Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wywiady, newsy, opinie
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Aston Villa
Outqer
A więc stało się! To Outqer poprowadzi Lwy z Birmingham, aby, niczym feniks z popiołu, wyjść z cienia i wspiąć się na szczyt tabeli ligowej! Zarząd zaskoczył wszystkich, ponieważ Outqer jest jak dotąd nieznanym trenerem, jednak pokłada się w nim wielkie nadzieje.

Dziennikarz: Witam! Nazywam się Cristian Richardson, jestem dziennikarzem ze stacji BBC, czy znalazłby Pan chwilkę, aby odpowiedzieć na parę pytań?
Outqer: Ależ oczywiście, proszę pytać śmiało.
Dziennikarz: Pana nazwisko jest nowe w lidze ISSOnline. Czy nie boi się pan presji jaka ciąży na Panu ze strony zarządu i kibiców?
Outqer: Przyznam szczerze, że nie spodziewałem się aż tak dużego poparcia ze strony kibiców oraz zarządu, myślałem że nowe nazwisko bardziej wzbudzi niepewność i nieufność. Faktycznie, presja jest spora ale cieszę się że kibice przyjęli mnie w taki a nie inny sposób.
Dziennikarz: Jakie są Pana oczekiwania wobec nadchodzącego sezonu?
Outqer: Jestem realistą. Jest to mój pierwszy sezon, muszę spędzać z drużyną jak najwięcej czasu, aby poznać każdego zawodnika jak najbardziej się da. Mam nadzieję że nasze kontakty nie ograniczą się tylko spotkań na boisku i w szatni, ale również poza nim. Przyjaźń i zaufanie to podstawa współpracy, aby wyniki były korzystne. Moim marzeniem byłoby już w pierwszym sezonie dostać się do pierwszej ligi, i własnie to obrałem sobie jako cel.
Dziennikarz: Dokonał Pan odważnych transferów, sprowadzając piłkarzy takich jak Kanoute czy V.Berezutski.
Outqer: Tak, uznałem że przydadzą się piłkarze z dużym doświadczeniem, uważam że mogą naprawdę dużo wnieść w nasze szeregi. Jednak nie zabrakło również zawodników młodych, takich jak Lacazette czy Mkhitaryan, którzy będą budować przyszłość tego zespołu.
Dziennikarz: Dokonał Pan wielu zmian w strategii, czy formacji zespołu. Chciałby się Pan z nami nimi podzielić?
Outqer: Przykro mi, narazie jest to moja słodka tajemnica, która wyjdzie na jaw dopiero wtedy, kiedy zacznie się sezon.
Dziennikarz: Trudno. Dziękuje za czas poświęcony na ten wywiad. Życzę sukcesów, szczególnie tego upragnionego awansu do pierwszej ligi.
Outqer: Ja również dziękuje. Do widzenia i miłego dnia życzę.

Outqer

Witam, tu stacja BBC, w dzisiejszych wiadomościach obejrzymy wywiad z Outqerem, szkoleniowcem Aston Villi.

Dziennikarz: Dzień dobry! Jak samopoczucie?
Outqer: Gdyby nie ta angielska pogoda byłoby naprawdę nieźle.
Dziennikarz: Rozpoczęła się druga runda MLO. Jednak w żadnym wywiadzie nie wypowiedział się pan o pierwszej. Jak Pan ocenia grę swoich podopiecznych?
Outqer: Jak mówiłem, początki są najtrudniejsze, jest to bardziej rozeznanie w terenie niż liczenie na sukcesy. Jednak pomimo tylko jednej wygranej, pięciu remisach i aż dziesięciu porażkach, wciąż noszę różowe okulary, i liczę na coraz więcej sukcesów.
Dziennikarz: Czy zimowe okienko uważa Pan za udane?
Outqer: Cóż, fundusze naszego klubu nie pozwalały na sprowadzenie wielkich gwiazd, jednak udało mi się wypatrzeć pewne perełki. Niezauważony jak dotąd, młody boczny obrońca Goncalves już przebił się do pierwszego składu. De Rosario będzie idealnym zmiennikiem Irelanda, w wypadku kontuzji lub słabej formy.
Dziennikarz: A co powie Pan na temat obecnej rundy? Pański zespół rozegrał już 3 mecze.
Outqer: No tak, mały komplecik czyli wygrana, remis i porażka. Przyznam szczerze że jak narazie jestem zadowolony, i jeżeli nasza gra zespołowa zacznie się rozwijać, tak jak robi to teraz, już niedługo będzie można powalczyć o wyższe miejsca w tabelii.
Dziennikarz: Dziękuje za wywiad, życzę powodzenia i oddaje głos do studia.
Outqer: Również dziękuje.

Outqer
Czas na zmiany? Nowy sponsor, nowe stroje, nowi piłkarze
Trener zespołu Aston Villa własnie udostępnił zdjęcia strojów w jakich piłkarze będą reprezentować swój klub w następnym sezonie który zbliża się wielkimi krokami.
Na dodatek, zainteresowała się nami firma, dzięki której byliśmy w stanie przeprowadzić "remont" składu, a jest to SONY która przeznaczyła 20 mln na cele transferowe.

Outqer
A oto nowe wyjazdowe koszulki

Outqer
Prezentacja nowych koszulek Home:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.