CYTAT(nachos @ Jul 22 2012, 23:45)

nachos

rybsonSkłady:
Screeny:

Strzelcy:Amalfitano
Amalfitano
Gignac
Diego Capel
Diego Capel
Carrillo
Ribas
Opis:Było już 2-0 dla przeciwnika, doprowadziłem do 2-2. Po chwili 3-2 dla rybsona, zdążyłem wyrównać. W doliczonym czasie gry rybson minął bramkarza i strzelił bramkę, jak widać chciał zdobyć 3 pkt za wszelką cene

Warte dodania jest tylko to, ze po moim meczu z waskim, gdzie mial pretensje o to ze mijalem GK, doszedlem do wniosku, ze skoro przeszkadza to innym to nei bede tak robil, i w tym meczu miałem okazje strzelic na pusta bramke po minieciu bramkarza, jednak tego nie zrobilem i wycofałem piłke, a jednak rybson mimo to sam pozniej to zrobil.
btw. pamietam jak niedawno byla akcja z tym, ze rybson wyszedl z jednego meczu, poniewaz ktos lamersko grał. powodzenia dalej ;]
Bohater Spotkania:Amalfitano - dwie fantastyczne bramki po strzałach z dystansu.
OMG... po minięciu mojego bramkarza oddałes strzał

tylko ze miałes pecha bo trafił w obronców... których było tam pełno, co więcej po chwili szyukałes strzału na pustą bramkę...

ale znowu trafiłes w obronce... po 3 ja ci nie minalem bramkarza... przeciez to byl strzal sam na sam z ostrego kata... pretensje mozesz miec tylko do siebie:).