Mam wielką prośbę do wszystkich z któymi mam mecz. Od następnego tygodnia prawdopodobnie będę bardzo rzadko dostępny, zaś w środę wyjeżdzam na studia. Mamy zaległy egzamin, więc już od 18/19 nie będę dostępny. Do kiedy? Ten kto był na studiach wie, że trochę musi minąć. Czyszczona baza danych, podawanie na nowo swoich adresów fizycznych etc. Na internet trzeba czekać kilkanaście dni, niekiedy tydzień. A więc nie będę mógł korzystaćze swojego laptopa, co za tym idzie nie będę mógł grać. Przerwa może potrwaćod 18/19 nawet do myślę 3 tygodni. Co prawda jest biblioteka, tam jest net, więc pewnie w okienku transferowym będę być może mógł uczestniczyć. Jeśli nie to wybaczcie- pisze tu na forum, żeby nie było później czegoś takiego, że "Opiekun miałw tyłku arkusz i nie ma żadnych konsekwencji". Nie. Piszę na forum, aby każdy wiedział. Gdyby nie ten przełożony egzamin miałbym czas na grę i wyjechałbym na studia później. Stąd moja prośba: Do
Lizaku, Czubinho, Kksm'a, Witu. Wierzę że macie dobre serca i zlitujecie się nade mną, rozgrywając jak najszybciej mecze

Będę stokrotnie wdzięczny. Nauka, zakupy (Wyprawka) etc zabierają mnóstwo czasu, którego jest bardzo mało. Nie chcę rezygnować z ligii. Dlatego proszęo wyrozumiałość. A i jeszcze jedna prośba. Pisałem już gł. adminowi Ligii- L44 na jeszcze jeden temat- Jest nim mecz w ostatniej kolejce z
Kubą12-15. Zapytałem, czy mógłbym go rozegrać teraz jak najszybciej, bo jak wyżej napisałem nie będę dostępny do gry przez najbliższy czas. Dostałem pozwolenia. No bo po co zatrzymywać rozgrywki, przedłużać etc z powodu jedego meczu. A więc mam nadziej, że i
Kuba znajdzie czas na rozegranie spotkania. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość.
Apropo zawodników na sprzedaż to dam dziś wieczorem/ jutro listę na forum. Wszyscy prawdopodobnie prócz Keżmana, Bramkarzy i obrońców będą na sprzedaż. Jeśli ktoś jest chętny, niech piszę mi priv na forum, nie na gg! Bo w bibliotece jest tak szybki net, że nawet gg nie ściągnę ;p. Danke Panowie

PS Przepraszam również, jeśli będę Was nawiedzał na gg w sprawie meczów, ale jestem zmuszony zagrać jak najszybciej, czas mnie goni.