Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dźwięk - Pes 4 Big problem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Estwalk
Napotkałem wieeeelki problem z dźwiękiem w PES4. Mianowcie wogòle nie działa! Instalowałem i POLEVO i inne patche, bawiłem sie bajerami, aż ktòregoś pięknego dnia patrze nie mam dźwięku w grze!!! Co dziwniejsze odtwarzane jest intro (z dźwiękiem) ale pòźniej kompletna cisza. Dźwięk w kompie ofcorse działa zaròwno winamp, jak wszystkie inne gierki działają z dźwiękiem tylko PES 4, ale jak pòźniej zauważyłem i PES 3 dźwięku nie odtwarza. Tylko prosze bez komentarzy typu włącz dźwięk w options smile.gif

Reinstalka nic nie daje!!!

I co ja mam począć?

EDIT - a z tego wszystkiego zlamiłem i napisałem posta nie w tych problemach co trzeba... żal dupsko ściska... ale już nie wiem co robić.
lukasso
moze sprawdz w OPTIONS=>sound settings
glupie ale moze akurat jest tam cos nie tak wink.gif
Estwalk
hmmm co ciekawe... wcześniej wydawało mi sie że pes3 i pes4 zostawiają mały pliczek na dysku np jak instaluje sie je na C:\Pes4 to na C:\ tworzą jakiś pliczek, wręcz jestem tego prawie pewien. O dziwo u mnie tego pliku nie ma i nie pojawia się po reinstalce... Czy ktoś może luknąć czy ma taki plik u siebie, czy moja pamięć jest zawodna?
onix_the_chosen
zapewne chodzi ci o plik Pro Evolution Soccer 4settings, ja taki posiadam. Pesa zainstalowanego mam na D:\Gry\Pro Evolution Soccer 4\ a na D:\Gry mam wlasnie plik Pro Evolution Soccer 4settings. Wrzucam ci go, moze ci sie przyda wink.gif

http://rapidshare.de/files/3435257/Pro_Evo...ttings.dat.html
Estwalk
jak sie dokładnie nazywa plik na dysku?

Pro Evolution Soccer 4settings.dat ?
Estwalk
No i doszedłem co jest winne. Oczywiście jak zawsze sprawe zwalił Microsoft ze swoim zafajdanym Service Pack 1 do Windows 2003 server. Konami oczywiście też dało dupy, bo wszędzie indziej dźwięk działa. Pozostaje wybòr, dziurawa winda albo dźwięk w pes 4.

sux...
kemot
zaraz wyskoczy siano i da ci z 4 alternatywy biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.