Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grafika Pes 2012
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2012
emti16
Powiedzcie mi coś. W Pesie 2011 grafika jest po prostu śliczna. Pięknie odwzorowane boisko i ludzie po niej biegający. A tutaj?? Wszystko jakieś ciemne, zamazane, nie wiem dlaczego jest gorzej niż w 2011. Czy to ten efekt rozmycia? Jak to usunąć? jest już jakiś patch?
Orange_91
CYTAT(emti16 @ Oct 29 2011, 20:07) *
Powiedzcie mi coś. W Pesie 2011 grafika jest po prostu śliczna. Pięknie odwzorowane boisko i ludzie po niej biegający. A tutaj?? Wszystko jakieś ciemne, zamazane, nie wiem dlaczego jest gorzej niż w 2011. Czy to ten efekt rozmycia? Jak to usunąć? jest już jakiś patch?

Taki urok nowego PESa, mi się to osobiście podoba. Co do patcha to chyba takowego nie ma.
Bulldozer
Chodzi Ci o rozmycie meczu czy podczas powtórek?

Po prostu Konami zamiast obciążać sprzęt AntyAliasing'iem dodali ten efekt rozmycia podczas meczu. Podczas powtórek mozna usunąć zmieniając ustawienia na low, ale wtedy ucierpią face'y itd. Do PES 2011 był patch, który usuwał rozmycie podczas powtórek na dowolnych ustawieniach graficznych.

A i te rozmycie jest lepsze aniżeli "postrzępione" krawędzie.
luki431
Nic nie jest postrzępione a efekt rozmycia można usunąć albo wgrywając patch albo odpowiednim programem,znajdziesz go w sieci.Efekt rozmycia napewno usuwa pesshop patch;sam gram na takim patchu i efekt rozmycia zniknął.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.