Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\16 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Puchar Ligi IO
lukasz44

Czas na rozegranie dwumeczu do 29 Stycznia !!!

Zwycięzca danej pary przechodzi do 18 finału.
Gramy mecz i rewanż.

Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Szablon wpisywania wyników, itp również.

W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach
gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
zibii75
.1. kolejka
zibii75Hyog
Screeny:

Strzelcy:
M.B.Diouf
Iaquinta
Sturridge
Ibagaza
Jeffren
Fetfatzidis

Opis:
Mecz wyrównany i powinien być remis. Ale chyba przed meczem poszła koperta dla sedziegom ( podyktowany karny który został obroniony a w następnej kolejności czerwona kartka, choć do tej pory nie wiem za co ??????) no i było po meczu 2 szybkie kontry i wynik jak widać.
Co do jednej bramki mamy wątpliwość więć dodaje filmik z golem. Jeśli gol prawidłowy to wynik 2:4 dla Hyoga jeśli nie to 2:3.
Rew zapowiada się ciekawie

link do bramki: http://www.youtube.com/watch?v=h9zGyyoN8R4...e=youtube_gdata
[b]gol uznany więc rew będzie że hoho

Kartki/Kontuzje:
czerwo- Douglao

Man of the match:[/b]

Jason Bourne
1/16kolejka
Piecia1990Radek93
Screeny:

Strzelcy:
Grosicki
Odemwingie
Ebanks-Blake

Opis:
Mecz po 70 minucie z lagami, ale postanowilismy dograc i niestety na tym stracilem (2 stracone bramki) . Remis 3-3 dzięki, więcej screenów nie mam, ponieważ od razu wyrzuciło mnie z gry. Co do strzelców przeciwnika, napisze mi swoich na gg to uzupełnie.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Casilla- prawie jak Casillas, prawie robi wielką różnicę, jednak o dziwo to najlepszy gracz meczu.

Rewanż kolejka
Radek93Piecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Ebanks-Blake

Fernandez

Opis:
Po 30 minutach lagowania przerwaliśmy spotkanie. Bramka na 3-0 nie ważna, bo już w trakcie lagów. Dokończyliśmy 60 minut, w których padł wynik 1-0 dla Radka, czyli w rewanżu razem 2-1 dla mnie i awans do 1/8 ekipy Espanyolu. Dograliśmy for fun cały mecz, ale gol na 2-0 nie liczy się do wyniku. Espanyol grał spokojnie, bez fajerwerek, a Radek bał się zaryzykować.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Brak wyróżniających się zawodników. Drugi mecz to typowe piłkarskie szachy, mecz w stylu walki w wadze ciężkiej, gdzie rywale wyczekują na ten jeden cios.

W dwumeczu 5-4 dla Espanyolu
zibii75

.2. kolejka Wynik wstawiony na prośbę H0pga smile.gif
Hyogzibii75
Screeny:

Strzelcy:
Iaquinta
Iaquinta
M.B.Diouf
Opis:
Tak jak zapowiedziałem, ciekawy mecz i otwarty, Hyog nie miał zamiaru bronić wyniku i grał otwarcie za co szacun!!!! więcej takich graczy, co do meczu to jak widać staty wyrównane i zadecydowała skuteczność mecz mógł się skończyć remisem lub nawet wygraną Hyoga ale miałem dziś cały skład na czerw/żółtko. Liczyłem po cichu na remis w 2-meczu i 3-ci jako ostateczne rozwiązanie, lecz
Iaquinta daje dziś awans Bradze!!! DZIĘKI HYOGA ZA MECZE I POWO W LIDZE.
Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:
IAQUINTA

gapa
1 mecz
GapaWolrid
Screeny:

Strzelcy:
C. Lucarelli
C. Lucarelli
Gera
Llorente
Javi Martinez

Opis:
Mecz w ktorym zdecydowanie wiecej strzelali gospodarze i to im udalo sie strzelic 3 bramki, a gosciom 2 . W tym meczu z bardzo dobrej strony pokazał sie lucarelli który juz dluzszy czas siedzial na lawce ale teraz pokazal ze warto na niego stawiac.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Cristiano Lucarelli

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 mecz
WolridGapa
Screeny:

Strzelcy:
C. Lucarelli
C. Lucarelli
David Suazo

Opis:
W tym meczu atletico probowalo odrobic straty z pierwszego meczu ale lucarelli ktory uwiezyl w siebie po pierwszym meczu smile.gif nie dał im cienia nadziei, najpierw wyprowadzil WBA na prowadzenie a potem gdy byl remis strzelil gola na 2:1 . dzieki za mecze.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

Gera (zwykla)

Man of the match:

Cristiano Lucarelli

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wynik dwumeczu
GapaWolrid
BlueOle10
2 mecz
blueole10milerinho
Screeny:

Strzelcy:
Serdar Kesimal
Podolski
Dia
Forlan
Forlan
Zigic
Zigic
Senna
Ivanschitz

Opis:
Tak jak gra w pierwszym meczu jeszcze jako tako wygladala, tak w rewnazu swietnie dysponowani byli napastnicy druzyny z Bundesligi. Forlan i Zigic raz po raz popisywali sie swietnymi uderzeniami, odbierajac checi do gry druzyny Turkow. strata w 11 minut - 4 goli pozamiatala caly wynik. Brakowalo Yobo na srodku obrony, dlatego tak latwo napastnicy gosci radzili sobie z defensywa. Miler byl lepszy i wygral dwumecz. Gratuluje awansu i powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
żółta- Zigic

Man of the match:
Forlan- mieszal niesamowicie i do tego 2 gole smile.gif

arczi333
1 Mecz
.1. kolejka
ArcziJust Me
Screeny:

Strzelcy:
Jason Roberts
Jason Roberts

Opis:
Pierwsza połowa z lekką przewagą Anglików druga JustMe zaczoł gonić ale nieszło koledze brak skuteczności pozwolił zachować wynik 2-0 ale myśle że ogulnie mecz na dobrym poziomie wyrównany mile zaskoczył Jason Roberts który wszedł za Yakubu do pierwszego składu ładnie się spisał i dał dwa gole

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Jason Roberts za dwa gole które dały nadzieje na przejście dalej

JustMe1987
2. mecz
JustMe1987arczi333
Screeny:

Strzelcy:

Kezman
Schevchenko
Schevchenko
Vukcevic

Opis:

Wynik zgodny z oczekiwaniami ale gra niestety jeszcze gorsza. Deklasacja, meczarnia, pech i demotywacja juz po pierwszym meczu i powtorka w drugim. Nie za darmo ja gram w drugiej lidze a arczi333 w pierwszej. Powodzenia w dalszych fazach.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Blackburn Rovers

Caly zespol gral o niebo lepiej od rywali.
Witu
Rewanż
WituDonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Andy Johnson
Babel
samobój
samobój
Opis:
Co za mecz...takiego meczu w tym sezonie nie grałem i pewnie już nie zagram ale po kolei. 4 min wrzutka Dona i 3 gol sfarcony dla dona w tym dwumeczu tym razem to Beck pakuje piłkę do własnej bramki i nie ukrywam powoli już zaczynałem wątpić w sukces. w 27 min bodajże Babel zagrywa do Johnsona ten uderza z pierwszej piłki tą odbija Andrade i potem obrońca Dona nabił drugiego obrońce i swojak, i na wyniku 1 : 1 kończy się pierwsza połowa. Po przerwie w 51 min Jonhson wychodzi sam na sam i zostaje sfaulowany przez Andrade w konsekwencji czego Hoffenheim dostało rzut karny, a na gola zamienił go sam poszkodowany czyli Andy Johnson. Potem nerwówka Don próbował strzelić gola który by zapewnił psychiczny komfort, a ja próbowałem wszystkie by piłka wpadła, w 79 min powinno być 3 : 1 Babel wrzucił na głowę Johnsona i ten z 5 metra główką uderzył obok bramki i wtedy już siły mi opadły, ale stać mnie było na jeszcze jedną akcje Babelem na skrzydle minąłem obrońce i lekko technicznie po ziemi uderzył w długi róg bramki i euforia na Rhein-Neckar Arena ten gol spowodował że o tym kto awansuje dalej będzie decydował 3 mecz. Dzięki za mecz.

Man of the match:

Ryan Babel

Zagrał bardzo dobrze i strzelił gola na 3 : 1

3 mecz
WituDonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic

Opis:
Mecz o awans, emocji już takich nie było jak w pierwszych dwuch meczach. Zdecydowanie z obu drużyn siły opadły, a decydująca bramka padła
w 41 minucie Babel zagrał do Ibisevicia i ten spokojnie technicznie po ziemi uderzył obok Andrade i dzięki temu drużyna TSG Hoffenheim świętuje awans do 1/8 Pucharu ligi. Dzięki za mecz.

Man of the match:

Vedad Ibisevic

Strzelca jedynego gola w tym spotkaniu, dającego awans

Wynik końcowy

WituDonKryst

AWANS: TSG Hoffenheim
Ogryz
1 mecz
Sylwek12bOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Saha
Anichebe
----------------------------
Fuller
Opis:
Słaby mecz w wykonaniu piłkarzy Stoke City. Już w 6 minucie Saha wyprowadza Rangersów na prowadzenie. Goście nie byli w stanie w 1 połowie zagrozić bramce rywali. Mimo dobrych form słaba gra w 1 połowie Stoke. Do przerwy 1-0 dla gospodarzy. Po przerwie gra Stoke uległa znacznej poprawie i przyniosło to bramke Fuller doprowadził do wyrównania. Jednak radość gości nie trwała długo, bo 2 minuty później Anichebe wyprowadza swoją drużynę na prowadzenie. Stoke próbowało powalczyć o korzystny rezultat, ale dobrze w bramce Rangersów spisywał sie Howard i skuteczność nie była mocną stroną w tym meczu gości. 1 mecz kończy sie wynikiem 2-1 dla Rangersów i wszystko w tym 2-meczu jest jeszcze możliwe.
Man of the match:

Żaden zawodnik nie zasłużył na to miano

2 mecz
OgryzSylwek12b
Screeny:

Strzelcy:
Fuller
Fuller
Fuller
Carlos Eduardo
Carlos Eduardo
Carlos Eduardo
Jones
Jones
----------------------------------
Saha
Samobój
Jelavic
Opis:
Mecz rewanżowy pomiędzy Stoke City - Glasgow Rangers to zupełnie inny mecz niż 1. Koncertowa gra gospodarzy i pewna wygrana 8-3. Na początku meczu faulowany Etherington w polu karnym i rzut karny dla Stoke niestety Payet strzela obok bramki. Po nie wykorzystanym karnym Rangersi robią akcje i Saha strzela na 1-0. Jednak szybka odpowiedź, bo w 9 minucie Fuller doprowadza do wyrównania. Przed przerwą jeszcze raz Fuller wpisuje się na liste strzelców i do przerwy 2-1. I na ten moment potrzebny jest 3 mecz, ale 2 połowa to cudowna gra i skutecznosć gra Stoke i pod koniec meczu już zabawa. Od 48 minuty do 52 Stoke strzela 3 bramki i demoluje gości gdy goście strzelali bramkę to Stoke natychmiast odpowiadało. Super mecz zagrał Carlos Eduardo na ofenswnym pomocniku gdzie zastąpił Diego bez formy. Zasłużone i pewne zwycięstwo Stoke 8-3. Dzięki za mecz.
Man of the match:
[/font]
Carlos Eduardo - Wspaniale rozgrywał dogrywał do napastników i sam zaliczył Hat-Tricka. Najlepszy mecz tego zawodnika w tym sezonie.

[font="Tahoma"]WYNIK 2-MECZU
Sylwek12bOgryz

Milerinho
1 mecz
Milerinhoblueole10

Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Dia

Opis:
Ciezkie spotkanie i mnostwo walki, oba zespoly zostawily sporo zdrowia na boisku i remis mysle ze jest sprawiedliwym rezultatem smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:
Issar Dia - Strzelec bramki dla gosci ktory swietnie sobie radzil z obroncami Mainz.

woodi
1 mecz
woodiPrzemosek123
Screeny:

Strzelcy:
Palladino

Opis:
Mecz dramat dla gospodarzy :/ mnóstwo zmarnowanych sytuacji, poprzeczka, słupek tylko nie bramka :/ Gospodarze przeważali przez caly mecz ale nie mogli znaleść sposobu na bramkarza gości... W drugiej połowie po zamieszaniu w polu karnym Sportingu Palladino dostaje piłke na 2 metrze i ma pusta bramke wiec wiadomo co za tym idzie: GOL :/ i taki wynik pozostał do końca spotkania... Gospodarze przegrywają u siebie 0:1 rewanż napewno bedzie zaciety...

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Palladino - strzelec jedynej bramki w meczu

2 mecz
Przemosek123woodi
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
Bojinov

Opis:
Mecz rozpoczął sie podobnie jak pierwsze spotkanie szybka wymiana piłki dużo okazji podbramkowych po obu stronach i znów pech prześladujący obie drużyny :/ bramki były zaczarowane i nic nie chciało wpaść do nich :/ Po pierwszej połowie przy wyniku 0:0 Sporting musiał coś zrobic jesli myślał o dalszej grze w pucharze... Zmienił taktyke i wpuścił A.Modeste za Stoksa, wtedy jak nie błyśnie, jak nie świśnie 46 minuta i Modeste zdobywa gola smile.gif co prawda fartem bo po rykoszecie obrońcy Parmy ale bramka sie liczy smile.gif i zaczęło sie natarcie na bramke gospodarzy... 61 minuta rzut rożny, dośrodkowywuje Izmailov i Modeste znów strzela gola smile.gif 20 minut później lewą klamką urywa sie Bojinov mija jednego obrońce zbliża sie do drugiego, sprytnym zwodem mija drugiego obrońce i z lini pola karnego uderza technicznie w samo okienko bramki nie do obrony... 4 minuty przed koncem meczu Modeste dobija rywali i zdobywa hat - tricka smile.gif dzieki za obydwa spotkania smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

A.Modeste - strzelec hat - tricka

Wynik Dwumeczu
woodiPrzemosek123
Ferat
1/16 finału
FeratCzubinho

Screeny:

Strzelcy:
Agyemang Badu
Carew

Opis:
Zaciete spotkanie, ale dzieki postawie Handanovicia to Udinese w lepszej sytuacji przed rewanzem.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Handanovic - zadziwil mnie, bo niebieska forma nie wrozyla zbyt dobrze a tu prosze, swietne spotkanie Slowenca.

czubinho
Puchar Ligi
CzubsonFerat
Screeny:

Opis:
Znowu bramka stracona na samym początku podcięła skrzydła Francuzom. Lecz szybki zryw Del Piero i nadal można było walczyć o awans. Przy wyniku 3-2 dla Tuluzy była wielka szansa na strzelenie gola i wyjscie na prowadzenie bramkowe, lecz szybką akcję przeprowadził Utaka i z praktycznie zerowego kąta wbił bramkę. Bohaterem meczu jest bezsprzecznie Handanović. Wyjmował wszystko, dosłownie..

Man of the match:

Handanović, MVP dwumeczu
donkryst
1/16 finału pierwszy mecz
DonKrystWitu
Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Cardozo
Cardozo
Carrizo(samobój)
Ibisevic
Babel

Opis:
Mecz wygrałem tylko przez wykorzystanie głupich błędów, jakie w obronie popełniał Witu. Nie zmieniło to jednak tego, że ostatecznie przegrałem i odpadłem. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Cardozo - autor hattricka.

lukasz44
1 mecz
lukasz44niCejOke

Screeny:

Strzelcy:
Grafite
Grafite
Luis Fabiano

Opis:
Pierwsze spotkanie w 1\16 pucharu ligi było naprawdę bardzo ciężkim meczem. Styl gry rywala bardzo niewygodny zanim wyczułem co i jak mecz był bardzo wyrównany nawet ze wskazaniem na gości. Jednak druga połowa to już dużo lepsze gra Zenitu i dzięki dwóm golom Grafite wygrana stała się faktem. Rewanż zapowiadał się bardzo ciekawie.

Man of the match:

Grafite- lis pola karnego, zawsze tam gdzie trzeba.
GooFy
1 mecz
GooFyTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Guardado
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Dzyuba
Luuk de Jong

Opis:
Gra w ataku układała się doskonale dla Spartaka a napastnicy zaskakiwali skutecznością. Przyczyniła się do tego również słaba postawa Celticu, który próbował wykorzystać rozluźnienie Spartaka w drugiej połowie. Nie udało się jednak strzelić ani jednej bramki i mecz zakończył się jednogłośnym zwycięstwem Spartaka.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
Rafael Carioca (lekka)

Man of the match:

Luuk de Jong - wspaniała postawa w ataku, ustawianie się, podania a przede wszystkim bramki.

---

2 mecz
Tomek93GooFy

Screeny:

Strzelcy:
Van der Vaart
Dzyuba
Agbonlahor

Opis:
Szacunek należy się Tomkowi za to, że pomimo bardzo niekorzystnego wyniku w pierwszym spotkaniu, nie odpuścił i szaleńczo próbował odrobić straty. Pierwsza połowa należała do Celticu, rozluźniony Spartak ograniczał się do obrony i Celtic ustrzelił jednego gola. W przerwie piłkarze Spartaka usłyszeli kilka cierpkich słów gdyż awans nie był jeszcze pewny a na boisku zaczynało robić się gorąco. Zmotywowanych gości poprowadził Gabriel Agbonlahor dzięki któremu padły obie bramki. Dziękuję za dwa dobre mecze i życzę powodzenia w lidze.

Kartki/Kontuzje:
Izaguirre
brak
brak

Man of the match:

Agbonlahor - porwał drużynę do ataku, po słabej pierwszej połowie.
WKS
Pierwszy mecz
RybsonWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Cleyton
Tuncay
Tuncay
Julio Baptista
Julio Baptista
Etuhu
Douglas Costa
Douglas Costa
Douglas Costa
M.Moreno

Opis:
Mecz od samego początku zaczął się dobrze dla Szachtaru, jednak szybka odpowiedź Kończynek była znakiem iż nie będzie łatwo wywieźć choćby remisu z Grecjii. Ukraińcy, gdy praktycznie wygrywali dwoma bramkami myśleli najprawdopodobniej o szatni, prysznicu i wyjazdu do domu bo grali nieodpowiedzialnie. To wszystko się zemściło i zobaczyliśmy świetny koncert Baptisty, który był nie do powstrzymania. Jak się poźniej okazało był on w znakomitej formie [red] i tak naprawde w pojedynke odmienił losy bramek. Skutek ? 5:5 i 10 bramek w całym meczu.

Man of the match:

Pomimo iż Douglas Costa dał niesamowity koncert to Baptista bardziej na to zasłużył dwoma kluczowymi golami.

Drugi mecz
WKSRKSRybson
Screeny:

Strzelcy:
Willian
Willian
Douglas Costa
Beckham
Luiz Adriano
Rudolf
Samobój (O'Shea)
Opis:
Nie wiem czy kiedykolwiek moi zawodnicy byli tak zaangażowani jak w pierwszej połowie. Byli fantastyczni w ataku, nie panikując przy Cleytonie ale i posiadali zimną krew w ataku raz po raz napędzani przez Douglasa Coste czy Beckhama. Nie bez powodu potrafili wsadzić 4 bramki i mecz praktycznie był rozegrany. Jestem pod pełnym podziwem dla moich zawodników. Ale oczywiście te znakomite show by nie mogło się dopełnić bez rywala, który pokazał doskonałą grę tylko miał mniej szczęscia. Bo jakby wykorzystał te pare sytuacji, które miał... Mimo iż wynik wysoki to nie odzwierciedla ona pracy Pyatova. Tak czy siak dzięki za dobre mecze smile.gif.

Man of the match:

Był kapitalny. Jego strzał z 23m zdecydowanie podciął skrzydła Panacie. W dodatku był wszędzie i miał duży udział przy bramkach kolegów.

lukasz44

Obok ekipy kwadracik zielony (awans) lub czerwony (odpada)

Czekamy na resztę rozstrzygnięć ! smile.gif
kksm
1 mecz
kksmSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Henry
Guerron

Opis:
Ciekawe spotkanie. Sporo akcji i szybka gra. To jednak Hannover okazał się sprytniejszy i jego najlepsi strzelcy dali mu zwycięstwo.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Henry - otworzył wynik i siał spustoszenie w obronie przeciwnika.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 mecz
Szymsonkksm

Screeny:

Strzelcy:
Hleb
Iturbe
Iturbe

Opis:
Z poczatku wyrównane spotkanie. Gospodarze strzelają na 1-0 ale później Iturbe pokazał, że potrafi wykorzystać okazję.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Iturbe - rzadko dostaje szansę gry, ale jeśli już gra daje z siebie wszystko.

lukasz44
Rewanż
NiCejOkelukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Govou
Grafite

Opis:
Nie rozumiem postępowania pana NiCejOke- mecz grany chyba 3-4 dni temu a nadal brak wpisu. Jeżeli to się nie zmieni będą konsekwencje.
Co do meczu to zdołałem sobie ustawić rewanż już na początku gdy gola w 6 minucie po błędzie golkipera Zaragozy zdobył Sidney Govou mocnym strzałem do pustej bramki. Na 2-0 podwyższył Grafite i było po meczu.
Starcia przeciwko temu graczowi zapamiętam jako naprawdę niesamowite trudne pojedynki, udało się wygrać doświadczeniem co cieszy. Dzięki, powo dalej.

Man of the match:

Sidney Govou- wiecznie niedoceniany graczy dostał szansę i otworzył wynik spotkania - MEGA ważne trafienie i dzięki temu zostaje w ekipie !

Boby1908
1 mecz
NalepBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Gouffran
Naldo
Arnautovic
Bargfrede
Martins
Martins
Pizzaro
Rosenberg

Opis:
Mecz prowadzony w szybkim tempie. Mnóstwo strzelonych bramek i ważne zwycięstwo gości stawiające ich w lepszej sytuacji w rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Rosenberg - napędzał ofensywę Werderu

2 mecz
Boby1908Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Martins
Martins
Martins
Pizzaro
Adrian
Klose
Bakari Kone
Bakari Kone
Opis:
Mecz ten był rozgrywany na raty, ponieważ w 13 minucie nas rozłączyło. Już po tych 13 minutach Werder praktycznie zapewniał sobie awans do kolejnej rundy. Po zwycięstwie w pierwszym meczu 7-3 szybko strzelili dwie bramki i rywal miał bardzo trudne zadanie. Nie mniej jednak pokazał serce i mecz do końca był emocjonujący. Ostatecznie w dwumeczu Werder zwycięża z Bordeaux 12-6.Dzięki za fajne meczze i powodzenia w lidze.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Martins
niCejOke
2 mecz
niCejoKelukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Govou
Grafite

Opis:
Mecz trudny totalnie nie potrafiłem sobie poradzić z ruskami. Myślałem że bez problemu przejde Zenit a tu pech. Zenit jest bardzo dobrze ustawiony taktycznie. Gra mądrze i skutecznie. Grafite kapitalnie wykorzystuje sytuacje. Zaragoza była bez szans. Gratulacje łukasz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Meira

Man of the match:

Drużyna ZENITU. Bardzo dobrze grająca taktycznie!

niCejoKelukasz44

Dabro96
1 mecz
wesoły89Dabro96
Screeny:

Strzelcy:

Guerrero
Guerrero
Guerrero
Guerrero
Son Heung-Min
Ilicevic

Mertens

Opis:
W Pierwszej połowie spotkanie było w miarę równe lecz drużyna z Niemiec była drużyną skuteczniejszą. W drugiej połowie HSV przejął prymat ustalając wynik meczu na 1 : 6 i zapewniając sobie awans.

Kartki/Kontuzje:

Toivonen - Żółta Kartka (przepraszam za brak Screena)

Man of the match:

José Paolo Guerrero- Pod nieobecność Petricia znakomicie go zastąpił strzelając 4 gole dające awans HSV smile.gif

2 mecz
Dabro96Wesoły89
Screeny:

Strzelcy:

Tesche
Tesche
Joe Cole

Toivonen
Toivonen
Mertens
Lens

Opis:
HSV podchodząc do meczu zdawało sobie sprawę wyniku po 1 meczu i trzeba powiedzieć że to była bardziej zabawa niż gra, PSV pożegnało się z honorem z pucharem ligi.

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Ola Toivonen-Najaktywniejszy gracz na boisku,strzelec dwóch bramek.

Wynik Dwumeczu
wesoły89Dabro96
Edi092
1 mecz
EdiLizaku
Screeny:

Strzelcy:
[b]Martin Petrov
Martin Petrov
Mutu
Colunga
Colugna
Pedro Leon

Opis:
Ciekawy mecz,ładne akcje i aż 6 bramek w meczu to dobrze wrózyło przed rewanżem przed którym w lepszej sytuacji byli goście smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Obrona Getafe

kolejka
LizakuEdi
Screeny:

Strzelcy:
Mauro Zarate
Martin Petrov
Cabanas
Colunga
Olic

Opis:
[b]Zaciety bój z którego zwyciesko wyszli orzyjezdni wspierdani przez liczną grupe kibiców która przyjechala na mecz z Angli noszeni okrzykami zdobyli upragnioną bramke w końcówce spotkania za sprawą Cabanasa. Dzięki za za mecze !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Cabanas strzelec bramki dającej awans

Ogólny wynik

Edi 6 - 5 Lizaku

lukasz44

Kolejna runda dopiero po okienku i już na nowym patchu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.