Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PEPSI PATCH foe pes4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
cambel
Siema wszystkim dzisiaj wyszedl nowy patch do pes4 ja narazie zaczynam sciagac moze ktos go mam to napisze opinie o nim patch naywa sie pepsi 05/06 mozna go pobrac ze strony http://www.fpfrance.com/download-patch-191.html Pozdrawiam
cambel
Juz sciaglem tego patch jest bardzo dobry nowe narodowosci i nawet rasiak w tottenchamie warto sciagac transfery do 16 wrzesnia
abus
Boski to może opisz tego patcha, jakie ma plusy jakie minusy bo ja mam Obssesion Patch i niewiem czy warto ściągać.
Grabos
Opisz patch dokładniej. Czy to jest cos w stylu Obsession czy mniejsza produkcja tongue.gif
Tymi
Może się ktoś podzielić swoimi spostrzerzeniami na temat w/w patch`a ?? Coś szerzej na ten temat mile widziane.
Crawler
Taki tam ten patch średni... po francusku blink.gif Jak dla mnie może być... warto ściągnąć... tylko jak mòwie... po francusku. Ale fajne koszulki, nowe narody i ogòlnie spox. Tylko niektòre dobre twarze od KONAMI zrąbane... np. Deco blink.gif tak zj**ali że hej.Ja ściągnąłem dla zobaczenia i ogòlenie patch dobry smile.gif A i tak w pesa4 nie gram... tylko w 5 smile.gif pozdro
qazwsx
Mògłby ktoś wyciągnąc option file'a z tego ?? bo niechce mi sie całego ściągac bo mam transfer po byku :/
BoBaN
smile.gif [B] Patch jest bardzo dobry! Naprawdę polecam! Chociaż ja mam problemy bo mi wychodzi do pulpitu jak właczam mecz:P ale to kwestia przeinstalowania PESa mam nadzieje:P
Yearman
QUOTE(BoBaN @ Sep 22 2005, 23:08:19)
smile.gif  [B] Patch jest bardzo dobry! Naprawdę polecam! Chociaż ja mam problemy bo mi wychodzi do pulpitu jak właczam mecz:P ale to kwestia przeinstalowania PESa mam nadzieje:P
[right][snapback]36360[/snapback][/right]

Mozesz zamiescic zmiany jakie wprowadza i czy mozna na zPatch-owana gre to nakladac .
BoBaN
patch ma wszystkie najnowsze składy:d i koszuli kilka twarzy zjebali:P ale to standard nie ma nic idealnego. nowa szata graficzna w menu:P i nowa muzyka. nie jestem pewien czy mozna nakładac na spatchowaną gre, lepiej skopiuj cały folder pesa i dopiero wgraj:))
Grabos
I co na angielski sie nie da zmienić? wink.gif
Crawler
QUOTE(qazwsx @ Sep 22 2005, 20:07:45)
Mògłby ktoś wyciągnąc option file'a z tego ?? bo niechce mi sie całego ściągac bo mam transfer po byku :/
[right][snapback]36331[/snapback][/right]

Dla leniwych bykòw : Option File
QUOTE(Graboś @ Wczoraj, 23:03:31)
I co na angielski sie nie da zmienić? wink.gif

NIe da się... chyba że bedziesz pròbował w DKZstudio... a propo nie lepiej na polski?? tongue.gif
Pozdro
BoBaN
Mam Problem :/ Gdy właczam mecz wychodzi mi do windowsa. Co powinienem zrobić żeby naprawić błąd? Proszę o pomoc.smile.gif
PS. Zainstalowałem na czystego pesa.
Zauważyłem że prawdopodobnie plik 0_text w tym pepsi patchu może być uszkodzony:/ Ktoś może to sprawdzić?? Proszę. Najbardziej zalerzy mi na tym żeby były aktualne stroje z tego patcha i wszystkie stadiony sprawne! nie tak jak w obsession Bernabeu zepsuli:/ Moze ktoś wyciągnąć te pliki z koszulkami i ze stadionami i podać jak je wgrać na 0_text z obsession patch ?? Wtedy było by naprawde dobrze.
motylll
Ludzie ale tam jest do sciągnięcia angielska wersja
Blade
Czy dzieki Option File bede mial aktualne sklady??
BartekRym
Nie. Będzieszmił z sezonu 97/98... biggrin.gif
A teraz na poważnie, oczywiście, że będziesz miał aktualne składy. cool.gif
lukasso
tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.