Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 | 07.02 - 12.02 | kolejki 16-19
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

16. KOLEJKA
WKSRKS (Szachtar) - Boby1908 (Werder)
lizaku (Getafe) - arczi333 (Blackburn)
lukasz44 (Zenit) - Tomek93 (Celtic)
Szymson (Wolfsburg) - Dabro96 (HamburgerSV)
woodie (Sporting) - Ogryz (Stoke)
DonKryst (Marsylia) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Rybson (Panathinaikos) - Ferat (Udinese)
pauza: Edi092 (Everton)

17. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - arczi333 (Blackburn)
lizaku (Getafe) - WKSRKS (Szachtar)
Dabro96 (HamburgerSV) - Tomek93 (Celtic)
Szymson (Wolfsburg) - lukasz44 (Zenit)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Ogryz (Stoke)
DonKryst (Marsylia) - woodie (Sporting)
Edi092 (Everton) - Ferat (Udinese)
pauza: Rybson (Panathinaikos)

18. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - lizaku (Getafe)
arczi333 (Blackburn) - WKSRKS (Szachtar)
Szymson (Wolfsburg) - Tomek93 (Celtic)
Dabro96 (HamburgerSV) - lukasz44 (Zenit)
DonKryst (Marsylia) - Ogryz (Stoke)
BlueOle10 (Fenerbahce) - woodie (Sporting)
Edi092 (Everton) - Rybson (Panathinaikos)
pauza: Ferat (Udinese)

19. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Tomek93 (Celtic)
WKSRKS (Szachtar) - lukasz44 (Zenit)
arczi333 (Blackburn) - Dabro96 (HamburgerSV)
lizaku (Getafe) - Szymson (Wolfsburg)
Ferat (Udinese) - Ogryz (Stoke)
Rybson (Panathinaikos) - woodie (Sporting)
Edi092 (Everton) - BlueOle10 (Fenerbahce)
pauza: DonKryst (Marsylia)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 29 2012, 16:05) *
Zawieszeni w kolejkach 16-19

Boby1908 (Werder Brema)
Felipe

Edi (Everton)

Riise
lukasz44
16 kolejka
lukasz44Tomek93

Screeny:

Strzelcy:
Grafite
Grafite
Ben Arfa

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy. Pierwsza połowa to prawdziwa strzelanina i pewne 3-0 po 20 minutach gry. Świetne zawody Grafite który tak jak Inzaghi zawsze wie gdzie stanąć w polu karnym a piłka sama go znajdzie i będzie gol.
Cieszy fakt że w debiucie ligowym ładną bramkę zdobywa Ben Arfa świetnie urywając się po prawym skrzydle.
Celitc miał dużo szans na gole w drugiej odsłonie gry, ale Frei, Gudjohnsen czy Van der Vaart mieli fatalnie ustawione celowniki. Choć nie powiem drugą połowę trochę odpuściłem i dałem pograć takim piłkarzom jak Semak czy Lazovic.
Dzięki, powo dalej bo po transferach musi być lepiej w tym Celticu...

Kartki/Kontuzje:

brak

Man of the match:

Grafite - napastnik kompletny !

19 kolejka

WKSRKSlukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Bendtner
Donovan
Donovan
Bance
Ben Arfa

Opis:
Mecz zapowiadał się naprawdę bardzo ciekawie, gdyż znając potencjał rywala mogło się wydarzyć wszystko.
Jednak ja również byłem żądny rewanżu, gdyż w pierwszej rundzie poległem po fatalnym meczu.
Eksprymentalny skład (absencje Criscito i Alyego Cissokho z powodu form) z Lukoviciem i Lombaertsem zdał egzamin i udało się wygrać dość wysoko. Świetnie zagrał Donovan, cieszy gol Bance w debiucie tuż po wejściu oraz kolejny gol Ben Arfy.
Niesamowity "team spirit" wykształcił się po wielu meczach towarzyskich.
Wiem o tej drużynie chyba wszystko co przynosi kolejny raz efekt w postaci ważnych punktów.
Udało się odgryźć, powodzenia w kolejnych meczach WKS smile.gif

Kartki/Kontuzje:
- Materazzi

-
Lombaerts (kontuzja lekka)

Man of the match:

Landon Donovan - dwa gole i asysta przy bramce Arfy.
arczi333
...18 kolejka
ArcziWksrks
Screeny:

Strzelcy:
Bendtner
Bendtner
Shvechenko
Opis:
Co mam oipisywać jak zwykle jebany pech powoli mam dossyć od groma nie wykorzystanych sytuacji transfery do dupy już bym chyba wolał default Blackburn bo to co się zemna dzieje to tak jeszcze nigdy nie miałem tak długo trzym mnie pech że niechce mi sie juz grać bo zero przyjemności

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Bendtner chociaz celownik ma poprawny

Dostałeś ostrzeżenie za mięso na czatach. Teraz powoli zbierasz na % za mięso na forum. Goofy.
BlueOle10
17 kolejka
blueole10Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Semih Senturk
Semih Senturk
Podolski
Alex
Dia
Diego
Diego
Jones
Carlos Eduardo
Van Bommel
Fuller

Opis:
Szkoda mi tej przegranej, ze wzgledu na to, ze mialem multum sytuacji, ale czegos w tym meczu brakowalo, to raz, a dwa to fakt ze mialem juz od poczatku korzystny wynik, ktorego mi sie nie udalo przetrzymac. Niezwykle silni zawodnicy Stoke, radzili sobie z obrona Fenerbahce. Widać było brak Yobo i niesteto niebieska formę Cahilla i myślę, że to głównie zadecydowało i tak duzej ilosci goli strzelnych przez Stoke City.

Kartki/Kontuzje:
żółta - Baroni
Van Bommel

Man of the match:
Mimo wszystko DIEGO- Swietnie rozgrywal pilke i strzeli arcywaznego gola w koncowce spotkania.

Szymson
17 kolejka
SzymsonŁukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan

Bance
Bance
Danny

Opis:
Powiem tyle:Świetne spotkanie!!!!Bardzo obawiałem się tego spotkania bo wiedziałem jak silną drużyną jest Zenit,w tymspotkaniu było wiele emocje,raz na prowadzeniu byłem ja raz Łukasz,ja ze swojej drużyny jestem bardzo zadowlony a przedwwszystkim z nowych graczy którzy pokazali ogromną wole walki świetnie na bokach Zagrali Sinclair i Raffael,a klsą sam dla siebie był Gyan.Łukasz popisał się trenerskim nosem i po przerwie wpuścił na boisko Bance kory zagrał śiwetne zawody.Świetny prognostyk na druga runde i cieszy remis z jednym z kandydatów do pudła.Dzieki i pwodzenia dalej,pozdro

Kartki/Kontuzje:
czysto

Man of the match:
Asamoah Gyan-świetnie zadebiutował w drużynie Wolfsburga i pokazał że będzie wsparcie dla Cisse w ataku

Ferat
19 kolejka
FeratOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Carew
Varela
Jerome
Jerome
Niang
Niang

Opis:
Jak zwykle z Ogryzem, zacięty, otwarty, szybki mecz, obydwie drużyny mają silnych zawodników, tym razem remis:)

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Carew i Niang - czołowi napastnicy swoich drużyn.
Edi092
17 kolejka
EdiFerat
Screeny:

Strzelcy:
Mauro Zarate
Lucas
Torje

Opis:
[b]Z Feratem zawsze cięzko,ale udało się wygrać w tym meczu mimo,że rywal z górnej półki,dobrze pokazała ofensywa Evertonu która stwarzała sobie coraz to dogodniejsze sytuacje ale zawsze brakowało troche wiecej zimnej krwi. Dzięki Ferat za mecz !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:[/b]

Zarate - Strzelec takiej oto bramki która otworzyła wynik spotkania

18 kolejka
EdiRybson
Screeny:

Strzelcy:
[b]Lucas
Mutu
Samobój Panathinaikos
Karagounis
Julio Baptista
Julio Baptista
Julio Baptista
Maxi Lopez

Opis:
Po świetnym początku meczu i pięknej bramke Lucasa nic nie wskazywało na porażke w tym mecz jednak treneg gości przeanalizował i wiedział co mają zmienić w swojej grze piłkarze Panathinaikos którzy już po przerwie ruszyli do ataków i to przyniosło bramke na remis na rajd zdecydował się Lopez i pięknym strzałem w okienko pokonuje bramkarza,Rybson mieszał dajej w obronie i to przynisiło bramki. Dzięki za mecz !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Strzelec Hatricka

19 kolejka
EdiBlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
[b]Emre
Podolski
Podolski
Podolski
Totti
Totti
Ko Ja Cheol

Opis:
Kleska na swoim stadionie,pierwszy mecz po zimowej przerwie i widać braki w defensywie,brak filara defensywy Rise który pałzuje za kartki mógł tutaj wnieść dużo lepszej gry tak się jednak nie stało goście atakowali i strzelali bramki za sprawą niesamowitego Podolskiego i Tottiego. Dzięki za mecz !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Boby1908
17 kolejka
Boby1908Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Pizarro
Mehmet Ekici
Adriano

Opis:
Dobre spotkanie w wykonaniu gospodarzy. Kluczem do zwycięstwa okazała się gra w defensywie. Optycznie lepiej wyglądała drużyna gości, ale brakowało wykończenia. Dzięki za rewanż i do następnego sezonu.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Gracz, który dał zwycięstwo, czyli Pizarro - dobrze , że nie było na niego chętnych:)
Dabro96
18 kolejka
Dabro96lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Berg
Callejon
Callejon

Grafite
Bance
Bance

Opis:
Przed meczem wiedziałem że to będzie ciężka przeprawa ponieważ Zenit w poprzedniej rundzie mnie zatrzymał. I się nie myliłem ponieważ był to trudny mecz,rozłączyło nas w 45 minucie i musieliśmy dogrywać.

Kartki/Kontuzje:
-Denisov(Lekka)

Man of the match:

Jose Maria Callejon oraz Aristide Bance. Rozgrywali znakomite zawody, strzelili po 2 bramki.

woodi
16 kolejka
woodiOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Bojinov
Amauri
Amauri
Amauri
Kewell
Fuller
Fuller
Niang

Opis:
Niewiem nawet co napisać po pierwszej polowie gospodarze prowadzą 4:1 i nic nie stoi im na przeszkodzie zeby wygrac ten mecz... Druga połowa to również dobra gra gospodarzy ale goście dobrze sie bronili i wyprowadzali kontry po których padały bramki... Przy stanie 4:4 Sporting Dwoił sie i troił zeby wygrac u siebie ale niestety brakło czasu :/ Kolejny remis i kolejny mecz nieudany :/

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Amauri - Drugi mecz w barwach Sportingu i zalicza hat - tricka smile.gif wkońcu udany transfer chociaż jeden biggrin.gif

WKS
16 kolejka
WKSRKSBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Martins
Martins
Martins
Klose
Bendtner
Eduardo

Kartki/Kontuzje
Douglas Costa (żółta kartka) (przez komputer chyba moge zapomnieć o 15 mln premii....)

Opis:
Nie wiem, kim jest Boby. Czy to jakiś tajemniczy właściciel Szachtara, może odpowiada za rozdawanie Finansów w Doniecku ? Może jest seryjnym zabójcą grożącym moim piłkarzom ;d ? Tego sie nie dowiem, jedynie wiem iż w każdym spotkaniu moi piłkarze na widok nicku "Boby1908" dostają totalnej paniki. To że nogi im się trzęsą wiem nie od dawna bo łapie ich zupełny paraliż jak stają oko w oko z bramkarzem lub napastnikiem Werderu. Co do obrony to chyba tylko jak w regulaminie usunie sie wpis o chamskich faulach będe mógł powalczyć o choćby punkt z tym przeciwnikiem bo w walce napastnik vs obronca jest to poprostu niemozliwe. Udręką jest granie takich meczy w których odczuwa się jakby własna kadra miała doczepione po 10 kg do kazdej nogi [jak to ujął Zibi w którymś z opisów] no ale taki pes. Może kiedyś, wygram z BoBym wink.gif narazie trzeba oddać co jego. Gratulacje i dzięki za mecz wink.gif

Man of the match:

Cóż mam powiedzieć ? Piłkarz z kosmosu...
Rybson
... kolejka
RybsonFerat
Screeny:

Strzelcy:
Tuncay
Karagounis

Bouba.Diop
Di.Natale
Emana
Emana
Utaka

Opis:
Bardzo dobry mecz stojący na wysokim poziomie, z poczatku ferat grał wyraźnie na jednegoz awodnika i to mu nie sżło i do przerwy wygrywałem 1:0 ale po przerwie wielkolud Carew nie był już tak widoczny i gra nie operała sie na nim a na jego mnmiej znanych kolegach którzy jak się rozstrzelali to się rozstrzelali... troszkę żałuje przegranego meczu bo było nieźle i mało brakowąło..., jednak środkowi pomocnicy wymiatali w 2 połowie w Udinese i to oni przesądzilli o wygranej tego zespołu...

poraz kolejny nie udana końcówka.. trzebna się zacząć bardziej koncentrować!!:)

dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Bouba Diop jego bomba z 30 metrów odwróciła losy spotkania.
Boby1908
18 kolejka
Boby1908Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Marko Marin
Marko Marin

Opis:
Meczy fajnie się ułożył dla gospodarzy. Szybko strzelone bramki dawały spokój ekipie gospodarzy. Nie mniej jednak ogromną rolę w tym zwycięstwie odegrali...napastnicy gości, którzy ani razu nie potrafili trafić w światło bramki strzeżonej przez Stegena. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
żółta - Pirlo

Man of the match:

Klose - widać, że po niemrawym początku zaczyna coś grać.

19 kolejka
Boby1908Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Gudjohnsen

Opis:
Już przed meczem wiedziałem, że to będzie ciężka przeprawa. Pamiętam pierwszy mecz, gdy wygrałem dosyć szczęśliwie 2-0 i spodziewałem się takiego boju.Po tym meczu mam dwie ważne informacje dla siebie. Pierwsza - wygrałem ciężki bój, a druga - kim zastąpię Martinsa w kolejnych meczach, ktory złapał kontuzję ( Pech jest o tyle duży, iż kolejne mecze gram z drużynami z czołówki). Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
żółta - Loovens
kontuzja - lekka Martins

Man of the match:

Klose - zapewnił zwycięstwo swoimi trafieniami.
Szymson
16 kolejka
SzymsonDabro96
[Screeny:

Strzelcy:
D.Cisse
Asamoah Gyan
Samobój

Petric
Joe Cole
Callejon

Opis:
Mecz od szybkiego prowadzenia rozpoczęli goście,póżniej kapitalny wolny Petrica i było już 0:2m,wtedy właśnie gospodarze znależli się w opałach i wzięli sie do pracy,sygnał do ataku dał nie kto inny tylko Cisse oddał mocny strzał bramakrz gości odbuił piłke wprost w swojego obrońce i było juz tylko 1:2 i taki wynik utrzymał si do przerwy:)Chwile po przerwie Cisse wykorzystał błąd obrońców HSV i lider Wolfsburga doprawdził do wyrównania,mineły kolejne 4 minuty i Vfl było już na prowadzeniu po akcji graczy zakupionych w zimie,bardzo mocny strzał oddał Sinclair,plke odbił bramkarz a z najbliższej odległości piłke do bramki wbił Asamoah Gyan.Pózniej do pracy wzięło sie HSV i w końcówce spotkania do wyrownania doprowadził Callejon.Myśle że remis z jednym z rywali do pudła stawia mnie w calkiej nie złej sytuacji,myśle że teraz trzeba sie skoncentrować bardzo mocno i nie stracic żdanych głupich punktów i będzie dobrze,ale runda zapowiada się bardzo ciekawie!!Dzieki Dabro za mecz i pwodzenia dalej!!

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:
Obie drużyny,bo cięzko jest wyróżnic kogoś indywidualnie!!

lke odbił bramkarz a z najbliższej odległości piłke do br
donkryst
17 kolejka
DonKrystWoodi
Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Ederson

Opis:
Rozegraliśmy mecz, który stał na bardzo słabym poziomie. Przypominał piłkarskie szachy, aniżeli spotkanie na wysokim poziomie. Co tu się dużo rozpisywać, liczyliśmy, że uda zagrać się nam coś lepszego. Dzięki i powo dalej smile.gif
Nie mam screena ze składami bo nie zapisał mi się i lipa :|

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Nikt.
donkryst
18 kolejka
DonKrystOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Gignac
Niang
Niang
Jerome
Diego

Opis:
Rozpoczęcie meczu, podanie do Faraoniego, ten traci piłkę na rzecz Nianga, który zdobywa bramkę. Tak właśnie zaczął się ten mecz.W 7. minucie Jerome zdobył drugiego gola i zapachniało pogromem. W 13. minucie po raz kolejny Niang zadrwił z obrony swojego byłego klubu i wpakował piłkę do siatki obok bezradnego Mandandy. Te trzy gole szybko podcięły skrzydła graczom Marsylii, kiedy jednak Gignac strzelił bramkę kontaktową wydawało się, że to nie koniec emocji w tym meczu. W 55. minucie nadzieje gospodarzy na korzystny wynik odżyły, po raz kolejny Gignac strzelił gola. Jednak ostatecznie Diego strzelił 4 gola i Stoke wygrało ten mecz. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Niang - dwie bramki mówią same za siebie.
Szymson

KOD
18 kolejka
SzymsonTobek93
Screeny:

sorry ale tylko ten ss mam;/

Strzelcy:
Lakic
D.Cisse

Frei
Frei

Opis:
Wielkie gratulacje dla drużyny Celticu bo niemal przez całe spotkanie grali w osłabieniu a mimo wszystko udało im sie prowadzic do 88 minuty,ale wtedy szczęście uśmiechnęło sie do Wolfsburga i szczęśliwe udało im sie uratować jeden punkt.Falstart na początku rundy rewanżowej,bo w meczach nie udało sie wygrać ani razu,aczkolwiek smaku porażki też nie zaznałem:)Dzieki za mecz i pwodzenia,pozdro

Kartki/Kontuzje:
Weidenfeller-czerwona kartka

Man of the match:
Celtic za walke!!!

arczi333
...19 kolejka
ArcziDabro
Screeny:

Strzelcy:
Adriano
Adriano
Callejon
Callejon
Joe Cole
Guerrero

Opis:
Pech mnie nie opuszcza kryzys nastąpił akurat w tym sezonie szkoda że nie idzie dzięki za mecz

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Dabro
BlueOle10
18 kolejka
Gracz1Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Alex
Alex
Sow
Sow
Sow
Emre
Bojinov
Ederson

Opis:
Mecz mimo wyniku, nie byl jednostronnym. Wiele sytuacji sobie stwarzal moj przeciwnik, w dodatku strzelil jako pierwszy gola, co troche zbilo mnie z tropu. Przede wszystkim transfer Moussa Sow jest kluczowy. W meczu z Don krystem strzelil 2 lub 3 bramki, pod nieobecnosc Podolskiego, natomiast w takiej samej sytuacji, w meczu z Woodim, strzela hat tricka i to dzieki niemu druzyna z Turcji cieszy sie 3 punktami smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Zdecydowanie Moussa Sow- swietnie wstrzelil sie w nowy team, grajac kolejny swietny mecz:)

lizaku
16 kolejka
lizakuarczi
Screeny:

Strzelcy:
Shevchenko
Adriano
Colunga
Adriano
Samaras

Opis:
Pierwszy mecz z tym graczem, który mogłem nie przegrać, zabrakło szczęścia, choć goscie tez marnowali setki. Po 26 minutach było już 2-0 dla gości i zapowiadało sie że jak zawsze bedzie szybki łomot przeciwko temu graczowi. Jednak bramka Colungi w 38 minucie dała nadzieje i mecz się zrobił bardzo wyrównany, akcja za akcją. Przeciwnik miał okazje na podwyzszenia a ja na doprowadzenie do remisu. No i stało sie, w 86 minucie Adriano strzela na 3-1 i jest po meczu, podłamani gospodarze tracą jeszcze w doliczonym czasie bramkę po zamieszaniu w polu karnym i mecz który mozna było zremisować kończy się małym pogromem. Szkoda. Dzieki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Giggs - żółta

Man of the match:

Adriano - mimo nadwagi jeszcze potrafi przyspieszyć i coś strzelić ładnego tongue.gif

17 kolejka
lizakuWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Pirlo
Verpakovskis
Beckham
Luiz Adriano
Olic
Etuhu
Eduardo
Opis:
Zacięty mecz co widać po wyniku i statystykach. No ale to goście wykorzystali więcej sytuacji i wyjeżdżają z Hiszpanii z 3 pkt. Po 1 poołowie po ładnej bramce Pirlo z 25 metrów i głowce nowego nabytku w okienku zimowym Verpakovskisa gosp prowadzą 2-0. Szybkie 2 bramki na początku 2 połowy i mamy remis. Akcja za akcję przynosi bramkę gosp. Znowu się wydarza to co na początku połowy, szybkie 2 bramki i to goscie prowadzą w meczu. Mimo prób z obu stron wynik nie ulega zmianie. Szkoda bo był w zasiegu przynajmiej remis. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Diaz - żółta

Man of the match:

Nikt się nie wyróżnił.
Dabro96
17 kolejka
Dabro96Tomek93
Screeny:

Strzelcy:

Callejon
Petric
Ilicevic

Ljungberg
Obinna

Opis:

Pierwszy mecz z Tomkiem nie był trudną przeprawą, widać było że ekipa którą miał nie podchodziła mu. Patrząc na wyniki Celticu + transfery jakich mój przeciwnik dokonał wiedziałem że teraz będzie ciężej. I właśnie tak było. Była to zupełnie inna drużyna niż w 1 rundzie i po ładnym wyrównanym meczu zwyciężyłem 3:2. Dzięki

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Jose Maria Callejon- Dobry mecz w jego wykonaniu

donkryst
16 kolejka
DonKrystBlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Gignac
Valbuena
Cardozo
Sow
Sow
Dia

Opis:
Bardzo dobre spotkanie, w którym sporo się działo. Za każdym razem kiedy gospodarze wychodzili na prowadzenie, goście niemal od razu im odpowiadali. Dopiero bramka, którą zdobył Cardozo już w 89. minucie meczu dała Francuzom zwycięstwo. Dzięki i powo dalej, jak zawsze trudny mecz z Tobą Blue wink.gif

Kartki/Kontuzje:
Czyściutko.

Man of the match:

Cardozo - w tym meczu tylko jedna, ale jak się okazało zwycięska bramka.

Rybson
19 kolejka
RybsonWoodi
Screeny:

Strzelcy:
Maxi.Lopez
Maxi.Lopez
Julio.Baptista

Bojinov

Opis:
Ale fajny meczyk wyszedł grało się przednio, formy dopisały i wysztko było na dobrej drodze, jednak Bramka Sportingu była w tym meczu zaczarowana.... i jej odczarowywanie trwało naprawdę długo bo aż do 78 minuty ale jak sie worek rozprół to na dobre wpadły 3 gole!..

Woodi po 30 minutach prwoadził... i wydaje mi się ze zabardzo się w końcówce rozluźnił co udało sie wykorzystać. mało brakowało a 3 pkt wywieźli by goście.

dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:

żółta kartka dla Evaldo

Lekka Kontuzja dla Spolli

Man of the match:

Maxi Lopez! strzelec 2 goli!
lizaku
19 kolejka
lizakuSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Colunga
Pedro Leon
Hleb

Opis:
W pierwszej polowie wynik otworzył Olic po bramce z głowki i wynik już nie uległ zmianie. W drugiej połowie już w 56 minucie bramkę z głowki strzelił Colunga, a 59 minucie po pięknym rajdzie ( przebiegł z dobre 60 metrów) bramkę strzela od słupka Leon i już wiadomo było że 3 pkt zostaną w Getafe. Piłkarze Getafe zdecydowanie osłabli i swoje okazje do zdobycia bramki mieli goście, ale jak wszystko gra się na Cisse i chce się wejść z piłką do bramki ... W końcówce jeszcze okazję zmarnował Yildirim, po jego główce piłka trafiła w poprzeczkę. Swoją drogą niewiem jak Szymson Cisse nastrzelał tyle bramek, ze mna w dwu meczu nie strzelił ani jednej, a nawet nie dawałem na niego krycia. Dzieki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Nikt sie jakoś specjalnie nie wyróżnił.

golasy

kartki i niepelnosprytnosc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.