Wiesz, nie mam jakoś super dużo czasu, żeby się bawić jeszcze w szaty graficzne i szczególiki. Wiem, że to pewnie może bardziej przyciągać, ale... Jak już mówiłem, zależy mi na tym żeby po prostu skupić w jednym miejscu osoby, które tęsknią za trójką lub po prostu maniakalnie w nią grają. Jakiś rozbudowany serwis to to nie będzie, a przynajmniej tak mi się póki co wydaje, a gdyby mi jednak fora.pl nie wystarczała, to tam chyba jest możliwość przeniesienia bazy w inne miejsce. Swoją drogą, jak długo weol.pl miał swoje forum na fora.pl i jakoś dawali radę.

Też uważam, że PES3 to chyba najlepsza część i w dodatku pierwszy Pro Evo, z którym miałem do czynienia. Mam straszny sentyment, gram w dalszym ciągu i ta gra naprawdę ma to COŚ!

Mam też pewien pomysł/plan, jak można by było trochę odświeżyć naszą trójkę w niekoniecznie nie wiadomo jak trudny i pracochłonny sposób, ale to póki co odleglejsza perspektywa. Na razie mam nadzieje, że uda mi się znaleźć choć kilkanaście osób, które dołączą do forum i pomogą mi je rozruszać.

Pozdrawiam!