Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 18.03- 27.03, kolejki 24-27
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 24
Rybson - Tomek93
craxa93 - Boby1908
camel11 - similo14
Ogryz - waldi198
woodi - wujek831
Szymson - DonKryst
gviazda10 - kfg
seba - jarek
gapa - JustMe1987

Kolejka 25
Tomek93 - BlueOle10
Rybson - craxa93
Boby1908 - Ogryz
similo14 - woodi
waldi198 - Szymson
wujek831 - gviazda10

DonKryst - seba
kfg - gapa
jarek - JustMe1987

Kolejka 26
craxa93 - Tomek93
camel11 - BlueOle10
Ogryz - Rybson
Szymson - Boby1908
gviazda10 - similo14
seba - waldi198
gapa - wujek831
JustMe1987 - DonKryst
jarek - kfg

Kolejka 27
Tomek93 - camel11
craxa93 - Ogryz
BlueOle10 - woodi
Rybson - Szymson
Boby1908 - seba
similo14 - gapa
waldi198 - JustMe1987
wujek831 - jarek
DonKryst - kfg

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
donkryst

27 kolejka
gracz1 kfg
Screeny:

Strzelcy:
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Malbranque
Roberts

Opis:
Pierwsza połowa to totalna dominacja zespołu Sunderlandu, który pewnie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa, druga była bardziej wyrównana, a honorową bramkę dla graczy Rovers strzelił ich najlepszy strzelec - Jason Roberts. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Welbeck - w tym meczu nie do upilnowania, strzelał, podawał, do jego gry nie można było się przyczepić smile.gif

BlueOle10

27 kolejka
BlueOle10 Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Hooper
Hooper
Hooper
Stokes
Palacio
Miguel Veloso

Opis:
Mecz wyrownany, ale to gospodarze okazali sie byc skuteczniejszymi i zagarniaja komplet punktow smile.gif

Zawodnik meczu:
Hooper- kolejny hat trick tego mlodego gracza smile.gif

woodi

24 kolejka
woodi wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Boselli
Konko
Floro Flores
Sidwell
Murphy
Gudjohnsen

Opis:
Cały mecz pod dyktando gospodarzy którzy kontrolowali gre. Wydawało sie że spokojnie wygrają lecz szczęscie dopisało gościom w 2 połowie i atomowym uderzeniem Gudjohnsen zaskoczył kompletnie mojego bramkarza i zremisował :/ Gospodarze dwoili sie i troili żeby wbic jeszcze jednego gola ale za mało czasu było...

Zawodnik meczu:
Gudjohnsen - strzelec gola dający 1 pkt gościom

kfg.

25 kolejka
kfg gapa
Screeny:

Strzelcy:
Hoilett
Lavezzi
Hoilett
Hamsik
Opis:
Mecz wg. gapy najwięcej miał emocji w sezoni (czy jakoś tak) wink.gif

Zawodnik meczu:

Tomek93

25 kolejka
Tomek93 BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Audel
Audel
Audel
Audel
Samaras
Samaras
Maloney
Scott Brown
Stokes
Opis:
Fatalna postawa obrony gospodarzy, 2 bramki podarowane przeciwnikowi i zamiast zwycięstwa, kolejna porażka. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Stokes - dzisiaj nie do upilnowania.
gapa

26 kolejka
gapa wujek
Screeny:

Strzelcy:
Cavani

Opis:szkoda opisywac co ja wyszlem 1v1 to kosa a jesli nawet wujek nie dal rady podciac to w bramke moim nie trafiali

Zawodnik meczu:
kosy 1v1 w wykonaniu wujka.

Szymson

24 kolejka
Szymson DonKryst
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Gyan
Campbell
M.Fernandes

Opis:
Mecz mozna okreslic mianem Sporting kontra Gyan,poniewaz przeciwnik 90% swoich przeprowadzal przez tego wlasnie zawodnika,podanie i bieg przez 60 metrow:)Jak przegrać to z lepszym,dzieki i powodzenia w walce o awans

Zawodnik meczu:
Gyan

Szymson

27 kolejka
Rybson Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Isla
Alexis Sanchez
Corradi

Helder Postiga
Yannick
Yannick
Yannick
Yannick
Saleiro

Opis:
Sam byłem w szoku tym co prezentowal w tym mecz Yannick,na dobra sprawe w przeciagu 5 minut strzelil 4 bramki i roztrzygnol losy tego spotkania,najlepsze jest to ze tak niski zawodnik jak on zdobzł 2 bramki glowa co swiadczy o poziomie bezradnosci obroncow wloskich,z przebiegu całego spotkania sadze ze moj przeciwnik nie zaslugiwał na tak wysoka porazke.Dzieki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Yannick bo to co wyprawiał w tym meczu przeszlo moje pojecie,mam nadzieje ze on bedzie nastepca Liedsona

donkryst

25 kolejka
DonKryst seba
Screeny:

Strzelcy:
Campbell
Gyan
Gyan
Gyan

Opis:
Bezdyskusyjne zwycięstwo Sunderlandu, któremu dodatkowo pomógł bramkarz rywala - Tom Starke, który dzisiaj bronił bardzo niepewnie. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Gyan - ustrzelił kolejnego hattricka.

gviazda10
26 kolejka
gviazda10 similo14
Screeny:

Strzelcy:
Luiz Adriano
Luzi Adriano
Gouffran
Wendel

Opis:

Ciężkie warunki postawili gospodarze przyjezdnym z Bordeaux. Mecz od poczatku swietnie ukladal sie dla gosci ktorzy prowadzili 0-2 do przerwy. Po zmianie stron miejscowi zdolali doprowadzic do remisu i urwac pkt kandydatom do awansu. Dzieki za mecz powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Luiz Adriano
Boby1908
25 kolejka
Boby1908 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Govou
Govou
Leto
Djibril Cisse
Cardozo
Amorim
Aimar

Opis:
Ten mecz od początku był pod moją kontrolą ...aż do 63 minuty kiedy to Ogryz zbliżył się do mnie na jedną bramkę.Końcówka meczu to troszkę nerwowa gra i mało brakowało, żeby zakończyło się remisem.Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Rybson

24kolejka
Rybson Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Alexis Sanchez
Corradi

Opis: Mecz zaciety pełno walki w srodku pola pełno niewykoszystanych sytuacji spokojnie mogłem wygrac wyżej ale tak samo Tomek mógł strzelić wiele bramek wyglądało to mniej wiecej tak ze ja strzelałem obok bramki jak juz cos strzeliłem to wpadło a Tomek strelał to Bramkarz wszystko broniłsmile.gif i z tego jestem zadowolony:) i własnie Handanovic został bochaterem tego spotkania!! dzieki za mecz powo dalej!

Zawodnik meczu: HANDANOVIC

Ogryz

26 kolejka
Ogryz Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Beleck
Nuno Gomes
Opis:
W końcu jakiś punkt zdobyty przez piłkarzy Benfiki którzy zapomnieli już kiedy ost wywalczyli jakieś punkty w lidze, ale udało się. 2 mecz z Rybsonem i drugi raz wynik 1-1. Myślę, że wynik jak najbardziej sprawiedliwy z przebiegu meczu. Oba zespoły miały doskonałe okazje do strzelenia bramek, ale ich skuteczność była fatalna albo minimalnie obok bramki, albo bramkarz bronił. Najgroźniejszą okazje stworzyli sobie gospodarze kiedy trafili w poprzeczkę. W 80 minucie goście objeli prowadzenie prostopadłe podanie do Belecka który minął bramkarza i strzelił do bramki. Po stracie bramki zmiana w taktyce Nuno Gomes zamienił się z Cardozo pozycjami i to Nuno grał jako najbardziej wysunięty napastnik i przyniosło to skutek w 88 minucie strzelił bramkę wyrównującą dającą 1 pkt gospodarzom. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Alexis Sanchez - Napsuł dużo krwi obrońcom gospodarzy którzy nie mogli powstrzymać jego rajdów. Na szczęście miał zwichrowany celownik i nie udało mu się strzelić żadnej bramki, ale mimo to zasłużył na zawodnika meczu.
gapa

24 kolejka
gapa JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Hamsik
Lavezzi
Lucarelli
Lucarelli
Lucarelli
Lucarelli
Hoarau

Opis:Mecz w którym zdecydowanie rządziło Napoli no i udowodnilo to strzelajac 6 bramek. widac zalamke formy u justMe. dzieki i zycze powrotu formy.

Zawodnik meczu:Lucarelli

JustMe1987
# 26

JustMe1987 Donkryst

Screeny:

Hoarau

Erding

Welbeck

Welbeck

Welbeck

Gyan

Henderson

Opis:

Mecz przegrany juz w szatni. Nie mam w ostatnim czasie chlodnej glowy bo zaprzataja mi ja inne sprawy i odbija sie to wrecz diabelsko na wynikach i grze.

Zawodnik meczu:

Danny Welbeck

Ogryz

24 kolejka
Ogryz Waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Gaitan
Maccarone
Biabiany
Aimar
Franco Jara
Tissone
Franco Jara
Maccarone
Maccarone
Franco Jara
Franco Jara
Opis:
Co za mecz zobaczyli kibice którzy pojawili się tego dnia na stadionie w Lizbonie. Grad bramek, bramka za bramką i pokaz umiejętności strzeleckich mogli zobaczyć kibice zgromadzeni na stadionie. Mecz w bardzo szybkim tempie wynik zmieniał się jak w kalejdoskopie cios za cios prowadzenie zmieniało się co chwile obie ekipy skupiły się na grze ofensywnej zapominając o obronie. Skuteczniejsi i więcej szczęścia mieli piłkarze gospodarzy i to oni zdobyli 3 pkt w tym meczu jakże upragnione 3 pkt. Pierwsza wygrana w lidze od nie pamiętnych czasów. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Franco Jara - Strzelec 3 bramek i 2 decydujących o zwycięstwie piłkarzy z Lizbony.
Tomek93

27kolejka
Tomek93 Camel11
Screeny:

Strzelcy:
Marica
Marica
Marica
Cacau
Audel
Niang
Niang
Guiza

Opis:
Mecz ogólnie wyrównany. O zwycięstwie zadecydowała skuteczność i postawa w obronie. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Marica - strzelił 3 ważne bramki.
camel11

24 kolejka
camel11 similo14

Screeny:

Strzelcy:
Cheikh Diabate
Guiza
Guiza
A. Modeste
A. Modeste
Niang
Guiza
Niang
Guiza
Andre

Opis:
Mecz bardzo fajny, dużo akcji z obu stron, co chwile ktoś inny obejmował prowadzenie, pod koniec drugiej połowy jednak troche więcej szczęscia mieli gospodarze i odnieśli wreszcie jakieś zwycięstwo od Bóg jeden wie kiedy ;p dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Guiza - 4 ważne bramki ;]

waldi198

... 27 kolejka
waldi198 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
babiany
maccarone
luyindula
luyindula
hoarau
nene
Opis:
Bardzo cięzki mecz zakończony porażka niestety kolejną z rzędu heh po odejściu 2 podstawowych napastników z ekipy Sampdorii to nie jest juz ta sama ekipa heh

Zawodnik meczu:,,luyindula,, bardzo dobra gra tego zawodnika:)

seba

24 kolejka

seba jarek

Screeny:

Strzelcy:
Firmino
Babel
Mlapa
Necid
Vagner Love
Vagner Love

Opis:

Przewaga NIemców, szkoda straconych punktów.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.
Szymson

26. kolejka
Szymson Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Cristiano
Djibril Cisse
Djibril Cisse

Opis:
Mniew osobiscie ten mecz nie podobal sie wogole duzo gry w srodku pola,sytuacji podbramkowych jak na lekarstwo.Szczęśliwa wygrana gosci,widac moj spadek formy po ostatnich wynikach,dzieki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Djibril Ciesse -autor 2 bramek w tym meczu

wujek831

27 kolejka
Wujek831 Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Necid
S.Davis
Nacid
Nacid
Dzagoev
Opis:
meczyk na początku 1 połowy w miare równy ale po drugiej bramce piłkarzy z Moskwy Fulham nie dał rady dogonic Ruskich

Zawodnik meczu:
strzelec 4 bramek Necid

waldi198

... 25 kolejka
waldi198 szymson
Screeny:

Strzelcy:
macheda
macheda
helder postiga
helder postiga
jaime valdes
jaime valdes
jaime valdes

Opis:kolejny nie udany mecz w tym sezonie no ale trudno trzeba grac dalej

Zawodnik meczu:

seba

26 kolejka

seba waldi198

Screeny:
Black screen

Strzelcy:
Samobój
Samobój
Samobój
Samobój

Opis:

Dobry mecz, wynik sprawiedliwy, dzieki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.

Proszę o usunięcie z panelu gracza wyniku waldi198 - seba 1-3. Moja pomyłka, przepraszam.
craxa93

... 24 kolejka

craxa93 Boby1910
Screeny:

Strzelcy:
Rafael Sobis
Rafael Sobis
Cavenaghi
D'Alessandro
Samobój
Karagounis
Cleyton

Opis:
Trudny mecz w którym miałem trochę szczęścia ale mimo wszytko raczej zasłużone zwycięstwo piłkarzy z Ameryki. Ozdobą meczu był kapitalny gol Sobisa który chyba zmotywował do dlszych działań moich piłkarzy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:,,Rafael Sobis - lider mojej ekipy.

... 27 kolejka

craxa93 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Cavenaghi
Cavenaghi
Cavenaghi
Cavenaghi
Damiao
Damiao
Leonardo
Thinga
Cardozo

Opis:
Przeciwnik musi chyba nauczyć się przegrywać bo nie dość że kosił nie miłosiernie moich zawodników powodując 3 kontuzję moich graczy przynajmniej dostał za to kare w postaci 3 czerwonych(widać to na ss na radarze) ale jakby tego było mało rozłączył się w 85 min przy stanie 8:1 była to kompletna deklasacja. .

Zawodnik meczu:Cavenaghi - strzelec 4 bramek.

... 26 kolejka

craxa93 Tomek93
Screeny:

Strzelcy:

Cavenaghi
Samobój
D'Alessandro
Marica
Audel
Gebhart

Opis:
Bramki, masa sytuacji, słupki popszeczki, niewykorzystany karny oj dużo działo się w tym meczu, remis moim zdaniem nie krzywdzi żadnej ze ston. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. .

Zawodnik meczu:Mój bramkarz ale nie wiem który to był ;p
camel11

26 kolejka
camel11 BlueOle10

Screeny:

Strzelcy:
Guiza
Ljungberg
Hooper
Issar Dia
Hooper
Hooper
Guiza

Opis:
W pierwszej połowie gospodarze kontrolowali mecz, jednak po przerwie gra się wyrównała a o zwycięstwie gości zdecydowała wysoka forma w jaakiej znajdował się Hooper. Szkoda trochę no ale bywa ;] Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Hooper - szybki hattrick i po meczu

Boby1908
27 kolejka
Boby1908 Seba
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Govou

Opis:
Mecz chyba zasłużenie wygrany. Goście oddali jeden strzał celny, więc nie mogli liczyć na korzystny rezultat. Starałem się pograć piłką i wyczekać rywala ąz popełni bład który zamienię na bramkę- udało się trzy razy. Więc mogę być zadowolony z wyniku. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Djibril Cisse
jarek

25 kolejka
jarek JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Vagner Love
Doumbia
Doumbia
Erding
Erding
Hoarau

Opis:
Bardzo ciekawe widowisko, dobra forma graczy CKSA i zwycięstwo, które już w samej końcówce było zagrożone biggrin.gif Dzięki powo dalej

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 kolejka
jarek kfg
Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Doumbia
Doumbia
Necid
Necid
Tosic
Roberts
Benjani

Opis:
Bardzo ciekawe widowisko, dobra forma graczy CKSA i zwycięstwo. Dzięki powo dalej

Zawodnik meczu:
Doumbia
Rybson

25 kolejka
Rybson Craxa93
Screeny:

[b]Strzelcy:
Corradi
Corradi
Di Natale
Di Natale
Badu
Damiao
Rafael Sobis
Samobój handanovic

Opis:zywy i do pewnego mmentu wyrównany mecz w ktorym jednak to gospodarze zdołali odskoczyc na 2 bramki i nie oddac prowadzenia do konca meczu dzieki za mecz powodzenia dalej!!!

Zawodnik meczu:cała formacja ofensywna Udinese spisała się fantastycznie i to ona zasługuje na wyróżnienie.! dzieki!

similo14

27 kolejka
similo14 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Andre
Plasil
Wendel
Wendel
Lucarelli
Lavezzi
Sosa

Opis:
Mecz wygrany w koncowce po prostej stracie w środku pola udało sie strzelic zwycieską bramke.

Zawodnik meczu:
Andre

25 kolejka
similo14 woodi
Screeny:

Strzelcy:
Andre
Andre
Plasil

Opis:
Fajny mecz i spokojne zwyciestwo.

Zawodnik meczu:
Andre

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.