Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga 2004/2005
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2
kemot
Jak wiekszosc wie, pracujemy nad tym patchem, o to szczegoly:
- druzyny z I ligi
- druzyny z II ligi
- w pozostalych wolnych miejscach, najlepsze druzyny Europy

Narazie tylko tyle , temat bedzie aktualizowany...
T-Mac
dodam jeszcze zeby nie bylo pytan " a kiedy bedzie patch :?: "
patch wyjdzie jak go zrobimy to oczywiste tongue.gif sporo juz mam, ale jeszcze kupa roboty przed nami.
1 Liga Polska jest zrobiona w 99%
acha dodam jeszcze ze pracujemy jednoczesnie nad patchem do nastepnej edycji ligi, tym razem bedziemy grac klubami euro
Fajnicki
Kemot, mam pytanko: bedziesz twòrcą Arki tak ? :roll:

kurde, bo juz tak się zastanawiałem nad pomocą smile.gif

a tak a'propos to mam dość realistycznie wyglądające te nowe stroje Arki (Lotto) mojej produkcji, zapodać ?
kemot
Fajnicki, milo wreszcie zobaczyc jakas zoltoniebieska-twarz...
Jak masz pomysly i checi wchodz czesto na #polevo...

Zapraszam
Fajnicki
hehe, wiesz ok tylko że kurcze wywala mnie jakoś z tego serwera. A masz może gg, to byśmy się zgadali?
gutted
fajnicki, zapodaj te stroje, ocenimy i zobaczymy na co cie stac;), [email protected] wink.gif
kemot
Fajnicki, edytuj profil o gg, moje juz jest...

A co do wyrzucania przez serwer, sprobuj sciagnac POVLOKE z www.polevo.w.pl i przez nia wejsc

Pozdro 6oo wink.gif
Fajnicki
ok, wysłane Gutted, czekam na opinie biggrin.gif
gutted
Fajnicki, troszke jeszcze conieco musisz poprawic, pozdro wink.gif
traf_fic
a ja mam pytanko smile.gif Według jakiego źròdła robicie kadry poszegòlnych drużyn :?:
skarb kibica (sport,tempo,przegląd ...) :?:
kemot
Przede wszystkim internet, strony klubow, najczesciej jednak 90minut...

Najlepiej jednak jak jakis kibic sie zglosi...
traf_fic
szkoda że nie według skarbu kibica ... więc mnie tam raczej nie będzie sad.gif hehe
gutted
traf_fic mozemy Cie bonusowo dodac;)

p.s Fajnicki - tak beda wygladac moje stroje Arki :

Macie moze pomysl na drugi komplet ich strojow???
Fajnicki
o ja pierdziele! no to twòj komplecik rzeczywiście dużo lepszy od mojego!!! Gratulacje za umiejętności biggrin.gif tylko 2 uwagi.

- Zròb troszkę bardziej ciemny ten kolor niebieski
- Reklamy "Lotto" są trochę za małe i są troche za nisko

Arkowcy raczej w tym jednym kompecie występują, więc może zròb stroje Arki II ?

A tak na marginesie (jestem zawsze chętny do pomocy smile.gif) to mam już Arke zrobioną, tzn. rodzaj twarzy, fryz itp. Zarzucić screena?
T-Mac
pewnie, daj scriny z edycji twarzy kazdego gracza
gutted
Cytat
- Zròb troszkę bardziej ciemny ten kolor niebieski
- Reklamy "Lotto" są trochę za małe i są troche za nisko

poprawi sie;p
traf_fic
gutted ... fajnie by było biggrin.gif
Pytałem się wcześniej czy robicie według tego skarbu kibica bo tylko tam jestem wpisay w skład na na oficjalnej stronce o mnie zapomnieli (chodź mają to poprawić wink.gif
gutted
Mam skarby kibica z przegladu sportowego i z pilki noznej, jak sie nazywasz?wink.gif.
Skoro grasz w Piascie to moze opracowalbys caly zespol? Znasz ten zespol jak nikt z nas;). Interesuje nas kompletna kadra, ustawienie, wyjsciowa jedenastka, etetowi wykonawcy rzutow wlonych, roznych i karnych , kapitan.
Moglbys krotko opisac kazdego zawodnika, w czym jest dobry, a co musi jeszcze poprawic, ktora noga lepiej "operuje" wink.gif itd.
Potrzebujemy rowniez informacji o numerach na koszulkach oraz zdjecia aktualnych strojow graczy z pola i bramkarzy - komplet domowy i wyjazdowy;)
Tu znajdziesz arkusz z ustawieniem do wypelnienia (musisz miec zainstalowanego excella z offica) http://www.tvknet.pl/mino/pliki/arkusze.zip
uff.wink.gif
pozdro
traf_fic
z miłą chęcią wam troszke pomogę wink.gif
jak znajde dzisiaj wieczorem chwilkę to wam coś podeśle smile.gif
kemot
i to jest wzor forumowicza laugh.gif mieszka w miescie gdzie jest druzyna do patcha, chodzi na mecze(gra tongue.gif ) i pomaga, oby wiecej takich ludzi...
traf_fic
kemot ... 8) hehe Zamiast oglądać wspaniałą grę "biało-czerownych" mogłem się zająć troszke opracowaniem Piasta biggrin.gif ale już się za to zabieram tongue.gif
kemot
Jakby pilkarz nie ogladal to bym sie zabil chyba :]
traf_fic
przecież nie musze oglądać wszystkich meczy 8) pozatym na dzisiejszym można było usnąć wink.gif Nawet Szpakowski się nie darł jak zazwyczaj więc jakbym zasnął to by mnie poderwanie Szpaka nie obudziło tongue.gif hehe
traf_fic
tak pozatym to wysłałem wam troszke o Piaście , tylko nie wiem czy wam się to przyda ... tongue.gif
Fajnicki

specjalnie nie podpisane żebym sprawdził czy wiecie kto kim jest. No Kemot - zgaduj smile.gif
mino
Zmień to na .jpg, bo bmp jest za duze.
Fajnicki
zrobione
T-Mac
2 to Piskuła
ostatni Krupski
13 Wojnecki
6 Dymkowski
tongue.gif albo i nie

wyslij wszystkich z Arki z edycji twarzy na meila [email protected]
Fajnicki
no còż, troche gorzej niż myślałem smile.gif Oto kolejność:

Gòra: Kowalski, Woroniecki, Wojnecki, Warczachowski (na wyczucie bo nie miałem zdjęcia), Chrzanowski, Chamera

Środek: Ława, Murawski, Piskuła, Pudysiak, Sobieraj, Griszczenko

Dòł: Dymek, Pilch, Jelonek, Krupa

PS: To znaczy mam wysłać oddzielnie?
gutted
Stroje Kszo :

gutted
Pogon Szczecin:

Kusik co ty na to ? ;p
gutted
Lech Poznan:

mino
Bardzo dopracowane stroje. Za granica az takich dobrych nie ma :]
gutted
thx, to jest oczywiste mino ;p
T-Mac
dobre bo POLSKIE smile.gif
traf_fic
Polak potrafi biggrin.gif hehe
baski18
Te stroje Lecha są b.dobre jednak chyba herb jes troche za długi (możliwe ,że takie ujęcie kamery, pod takim kątem), a co z strojami away ?
gutted
to chyba takie ujecie kamery wink.gif, co do strojow away to zrobilem takie jak masz w podpisie wink.gif , bo zagrali na poczatku kilka meczy wlasnie w nich, do tego reklama mroza + niebieskie spodenki i getry
pozdro
baski18
Ok, właśnie takie stroje są dobre na away, ja mam jeszcze dwie uwagi jedna nie musi być uwzględniona ale dryga powiina.
1) Waldek ma inną koszulke!! nie ma odcienia purpurowego tylko szarą.(popatrz sobie na sreeny na stronach o Lechu)
2) Herb Lecha jest ustawiony pomiędzy białą linią, a niebieską, a nie na samej niebieskiej(tego nie musisz brać pod uwage)
gutted
masz racje co do herbu i koloru stroju - poprawie;)
Kusik
Cytat
Pogon Szczecin:
Kusik co ty na to ? ;p

Ano wiesz calkiem fajne smile.gif
gutted
Dyskobolia - komplet wyjazdowy : wink.gif

Rumi
A Wisełke mògłbyś pokazać jak wygląda. Na Wiślackim forum jest gość co zrobił patcha ale na samą Wisełke wygląda spoko (poza twarzami) jak znajde linka to zapodam. Pozdro 8)
nowy człowiek
pytanko kiedy ukończycie patcha?? zapowiada się zajebiscie:D
gutted
prawdopodobnie w przyszlym miesiacu,a po premierze pes4 zabierzemy sie za lige polska wlasnie do tej gry.
kostek45
witam. mam pytanie ? czy stroje ktore tutaj wrzuciliscie to narazie wszytkie jakie zostaly wykonane ? jesli nie to reszte (oraz tez te zrobione) mozna by wrzucic na jakies www wszystkie razem.... jesli mozna wiedziec to jaka pilka iz jakim bootpackiem bedziemy grac ? pozdro
gutted
witam kostek45 , to oczywiscie tylko niektore z naszych strojow:). Na www nie mozemy nic wrzucic, stroje beda dopiero dostepne wraz znaszym patchem, na pewno nie wczesniej;), trzeba cierpliwie czekac wink.gif . Co do bootpacka to specem od tego jest kemot, ja jestem zielony- dla mnie korki to korki - wszystkie sa takie same ;p
nowy człowiek
Cytat
prawdopodobnie w przyszlym miesiacu,a po premierze pes4 zabierzemy sie za lige polska wlasnie do tej gry.

no to zarąbiście:) a zrobiliście już Koronę Kielce???
gutted
stroje tak, ale skald jeszcze nie, moze opracujesz go dla nas?
http://www.tvknet.pl/mino/pliki/arkusze.zip pod tym linkiem znajdziesz arkusze do wypelnienia, pobaw sie troche i podeslij mi na maila...
nowy człowiek
Spoko postaram się to zrobić=) W sumie to na każdym meczu jestem to drużynę trochę znam tongue.gif

edit

:shock: ale troche mnie rozwalily te arkusze :wink: Az tak wiele o pilkarzach nie wiem. Te statystyki muszą być aż tak super dokładne?? laugh.gif głòwnie umiejętności o to mi chodzi. Troche nad tym posiedze zanim wam to wysle smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.