż
Nalepwoodi

W przerwie miałem black screena.

Schieber

Wyrównany mecz. Na screenach widać, że przewagę miało Bordeaux, ale tak nie było. Sporting miał podobną ilość sytuacji podbramkowych. Wynik dwumeczu brzmi 3:2 dla Bordeaux.

-
-

-

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.