Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7, 05.08 - 14.08 , kolejki 25-29
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 25
dj_adriano - Edi
snajper1929 - lukasz44
WKSRKS - Szymson
craxa93 - zibi75
Ferat - Ogryz
witu - DonKryst

Kolejka 26

lukasz44 - dj_adriano
Szymson - Edi
zibi75 - Rybson
Ogryz - Tomek93
DonKryst - craxa93
JustMe1987 - witu

Kolejka 27
dj_adriano - Szymson
snajper1929 - zibi75
WKSRKS - Ogryz
Rybson - DonKryst
craxa93 - JustMe1987
Ferat - witu

Kolejka 28

zibi75 - lukasz44
Ogryz - Edi
DonKryst - snajper1929
JustMe1987 - Rybson
witu - Tomek93
Ferat - craxa93

Kolejka 29

Szymson - Ogryz
lukasz44 - DonKryst
snajper1929 - JustMe1987
WKSRKS - witu
Rybson - Ferat
Tomek93 - craxa93

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

27 kolejka
snajper zibi
Screeny:
Nie zapisał mi się :/

Strzelcy:
Niedzielan
Bykowski

Opis:
Nudny i bezbarwny mecz Koronie chyba nie za bardzo się chciało a jak kaleczy piękno gry ŁKS to już chyba każdy wie choć bramkę strzelił ładną wink.gif

Zawodnik meczu:
Nikt
snajper1929

29 kolejka
snajper justme
Screeny:

Strzelcy:
Puri
Tataj

Opis:
Pierwsza połowa to szachy. Mecz zaczął się praktycznie wtedy gdy Puri nadgryzł obronę Legii i strzelił bramkę. Potem kilka okazji z obu stron aż wreszcie zabójczy kontratak wykańcza Tataj i zapewnia 3 pkt gospodarzom.

Zawodnik meczu:
Nikt
WKS

29 kolejka
WKSRKS Witold aka Witu biggrin.gif
Screeny:

Strzelcy:
Cetnarski
Marcus Da Silva
Marcin Żewłakow
Jankowski
Zieńczuk
Straka

Opis:
Bardzo przyjemny mecz w miłej atmosferze smile.gif . Dzięki Witoldzie biggrin.gif było epicko.
Zawodnik meczu:
Oba teamy za zaciętą walkę.

zibii75

26 kolejka
gracz1 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Kołodziej x 2

Opis:
Jedne co moge napisać to ze mi rece juz opadają z powodu tego łkaesiku, jest to normalnie profanacja futbolu i patologia gry, strzał nad poprzeczka z 7 metrów przy pustej bramce oraz ładowanie piły w bramkarza kilkukrotnie będąc sam na sam to wystarczający dowód dziadostwa tyle.

Zawodnik meczu:
Kołodziej
WKS

25 kolejka
WKSRKS Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Cetnarski
Marcus Da Silva
Marcus Da Silva
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Dawid Nowak
Visnakovs
Masaryk

Opis:
Cóż się dziwić. Piłkarze ofensywni na redzie [cała 5] co napewno mnei nie martwiło. W ofensywie Bełchatowianie stwarzali wrażenie jakby było ich dwa razy więcej niż zespołu gości. Wyglądali jak na dopingu xD jednak wszystkie legalne napoje napewno były tongue.gif. Mecz to pogrom bramki Cracovii z ich kontrami. Pasy mogły strzelić jeszcze ze dwie bramki tak samo jak gospodarze. Wynik myślę, że cieszy mnie. Nie powiem, że liczyłem na zwycięstwo jednak forma mogła dać we znaki. Mimo wszystko tym razem była moim sprzymierzeńcem. Dzięki za mecz.
Zawodnik meczu:
Znów cały zespół Bełchatowa poradził sobie doskonale.
WKS

27 kolejka
WKSRKS Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Marcus Da Silva
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Fonfara
Gołębiewski
Sobiech

Opis:
GKS nareszcie odnalazło swój styl. Kolejny już trzeci mecz wygrany tak bardzo dużą różnicą goli. Po Cracovii i Widzewie czas było na Polonie. Wydawałoby się, że nie pójdzie tak łatwo jednak po "odjechaniu" na 4:1 gracze Bełchatowian zaczeli oddawać pole przeciwnikowi. Niestety to mogło się tylko zemścić ale Sobiech,Smolarek czy Gołębiewski nie zachowali na tyle zimnej krwi aby trafić. Bełchatów raczej o podium nie zawalczy ale szanse na korone wciąż realnie ma Dawid Nowak. Napewno swoim klasycznym Hat Trickiem poprawił swoją statystyke bramek. Dzięki i do kolejnego meczu.
Zawodnik meczu:

Witu

25 kolejka
Witu Donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Jankowski
Zahorski x2

Opis:
Mecz bardzo wyrównany i nikt nie zasłużył na porażkę, ale niestety brak skuteczności Chorzowian spowodował że to Górnik wywiózł z Chorzowa 3 pkt. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Zahorski - strzelca 2 goli

28 kolejka
witu Tomek
Screeny:

Strzelcy:
Plizga
Rakels

Opis:
Nie wiem jak nazwać sytuacje z 2 minuty.... to co się stało nie mieści się w mojej głowie byłem obrońcą pół metra przed napastnikiem Zagłębia i co ? Obrońce mi cofnęło w nadzwyczajny sposób za piłkarza z Lubina i potem ratunkowy faul w polu karnym na czerwoną kartkę i już praktycznie po meczu, potem gra się sypnęła całkiem i gonienie wyniku się nie powiodło. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Bug w 2 minucie meczu.
Ogryz

26 kolejka
Ogryz Tome93
Screeny:
Zapomniałem zrobić może tomek ma
Strzelcy:
Nie pamiętam ;/
Opis:
Pierwsi na prowadzenie w tym meczu wyszli gospodarze, ale szybkie odrobienie strat przez przeciwników i strzelenie szybkich 3 goli z rzędu. Polonie było stać na kontaktowego gola mieli okazje na remis, ale skuteczność nie pozwoliła zdobyć punktów w tym meczu.
Zawodnik meczu:
nikt...
Tomek93
Nie mam
3x Djokic
Tomek93

29 kolejka
Tomek93 Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Andy Rios
Garguła
Galkevicius

Opis:
Przewaga gości, aczkolwiek napędziłem trochę strachu faworytom wink.gif

Zawodnik meczu:

Ogryz

28 kolejka
Ogryz Edi
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski x2
Trałka
------------------
Frankowski
Hermes
Opis:
2 zwycięstwu z rzędu piłkarzy Polonia Warszawa która pnie się w górę tabeli. 1 połowa to zabójcza skuteczność gospodarzy którzy na 3 celne strzały na bramkę Sandomierskiego 3 razy zdobywali gola. 2 połowa to zupełnie inna gra Jagiellonii widać było, że trener nie oszczędzał ich w szatni i szybko odrabiali straty, ale niestety dla piłkarzy Jagiellonii pościg nie udał się ponieważ zabrakło czasu na zdobycie 3 bramki i 3 pkt zostają w Warszawie. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Daniel Gołębiewski - 2 bramki napastnika godnie zastąpił Smolarka w tym meczu.
Ferat

25 kolejka
Ferat Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Podstawek
Sobiech
Podstawek
Podstawek

Opis:
Chyba zasłużone zwycięstwo Polonii B., no ale mieli Podstawka:)

Zawodnik meczu:
Podstawek - bohater, heros, zbawca.
JustMe1987

JustMe1987 witu

Screeny:

Mezenga
Kucharczyk
Mezenga

Piech
Kucharczyk

Opis:

Pierwsza polowa to pare zmarnowanych setek po obu stronach. Po przerwie wejscie smoka zanotowuje Bruno Mezenga ktory zalicza dwa trafienia i dwa otwierajace podania dla goli mlodziutkiego Kucharczyka. Honorowe trafienie zdobywa Piech ktory wykorzystal luz w obronie stolecznej druzyny. Dzieki za mecz.

Zawodnik meczu:

@ => Bruno Ferreira Mombra Rosa "Mezenga"

Wszedl w polowie spotkania zmieniajac bezproduktywnego Chinyame i zrobil roznice!

donkryst

27 kolejka
Rybson DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Rogalski
Bonin x2
Kwiek
Zahorski

Opis:
Dobre spotkanie z obu stron, wbrew temu co wskazuje wynik. Rybson również miał swoje sytuacje, których jednak nie potrafił wykorzystać, efektem czego była tylko jedna bramka. Mi udało się zdobyć ich aż 4, i z całkiem dobrym wynikiem wyjechałem z Bielska Białej. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Bonin - dwie bramki + asysta mówią same za siebie smile.gif

29 kolejka
DonKryst snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Korzym

Opis:
Bardzo dobry mecz, mimo jednej bramki. Obie drużyny stworzyły sobie dogodne okazje, ale tylko jedna zakończyła się golem. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Korzym - autor gola na miarę zwycięstwa.

lukasz44

29 kolejka
lukasz44 DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Labukas
Zahorski
Zahorski

Opis:
Fajnie w pozytywnej atmosferze co cieszy, bo ostanio z mało kim da się zagrać tak naprawdę i czuć przez całe spotkanie tą zabawę, która powinna płynąć z każdego meczu. Wracając do samego spotkania, nie mogłem wystawić najbardziej kreatywnego pomocnika czyli Skeli i Ivanovskiego a więc siła w ofensywie spadła o jakieś 40%. Po przeciwnej stronie błysczał zdobywca dwóch goli - Zahorski i to on zapewnił swojej ekipie trzy punkty. Choć gracze z Gdynii mieli swoje szanse to w tym meczu nie potrafili ich wykorzystać. Dzięki, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Tomek Zahorski
JustMe1987

JustMe1987 Rybson

Screeny:

Cieśliński
Demjan

Manu
Chinyama

Cieśliński
Kelhar

Opis:

Szalu idzie dostac co to Podbeskidzie wyprawia w meczach z Legia. Upokarza obroncow. Wyczarowuje dziurawe lapy u moich bramkarzy albo piekielnie skutecznie wykancza kazda kontre. Nie pojmuje jak Rybson to robi ze wypada 4 razy pod moja bramke. Uderza 3 razy w jej swiatlo i 3 razy pakuje pilke do siatki. Chore! Ciesze sie ze to koniec potyczek z Podbeskidziemy bo przyznam szczerze ze to jedne z niewielu pojedynkow przy ktorych mocno sie denerwowalem.. Dobrze ze Manu jakos oslodzil mi ten remis i wynik nie ma wiekszego juz wplywu na uklad w tabeli...

Zawodnik meczu:

@ => MANÚ Emanuel de Jesus Bonfim Evaristo

Trzeba przyznac ze pilka ostatnio mu "siedzi" przy strzalach z dalszej odleglosci.

zibii75

28 kolejka
zibii75 Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Czoska
Ivanovski
Mieciel

Opis:

Nareszcie ostatni mecz sezonu
Zawodnik meczu:

AKTUALKA
Ferat

27 kolejka
Ferat Witu

Screeny:

Strzelcy:
Kobylik
Jankowski
Jankowski
Ł. Matusiak

Opis:
Raczej kiepskie widowisko w wykonaniu obydwu drużyn i sprawiedliwy remis..

Zawodnik meczu:
Jankowski - strzelec dwóch bramek dla Chorzowian..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.