Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony by bart13. DOWNLOAD Wisła Kraków
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
B@rt
Stadiony zrobione:

UEFA Euro 2012 - Olympic Stadium, Kiev
UEFA Euro 2012 - Arena Gdańsk
UEFA Euro 2012 - Stadion Miejski Poznań

Do zrobienia

T-Mobile Ekstraklasa, Stadion Wisły Kraków
T-Mobile Ekstraklasa, Stadion Miejski w Gliwicach

I Liga
Stomil Olsztyn
Zawisza Bydgoszcz
B@rt
POL - Stadion Polonii Bytom

POKAZ SLAJDÓW
DOWNLOAD
Tolox11
Dziekuje za stadion Polonii, o wiele lepiej niz w stary edycji
B@rt
Kolejny stadion:

Arena Kielce

DOWNLOAD
Zdjęcia

Next: Stadion Miejski, Białystok

Proszę o komentarze!
B@rt
POL - Stadion Miejski, Białystok

DOWNLOAD
SCREENS
Kamiloxx
Super się prezentuje. Kto następny? smile.gif
Tolox11
Fantastic Jaga stadium thanks a lot !!!

can you fix the stadium of Widzew and Ruch with actual T mobile logo instead of Orange Ekstraklasa prosze ?

Tolox11
CYTAT(Kamiloxx @ Oct 28 2011, 16:40) *
Super się prezentuje. Kto następny? smile.gif

Would be nice LKS Lodz, if its possible prosze

B@rt
Change this in GGS
Orange_91
Może jak dodajesz każdy kolejny stadion to od razu dodawaj go w 1 poście?
B@rt
Przepraszam za przerwę, al,e eksperymentowałem biggrin.gif Teraz zarzucam 2 screeny z kibicami na stadionie LKS-u

Tolox11
Looks great, and gives a great atmosphere looking LKS koszulki. Dziekuje bardzo za edit Lks-u.

walczu
Widze teksturka z mojego stadionu. Pododawaj jeszcze jakies koszulki łksu tam na nich, zeby byli bardziej bialo-czerwoni. smile.gif
RavenFCB
Moze wiecie jak dac cien na murawe w day/fine ?
B@rt
Nom wujek walczu pomógł biggrin.gif
Co do cienia na murawie to musisz otworzyć teksturkę w Photoshopie. Obraz ---> Tryb ---> RGB
Zrobić zaznaczenie np. w kształcie prostokąta, zrobić nową warstwę i edycja ---> wypełnij... czarny i krycie 25%
A koszulek do jeszcze kilka dodam, bo przeciwległa trybuna będzie cała ŁKS-owska biggrin.gif Jeszcze nie wiem czy mi się uda ich umieścić na łukach :/
RavenFCB
No to co napisalesz wiem ale gdzie ta texture naimportuje do stadiona ??
B@rt
Po chwilowej przerwie zarzucam screenem z... PGE Areny! Maxey połączył 2 stadiony i może się wydawać, że po ich połączeni już wszystko gotowe. Nie, należy przecież pozmieniać tekstury i dodać wiele detali. Dlatego podjąłem się tego wyzwania smile.gif

Tolox11
Niesamowite !!! wish you success on this stadium wink.gif

Do you have news about LKS stadium ?

B@rt
i'm finished, but no released biggrin.gif
następny screen:
T-Mac
dobra robota czekam na dl
lukasz44
Git wygląda smile.gif
kostek250
Mam problem ze stadionem górnik Zabrze, tylko z nim zmieniałem już w kload wartości i nic inne twoje stadiony mi działają. Możesz mi pomóc
B@rt
CYTAT(kostek250 @ Dec 16 2011, 21:25) *
Mam problem ze stadionem górnik Zabrze, tylko z nim zmieniałem już w kload wartości i nic inne twoje stadiony mi działają. Możesz mi pomóc

Spróbuj pobrać z pierwszego posta, bo pewnie masz z patcha stadion.
kostek250
pobrałem i to samo zapomniałem wspomnieć że wywala do Windowsa ale bez rzadnego błędu, a w patchu był bez hd murawy i działał. ale ja chce z HD murawą.
Milerinho
Jakos odrzucaja mnie stadionu robione tym nowym sposobem, wszystko sie swieci jak psu jajca. Stare sa najlepsze ! Mimo wszystko graty za chec robienia stadionow bo bardzo malo osob tym sie zajmuje.
B@rt
Nowe zdjęcie:
http://img824.imageshack.us/img824/5835/lechiau.png
Milerinho
prezentuje sie zajebiście !
T-Mac
ladny stadion bedzie smile.gif
dobra robota
mcraczek
Bajka. Czekam na kolejne screeny smile.gif
walczu
Coraz lepiej Ci idzie. Czekamy smile.gif
M4TT
super.
Becky
Jak tam B@rt robota idzie, planujesz dw ? wink.gif
B@rt
Jeszcze spooro roboty biggrin.gif Teraz nie bardzo był czas, ale jutro porobię coś biggrin.gif
RavenFCB
Bart dlaczego spedzisz tyle czasu robieniem kibicow zamiast zrobic kibicow tak jak zawsze ("ingame") ? Mimo to stadion wyglada super !
Becky
Wbrew pozorom kibice robią ogromną różnicę, jeżeli chodzi o ocenę całokształtu, tak więc niech B@rt dopieści każdy szczegół jak należy z kibicami włącznie smile.gif
walczu
Kibice HD teraz to podstawa. Ci standardowi z pesa nie przypominają niczego, a już na pewno nie kibiców...
kmiron#10
Tak, ale to nie razi w oczy... Tak fajnie było sobie pograć na stadioniku np. z dwoma gwiazdkami ilości widzów... A jak wyląda full na PGE Arenie na meczu Lechia - Podbeskidzie? Może by dać dwie wersje - kibice in game i wykonani przez szubi-bubi?

Poza tym stadionik świetny wink.gif
ronaldo_9
CYTAT(walczu @ Jan 4 2012, 11:15) *
Kibice HD teraz to podstawa. Ci standardowi z pesa nie przypominają niczego, a już na pewno nie kibiców...

Jakościowo masz rację ale u standardowych kibiców po strzeleniu gola przez ich drużynę widać poruszenie a ci z blendera stoją jak wryci.
Każde rozwiązanie ma swoich przeciwników i zwolenników, jak zawsze. smile.gif
NLP
jak postęp?
B@rt
Ogólnie to mi się nie chce, ale ferie zacząłem więc pewnie coś jeszcze porobię ;D
kuba12-15
Oby,więc nic tylko czekaćbiggrin.gif
B@rt
Linki odświeżone w pierwszym poście
B@rt
Informuję, że prace na stadionie są w jak najlepszym stanie.
Milerinho
czekamy czekamy ! biggrin.gif
B@rt
To zarzucę skrinami smile.gif

Daro.
Zajebiste!

No i moje bannerki ładnie się prezentują. tongue.gif
Milerinho
CYTAT(B@rt @ Mar 8 2012, 21:13) *
To zarzucę skrinami smile.gif

Kosmos ! biggrin.gif
M4TT
Super wink.gif
kmiron#10
Wow! Ile jeszcze do końca?
B@rt
Nie prędko smile.gif Jeszcze dokończyć kibiców, potem detale, kilka tekstur, cienie na stadionie, w nocy światła....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.