Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GŁOSOWANIE na najpiękniejszą bramkę VI sezonu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44

Zasady :

CYTAT
Głosować będzie mógł każdy ligowiec ISS, nawet jeśli nie zgłosił swojej bramki - głosowanie na swoją bramkę będzie zabronione.

Nagrody:

Za zajęcie 1 miejsca a więc za NAJŁADNIEJSZĄ BRAMKĘ VI sezonu autor bramki otrzyma nagrodę rzeczową.
Miejsce 2 i 3 również zostanie wyłonione, ale kwestia nagród za niższe stopnie podium nie jest jeszcze pewna.

Głosujemy podając numer bramki i krótkie uzasadnienie dlaczego akurat ją wybraliśmy.

Ogólnie jako organizator muszę powiedzieć że poziom konkursu nie jest wcale wysoki, wiele nadesłanych bramek było po prostu słabych i każdy gracz może niektóre zdobyć przypadkowo naciskając strzał (mocniej lub słabiej wink.gif ). Więc przy wyborze finałowej 9 sugerowałem się rozegraniem akcji, rozdzajem uderzenia, trudnością i wykończeniem.

Zapraszam do głosowania !!! Głosujemy do 8 maja !!!!
lukasz44
nr. 2
Sobis (Craxa93) Internacional

Świetne podanie do napastnika i piękny strzał z pierwszej piłki. Mój faworyt.
WKS
Ostatnia bramka
C.Delgado(Ufo) Ol.Lyon

Cóż , jestem zwolennikiem takich strzałów , pięknie umiescił piłke w siatce.

Ta bramka mi sie najbardziej podobała choc fakt nie było jakis takich strzałów po których człowiek łapie sie za głowe i krzyczy " O Kurw" xD.
craxa93
nr.9
C.Delgado(Ufo) Ol.Lyon

Fajny zwód i błyskawiczne uderzenie w okienko to mi się podoba biggrin.gif
Matis08
6. Szymsona, Sporting.

Śmiem wątpić, że nad wyborem bramek brał udział cały zarząd. :]
Nie wiem co widziałeś w pierwszych trzech bramkach, gdzie to był zwykły przypadek i uderzenie bezpańskiej piłki. sugerowałem się rozegraniem akcji, rozdzajem uderzenia, trudnością i wykończeniem. dobre ....
Wybrałeś moją najmniej atrakcyjną bramkę. Są co najmniej dwie, gdzie sam strzał nie jest jakiś nadzwyczajny, ale po ciekawych akcjach, czy podaniach.

Poziom nie jest niski. Trzeba tylko dobrze wybrać, przede wszystkim obiektywnie. A nie sugerować się czymś innym. smile.gif

Nie chcę żadnej spiny ani kłótni. Ale wybór uważam za tragiczny... Góra 5 bramek jest godna podziwu, craxy, wolej ufo, szymsona, Tsu.

Dla mnie piękniejsza bramka to ta , która zostanie zdobyta po ładnej akcji, a nie przypadkowym strzale.
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ May 5 2011, 00:16) *
6. Szymsona, Sporting.

Śmiem wątpić, że nad wyborem bramek brał udział cały zarząd. :]
Nie wiem co widziałeś w pierwszych trzech bramkach, gdzie to był zwykły przypadek i uderzenie bezpańskiej piłki. sugerowałem się rozegraniem akcji, rozdzajem uderzenia, trudnością i wykończeniem. dobre ....
Wybrałeś moją najmniej atrakcyjną bramkę. Są co najmniej dwie, gdzie sam strzał nie jest jakiś nadzwyczajny, ale po ciekawych akcjach, czy podaniach.

Poziom nie jest niski. Trzeba tylko dobrze wybrać, przede wszystkim obiektywnie. A nie sugerować się czymś innym. smile.gif

Nie chcę żadnej spiny ani kłótni. Ale wybór uważam za tragiczny... Góra 5 bramek jest godna podziwu, craxy, wolej ufo, szymsona, Tsu.

Dla mnie piękniejsza bramka to ta , która zostanie zdobyta po ładnej akcji, a nie przypadkowym strzale.

Nie nie brał cały zarząd, bo reszta ma to w dupie i samo dogadanie się z nimi zajęłoby 2 tygodnie, ja staram się to zorganizować, zrobić jak najlepiej i z pożytkiem dla wszystkich.

Twoją najmniej atrakcyjną bramkę ? Chłopie, ta jako jednyna przykuła moją uwagę i pewnie nie jednego widza uwagę, niby szczupak albo przypadkowy strzał z dystansu nazywasz lepszym golem ? Według mnie to kąśliwe trudne uderzenie prawie z połowy było tym najlepszym i tyle w temacie.
W 15 były Twoje 2 czy 3 gole, ale po weryfikacji do 9 odpadły niestety bo było po kilka podobnych...

Poziom jest niski i to bardzo a jeżeli masz inne zdanie to już Twoja sprawa. Nikt nie sugeruję się niczym innym, a te insynuacje bez echa nie przejdą.

Szkoda że tak ciężko cokolwiek docenić, ehh...
gapa
nr. 2

Ladna akcja, no i strzal z 1 pilki jeszcze lepszy
camel11
bramka nr.7
dj_adriano
zdecydowanie nr 2 i Rafael Sobis wink.gif ladne zagranie i jeszcze ladniejszy strzal.. wink.gif
Tomek93
Bramka nr. 4 - to co lubię - piękne techniczne uderzenie z dystansu w dodatku z pierwszej piłki tongue.gif
prince
Oddaję głos na numerek 2.

Strzał życia chyba Sobisowi wyszedł. Z wszystkich zaprezentowanych najbardziej przykuł moja uwagę.
ufo19
Numer 6 - nie była to cudowna akcja ale sam strzał potężna, pewna bomba i pozamiatane wink.gif
Matis08
Doceniam Twój wkład, bo bez ciebie nie byłoby tego wszystkiego. Reszta zarządu jak sam napisałeś, jest tylko 'papierku', a szkoda.
Sugerowałem się tym, żę nie chciałeś zamieścić bramki, której strzeliłem Tobie. Moim zdaniem trudniej takie coś wykonać, niż uderzyć na pustą bramkę.
Dzięki
JustMe1987
CYTAT(Matis08 @ May 5 2011, 12:47) *
Doceniam Twój wkład, bo bez ciebie nie byłoby tego wszystkiego. Reszta zarządu jak sam napisałeś, jest tylko 'papierku', a szkoda.
Sugerowałem się tym, żę nie chciałeś zamieścić bramki, której strzeliłem Tobie. Moim zdaniem trudniej takie coś wykonać, niż uderzyć na pustą bramkę.
Dzięki

Odpusc prosze. Chlopak ma na glowie organizacje rozgrywek. Dostarcza nam swietna baze do gry online i do tego zajmuje sie jeszcze kompila. Wybor zawsze bedzie subiektywny zwlaszcza jesli dokonuje go jedna osoba ( na co zreszta jest skazany skoro dajmy na to Bakel jest zajety zarabianiem na chleb itd) Moja bramka nie znalazla sie w kompilacji i nie mam zadnego zalu poniewaz zgadzam sie z opinia ze wszystkie zgloszenia sa dosc slabiutkie lacznie z moim. Biorac pod uwage to co widzialem w "galerii" na peslandzie mozna by typowac ze na issonline gra sie tylko o wynik i ladne bramki w ogole nie padaja.. co nie jest do konca prawda bo zdaza sie ze tak sie zajaramy golem ze ani my ani przeciwnik go nie nagramy. Czasem tez ograniczenia sprzetowe nie pozwalaja na nagranie ladnej "budy" w sensownej jakosci. Najczestszym przypadkiem jest pewnie ten ktory najbardziej irytuje mnie w pes6 - mianowice krotki czas powtorki. Gdyby dalo sie nagrac bramke po akcji ktora trwala nie raz i nie dwa kilka a nawet kilkanascie sekund dluzej to nie mielibysmy takiego problemu.

Najbardziej doceniam gola numer dwa w zdobyciu ktorego craxa wykazal sie nie malym wyczuciem przy asyscie jak i wykonczeniu ktore mu bardzo ladnie wpadlo.

PS. Dwie sposrod dziewieciu bramek wpadly w meczach przeciwko mnie. Ciesze sie ze pozwalam wam strzelac mi gole w sposob efektowny tongue.gif
lukasz44
Ładnych goli nie strzela się na zamówienie tongue.gif
Mi naprzykład wpadają fajniusie w sparingach, ale w lidze to już nie chcą, hehe smile.gif

W następnym sezonie jestem prawie pewny że poziom będzie dużo wyższy.
stalowka84
Bardzo fajne bramki, trudno wybrać tą jedną, ale mój głos idzie na gola nr 6 w wykonaniu Szymsona.
Nalep
Bramka Delgado z Lyonu podoba mi się najbardziej smile.gif
Tsu
Nr 6
Ogolnie wiekszosc wysilku w tych golach polegala na wcisniecu kwadrata wiec trudno bylo cos docenic postanowilem ze wybiore nr. 6 bo przynajmniej ladnie pilka leciala smile.gif
Ogryz
nr. 2
Edek
nr 6

(bramka craxy też piękna, te dwie się wyróżniają)
Szymson
7 mnie sie bardzo podoba;)
Ferat
jak dla mnie bramka nr 2 czyli trafienie Craxy:)
lukasz44
Konkurs na najpiękniejszą bramkę został rozstrzygnięty :

Wygrała bramka Sobisa strzelona przez Craxe93 GRATULUJEMY

Podium:
1 miejsce - Craxa93 (Sobis) - 6 głosów
2 miejsce - Szymson (Grimi) - 5 głosów
3 miejsce - ufo1987 (Delgado) - 3 głosy

W sprawie nagrody za 1 miejsce poinformujemy na GG smile.gif Nie będzie to nic wielkiego, ale symboliczna pamiątka napewno cool.gif

Może coś podobnego do tego, jeszcze Zobaczymy smile.gif

Dziękuję za uczestnictwo w konkursie i już teraz zachęcam do strzelania pięknych goli w kolejnym VII sezonie cool.gif
Matis08
Gratuluję Panowie ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.