Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 10 08.04- 17.04, kolejki 36-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 36
kfg - Tomek93
DonKryst - jarek
wujek831 - JustMe1987
waldi198 - gapa
similo14 - seba
Boby1908 - gviazda10
Rybson - woodi
BlueOle10 - Ogryz
craxa93 - camel11

Kolejka 37
Tomek93 - DonKryst
kfg - wujek831
jarek - waldi198
JustMe1987 - similo14
gapa - Boby1908
gviazda10 - Rybson
Szymson - BlueOle10
woodi - craxa93
Ogryz - camel11

Kolejka 38
wujek831 - Tomek93
waldi198 - DonKryst
similo14 - kfg
Boby1908 - jarek
Rybson - gapa
BlueOle10 - seba
craxa93 - gviazda10
camel11 - Szymson
Ogryz - woodi

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Rybson

36 kolejka
Rybson Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Denis
Denis
Di Natale
Asamoah

Mesto
Palacio

Opis:
Mecz jakich mało... od poczatku wyrównana gra walka w srodku pola i koło 20 minuty Woodi zaczyna przejmowac inicjatywę... gospodarze są strasznie wybici z rytmy i zaczynają się gubić w obronie... jedna druga trzecia setka zmarnowana... przez gosci to się musi zemscic zamieszanie pod bramką i denis "wpycha" piłkę do siatki gra na chwile sytaje się wyrównana po czym w zamieszaniu w srodku pola lepszy okazał się zespoł gospodarzy ktory tym razem ładną składną akcją stworzył doskonałą okazję Asamoah'owi:D ktory nie pomylił sie i strzela gola!... do konca pierwszej połowy 5 min ... woodi poddenerwowany atakuje jak szalony i nadziewa się na kolejna kontre tym razem kopany po kostkach i szarpany za koszulke zostaje Di Natale ale nie dał sie obalic i trafia do siaki ... wynik 3:0 kompletnie niezasłuzony... poczatek 2 połowy to ataki woodiego ktory w akcie desperacji podaje na pusta bramkę ale nie zdązył oddac strzału napastnik a został skoszony ropwno z trawą;D pomyslałem sobie nie ma walenia na pustaka;D oczywiscie karny i czerwona kartka .. a ostatecznie gol! goscie uwierzyli ze mogą cos ugrac ... kilka akcji jakos sie wybroniłem az w kkojncu nastąpiło KURIOZUM całego meczu:D .... piekna klepa w srodku idealne podanie do skrzydła podajze Palacio sam na sam mija bramkarza i do pustej bramki!!! strzał! i co...wink.gif słupek piłka wychodzi na rzut bramkowy...biggrin.gif dalej nastąpiło ustatkowanie gry woodi wyraznie opadł z sił... co tu duzo mowic fajny mecz niezasłuzona wygrana

dzieki powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:
w tym meczu nikt sie nie wyróznił na plus...

jedynien napastnicy genou na minus...
donkryst

36 kolejka
DonKryst jarek
Screeny:

Strzelcy:
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Vagner Love
Doumbia
Honda

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, mimo, że prowadziłem już 3:1 dałem sobie wydrzeć zwycięstwo. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Welbeck - ustrzelił hattricka.

38 kolejka
waldi198 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Padalino
Sessegnon
Gyan
Gyan
Gyan
Richardson
Richardson
Mensah

Opis:
W pierwszej połowie mecz bardzo wyrównany, ostatecznie zakończyła się ona prowadzeniem graczy Sampdorii 2:1. Natomiast w drugiej gracze Sunderlandu zaprezentowali całkiem inną postawę, strzelając rywalowi aż 6 bramek i ostatecznie zwyciężając 2:7. Dzięki i powo dalej wink.gif

Zawodnik meczu:
Gyan - hattrick.

Tomek93

37 kolejka
Tomek93 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Pogrebniak
Harnik
Sessegnon
Malbranque
Malbranque

Opis:
Przed spotkaniem nie wesołe nastroje u gospodarzy - niebieski Cacau, Marica i Audel. To nie wróżyło zbyt ofensywnej gry. Ku mojemu zaskoczeniu mecz rozpoczął się wręcz wspaniale, niedoceniany przezemnie Pogrebniak już w 6 minucie otworzył wynik spotkania. Chwile później (10 min.) było jeszcze piękniej bo prowadzenie podwyższył Harnik.
Wtedy do głosu doszedł DonKryst. Bład w obronie i Sessegnon strzela bramke, 10 minut później i pięknym strzałem z dystansu Stolza pokonuje Malbranque. W drugiej połowie skupiłem się na kontrach. Właśnie jedna z nich zakończyła się rzutem karnym. Postanowiłem dać szanse Pogrebniakowi. Niestety to był zły wybór - najpierw obrona strzału a później, niemożliwa wręcz obrona dobitki. Kolejna z kontr i rzut rożny. Niezłe dośrodkowanie, Okazaki strzela głową i ... poprzeczka. Wtedy wiedziałem już że przegram ten mecz. A przegrałem najgorzej jak tylko można. Niemalże w ostatniej akcji meczu Malbranque przeprowadza solową akcje i strzela nie do obrony w samo okienko. To w sumie tyle. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Gratuluje awansu wink.gif

Zawodnik meczu:
Gordon - bramkarz Sunderlandu za obrone rzutu karnego i kilka wspaniałych interwencji.
JustMe1987
# 37

JustMe1987 similo14

Screeny:

Luyindula

Andre

Wendel

Opis:

Stworzylem sobie mase klarownych sytuacji. Strzelalem ostroznie i z dobre pozycji. W swiatlo bramki lecialy 3 na 4 strzaly. Oddalem ich wiecej od rywala a mimo to odnioslem porazke. Czy to winna nieobecnosci Hoarau czy tez algorytm gry splatal mi figla? Nie wiem ale jestem rozgoryczony tym rezultatem..

Zawodnik meczu:

Nie dostrzeglem nikogo w obu jedenastkach kto by zachwycil swoja postawa w tym spotkaniu.

gapa

36 kolejka
waldi198 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Andrea Poli
Maccarone
Lavezzi
Lavezzi
Lucarelli
Lucarelli
LUcarelli

Opis:
Mecz zdominowal z samego poczatku waldi, ale druga polowa 1 polowy i 2 polowa wink.gif byly juz moje.

Zawodnik meczu:
Lucarelli

Boby1908
37 kolejka
gapa Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Cavani
Cavani
Karagounis
Djibril Cisse
Djibril Cisse

Opis:
Wyrównany mecz.Każdy mógł wygrać, ale na nieszczęście dla Gapy mój bramkarz sporo piłek wyciągnął, które powinny wpaść.Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Boby1908
38 kolejka
Boby1908 Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Karagounis
Govou
Lazaros
Necid
Necid
Mark Gonzalez
Doumbia

Opis:
Mecz bez historii już do przerwy prowadziłem 5-2. Ale rywal strasznie płakał , nic mu nie pasowało (styl gry, to , że w ataku ma Cisse, to, że jak on atakuje to wybijam piłkęsmile.gifsmile.gif ) Więc dałem mu strzelić gola trzeciego i od razu mu się humor poprawił. Pod koniec meczu strzelił jeszcze bramkę, ale kontrolowałem mecz do końca i jarek nie zdołał wyrównać.

Zawodnik meczu:
Boby1908
36 kolejka
Boby1908 gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Luiz Adriano
Eduardo

Opis:
Mecz , który powinienem wygrać wysoko. Potwierdził to nawet rywal, ale punkty jadą do Doniecka. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
jarek
CYTAT(Boby1908 @ Apr 12 2011, 17:33) *
Opis:
Mecz bez historii już do przerwy prowadziłem 5-2. Ale rywal strasznie płakał , nic mu nie pasowało (styl gry, to , że w ataku ma Cisse, to, że jak on atakuje to wybijam piłkęsmile.gifsmile.gif ) Więc dałem mu strzelić gola trzeciego i od razu mu się humor poprawił. Pod koniec meczu strzelił jeszcze bramkę, ale kontrolowałem mecz do końca i jarek nie zdołał wyrównać.

Zanim następnym razem opiszesz mecz...spróbuj spojrzeć bardziej obiektywnie! I nie opowiadać bzdur! Jest troche prawdy w tym co napisałeś...ale nie przeginaj !
Ogryz

38 kolejka
Ogryz Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Weldon
Gaitan
Weldon
Floro Flores
Palacio
Aimar
Opis:
W końcu dobry mecz w wykonaniu piłkarzy Benfici skuteczność również bardzo dobra i 3 zdobyte punkty z bezpośrednim rywalem o miejsce spadkowe. Piłkarze z Genui mieli swoje okazję, ale fatalnie pudłowali nie potrafiąc trafić w bramkę. Po bramce na 3-0 piłkarze Benfici rozluźnili się za bardzo przez co stracili 2 gole, ale w 77 minucie Aimar pięknie wszedł w pole karne ze skrzydła i uderzył po długim słupku ustalając wynik meczu na 4-2. Dzięki. Powodzenia dalej. Rewanż za 1 mecz udany.
Zawodnik meczu:
Weldon - Szalał w ataku strzelając 2 bramki piłkarzom gości.
Szymson

37 kolejka
Szymson BlueOle10
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Yannick
Yannick
Yannick
Pedro Mendes
Cristiano

Samaras
Stokes

Opis:
Mecz ktorz był toczony miedzy dwoma bezposrednimi rywalami w walce o bezposredni awans do 1 ligi,przypieczetowal awans Sportingu w kapitalnzm bo byl to jeden z lepszych o ile nie najlepszy mecz Portugalczykow w tym sezonie.3 szybkie bramki i pozniej gralem juz na pelnzm luzie i w pełni komtrolowałem to co dzieje sie na boisku.Efektem tego byly dwie piekne bramki pod komiec spotkania.Rywal miał swpje syanse ale było to za mało na swietnie dysponowany tego dnia Sporting.Dzieki za super meczyk w super atmosferze i do zobaczenia w 1 lidze tongue.gif

Radośc piłkarzy Spotringu po wywalczonym awansie!!!!!!!

Zawodnik meczu:
Cristiano-wiele wspaniałych akcji i cudowny gol z połwoleja

BlueOle10

36 kolejka
BlueOle10 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Samaras
Samaras
Samaras
Weldon
Franco Jara
Franco Jara
Javi Garcia

Opis:
Mecz pomimo wyniku bardzo jednostronny, 4 brami ogryza, z czego 2 z kapelusza, 4 bramki moje Czerwonego Samarasa, chodz to cud, ze wpadlo tylko tyle. Pozwolilem sobie wkleic screena ze statystykami, jako potwierdzenie smile.gif Szkoda 2 kolejnych punktów, ze względu na ilość sytuacji bramkowych.

Zawodnik meczu:
Samaras- nie do zatrzymania.

gapa

38 kolejka
Rybson gapa
Screeny:

Strzelcy:
Maggio
Matej Vydra

Opis:
Mecz w miare wyrownany ze wskazaniem na rybsona, no ale jakos wygryzlem ten remis.

Zawodnik meczu:
brak - nikt sie nie wyroznil

camel11

38 kolejka
camel11 Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Salomao
Yannick
Issiar Dia

Opis:
Zbyt pochopna czerwona kartka dla gospodarzy na początku spotkania trochę ustawiła przebieg meczu. Goście generalnie niczego ciekawego nie pokazali, była szansa i na remis, ale I. Dia na pustą bramkę próbował strącić słupek i udało mu się... dzięki

Zawodnik meczu:
nie ma bo nie ;p

craxa93

36 Kolejka
craxa93 camel11

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Guiza

Opis:
Porażka w bardzo ważnym dla mnie meczu po praktycznie 2 identycznych strzałach napadziorów z Turcji z ok 25m. Ale moja gra posypała się już po stracie pierwszej bramki, zacząłem grać nerwowo i byleby jak najszybciej dostać się pod bramkę, jak nie ja. I po tym meczu pozostaje mi walczyć tylko o najniższy stopień na podium.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
nikt specjalnie mi nie utkwił w pamięci.

Ogryz

37 kolejka
Ogryz Camel11
Screeny:

Strzelcy:
Alan Kardec
Martins
Niang
Guiza
Opis:
Ostatni mecz sezonu dla piłkarzy Benfiki. Gospodarze szybko objeli prowadzenie,bo po 7 minutach meczu prowadzili już 2-0 i przez pierwsze 15 minut totalnie zdominowali piłkarzy gości. Potem do głosu doszli goście, ale dobrze w bramce spisywał się Moreira. 1 połowa kończy się wynikiem 2-0 dla gospodarzy. 2 połowa to lepsza gra Fenerbahce i słaba piłkarzy Benfiki. Goscie strzelają 2 bramki za sprawą Nianga i Guizy. Mecz kończy się wynikiem 2-2. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej. W końcu koniec tego żałosnego sezonu w moim wykonaniu.
Zawodnik meczu:
Niang - Napsuł dużo krwi obrońcom gospodarzy to dzięki niemu goście odrobili 2-bramkową stratę.
BlueOle10

38 kolejka
BlueOle10 Seba
Screeny:
Brak screenow, rozlacza po meczu.

Strzelcy:
Samaras
Hooper
Babel

Opis:
Nie wiem jakim cudem Seba, tak grajacy jak ze mna, znajduje sie tak nisko w tabeli smile.gif swietny mecz, duzo akcji i strzalow z dystansu, dzieki i powo dalej !

Zawodnik meczu:
Babel- mieszał niemilosiernie moja obrona smile.gif

woodi

37 kolejka
woodi Craxa93
Screeny:
Niestety screenów nie ma bo cos Fraps mi nawalił :/ ale Craxa moze potwierdzic

Strzelcy:
Paloshi
Palacio
strzelców Craxy nie pamietam :/

Opis:
Mecz bardzo wyrównany ale i nie sprawiedliwy :/ gdyz miałem wiecej strzałów oddanych na bramke i wiecej celnych ale niestety w Genole nie ma kto strzelac bramek :/ dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.