Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z Polską Ekstraklasą.
Jason Bourne
Eh zero szczęścia, wylosowany Łks
zibii75
Idzie Idzie Podbeskidzie !!!!!!!
Łukasz jak dla mnie masz w tym sezonie 1 miejsce smile.gif
WKS
Chorzowski Ruch !

Cóż ekipa tak jak Bełchatów z potencjałem wink.gif Nie jest źle, bo w myślach miałem Warte i Bogdanke.
Ferat
biedna Jagiellonia pod moją wodzą, będzie musiała znosić dzielnie dolne rejony tabeli, no chyba że w końcu złapię chemię z polskim zespołem, ale skoro nie udało się z Wisłą i Polonią Bytom to dlaczego miałoby się udać z Jagą? smile.gif
Ogryz
Jak już wszyscy wylosowali to może zaczniemy już dzisiaj biggrin.gif
lukasz44
Jeżeli sytuacja z panami którzy nie grają swoich meczy jak należy się nie zmieni (zwłaszcza NiCejOke) to będą wymiany graczy a wejdą Ci którzy są na ławce rezerwowych:

CYTAT
1. przemosek123_
2. sylwek12b_
3. Dabro96_
4. kmiron_
zibii75

Panowie dość chamskiej gry i parcia na wynik, podczas meczu z Tomkiem przy stanie 2:2 dostaje perfidną kose przed próbą dośrodkowania z bocznego sektora boiska, było to po prostu żenujące i widać "Kolega" ma kure...e parcie na wynik, nadmienię tylko, że po wykonaniu wolnego Tomek przejmuje piłkę kontruje i zdobywa gola na 3: 2 gdzie mecz kończy się takim wynikiem. Wielkimi zapowiedziami miał być to sezon gry, która ma nas cieszyć, lecz takie zachowanie graczy nie mieści się w żadnych formach ogólnie pojętej zdrowej rywalizacji. Nie wnoszę o ostrzeżenie, lecz konkretne ukaranie gracza za takie chamskie zachowanie, jeszcze pod koniec gry specjalnie grał na czas i zapytał czy też to nagrałem, aby wstawić hehe, dorośnij człowieku i może przestań grać to zrobisz innym dobrze. Nie mam zamiaru z takim graczem rozgrywać meczu rewanżowego, więc z góry wpiszcie mi wo tak abym omijał tego gracza z daleka. Balon musiał kiedyś pęknąć, bo naprawdę takie coś jest karygodne. Pierwsza bramka dla przeciwnika na 1:1 też padła po kontrze gdzie chyba Diaz prowadził piłkę ze 20 metrów i też biegłem za nim robiąc to, co przeciwnik mi mogłem uchronić mój zespół od straty bramki, lecz gra się Fair Play, lecz jak widać niektórym jest to obce. Jak widać na filmie kolega wiedział że nie zdąży ze wślizgiem.

Link http://www.youtube.com/watch?v=QChsrK-Ngos
Tomek93
Przeczytałem 2 - 3 zdania, wystarczy mi, bo to aż śmieszne jest.
Czegoż Ty społeczniaku płaczesz, Jeezu, przeprosiłem, chuj tam faul perfidny, ale nic kurwa nie miał wspólnego z "parciem na wynik". Jeszcze przy bocznej linii, jakby to było w sytuacji sam na sam to rozumiem. Ten faul to bardziej pozostałość po gameplay'u z Fify, ludzie z którymi grałem sparingi przedsezonowe wiedzą o czym mówię. Poza tym pierwsza moja reakcja, to coś w stylu "co ja zrobiłem". Od razu wziąłem przerwę, jakbyś nie widział i przyznałem się do winy, przeprosiłem, ale nie, kurwa ktoś tu chce pokazać, jaki to on zajebisty jest. Poza tym, to Ty się murujesz, a nie, ja. Gra na czas? To złośliwość z mojej strony.
HAHAHA, zrezygnuj z gry. Jak mam grać z ludźmi Twojego pokroju, to bardzo chętnie. Jeszcze z nikim nie miałem na tym forum, żadnego problemu. No, może ostatnio z Piecią (małe nieporozumienie, myślę że już jest luz happy.gif). A faul w takim stylu w oficjalnych meczach pierwszy raz mi się zdarzył, co każdy na tym forum może poświadczyć.
Tyle z mojej strony, przepraszam za wulgaryzmy wink.gif .

Kara? Proszę bardzo, poddam się bez gadania każdej.
lukasz44
Reprymenda słowna + LINK

KOD
Może byłyby inne kroki, ale Tomek93 tak jak pisał przez te kilka sezonów nie miał takich ekscesów nigdy, a więc to zapewne jednorazowy wybryk obojętnie czy umyślny czy nie choć kara musi być i jest
zibii75
CYTAT(Tomek93 @ Feb 10 2012, 15:43) *
Przeczytałem 2 - 3 zdania, wystarczy mi, bo to aż śmieszne jest.
Czegoż Ty społeczniaku płaczesz, Jeezu, przeprosiłem, chuj tam faul perfidny, ale nic kurwa nie miał wspólnego z "parciem na wynik". Jeszcze przy bocznej linii, jakby to było w sytuacji sam na sam to rozumiem. Ten faul to bardziej pozostałość bo gameplay'u z Fify, ludzie z którymi grałem sparingi przedsezonowe wiedzą o czym mówię. Poza tym pierwsza moja reakcja, to coś w stylu "co ja zrobiłem". Od razu wziąłem przerwę, jakbyś nie widział i przyznałem się do winy, przeprosiłem, ale nie, kurwa ktoś tu chce pokazać, jaki to on zajebisty jest. Poza tym, to Ty się murujesz, a nie, ja. Gra na czas? To złośliwość z mojej strony.
HAHAHA, zrezygnuj z gry. Jak mam grać z ludźmi Twojego pokroju, to bardzo chętnie. Jeszcze z nikim nie miałem na tym forum, żadnego problemu. No, może ostatnio z Piecią (małe nieporozumienie, myślę że już jest luz happy.gif ). A faul w takim stylu w oficjalnych meczach pierwszy raz mi się zdarzył, co każdy na tym forum może poświadczyć.
Tyle z mojej strony, przepraszam za wulgaryzmy wink.gif .

Kara? Proszę bardzo, poddam się bez gadania każdej.

Społeczniak, zajebisty? skończ dzieciaku z takimi tekstami bo małolata nie masz przed sobą i wpiszcie WO w meczu rew, bo nie mam zamiaru z dzieckiem NEO grać. Wybielacz z ciebie jest dobry. A i interesuje mnie rozwinięcie tematu Twój Pokrój ? Co ty gówniarzu możesz o mnie wiedzieć aby takie teksty pisać !!!!!
Tomek93
Doobra, ja nie mam zamiaru drążyć tego tematu, karę dostałem i myślę, że o to Ci chodziło. WO? Może być obustronny.
Twój pokrój? Człowiek, który nie potrafi dojść do porozumienia. Pierwsze co zrobiłem to przeprosiłem, ale Ty musiałeś nagrywać, wstawiać jakieś posty. Faul był ostry, no i sorry za niego, ale on był przy bocznej linii, chłopie, a bodajże Sikora najlepszych wrzutek nie ma.
Poza tym gadanie o zapowiedziach sezony gry która nas cieszy. Ja się do tego stosuję, czy do tej 70 minuty coś było nie tak?
zibii75
CYTAT(Tomek93 @ Feb 10 2012, 16:06) *
Doobra, ja nie mam zamiaru drążyć tego tematu, karę dostałem i myślę, że o to Ci chodziło. WO? Może być obustronny.
Twój pokrój? Człowiek, który nie potrafi dojść do porozumienia. Pierwsze co zrobiłem to przeprosiłem, ale Ty musiałeś nagrywać, wstawiać jakieś posty. Faul był ostry, no i sorry za niego, ale on był przy bocznej linii, chłopie, a bodajże Sikora najlepszych wrzutek nie ma.
Poza tym gadanie o zapowiedziach sezony gry która nas cieszy. Ja się do tego stosuję, czy do tej 70 minuty coś było nie tak?

do 70 min było ok ale reszta ? po co teksty typu czy granie na czas nagrałem? nie szukam zwady jedynie gry fer, i o to tylko mi chodzi mecz sie gra 90 min nie 70 i po co tak kosa, wiele meczy można tak wygrac tylko jedyną kosą, tyle w temacie. Piszesz ze zawsze było ok w meczach tylko szkoda ze nie w moim, opis meczu tez nie za bardzo z Twej strony, trudno każdy ma inne odczucia po meczu tyle , pozdro smile.gif
Tomek93
Wiesz, ja Ci mówie sorry, a Ty mi mówisz, że wstawisz to na forum, no to mnie nerw złapał. A to wszystko było pisane pod wpływem emocji, więc tak to wygląda tongue.gif
zibii75
CYTAT(Tomek93 @ Feb 10 2012, 19:30) *
Wiesz, ja Ci mówie sorry, a Ty mi mówisz, że wstawisz to na forum, no to mnie nerw złapał. A to wszystko było pisane pod wpływem emocji, więc tak to wygląda tongue.gif

Troche cza atmosfere oczyścić więc sorki jak cos smile.gif od czasu do czasu musi spiecie byc
Tomek93
No, dobra, zdarza się tongue.gif. W końcu to typowo męskie forum, poświęcone typowo męskiej grze. Więc normalka wink.gif. Nikt tu się z nikim nie będzie pieścił
Milerinho
Mam pytanie czy będzie puchar Ekstraklasy ?
JustMe1987
Just pakuje manatki i w sobote sie przeprowadza. Istnieje ryzyko ze dluuugo nie bedzie mial neta i zwraca sie do was z prosba co by walic do niego jak w dym zeby zagrac wszystko jeszcze do piatku. Dzis wieczorem jestem do gry. Wtorek mam caly wolny wiec mozecie sie umowic na jakas godzine.

Mowie glownie o meczach z kolejnych tygodni ktore sa w terminarzu na glownej.

cool.gif
Jason Bourne
Ponawiam pytanie Milera- Będzie Puchar Ekstraklasy? Z całym szacunkiem, ale organizacja posypała się na koniec. Nie wiem kto jest szefem szefów Opiekunów, lecz to ta osoba za to odpowiada, a nie osoby zajmujące się aktualkami tabel. Tak fajnie się zaczęło, a później...
lukasz44
Piecia powiedz o co Ci biega ? Bo nie zrozumiałem tej aluzji zbytnio. Liga jak trwała tak trwa, puchar ekstraklasy miał poprowadzić justme (tak się bynajmniej umawialiśmy) ale teraz pojawił się problem wyjazdu więc ja to rozpisze niebawem.

I co tu niby się posypało chłopie ?
zibii75
Pytanko, co z kolejnym tygodniem rozgrywek? zawsze był w piątek dodawany a teraz nima sad.gif
lukasz44
O wszystkim wiem, nie dodałem kolejek gdyż chciałem ruszyć z pucharem ekstraklasy i kwalifikacjami.

Kolejne dodam pewnie jutro wieczorem.
zibii75
CYTAT(lukasz44 @ Mar 12 2012, 20:36) *
O wszystkim wiem, nie dodałem kolejek gdyż chciałem ruszyć z pucharem ekstraklasy i kwalifikacjami.

Kolejne dodam pewnie jutro wieczorem.

Dzięki za info, czekamy z niecierpliwością smile.gif
zibii75
Panowie nie tak dawno był płacz o to ze nie ma, w co grać, został dodany puchar ekstraklasy,którego termin rozegrania minął wczoraj. Mam rozumieć, iż gram finał z Feratem:),bo jakoś nie widać tematów o przedłużenie i chyba będą WO. A tak na poważnie żenada, mecze pucharu nie rozegrane a w ekstraklasie to chyba zostało na dziś do rozegranie około 50% meczy z rozpisanego tygodnia, życzę powodzenia i jak widać chyba powietrze zeszło, co z niektórych hehe
Witu
CYTAT(zibii75 @ Mar 19 2012, 10:38) *
Panowie nie tak dawno był płacz o to ze nie ma, w co grać, został dodany puchar ekstraklasy,którego termin rozegrania minął wczoraj. Mam rozumieć, iż gram finał z Feratem:),bo jakoś nie widać tematów o przedłużenie i chyba będą WO. A tak na poważnie żenada, mecze pucharu nie rozegrane a w ekstraklasie to chyba zostało na dziś do rozegranie około 50% meczy z rozpisanego tygodnia, życzę powodzenia i jak widać chyba powietrze zeszło, co z niektórych hehe

Ja zagrałem wczoraj z szymsonem, a jako że on był gospodarzem to powinien wstawić... ale muszę się zgodzić z zibiim że z niektórych zeszło powietrze...
Ferat
dobre Zibi biggrin.gif
Edi092
co do mojego meczu to z tego co wiem do Just wyjechał i nie wiem czy uda nam się rozegrać ten mecz..
lukasz44
Właśnie dodałem trzy ostatnie kolejki, czas na rozegranie wszystkich ligowych spotkań (w tym zaległych) do 31.03.12 !!!

Żadnych przedłużeń nie będzie, kto nie rozegra polecą wo.

GRAMY smile.gif
lukasz44
Termin minął, wpisałem 5 walkowerów:

302 Wolrid_ 0 : 3 Boby_ 01.04.12 09:21
303
Szymson_ 0 : 3 piecia1990_ 01.04.12 09:21
304
Szymson_ 0 : 3 Nalep_ 01.04.12 09:21
305
DonKryst_ 0 : 3 Tomek93_ 01.04.12 09:22
306 DonKryst_ 0 : 3 Wolrid_ 01.04.12 09:22

Komu uda się jeszcze dziś zagrać to poprawię wyniki. Jeżeli nie zagracie wyniki zostają, gdyż wniosków o walkowery też nie pisaliście...
Tomek93
Mój mecz z Donem był zagrany, wygrałem wysoko, nie mam screenów bo miałem reinstalkę kompa i wszystko poszło się je***. Nie wiem czemu nie wstawiono tego meczu tongue.gif. Ale to tak nawiasem wink.gif
Nalep
To samo tyczy się mojego meczu z Szymsonem. Po prostu chyba gdzieś wyjechał do pracy. Pisał coś, że wstawi w niedzielę wieczorem, czy coś w tym stylu, czyli dzisiaj smile.gif
Jason Bourne
ja również grałem z Szymsonem kilka dni temu. Obiecał, że wrzuci screeny i nie zrobił tego. 2-1 wygrałem. Ale pewnie dziś wstawi smile.gif
Szopa1910
Mam pytanie, kiedy ruszy nastepny sezon lub tez zapisy?
lukasz44
Niebawem zrobimy Euro 2012 (eliminacje +turniej i być może kolejna innowacyjna forma) albo zaczniemy ligę polską. Ale nie wcześniej niż 15 maja...
czubinho
Chciałem napisać, że mecze będę rozgrywał po 10 maja. 3 dni raczej wystarczą na rozegranie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.